duminică, 1 februarie 2015

CEI DOI COPII DISPĂRUŢI , AU FOST SECHESTRATI DE UN BĂRBAT ÎNALT SI ATLETIC !

                              31  Ianuarie   -  1 Februarie  2015, ora 0,50 !


                                                                       Dragii mei, 


  1. stirileprotv.ro/stiri/social/copiii-disparuti-din...   Cached
    Disperarea e tot mai mare printre rudele celor doi copii de 13 ani care au disparut impreuna din Sighisoara, in urma cu sase zile.
  2. www.carcabot.ro/...doi-baieti-disparuti...la-sighisoara.html   Cached
    Solutia la care au apelat rudele celor doi copii din Sighisoara, disparuti de 6 zile. Amalia, 27 ianuarie 2015. Doi barbati din Afganistan au cerut azil in Romania.


                    MINORI SIGHISOARA..

Mă rugam la această oră târzie, iar în Rugaciunea mea,ÎL imploram pe Mântuitorul ca sa-mi spună unde sunt acesti doi copilasi disparuţi; ce s-a întâmplat cu ei.
Iar răspunsul la implorarea mea, către Iisus  Hristos, a fost unul extrem de dureros.
În clipa următoare, văd spre Sud , un Cer de noapte, si  o întindere mare de pământ, precum ar fi malul unei Ape.
Nu vedeam Apa, dar asa părea că este malul unei Ape,dar care mal are iarba uscata pe el, nu este numai cu nisip, ci are si iarba uscata.
Văd un bărbat înalt, îmbrăcat în negru tot, are circa 1, 80-1,90 m! Are corp atletic,din spate îl vedeam.
Era foarte agitat si foarte speriat.
Se uita spre în faţă, apoi se uita în dreapta sa jos, si in stânga sa, ca si când ar urma să faca ceva de o cruzime fara margini.
Acum urmeaza partea cea mai dureroasa.
Pe bratul drept al său, era un băiat cam de vârsta lui Csabi ; băiatul îmbrăcat în ,rosu,galben si albastru, din dreapta poză.
Băiatul era cu faţa în jos pe bratul drept al acelui bărbat, iar mânuţele si picioarele îi atârnau pur si simplu.
Csabi, avea pe el, o cămasa în carouri, era cred, un roşu spre grena, cu ceva negru ,sau albastru închis,pătratelele cămăsii.
Noapte fiind, O  LUMINĂ galbena stralucitoare si transparenta, se aseaza exact pe chipul plăpând al copilasului,si văd ca ,semăna ca două picături de Apă ,cu Csabi. 
Avea blugi albastri ,si cămasă in pătrăţele, (carouri ) rosu închis, cu albastru sau negru.
Copilasul ,nu dădea niciun semn ca ar fi constient.
Lumina aurie stătea numai pe chipul băietelului, si asa puteam sa-l vad bine.
Bărbatul care îl ţinea pe Csabi pe braţul drept, si cu faţa în jos culcat pe braţ, era foarte speriat, foarte grabit .Privea mai întâi înspre faţă, apoi jos în dreapta sa, si apoi spre stânga sa.
Când a privit în dreapta sa, la distanţă mică de până în doi metri de el, văd o  siluetă ca de copil, îmbracat în ceva negru, si părea că stă cu faţa în jos.
Bărbatul după ce s-a asigurat că nu-l vede nimeni, părea ca vrea sa arunce copilasul în acea (posibil) Apă , ce părea că este în faţa lui.
Eu nu vedeam Apa, dar totul părea să ducă ca si pe malul unei Ape, spre Sud. 
Dragii mei, începând cu aceasta clipă, totul s-a rupt.Adică a disparut.
Dragii mei, să dea Bunul Dumnezeu ca acesti doi copilasi, să fie găsiţi în viaţă si să mă înşel eu.
Dar din nefericire, cred că acesta a fost destinul tragic al copiilor. Au fost prinsi,si probabil după ce li s-a luat viaţa, au fost aruncaţi în apă. 
Cu lacrimi în ochi şi-n suflet ,am scris acest articol despre acesti doi copilasi.
Şi totuşi mă întreb , dacă Doamne fereste, este asa precum am scris ?
Din moment ci mi s-a arătat ,ce s-a intamplat cu acesti copii, veti vedea dragii mei, că nu va mai trece mult timp si ei vor fi găsiţi.
                                      Cu dragoste, Maria.
                                                          

16 comentarii:

  1. Am vorbit cu o prietenă care e clarvăzătoare și spunea că au fost duși în pădure cu mașina de către un bărbat.
    Băieților le e frig și sunt lângă un loc pietros, gen peșteră.

    Asta din ceea ce mi-a spus ea.
    Cum poți să le spui asta polițiștilor? Totuși, nu sunt din Sighișoara, dar e foarte dubios să le spună cineva "Frate, copii au fost luați de un bărbat și duși în pădure" fără a părea spuspect.
    Știi, dacă sun la poliție și le spun asta, și se și adeverește, mi că voi fi anchetat sau mai știu eu ce. Maria, tu ai spus poliției asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ! Eu nu colaborez cu POLITIA ! De fapt AUTORITATILE nu ma baga in seama, chiar daca le-am trimis DOVEZI !
      Eu doar scriu aici pe BLOG, pentru a convinge ca DUMNEZEU EXISTA si ca lucreaza prin oameni si cu oameni.

      Ștergere
    2. Nu prea știu ce rost ar avea să zicem poliției, că ei oricum caută prin păudre. Pădurarul a căutat și nu i-a găsit. Și ceva echipă de căutări din Timișoara va căuta sau au căutat deja.

