joi, 1 ianuarie 2015

S - A ADEVERIT ! A LUAT FOC SPITALUL DIN SEGARCEA !

                                                            1 Ianuarie 2015 !

                                     Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 15 - 16 noiembrie 2014, un articol cu titlul :

                  "UN  SPITAL  VA  LUA  FOC !"

Si iata dragilor ,o stire din aceasta seara, care  spune din nefericire că,  SPITALUL  din SEGARCEA, a luat foc de la acoperis. Nu sunt victime ,din fericire ! Dar mamicile si bebelusii de la ultimul etaj al Spitalului ,sectia Maternitate, au fost evacuati, pentru a fi la adapost de INCENDIUL de la acoperis.
Pompierii la aceasta ora sunt acolo, pentru a stinge INCENDIUL ce s-a extins si la alte anexe ale Spitalului. 

news.ournet.ro/item/incendiu-puternic-la-un-spital-in...   CachedIn aceasta dimineata, un incendiu puternic a izbucnit la Spitalul din Segarcea, ... Incendiu Dolj ISU Segarcea Anul Nou. In aceasta dimineata.


www.libertatea.ro/detalii/articol/panica-la-spitalul-din...   CachedUn incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o clădire a spitalului din Segarcea în care erau depozitate aparatură medicală şi fişe ale pacienţilor
  1. www.ziarelive.ro  › Stiri  › Societate
    Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la o cladire a spitalului din Segarcea in care erau depozitate aparatura medicala si fise ale pacientilor, pompierii ...


 
        

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj intervin la aceasta ora pentru stingerea unui incendiu izbucnit la doua cladiri administrative ale spitalului Orasenesc Segarcea. Incendiul nu s-a soldat cu victime omenesti.
Vom reveni.

news.ournet.ro/item/incendiu-puternic-la-un-spital-in...   CachedIn aceasta dimineata, un incendiu puternic a izbucnit la Spitalul din Segarcea, ... Incendiu Dolj ISU Segarcea Anul Nou. In aceasta dimineata.



ian.
incendiu puternic la o cladire a spitalului din segarcea
Actualitate
Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o clădire a spitalului din Segarcea în care erau depozitate aparatură medicală şi fişe ale pacienţilor, pompierii intervenind cu şase autospeciale, fără...


Azi
09:19
incendiu la arhiva spitalului din segarcea
Actualitate
Incendiu la spitalul din Segarcea. Patru proaspete mămici şi bebeluşii lor au fost evacuaţi, după ce clădirea administrativă din apropierea unităţii medicale a luat foc. Flăcările au fost observate de...


Incendiu la Spitalul din Segarcea

Două clădiri ale Spitalului din Segarcea au luat foc în prima zi a anului 2015.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situațtii de Urgență Dolj au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la doua clădiri administrative ale spitalului Orășenesc Segarcea. Potrivit ultimeleor informații, incendiul nu s-a soldat cu victime omenești. 
- See more at: http://www.dcnews.ro/incendiu-la-spitalul-din-segarcea_463693.html#sthash.Us699edw.dpuf
Iata dragilor, si articolul meu din noaptea de 15 - 16 noiembrie 2014 !

luni, 17 noiembrie 2014


UN SPITAL VA LUA FOC !

                       Noapte de 15 - 16 noiembrie 2014, ora 1,45 !

                                                                   Dragii mei, 

În această noapte de sâmbătă spre duminică, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, brusc aud un glas care spune cu fermitate asa :

                        "Vă anunţ că va lua foc !
                    O să fie un Incendiu la un spital .
                    Vă anunţ că va lua foc !"

Dragii mei, eu nu stiu unde anume, când şi în ce Ţară va avea loc acest Incendiu intr-un Spital, dar din nefericire, asa cum s-au implinit toate după Voia Domnului, vom afla şi de acest Incendiu.
Trebuie sa-L rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi, si sa ne apere ŢARA si poporul.
Sa nu ne lase în mâinile celor care nu au Credinţă, nu au frică de Dumnezeu, si nu-si iubesc Aproapele.
                                 Cu dragoste, Maria. 


Incendiu puternic într-un spital din Segarcea

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o clădire a spitalului din Segarcea în care erau depozitate aparatură medicală şi fişe ale pacienţilor, pompierii intervenind cu şase autospeciale, fără a exista persoane rănite, în condiţiile în care nu se afla nimeni în imobil.
foc
Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.00, la acoperişul unei anexe a Spitalului Segarcea unde erau depozitate fişele pacienţilor depistaţi cu virusul HIV, dar şi mai multă aparatură medicală, pacienţii aflându-se într-un alt corp de clădire.
Conform reprezentanţilor spitalului, focul a fost observat de paznic, iar imediat s-a intervenit pentru evacuarea aparaturii medicale.
“Noi am scos toate documentele din toate birourile, aparatură şi calculatoare. Din fericire, focul nu s-a extins la arhivă, au ars doar acoperişul şi birourile. Arhiva nu are nimic. Paznicul a observat focul şi
s-au anunţat pompierii, iar medicul de gardă a organizat evacuarea calculatoarelor”, a declarat managerul Spitalului Segarcea, Doru Gofiţă.
Flăcările au cuprins acoperişul spitalului pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, iar pompierii din localitate au intervenit iniţial cu două autospeciale. În sprijinul acestora de la Craiova au fost trimise alte patru autospeciale de la Inspectoratul petnru Situaţii de Urgenţă Dolj, precum şi un utilaj ale primăriei, intervenţia fiind dificilă din cauză că era îngheţată instalaţia hidraulică a autoscării.
“S-a intervenit cu şase autospeciale de apă şi stingere, două de la Segarcea, patru de la Craiova, utilaje de la primărie, o instalaţie de ridicat şi o autoscară de la Craiova. Autoscara funcţiona, dar din cauza temperaturilor scăzute instalaţia hidraulică a îngheţat”, a declarat şeful ISU Dolj, Contantin Florea.
Intervenţia pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ două ore.


Două clădiri ale Spitalului din Segarcea au luat foc în prima zi a anului 2015.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situațtii de Urgență Dolj au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la doua clădiri administrative ale spitalului Orășenesc Segarcea. Potrivit ultimeleor informații, incendiul nu s-a soldat cu victime omenești. 
- See more at: http://www.dcnews.ro/incendiu-la-spitalul-din-segarcea_463693.html#sthash.8nWHVHGE.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu