joi, 8 ianuarie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! INCENDIUL EXTREM DE MARE , A MISTUIT SEMINARUL TEOLOGIC SUCEAVA !

                                                  8  Ianuarie  2015 !

                                 Dragii mei, 

Scriam ieri, de spre un Incendiu extrem de mare, ce va avea loc.
Şi din nefericire iată cum astăzi , INCENDIUL  extrem de violent a  avut loc în Suceava, la Seminarul Teologic, / Arhiepiscopia  Sucevei.
Şi a fost exact aşa dragilor, cum am scris eu în articol.
Şi Cerul şi Pământul s-au înroşit. Fum era mai puţin ;flăcările  au  fost uriaşe.
Iată şi Dovezile dragii mei:  

miercuri, 7 ianuarie 2015

UN INCENDIU EXTREM DE MARE !

                                      Noapte de 6 - 7 Ianuarie 2015 ,ora 23,30 !


                                                                  Dragii mei,

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd într-o clipită în faţa mea,  un  Incendiu extrem de mare.
                        Incendiul din Chicago..
Dragilor, nu ştiu ce ardea acolo, dar era pe o suprafaţă întinsă, pământul era roşu din pricina flăcărilor extrem de mari, iar Cerul era şi el roşu ca un cuptor, din pricina flacarilor mari.
Fumul aproape că era inexistent ! 
Flăcările  val vârtej, acestea erau uriaşe, şi au înroşit atât Cerul ,cât şi Pământul.
Dragii mei, eu nu ştiu ce va arde cu o aşa forţă ,dar ştiu că va fi Iadul pe Pământ în acel loc. 
Pământul şi Cerul ,erau ca un fier încins în foc.
Vom trăi si vom vedea.
                                      Cu dragoste, Maria.    


  1. incendiu seminar teologic suceava1:32
  2. Incendiu devastator Seminar Teologic Suceava3:35

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Mitropolitul Dosoftei" ars in totalitate

   
Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Mitropolitul Dosoftei" ars in totalitate
Un incendiu a izbucnit, azi dimineata, la Seminarul teologic aflat in curtea Manastirii Sf. "Ioan cel Nou" din Suceava, flacarile pornind de la tabloul electric al cladirii.
Construita din lemn, incinta a fost curpinsa in intregime de flacari, fara a exista victime. Interventia pompierilor a fost ingreunata de faptul ca hidrantii inghetasera, iar apa a fost adusa de la fantani mai indepartate. Pompierii suceveni au apelat la trei masini de pompieri din Botosani pentru a reusi sa stinga incendiul extrem de puternic.

Din nefericire, atat cladirea Seminarului, cat si Cladirea Arhiepiscopiei Moldovei si Radautilor a fost transformate in scrum.

La fata locului s-a deplasat si primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a declarat faptul ca va propune in Consiliul Local sa fie alocate fonduri pentru reconstructia cladirii. Deocamdata, elevii Seminarului Teologic isi vor continua cursurile in cladirea Colegiului tehnic "Petru Musat" din municipiu
--


Incendiu puternic la Seminarul Teologic din Suceava. Mare parte din clădire a fost distrusă

Mare parte din clădirea Seminarului Teologic din Suceava a fost distrusă într-un incendiu izbucnit joi dimineață. Focul s-a extins și la patru garaje aflate în apropiere.

 
ACTUALIZARE 11.44. Primarul Sucevei, Ion Lungu, spune că elevii Seminarului Teologic distrus în incendiul izbucnit joi dimineață vor fi mutați în spaţiile libere ale Colegiului "Petru Muşat" din Suceava şi că vor fi alocate fonduri pentru reconstrucţia acestui seminar.



Pentru stingerea incendiului se acţionează cu 15 autospeciale şi intervin şi pompieri voluntari, iar focul a mistuit mare parte din clădirea Seminarului Teologic, care este construită din lemn.
Focul s-a extins şi spre patru garaje din apropiere, în care nu sunt maşini, într-unul din acestea fiind depozitate mai multe instrumente muzicale ale seminariştilor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că la ora izbucnirii incendiului în clădirea Seminarului Teologic se aflau 59 de elevi, cadre didactice şi personal auxiliar, care au reușit să iasă din imobil, fără ca vreo persoană să fie rănită.
Incendiul la clădirea Seminarului Teologic din municipiul Suceava, instituție aflată în curtea Mănăstirii "Sfântul Ioan cel Nou", a fost anunţat în jurul orei 9.00, iar primele informații arată că focul a izbucnit, cel mai probabil, de la tabloul electric al imobilului.
Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Mitropolitul Dosoftei" a fost înființat în anul 1991, aici studiind peste 200 de elevi, repartizați în șase clase de învățământ la zi filieră vocaţională, profil teologic, specializarea pastorală și trei clase de învățământ cu frecvență redusă filieră teoretică, profil uman, specializarea filologie, potrivit site-ului instituției de învățământ.

Un comentariu:

  1. S-au spalat pacatele! Doamne iarta-ne! Cine stie cate nu s-au strans p-acolo, de nu a mai rabdat Dumnezeu. Sa stam bine, sa luam aminte...spune Sf Arh. Mihail !

    RăspundețiȘtergere