luni, 5 ianuarie 2015

AM FOST DUSĂ ÎN TIMP, CU 2000 DE ANI ÎN URMĂ , ŞI AM VĂZUT LIVE , CUM BOTEZA SFÂNTUL PROOROC IOAN , ÎN RÂUL IORDAN !


                                                      5  Ianuarie  2014  !

                                     Dragii mei, 

Din dragoste şi preţuire pentru voi cititorii Blogului , si pentru Semenii  nostri în general, am  readus aici, articolul din Ianuarie 2014, în care am scris, cum am trăit Live, Botezul  săvârşit de Ioan, în Apa  Iordanului !
Citiţi,  minunaţi- vă  si vă bucuraţi !

                       Miercuri, 8 ianuarie 2014


ŞI L - AM VĂZUT PE SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL , CUM BOTEZA ÎN RÂUL IORDAN !

 OAMENII , INTRAU UNUL CÂTE UNUL ÎN APA IORDANULUI , ŞI PRIMEAU BOTEZUL , DE LA SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL !

                    Noapte de 7  ianuarie  2014 , ora 2,oo !

Eram  obosită şi m-am culcat pe la 12 noaptea. Am adormit şi pe la ceasul două  din noapte, somnul  meu este  topit de LUMINA albă strălucitoare, care m-a trezit . Dar nu deschid ochii, căci vedeam un CER frumos de ziuă, un  CER senin şi sub CER, jos  pe Pământ , se întâmplă  O  MARE  MINUNE  DUMNEZEIASCĂ!
Şi sunt dragii mei ,lângâ o APĂ  mare curgătoare, care are culoarea CERULUI  senin. Eu mă aflu în aer , chiar deasupra Apei, şi pe malul acestei APE limpezi,şi curgătoare ,de culoarea CERULUI SENIN, văd o mulţime de oameni, care aşteaptă  să intre în APA  IORDANULUI. Într-o clipă, sunt dusă chiar  pe marginea  APEI  IORDANULUI !
Căci IORDANUL , era această APĂ de culoarea CERULUI  senin ! În mijlocul APEI limpezi ca lacrima, este SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  ! El era îmbrăcat în veşminte albastre catifelate ,precum şi cu un alt veşmânt sub acesta albastru, care avea culoarea roşie spre grena, tot catifelat. 
SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL, arăta la CHIP, exact cum îl cunoaştem noi din SFÂNTA  ICOANĂ  a SA ! 
Sfântul  Ioan Botezătorul se apleacă şi cu mâna Sa dreaptă , ia APĂ din IORDAN în căuşul  palmei Sale, şi toarnă peste crestetul fiecărui om ,care vine la el. 
Cei care doreau a se boteza, intrau ăn Apă ,unul câte unul !
Aud  Glas puternic  ! 
Acest glas,  era glasul  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL ,care spunea aşa :

                               "ŞI  VĂ  BOTEZ !
                                ŞI  VĂ  BOTEZ !  

(iar un alt glas, strigă cu bucurie ):

                    CU  ACESTE  CUVINTE  DOAMNE, 
                 MĂ  BOTEZ  ÎN  APA  IORDANULUI !
                  ŞI  MĂ  BOTEZ !
                  ŞI  MĂ  BOTEZ "!

Şi văd în continuare , în mijlocul APEI  IORDANULUI, pe SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  ,în aceleaşi veşminte albastre, şi cu un alt veşmânt maro spre grena pe sub cel albastru.
CERUL de deasupra RÂULUI  IORDAN, strălucea ca o oglindă, şi chiar se oglindea în APA  IORDANULUI ,astfel încât, APA  IORDANULUI devenise bleu-albastră ,precum CERUL  senin de deasupra ei.
O  RAZĂ  aurie ca de Soare, venea  din CERUL  SFÂNT, până la MÂNA  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, care, cu căuşul palmei Sale , vărsa apă pe creştetul fiecărui  om, care intra în APA  IORDANULUI; pe creştetul fiecărui credincios, ce dorea ca să se boteze.
                                  
