duminică, 4 ianuarie 2015

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT MAI MARE !

                                                        4 Ianuarie  2015 , ora 6,20 !

                                                   Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind, dar mai leneveam puţin în pat, vedeam o încăpere cunoscută mie,in care dusumeaua se cutremura foarte tare , ca pe arcuri ,asa era de intens Cutremurul.
Aud dragilor un glas care spune aşa :

                   "Un Cutremur de Pământ !
                 Partea seismică....!"

Iar glasul nu mai continuă.
Spuneam dragilor ,că imi era cunoscută camera, deoarece era chiar bucataria mea. Mi-aş fi dorit din tot sufletul , ca să nu vă spun camera pe care o recunosteam ; dar nu ar fi fost corect faţă de voi ,cititorii fideli ai Blogului ,şi nu numai.
Ati văzut dragii mei , că in anul 2014, când toată lumea spunea ca va fi un Cutremur mare in România, eu v-am spus Adevarul ! Adică acela că, nu va fi niciun Cutremur devastator in 2014, in România. Şi aşa a fost .
                         
                                          
                                           Cutremur in oceanul Pacific - s-a simtit in California..

Acum însă, pot să vă spun că ,vor avea loc Cutremure mai mari în România,dar nu vor muri oameni.
Nu trebuie să ne fie teamă, suntem în Mâinile Domnului ,iar El ne va ocroti pe noi, care suntem Fiii Săi!
Dar asa cum v-am mai spus , DUMNEZEU  si MĂICUŢA  DOMNULUI, ocroteste ROMÂNIA, si nu vor avea loc Cutremure devastatoare ,in care sa fie pierderi de vieţi omenesti.  
Să fim buni cu Aproapele nostru dragilor, sa mergem Duminica la Sfanta Biserică ,să ajutăm pe cei in suferinţă, si vom fi si noi răsplatiti însutit ,şi ocrotiţi de Bunul Dumnezeu şi de Rugăciunile Maicii Lui Dumnezeu. 
                    Cu dragoste şi cu preţuire,   
                                        Maria. 

6 comentarii:

  1. Multumesc,d-na Maria !
    Din pacate ,toate predictiile ne duc spre acelasi deznodamant.Se pare ca nu e gluma deloc.Au aparut si visele colective...sunt convinsa ca ceva de genul acesta,va fi in curand.
    Vorbele nu-si mai au sensul,incurajarile nici atat.Ce vrea Domnul cu fiecare dintre noi.
    Dvs.aveti dreptate,cutremurul in sine nu va fi devastator.Dar panica???Aceasta va afecta grav multi oameni mai putin stapani pe ei si cu credinta mai slaba.
    Eu va multumesc inca o data.Sa traiti si sa fiti sanatoasa,sa trecem cu bine tot ce va urma.
    Dumnezeu sa binecuvinteze Romania !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie să intram în panică! DUMNEZEU ocroteste ROMANIA în mod special. De la DUMNEZEU stiu, si am scris de multe ori că : În România nu vor fi Cutremure devastatoare! Aceste cuvinte ar trebui să ne întărească în Credinţă şi în Dragoste faţă de EL şi faţă de Aproapele nostru. Vor fi Cutremure, dar nu ca să moară oameni. Trebuie să fim curajosi si sa nu deznadajduim. Deci dragilor, nu de la mine spun : POPORUL ROMÂN , este ocrotit si iubit de DUMNEZEU , pentru că aici în ROMÂNIA, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, va veni pentru a doua oară pe Pămânnt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Părintele Arsenie Boca a prezis că Bucureștiul va fi șters de pe harta României în urma unui cutremur incredibil. “Se va oua de două ori”, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui.
    Pe cine sa mai credem d-na Maria?
    multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi sters nici Bucurestiul, si nici un alt oraş din România !
      Cutremure in România au fost si vor mai fi !
      Dar nu vor face victime omenesti !!!
      Aceasta nu o spun eu ! Ci am primit MESAJ de Sus de la DUMNEZEU PREA BUNUL si de la MAICA DOMNULUI, cum că : ROMÂNIA va fi ocolita de CUTREMURE DEVASTATOARE, şi...că , în ROMÂNIA nu vor avea loc MARI DEZASTRE naturale, care să ducă la pierderi de vieţi omenesti. Poti fi sigura si poti sta linistita ,căci ce a spus Sfantul Părinte Arsenie Boca, cu ouatul de 3 ori, nu se va adeveri ! Si Părintele a fost tot om, si se putea insela in Vizunea avuta. Putea sa greseasca, si asa s-a şi întâmplat , in talmacirea sensului a ceea ce a văzut. Am tot respectul si toata dragostea pentru SFANTUL PĂRINTE ,ARSENIE BOCA.
      Dar totodată, am curajul să spun, că s-a înşelat in privinţa CUTREMURULUI care va sterge BUCURESTIUL de pe faţa Pământului.

      CATEGORIC, NU SE VA INTÂMPLA O ASEMENEA CATASTROFĂ !

      Este foarte greu sa gasesti talmacirea adevărată, a ceea ce ţi se arată ,sau a ceea ce auzi. De aceea eu mă abţin, ca să gasesc un anume înţeles, a ceea ce mi se arată...ca si în Pilde. Pot sa te asigur ca BUCURESTIUL si ROMÂNIA, va sta în picioare, si nu va cădea din pricina vreunui CUTREMUR DEVASTATOR !

      Ștergere
  4. Cutremurul se va produce in Vrancea dar va afecta Moldova si Rusia pana la Moscova!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,se va produce in Vrancea si va afecta multe zone din tara si din afara tarii,asta toata lumea o stie,dar...cand??? Cine spune asta, e tare!
    Mi se va raspunde ,,sablon",ca nimeni nu stie...Si atunci,de ce ne mai zbatem in vorbe?
    Si daca cineva stie si nu spune,sa fie pacatul lui.

    RăspundețiȘtergere