luni, 26 ianuarie 2015

CADE IERUSALIMUL !!! CLĂDIREA IERUSALIMULUI ÎN ROMÂNIA !

                Noapte de 22 - 23 iulie 2006 ,ora 0,10 !

                                                                Dragii mei,

Am scris adesea că, România va fi viitorul al doilea Ierusalim.
Multi dintre voi ati crezut si credeţi ,că într-adevăr România este si va fi, al doilea Ierusalim.
Dar cei mai multi, cititori sau necititori ai Blogului, nu ati crezut si nu vor crede, că această Mare Minune se poate împlini.
Poate acest articol dragilor, vă va convinge de Fericitul ADEVĂR, si anume : ROMÂNIA  este Ţara aleasă de Dumnezeu, pentru ca Fiul Său ,să vină pentru a doua oară pe Pământ.
În această noapte de Iulie 2006 , în timp ce mă rugam dragilor,văd cu ochii închisi instantaneu, văd un Cer de noapte albastra ,iar pe  CER  , străluceste ca un Soare, SFANTA  TREIME !
                         ... diverse Azi se sarbatoreste Sfanta Treime ~ sa fiti binecuvantati..

Sfânta Treime dragii mei, stralucea pe Cerul nopţii cum straluceste Soarele în plină vară.
Preţ de circa 5 - 6 secunde am admirat, mi-am contopit sufletul cu Minunea de pe Cer, după care, ca si prin topire, Sfanta Treime este absorbită de Cerul stralucitor, si în locul Sfintei Treimi, văd pe un tron înalt , pe MÂNTUITORUL  nostru Iisus  Hristos, care avea de-a dreapta Sa, pe Sfantul  Ioan Botezătorul !

                      LA MULTI ANI DE SFANTUL IOAN !Iisus Hristos in contemporaneitate...
Moment în care dragii mei, aud un glas din Cer, care spune ceva uluitor! 
Era ca si cum ,Mântuitorul vorbea cu Sfantul Ioan Botezatorul, astfel :

 Glasul :
        1.  " Cade Ierusalimul !
        1. Cade  Ierusalimul !
Glasul: 2. S-a dispus pe tema clădirii, în România !  
          1. Ierusalimul cade !
         2. Tema clădirii  Ierusalimului ,
                                      în România!" 

Iar cele două glasuri se pierd ca un ecou dragii mei,iar eu mă opresc din Rugăciune, pentru a-mi nota cât mai repede, aceste Cuvinte Dumnezeiesti .
Iisus Hristos si cu Sfantul Ioan Botezatorul , sunt absorbiţi de Cerul Sfânt, iar eu încă mai rămân mută de uimire, de cele văzute şi auzite.
Dragii mei, ce Dovezi mai clare ar trebui ca sa aduc, pentru a vă convinge că :România va fi al Doilea Ierusalim?
Ierusalimul de acum doua mii de ani, in care S-a născut Iisus Hristos, nu mai există astăzi.
Ierusalimul din zilele noastre, este plin de ură, de crime, si curge sânge nevinovat. Mii de Prunci au murit si mor din cauza nesfârşitelor Războaie.
DUMNEZEU  si-a întors Faţa Sa ,de la Ierusalimul in care S-a născut Fiul Său şi Mântuitorul Lumii.  
Trebuie să credeţi si să înţelegeţi ,că România va fi cel de-al Doilea Ierusalim. 
Taina pe care o ţin numai în sufletul meu, si care are legatura cu cea de-a Doua Venire a Mântuitorului , încă nu pot, ca să v-o descopar dragii mei.
Nu am voie încă ! Dar voi dragii mei, nu-i aşa că , vă veţi pregăti sufleteste si trupeste, pentru această MARE  si uimitoarre MINUNE ?
Vă înarmaţi cu Dragoste,cu Credinţă, cu Nădejde în Dumnezeu,iar restul fratilor, vine de la sine.
Dumnezeu  are grijă de toţi Fiii Săi ! 
Puneţi-vă în gând şi-n inimă dragii mei,ca începând din acest moment, să schimbăm ceva în bine, în viaţa noastra. Sa punem ordine în viaţa noastră, să  ne plecăm genunchii, şi să ne îndreptăm ochii spre Cer, si să spunem cu lacrimi si cu smerenie :
                   Doamne ! Te rog să mă ierţi că am întârziat si am rătăcit atât de mult!
                  Acum am venit DOAMNE !
                  Iarta-ma Te rog, si primeste-ma în braţele TALE.
                  Din această clipă Doamne, inima mea îţi dăruiesc, ca s-o schimbi Tu Doamne, numai după Voia TA ! 
                             Milostiv fii mie păcătosul, si fă din mine, unealta Mâinilor TALE!
Aşa să ne ajute  Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, acum si pururea şi-n vecii  vecilor , AMIN !
                                                                        Cu dragoste, Maria.
  

