luni, 26 ianuarie 2015

S. O . S ! COPII DISPĂRUŢI ! SĂ DĂM ŞI NOI O MÂNĂ DE AJUTOR !


                                                               Copii  dispăruţi  !

                                                   MINORI SIGHISOARA

Dacă cineva a văzut acesti doi copii, sau daca au aflat ceva despre ei, sunt rugaţi ca să sune la unicul număr de urgenţă :

                                     112 !

           Părinţii copiilor sunt împietriţi de durere ! 

Dragii mei, vă rog din suflet, haideţi să răscolim Pământul tot, si sa gasim pe acesti doi copilasi !
                                                              Cu dragoste, Maria.
oi minori de 12 ani din Sighisoara, au disparut de la domiciu 23 Ian, 2015 Lacramioara G. Judet, Mures, Social 0 0 Copii-disparuti Poliţiştii din Sighişoara caută doi minori, de 12 ani, care au plecat de acasă şi nu au mai revenit până în prezent. Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată la data de 22 ianuarie a.c., cu privire la faptul că doi minori, în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliu şi până în prezent nu s-au mai întors. Din verificări a rezultat că cei doi au plecat de acasă împreună, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, după terminarea orelor de curs. La data plecării minorul DANCIU DANIEL GABRIEL era îmbrăcat cu o jachetă de fâş, de culoare neagră, blugi albaştri iar în picioare avea cizme din piele întoarsă. Semnalmente: înălţime 1.50 m, 40-45 de kg., atletic, păr creţ, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. De asemenea, la data dispariţiei, minorul BALAZS CSABA IANOŞ purta o jachetă din fâş, cu glugă, de culoare neagră, blugi albaştri, iar în picioare avea pantofi sport de culoare maro închis, cu şireturi. Semnalmente: înălţime aprox. 1,40 m, 45 kg, solid, ochi verzi, ten deschis, cu pistrui, păr şaten, cu cărare pe partea stângă, tuns scurt, poartă ochelari de vedere pe care în momentul plecării de la domiciliu i-a lăsat acasă. Minorul are o cicatrice de la o operaţie de apendicită. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. User Rating: 5.0 (1 votes) Legătură la acest articol! Ştiri despre danciu daniel gabrieldisparitiedisparut de la domiciudoi minoriminorisighisoara Ti-a placut articolul? DeliciousDelicious 1 Anterioara Tigari de contrabanda, descoperite de politisti. Urmatoarea Autovehicule sustrase din strainatate, depistate de politistii romani S-ar putea sa-ţi mai placă şi... LUCRURILE LA CARE VISAM… LUCRURILE LA CARE VISAM… 5 Oct, 2014 formarea-personalului-medical Eugen Teodorovici: Alocăm o sumă de 50 milioane de euro în formarea personalului medical 26 Sep, 2014 Bebelus Moarte violentă a unui bebeluş de o lună 7 Noi, 2014 Bogdan_Aurescu_Thompson Primirea de către ministrul Bogdan Aurescu a însărcinatului cu afaceri a.i.al SUA la Bucureşti, Dean Thompson 26 Noi, 2014 Persoanele care nu-si plătesc Proiect de lege: Persoanele care nu isi achita amenzile contraventionale si nu pot fi executate silit vor fi date in judecata de autoritatile locale 3 Iul, 2014 Crucea_Rosie_Cora_Constanta Cursuri gratuite de infirmieri pentru tineri din medii defavorizate. 7 Aug, 2014 0 comentarii la “Doi minori de 12 ani din Sighisoara, au disparut de la domiciu” Lasă un răspuns Nume * Email * Pagină web Captcha * Type the text displayed above: Comentariu

Sursa: http://www.lumeapresei.ro/doi-minori-de-12-ani-din-sighisoara-au-disparut-de-la-domiciu/ | Lumea Presei - Noi spunem lucrurilor pe nume

  1. www.reporterntv.ro/...din-sighisoara...doi-elevi-disparuti   Cached
    ... autoritățile din Sighișoara cauta doi elevi ... Oamenii sunt disperați și îi caută fără încetare pe copii. Daniel are un metru și 50 de cm ...

Postat la by alexpintea Postat în Nova TV | Lasă un comentariu  
Doi copii de 12 ani din Sighişoara au dispărut de cinci zile de acasă.
Miercuri, au plecat împreună la joacă, după ore, şi nu s-au mai întors.  Părinţii şi poliţia îi caută şi speră să-i găsească înainte ca băieţii să păţească ceva.  Cei doi băieţi se cunoscuseră cu doar câteva luni în urmă, când unul dintre ei s-a mutat la Sighişoara, la bunica lui. În scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni. În ziua în care au dispărut, familiile ştiau că sunt împreună.

