sâmbătă, 24 ianuarie 2015

ATACURI TERORISTE CU TAXI !

                                               Zori de 24 Ianuarie 2015, ora 3,58 !

                                                                         Dragii mei, 

Nici nu apucasem ca să adorm, deoarece pe la ora 1 din noapte, tocmai mă călcase Hoţii! 
Aud câinele lătrând şi privesc pe fereastră, si văd un tip cu geaca albă si căciulă neagră, care mi-a rupt gardul din scândură, si încărca în căruţă niste materiale pentru canalizare ,mai precis niste ţevi mari din plastic, care erau lăsate în custodie la mine, până luni dimineaţă.
Am deschis geamul, am ţipat la hoţ, a fugit sărind în căruţa lui, în care mai avea si un pusti după el.
Fireste că am chemat POLITIA, au venit după o oră, după ce am am sunat a doua oară la 112, spunându-le că am îngheţat de frig stând în stradă ca să păzesc, ceea ce hoţul a scos prin gardul distrus.Au venit după o oră , motivând că nu au fost anunţaţi de nimeni, decât acum.Probabil că, uitase cei din Politia Galati ca sa sune la ei. Iar eu am stat si am îngheţat în stradă, ca până la urmă ,nimeni nu s-a dus la hoţ acasa. Au constat distrugerile si le-am spus si numele hoţului, care sta la 200 m de mine.
Credeti că s-au dus după el ? Nici vorbă ! Nu au voie să meargă să-l deranjeze din pat.
Au facut Proces verbal, si îl va chema la Procuratură.
Dar dacă mi-ar fi dat în cap, si eu le spuneam ca si acum,cine este hoţul care m-a atacat? Acelasi lucru s-ar fi întâmplat! Nu s-ar fi dus după el, chiar dacă urmele căruţei, îi duceau exact până la poarta lui, căci este noroi pe stradă, de la ploaie si de la sapaturile pentru canalizare.
Acestea sunt Legile României, aceasta este Politia română, care este legata de mâini si de picioare, pentru că nu exista LEGI în acest sens!
De ce oare domnii parlamentari nu fac LEGI adevărate, în care dacă ai surpins hoţul, sau pe cela care te-a atacat, să ai liber ca si POLITIE să mergi sa-l salţi din pat ?
Eu am rămas cu distrugerea si cu paguba, iar hotul ,continua sa treaca prin faţa casei mele, si - mi râde în nas.
Dar nu despre aceasta voiam să vă spun.
După această întâmplare cu gust amar, nu am mai putut adormi.
Mă tot gândeam si mă tot frământam în pat ,cum este posibil ca sa le spun cine este hotul, si nimeni nu s-a dus la el acasa. Si incercând ca să nu mă mai gândesc la asta, după ceva timp dragii mei, aud un glas, care imi spune ceva despre un viitor Act de terorism.
Glasul spunea aşa :

                     "Atacuri  cu TAXI !
                 Nu a menţionat că are Bombă.
                 Sunt Atacuri Jihadiste!"
                   
                                  

Aşadar dragii mei, vom auzi iarăsi de vreun masacru, care s-a produs datorită unei Bombe, sau a mai multor Bombe,plasate într-un TAXI.
Unde va fi ,sau când se va întâmpla ,eu nu stiu a vă spune.
Dar se va întâmpla,din nefericire.
                                      Cu dragoste, Maria.  

4 comentarii:

  1. -Daca erai in SUA intai trageai si pe urma intrebai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate! Dar cum nu sutem in America, ne supunem LEGILOR României,,care leaga pe Politisti de mâini si de picioare, iar hotii sunt privilegiaţi. Au timp sa ascunda ce au furat, si chiar sa se faca si ei disparuţi.
      La doar 3 minute de mers pe jos, sta hotul care mi-a spart gardul si a sustras materialele celor care mi le-au lasat in custodie. Muncitorii care lucreaza la canalizarile stradale, nu sunt ale mele. Am ramas uimita, ca nu au mers la el acasa.

      Ștergere
  2. la fel ca si d-voastra , ieri am constatat acelasi lucru , un sofer neatent si grabit era sa ma omoare , a distrus iremediabil o masina de 10.000 de uro , iar politia a constat fapta si s-a ales cu o amenda de 195 de ron , oare in ce fel de tara traim ????? OARE PENTRU CINE ESTE FACUTA LEGEA ??? UNDE OARE AJUNGEM CU ATATEA LEGI STRAMBE ?? Mariana

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa se duca sa isi deranjeze prietenii?
    Caini mari de paza, dresati- singurii care pot apara curtea "legal"..

    RăspundețiȘtergere