7 comentarii:

  1. Maria, in aceasta tara A Noului Ierusalim Romania crezi ca Iisus Hristos va avea o sotie cum este numita ,,sotia Mielului,, dupa cum sta scris in Apocalipsa? Poate ca aici este o taina ascunsa.Parerea mea si astept si raspunsul tau Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS HRISTOS ,ESTE ÎNSUŞI DUMNEZEU ! Este FIUL LUI DUMNEZEU, si nu are nevoie de sotie ! Noi toti suntem fratii si surorile LUI IISUS HRISTOS si FIII LUI DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC ! Cum poti gandi că DOMNUL şi MÂNTUITORUL nostru , ar avea nevoie de o soţie ?
      Nu stiu ce inseamna aceasta, daca asa scrie in APOCALIPSA, dar stiu ca IISUS HRISTOS ,este MIELUL LUI DUMNEZEU,CEL care se jertfeste pentru păcatele noastre peste circa 30 de zile, in Saptamana Patimilor.Nici mâcar în gândul tu sa nu crezi ca IISUS are nevoie de sotie. Mieluşeaua Domnului, este MAICA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ! In ACATISTUL MAICII DOMNULUI, se vorbeste de Mieluseaua Domnului:


      Salta astazi toate ostirile ingeresti si multimea crestinilor, inaintea fetei tale, Preacurata Prunca, purtatorii de faclii alearga impreuna cantand si graind acestea:

      Bucura-te, usa dinspre rasarituri;

      Bucura-te, Sfanta Prunca, primita in Biserica cu mare cinste;

      Bucura-te, usa Domnului;

      Bucura-te, vistierie preacurata a intelepciunii;

      Bucura-te, Izvorul darului;

      Bucura-te, mielusea curata;

      Bucura-te, porumbita neintinata;

      Bucura-te, bucuria noastra, Sfanta Prunca, pururea Fecioara.

      Condacul al 5-!ea:

      Mieluseaua lui Dumnezeu, curata, porumbita neintinata, cortul lui Dumnezeu cel neincapator, sfintenia slavei, praznuind petrecerea ta, Sfanta Prunca, intru cele ce nimenea nu intra, astazi ne veselim cu fecioarele, care cu faclii aprinse te-au petrecut in Sfanta Sfintelor unde cu bucurie cantai: Aliluia!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns Maria! Dar am citit intr-o profetie al Sfantului Ierarh Nifon despre asta,,Vedenie despre Infricosata Judecata,, si apoi este scris si la Apocalipsa despre sotia Mielului.Aici este un adevar nestiut de cineva.
    ,,Miscati de acea negraita dulceata au inceput atunci si toti sfintii de la cerescul ospat sa cante maretiile lui Dumnezeu. Astfel pretutindeni, inlauntru si afara rasuna cantare ingereasca. Cantare preasfanta care inflacara sfintele inimi cu o fericita placere in vecii nesfarsiti. Dupa ce le-a vazut pe toate acestea de trei ori Fericitul Nifon cand se afla in mare rapire si vedere, a auzit glasul lui Dumnezeu, zicandu-i:
    Nifone, frumoasa a fost prooroceasca ta vedenie. Scrie dar cu amanuntul toate cele ce ai vazut si auzit, pentru ca asa se vor intampla. Ti le-am aratat tie pentru ca imi esti prieten credincios, fiu al Meu iubit si mostenitor al Imparatiei Mele.,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa toate acestea, vede Nifon ca vine inaintea Mirelui o dumnezeiasca Mireasa. In jurul ei se revarsau miresme ceresti si mir dumnezeiesc. Pe preafrumosul ei cap purta o neasemuita diadema imparateasca, care scanteia. Ingerii o priveau uimiti si sfintii coplesiti. Harul Sfantului Duh o imbraca in haina aurita si preainfrumusetata. Intrand in dumnezeiescul palat, o insoteau o multime nenumarata de fecioare, care cantau cu slavoslovenii si imne maretia lui Dumnezeu.
    Cand a ajuns langa Mirele Hristos, marea Imparateasa s-a inchinat de trei ori impreuna cu toate sfintele fecioare. Atunci Cel Preafrumos a vazut-o si s-a bucurat. Si-a plecat capul si a cinstit-o ca pe Preacurata Sa Maica. Aceasta s-a apropiat cu multa evlavie si cinste si a sarutat nemuritorii si neadormitii sai ochi, precum si indureratele sale maini. Dupa dumnezeiasca sarutare, Domnul a dat fecioarelor haina stralucitoare si cununi prea luminoase si apoi au venit toate puterile ceresti cantand si fericind-o si slavind-o.
    Atunci, Mirele s-a ridicat de pe Tronul Sau, avand de-a dreapta Sa pe Maica Sa, iar la stanga, pe cinstitul Proroc si Inaintemergatorul Sau, a iesit din palat si a mers la dumnezeiescul ospat, unde se aflau bunatatile pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, pregatite pentru toti cei ce au iubit pe Dumnezeu. In urma veneau toti sfintii. Acestia, cum au vazut bunatatile, s-au umplut de o nespusa bucurie si au inceput sa umble praznuind la minunatul ospat. Dar pe acestea robul lui Dumnezeu Nifon nu a mai putut sa le descrie. Desi l-am silit de multe ori, nu mi-a spus macar cat de putin.
    Nu pot, fiule, zicea suspinand, sa infatisez cu limba sau sa asemuiesc cu vreun lucru pamantesc lucrurile acelea. Erau mai presus de orice cugetare si inchipuire, dincolo de toate cele vazute si nevazute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria, cand va fi al doilea Ierusalim, inainte de cei 1000 de ani sau dupa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care 1000 de ani ? Au trecut deja 2000 de ani ! Nimeni nu stie anul, ziua si ceasul cand va veni IISUS HRISTOS! Dar stiu ca VENIREA LUI este foarte aproape !

      Ștergere