      Deci, clar erau ieri în păudre. Sper că vor fi găsiți.

      Oare ce vrea tipul ăla de la ei? Măcar de i-ar duce-n sat înapoi apoi ar fugi de acolo cu mașina sau cu ce i-a dus, dar să fie ajunși in sat.

      Ștergere
    3. Și, Maria, Dumnezeu există. ^_^
      Ce dovezi le-ai trimis polițiștilor?

      Ștergere
    4. Ti-am spus ca eu nu colaborez cu Politistii, cu absolut nimeni. Eu doar scriu aici pe Blog.

      Ștergere
    5. eu unul as spune parintilor daca as fi din Sighisoara...le-as spune despre acel barbat...totusi sa fim seriosi acum "copii" sunt minori...au 12 ani...parintii sunt bolnavi de atata plans...afara e frig si deja sunt disparuti de 2 saptamani...ma rog in fiecare dimineata citesc rugaciunea parintelui Arsenie Boca si inca doua rugaciuni puternice catre parintele Arsenie si ma rog ceas de ceas si ora de ora ma gandesc, imi pun intrebarea Unde sunt? De ce au plecat? Cine i-a rapit si De Ce? sper ca rugaciunile mele inchinate paritelui Arsenie pt acei doi copii minunati sa fie ascultate si fie ocrotiti si sa ajute Bunul Dumnezeu sa fie gasiti. Pe mine ma chema Alexandru si sunt din Oradea.

      Ștergere
    6. 2 minute ·

      ŞOCANT ! UNUL DINTRE CEI DOI COPII DIN SIGHIŞOARA,

      A FOST GĂSIT ÎNECAT AŞA CUM AM SCRIS EU !
      Dumnezeu există - Mărturii.: S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! UNUL DINTRE CEI DOI COPII DISPĂRUŢI LA...
      mariaghiorghiu.blogspot.com|De Maria Ghiorghiu

      Ștergere
    7. Buna eu sunt prietena de familia lui daniel copilasul din sighisoara:-((ai avut dreptate ajutane sa aflam mai multe te rogggg...cum pot da de tine nu ne lasa balta

      Ștergere
    8. Îmi pare tare rău ,că am avut dreptate ! Mai bine era sa ma fi inselat !
      Citeste cu atentie ARTICOLUL din 1 februarie, fie atenta la detalii, si tot in acea APA se afla si celălalt băiat. Unul era in bratele CRIMINALULUI, iar celălalt era jos pe Pământ. Amândoi copilasii sunt in aca Apă! Au fost omorâţi si aruncati in apă. Imi pare nespus de rău pentru ei. ! Mai multe nu stiu ! Doar atât mi-a arătat BUNUL DUMNEZEU ! Daca voi mai afla ceva, cu siguranţa voi scrie. Scrie-mi pe adresa de mail : mariatecuci61@yahoo.com. Nu pot sa/ti dau aici nr tel ! Scrie-mi in privat ! Eu u pot spune de la mine, cum fac acele "vestite",ghicitoare sau prezicătoare ! Eu sunt intr-o permanenta legatura cu Duhul Cel Prea Sfant. Si chiar daca eu cer ceva, nu este după mine, după Voia mea, ci numai după VOIA SA ! Stiu ca multa lume nu crede, dar uite ca si acum a fost asa precum mi s-a arătat. Imi pare tare rau pentru familia copiilor, care tot au sperat. Daca AUTORITATILE ar fi luat in serios MESAJUL meu, poate ca i-ar fi gasit in viata. Pentru ca intotdeauna mi se arata, inainte de a se intampla nenorocirea. Am trimis mesajul meu, si la POLITIA DIN SIGHISOARA, dar nimeni nu l-a luat in seama. Sila Televiziuni..., si nimeni nu a spus nimic, nu au ridicat un deget ca sa caute mai departe. Anul trecut in toamna, am ajutat pe cineva cunoscut ,ca sa.si gaseasca fata disparuta, si au gasit-o la locul unde i-am spus eu. Era batuta si drogata, dar era in viata si acum este acasa la parinti. Este bine. La fel s-ar fi intamplat si cu acesti doi copii. Daca s-ar fi tinut cont de MESAJUL meu, i-ar fi gasit in viata. Erau pe aproape si erau sechestrati. Scrie-mi pe mail ! CONDOLEANŢE sincere, familiilor îndoliate ! ÎNGERI sunt acum în Ceruri, acesti doi băietei .

      Ștergere
    9. Cristina Marginean sunt pe facebook, pe mail din pacate nu pot intra. va rog frumos contactati-ma..........

      Ștergere
  2. ai avut dreptate maria.l-a gasit pe danut inecat

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi a fost găsit Daniel,băieţelul din dreapta care are un tricou galben în poză,înecat într-un lac,care e în apropierea unei peşteri. Celălalt încă nu a fost găsit,dar îmi pare nespus de rău si scriu aceste cuvinte cu durere în suflet,dar... Nu mai e aproape nici o speranţă că celălalt puiuţ să fie găsit în viaţă....păcat,aveau toată viaţa înainte....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE !!!! Exact asa cum mi s-a arătat. Un copil era jos la Pământ , si cel blondut era in bratele criminalului !

      Ștergere
  4. Cristina Marginean sunt pe facebook din pacate nu pot intra pe mail, va rpg contactati-ma..........

    RăspundețiȘtergere
  5. Codolante sunteti niste ingeri care vegheaza toata lumea

    RăspundețiȘtergere