                             
Această  RAZĂ  aurie, mai strălucitoare  decât  Soarele  de pe Cer, era  ca  o  SCARĂ,  între CER şi Pământ , şi care Scară, a  rămas  aşa, atâta timp cât  , SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  BOTEZA  pe credincioşi.
Când APA din palma SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL , se revărsa pe crestetul celui care primea BOTEZUL, LUMINA  AURIE se aşeza în aceeaşi clipă , pe creştetul celui care se boteza de  IOAN  BOTEZĂTORUL! 
Iar creştetul celui botezat , strălucea în acea clipă,precum Soarele de pe CER. 
Era  O  LUMINĂ  puternică, orbitor de strălucitoare ce stătea lipită de crestetul celui botezat !
Iar RAZA aurie, care  unea CERUL cu Mâna  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, a rămas în permanenţă ca O PUNTE  de Soare, atâta timp cât ,SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  boteza. 
Şi apa care era revărsată , pe creştetul fiecăruia care se boteza, era acoperită imediat (ca o pecete, ca un sigiliu), de LUMINA  aurie, orbitor de strălucitoare.
De pe fruntea celor care se botezau, curgea apă, iar pe creştet , le strălucea  LUMINA  aurie, care acoperea  APA din Mâna lui  IOAN  BOTEZĂTORUL !
Se aude UN GLAS  din CER, care a spus ceva ce m-a uimit şi mai tare :

               "ŞI  FĂCĂTORUL  DE  MINUNI  NICOLAE......"! 

Şi glasul s-a întrerupt, iar eu  văd în continuare RAZA  aurie ,ce coborâse până pe Mâna  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, care continua să boteze cu APĂ din Iordan, pe oamenii care intrau , rând pe rând în APĂ  . 
Vedeam Raza care strălucea ,precum  LUMINA  aurie, care pecetluia apa de pe creştetul fiecăruia, care se boteza. Se alipea de creştetul celui botezat, şi acolo stătea şi strălucea, până ce ieşea din APA  IORDANULUI.
Dacă de jur împrejurul IORDANULUI, totul părea de domeniul firescului, în IORDAN şi deasupra  IORDANULUI, LUMINA  aurie  a LUI  DUMNEZEU, despicase CERUL în două, şi se revărsa peste IOAN BOTEZĂTORUL,  şi pecetluia BOTEZUL  LUI  IOAN, dat credincioşilor prin Mâna  Sa !
 Totul era strălucire, totul era MINUNE  DUMNEZEIASCĂ ! 
Din CER, coborau până pe Pământ,CÂNTECELE  ÎNGERILOR  lui DUMNEZEU ! 
Aşa cum auzim vara, într-o  poeniţă murmur de cântec de păsărele, tot aşa ,se auzea Glasul ÎNGERILOR  lui DUMNEZEU , precum şi murmurul APEI  IORDANULUI care curgea  la vale, care era limpede şi strălucitoare, ca de oglindă. La Soare ne putem uita, dar la  CERUL  care s-a  deschis deasupra IORDANULUI ,deasupra SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, nu ne-am fi putut uita, deoarece ,era ORBITOR  de strălucitor ! 
Şi asta se întâmpla,  numai deasupra APEI  IORDANULUI, numai pe locul , unde BOTEZA  SFÂNTUL  IOAN  PROOROCUL,
 ÎNAINTEMERGĂTORUL !
Şi IOAN  BOTEZĂTORUL  dragii mei, continua ca să boteze  în IORDAN, vegheat fiind , de   Însuşi  Bunul DUMNEZEU ,care revărsa LUMINA  SA  aurie, atât peste El , cât şi peste creştetul celor botezaţi de IOAN , la IORDAN !

                            Cu dragoste şi cu mare bucurie, 
                                     Maria.

Un comentariu:

  1. In Biblie, din cate imi amintesc, scria ca Ioan Botezatorul era imbracat intr-un vesmant aspru din paza de sac. Nicidecum albastru si rosu, catifelat :) Pare o minune, dar cred ca era mai degraba un vis, decat o intoarcere in timp.
    E doar parerea mea.

    RăspundețiȘtergere