sâmbătă, 10 ianuarie 2015

ŞOC !!! VLADIMIR PUTIN , SE VA FOLOSI DE ACŢIUNILE TERORISTE DIN FRANŢA , ŞI VA APRINDE SCÂNTEIA , CELUI DE - AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL !

                                               10  Ianuarie  2015, ora 15,45  !

                                              Dragii mei, 

Astăzi după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care m-a lăsat la propriu cu gura căscată.
Glasul spunea aşa :

   "Vladimir  Putin , va  anunţa  Acţiuni  fictive !
     Acţiuni  fictive ,vor fi  anunţate de Vladimir Putin, invocând  Arme.... !"

Iar glasul dragilor, nu mai continuă, iar eu văd la  răsărit ,o Sală  mare, precum acelea in care se ţin şedinţele Guvernului, iar sus la pupitru, se afla un bărbat mai în vârstă, cu părul alb, sa fi avut vreo 60-65 ani, îmbrăcat în costum gri, înălţime medie si alb la faţă, bărbat ce era extrem de nervos, si gesticula cu mâinile prin aer, ţipând şi urlând la cei din Sală.
Ca în final ,să bată cu pumnul drept ,în pupitrul la care se afla.
Nervii acestui bărbat, ce părea că era şeful acelei Şedinţe, erau întinşi la maxim, după expresia feţei, felul cum vorbea,si felul cum gesticula cu mâinile prin aer.
Nu auzeam ce vorbea, dar mi-am dat seama că este ceva ...pe viaţă şi pe moarte.
Pe Vladimir Putin nu l-am văzut , dar despre el, eu am scris şi în alte articole.
Numai că, acesta de astăzi ,cred eu, este cel mai grav şi poate spulbera Pacea Lumii întregi.
Să nădăjduim dragii mei, că DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, nu-şi va întoarce Faţa Sa de la noi, si că nu va lăsa PACEA  şi LINISTEA  LUMII  întregi, în mâinile celor care sunt avizi după Putere !  
Să ne rugăm fratilor, pentru  PACEA  LUMII, si pentru luminarea minţii, celor care conduc Lumea. 
                               Cu dragoste, Maria. 

                                                                 

8 comentarii:

  1. Asta e chiar un articol SOC! Acestea sunt niste revelatii in masa si a celor cu credinta in Dumnezeu,urmarile dupa aceste atentate care vor lua amploare in toata lumea va fi scanteia celui de-al treilea razboi mondial care ea deja a inceput anul trecut 2014 si va urma in 2015.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara D-na Maria.Va urmaresc mesajele zilnic si sant absolut sigura ca vin de la bunul si iubitul nostru Dumnezeu creatorul sufletelor de pe planeta Mama Pamant.
    Cred ca in mesajul primit azi ne arata ca Putin stie cine sant adevaratii "teroristi"
    si omul nervos vazut de d_voastra este sigur ca oamenii de pe planeta nu mai pot sa fie manipulati.Lumina si drum drept spre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...În noiembrie 2014, fostul consilier economic al lui Vladimir Putin, Andrei Ilarionov, (care a demisionat în 2005 acuzând-l pe liderul de la Kremlin că suferă de sindromul Venezuela) declara pentru televiziunea poloneză TV Republika: "ţările şi naţiunile europene nu ar trebui să fie surprinse, dacă, să spunem, la anul, în primăvară, apare o masivă mişcare politică islamistă, o primăvară islamică în Europa, care va destabiliza ţările europene şi va consuma energia şi atenţia liderilor europeni, în timp ce Putin va încerca să-şi ducă la capăt proiectele sale neo-imperiale. (...) să spunem că vor fi anumite mişcări, anumite activităţi chiar în ţările europene, atunci va fi greu să se acorde suficientă atenţie estului Europei."

    Sursa: http://www.timpul.md/articol/miscarea-politica-islamista-i-intenia-lui-putin-de-a-i-duce-la-capat-proiectele-sale-neo-imperiale-68155.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Putin a venit la putere ( ca prim-ministru in Rusia ) pe 9 august 1999 ( dupa calendarul iulian era luna iulie ). Corespunde cu atentionarea data ce Nostradamus in catrenul 72 din centuria X:
    "The year 1999, seventh month,
    From the sky will come a great King of Terror:
    To bring back to life the great King of the Mongols,
    Before and after Mars to reign by good luck."

    Putin e monstrul care isi va arata nebunia in scurt timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Actiuni fictive = actiuni care nu se vor realiza.
    De ce ?
    Vine alta guvernare dupa Putin.
    Dupa gesturi se identifica usor militarii si comunistii.

    RăspundețiȘtergere
  6. ALOIS IRLMAIER (clarvazator de nationalitate germana)

    Profetul german vorbea, în anii 50, despre un al treilea război mondial care va izbucni „în numele păcii”. Vorbea despre un imens conflict cu premize religioase în Orientul Mijlociu, despre un alt gigant conflict care va țâșni din sudul Mediteranei și se va extinde peste mare, ca și despre un alt război în Balcani. Irlmaier mai are viziunea unor trupe care înaintează fără să se oprească, dinspre est spre vest. O armată va traversa Balcanii și Serbia până în Italia. O alta va avansa cu viteza fulgerului prin nordul Dunării, până în vestul Germaniei. „Valea Rinului va fi și ea devastată, pe calea aerului. Nimic nu va scăpa. Văd trei vârfuri de lance care vin. Forțele rusești se mișcă cu cele trei vârfuri care străpung totul în calea lor. Înaintează zi și noapte și obiectivul lor final e Germania”.
    "Scânteia războiului va izbucni în Balcani. Văd o mare și o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiți de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic și negru, celălalt mai înalt cu părul deschis la culoare.După asasinarea celui de al treilea, începe războiul".
    Rusia se află în centrul previziunilor. O Rusie care are capacitatea să aducă moartea de la Marea Neagră la Marea Nordului și până-n Bavaria. „Nici iarba nu crește pe unde trec ei și mulți oameni vor muri. Rusia va rupe relațiile cu toți cei ce i-au fost prieteni”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte probabil sa se indeplineasca, corespunde perfect contextului actual.
      Corespunde si altor profetii, de exemplu ale Feciorei Maria (in Ucraina).

      Ștergere
    2. S.U.A va avea parte de multe si grave ATENTATE TERORISTE !

      Ștergere