Danciu Daniel Gabriel și Balasz Csaba Ianoș au 12 ani și sunt din Sighişoara. Miercuri, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, după terminarea orelor de curs, cei doi au plecat împreună de acasă şi nu s-au mai întors.
La data dispariţiei, Danciu Daniel era îmbrăcat cu o jachetă de fâş neagră, blugi albaştri, iar în picioare avea cizme din piele întoarsă. Semnalmente: înălţime 1,50 m, 40-45 de kg, atletic, păr creţ, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. 
Balasz Csaba purta o jachetă din fâş neagră, cu glugă, blugi albaştri, iar în picioare avea pantofi sport de culoare maro închis, cu şireturi. Semnalmente: înălţime aprox. 1,40 m, 45 kg, solid, ochi verzi, ten deschis, cu pistrui, păr şaten, cu cărare pe partea stângă, tuns scurt. Poartă ochelari de vedere pe care, în momentul plecării de la domiciliu, i-a lăsat acasă. Minorul are o cicatrice de la operaţia de apendicită.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.                             
ara, nu sunt de găsit 25 ianuarie 2015, 17:09 de Ana Gajdo Devino fan Salvează în arhivă download pdf print article 0 (0 voturi) cuvinte cheie: mures stiri disparuti 112 copii politie 0 comentarii 3 share 0 inShare Live Aboneaza-te la newsletter Abonare De cinci zile Daniel şi Csaba, doi copii din Sighişoara, nu sunt de găsit Dacă îi vedeţi, anunţaţi 112 sau cel mai apropiat post de poliţie Poliţia îi caută şi acum pe cei doi copii din Sighişoara care au dispărut miercuri după ore. Rudele au anunţat joi dispariţia. Ştiri pe aceeaşi temă O femeie a murit după ce a sărit pe geam de la etajul 10 pentru a scăp... Presa locală în timpul comunismului: cum erau prezentate infracţiunile... Vitezoman prins cu 203 km/h pe A2. Şoferul teribilist a fost amendat c... Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizată joi la prânz despre dispariţia celor doi copii în vârstă de 12 ani. Danciu Daniel Gabriel şi Balazs Csaba Janos, prieteni buni şi colegi de clasă au dispărut miercuri, după terminarea orelor. Poliţia spune că la ora dispariţiei Danciu Daniel Gabriel era îmbrăcat cu: geacă din material de fâş, de culoare neagră, blugi albaştri iar în picioare avea cizme din piele întoarsă. Semnalmente: înălţime aprox. 1.50m, 40-45 kg, atletic, păr creţ, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Balazs Csaba Janos purta o geacă din material de fâş, cu glugă, de culoare neagră, blugi albaştri iar în picioare pantofi tip sport de culoare maro închis cu şireturi. Semnalmente: înălţime aprox. 1,40 m, 45 kg, solid, ochi verzi, ten deschis, cu pistrui, păr şaten, cu cărare pe partea stângă, tuns scurt, poartă ochelari de vedere pe care în momentul plecării i-a lăsat acasă. Cei care i-au văzut sau au alte date relevante în acest caz sunt rugaţi să anunţe 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeste mai mult: adev.ro/niqpb

3 comentarii:

  1. Au fost intr-un subsol, parca de bloc; nu mai sunt acolo; poate canalizare? in spatele lor sunt mai multi adulti (3?) dar nu e sigur ca e vorba de rapire ori doar ii cauta.
    Exista mijloace chiar primitive de a ascunde adevarul de cei avand "clarviziune".

    RăspundețiȘtergere
  2. Au fost scosi din oras;versantul unei vai? haine sau ei?Adultii nu se vad pentru ca sunt 'nimeni"; sufletul lor nu face parte dintre oameni; ma tem de ce e mai rau; efect al unei pofte instantanee? S-ar parea ca nu vor fi gasiti pentru ca nimeni nu ii cauta pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deznodamant tragic in cazul baietilor de 13 ani, disparu...
    stirileprotv.ro/stiri/socant/deznodamant-tragic-in-cazul... Cached
    Copiii au fost gasiti inecati in ... Nicio urma de cei doi baieti disparuti in ... Solutia la care au apelat rudele celor doi copii din Sighisoara, disparuti de ...
    SFÂRŞIT TRAGIC. Copiii din Sighişoara DISPĂRUŢI de ...
    www.romaniatv.net/sfarsit-tragic-copiii-din-sighisoara... Cached
    Sfârşit tragic pentru cei doi copii din ... ale celor doi copii au fost duse la IML pentru ... sighisoara copii inecati elevi disparuti sighisoara.

    RăspundețiȘtergere