luni, 5 ianuarie 2015

APA S - A TRANSFORMAT ÎN VIN , CHIAR ÎN MÂINILE MELE !


                                                               5  Ianuarie  2015 !

                                            Dragii mei, 

Dacă  tot  este timpul MARILOR  MINUNI , iata dragii mei, ce am trăit eu ,cu Voia  Lui Dumnezeu.

AM TRĂIT , MINUNEA TRANSFORMĂRII APEI , ÎN VINUL CEL MAI DE PREŢ !

                14  Iulie  2004, ora 5,56 dimineaţa !

Dormeam , dar un fulger de lumină mă trezeşte, si văd cu ochii închişi , Un Cer de ziuă ,şi sub Cer la umbra unui pom, văd O MASĂ obişnuită, pe care era aşezată frumos  ,o Căniţă.
Mi se spune în gândul meu, că trebuie să mă apropii şi mai mult de masă. Îndrumată pas cu pas ,de  o persoană din dreapta mea, ca o siluetă  în veşmânt alb, ajung lângă masă şi văd o sticlă cu apă minerală, apa pe care ,eu o beau acasă în fiecare zi.
Silueta de lângă mine, îmi spune fără cuvinte, în gândul meu, îmi spune să torn apă în cană şi să beau. Fac întocmai şi duc cana la gură, gust puţin ,şi constat că e apă. Ţin cana cu apă în mâinile mele, şi mi se spune să beau din nou . 
Acum beau mai mult din căniţă, şi cu uimire , îmi spun gândul meu, că este VIN ! Cum se poate să fie VIN, dacă eu am pus apă din sticla de pe masă şi am gustat şi era apă.  Aşa mă întrebam eu în gândul meu.
Iar Silueta în veşmânt alb, a cunoscut gândul meu şi mi-a răspuns cu al SĂU Glas :

                "VINUL  ĂSTA , DACĂ  N-AR  FI .... 
                   TARE  N-AR  MAI  MIROASE , A  SCĂRI "!

Eu nu ştiu dragilor ,  despre ce Scări  este vorba aici, dar cred că se referă ,la Scarile pe care va veni Mântuitorul ,pentru a doua oară pe Pământ.
La Scările  Ceresti,Scări  din  nori  albi , pe care le vom vedea cu toţii, când IISUS  va coborâ pe Pământ.
Aceasta  este părerea mea.
Da, dragii mei, am trăit  O MARE  MINUNE ! 
Transformarea APEI în VIN, ca la NUNTA  GALILEII, când MAICA  DOMNULUI, L-a rugat pe IISUS ,ca să facă ceva ,deoarece nuntaşii nu mai aveau vin.
Iar IISUS  HRISTOS, a pus să se umple 6  vase mari cu apă, a privit în sus, la TATĂL  CERESC, S-a rugat şi apoi, a binecuvântat apa din vase, moment în care, apa s-a transformat în vin. Şi a fost PRIMA  MINUNE  făcută de IISUS  HRISTOS, în văzul tuturor !
Şi m-am bucurat şi am plâns de bucurie, şi am rămas uimită, de clipele pe care DUMNEZEU mi le-a îngăduit a le trăi!
Aşa cum mi se întâmplă adeseori, când MINUNE după MINUNE, TAINĂ  după TAINĂ ,îmi sunt descoperite de DUMNEZEU ,mie roabei SALE şi păcătoasa de mine !
                      Cu dragoste şi preţuire,
                                           Maria.

2 comentarii:

 1. Cred ca esti un Om foarte implinit si fericit,dna. Maria :) Domnul Iisus sa te binecuvanteze in continuare...
  multumim!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, dragii mei ! Pot spune că sunt un om împlinit duhovniceste !
   Si că nu am nevoie de nicio bogaţie materială, chiar de-ar fi sa mor de foame!
   Cu toata dragostea sufletească împart cu voi ,fratii si surorile mele ÎNTRU DOMNUL nostru IISUS HRISTOS ! Asa si trebuie ! Lumina nu trebuie ţinută sub obroc. Trebuie pusă la loc de cinste, ca sa lumineze pentru toată lumea ! Intotdeauna dragilor, veti găsi aici ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU, si nu cel al oamenilor, care îl adaptează după vremuri sau cum vor ei, ca să dea bine pentru imaginea lor. Aici pe Blog, nu are ce cauta mândria, minciuna, scoaterea sau modificarea cuvintelor din MESAJUL DUMNEZEIESC si nici modificarea lui, pentru a-i da un alt înţeles. Aici veti găsi cu adevărat : CUVÂNT DIN CUVÂNT ! Pe DUMNEZEU ADEVĂRAT din DUMNEZEU ADEVĂRAT ! Nu uitaţi să mergeţi la Sfânta Biserică, unde este mântuirea sufletului nostru. Ceea ce eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, completează cee ce trăim cu toţii ,la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie ! Cu dragoste, Maria

   Ștergere