duminică, 5 februarie 2017

ROMANIA ! CEVA DE CUTREMUR !!!



                             ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!! 

                       5 Februarie 2017 ,ora 10,45 !

                                   Dragii mei, 

Astazi dimineata in timp ce eram la Sfanta Biserica, iar Parintele tinea Predica dupa desavarsirea SFINTEI si DUMNEZEIESTII  LITURGHII,aud un glas care spune ceva cutremurator despre ROMANIA.
Mai intai ,mi se arata 3 - 4 randuri scrise cu violet ,pe un fond negru.
Iata ce scria in acele randuri:

                  "ROMANIA..........................................
................................................................................
CUTREMUR ...........................!"
Iar un glas dragilor, spunea asa...

              "ROMANIA ,ceva de CUTREMUR !"

Prieteni dragi, eu nu stiu daca va fi un CUTREMUR POLITIC,un CUTREMUR sufletesc al poporului român,un CUTREMUR ce s-ar datora vreunei tragedii sau catastrofe ,căci si atunci ne cutremuram din toate madularele, sau va fi DOAMNE  FERESTE ,chiar un CUTREMUR de PĂMANT.
Să ne rugam dragii mei, ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa ne apere si sa ne ocroteasca ca si pana acum, si mai ales, cu lacrimi de umilinta si de pocainta,sa cerem iertare pentru toate cate am gresit.
Image result for sfanta treime imagini
DUMNEZEU ne-a promis ca, ne mai pasuieste cu acel CUTREMUR MARE,asteptat cu teama si cu mare ingrijorare de Poporul român care, deja trece printr-un mare cutremur politic.
A trecut aproape jumatate de an de la primirea MESAJULUI, in care ni se spune că, încă nu va veni CUTREMURUL MARE. 
Iata:

CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-...

Translate this page
Sep 17, 2016 - Cred că acum v-ati linistit dragilor. CUTREMURUL MARE nu va veni acum! Mai dureaza! Cât mai dureaza,eu nu cunosc; dar cu siguranță voi ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 12/27/16
Sa ne pastram CREDINTA dragilor, sa incercam sa nu ne mai urâm unii pe altii, sa daruim dragoste sufleteasca si cuvinte frumoase, rupte din inima noastra,in care am primit la SFANTUL BOTEZ, Iubirea si Lumina Lui Hristos.
Sa o implorăm pe MAICUTA  DOMNULUI,ca sa se roage la FIUL Ei mult Prea iubit, pentru noi păcătosii  si razvrătiţii ,si sa nu ne lase din Mâna Sa cea atotputernica si ocrotitoare.
                                       Cu dragoste,Maria.



DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




28 de comentarii:

  1. Cred că va fi cutremur pe scena politică,dar si cutremur de pămînt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare aceasta viziune sa aibe legatura cu cea din 3 februarie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate mesajele Dnei.Maria au legătură între ele,sa le deslușim ne trebuie multă înțelepciune;totul a fost si este manipulare crasa din partea ocultei si a slugilor sale;guvernul abrogă ordonanța dar liniște și pace tot nu va fi;vor face si la noi un maidan ca si în Ucraina;Doamne Dumnezeul nostru ocrotește tara si poporul român și fă așa cum numai Tu știi și poți să fie pace în țară și bună înțelegere între oameni;frați români fiți buni și iubitori,alungati ura și resentimentele din inimile voastre,iubirea învinge orice rău,nu va lăsați manipulați de cei ce nu vor binele poporului.LS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Anonim 14:17, ai o perceptie corecta.

      Ștergere
    2. Respect,LS!Multumim.

      Ștergere
    3. LS din păcate unii români sau lăsat manipulați și uite unde s-a ajuns să lupte romăn contra român.Iohannis este cel mai vinovat pentru tot ce se întîmplă pentru că el trebuia să intre în direct la TV și să îndemne lumea la calm.DS

      Ștergere
  4. Posibil sa fie un cutremur de pamint pt ca Dumnezeu nu mai suporta ura si dezbinarea dintre copii Lui, in loc sa avem in mintea noastra si in inima noastra pe Sfinta Treime si Maica Domnului, noi ne culcam si ne sculam cu gindul la partidele politice si cu inima plina de ura unul catre altui, pentru ca avem diferite preferinte pt partide, iar cei din partidele politice merg in fata facindu-si plinul, iar noi raminem cu ura, dezbinarea, si golul din suflet , sa ne rugam fiecare si sa lasam tot in voia Domnului, pt ca ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla cu noi sau fara noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca putem schimba mesajele in bine, da se poate intr'un singur fel. RUGACIUNEA CATRE SF. TREIME, MAICUTA DOMNULUI CU TOTI SFINTII. In genunchi cu metanii, lunanare si tamaie si multe lacrimi pentru tot pamantul, pentru stergere urii, pentru oameni, pentru unire pentru iubire multa iubire, pentru asa zisi dusmani, pentru cei care ne prigonesc, pentru guverne si guvernanti, pentru presedinti, regi si toti cei care conduc acest pamant sa ii invaluim cu multa Iubire. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu binecuvanteaza România!
    Doamne, binecuvanteaza-i pe români! Fă-i din nou una! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bineinteles !!! Cutremur politic ...

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa fie rau ca nu mai rabda pamantul atata rautate :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a văzut clar că nici după retragerea ordonanței nu au încetat protestele și instigă la învrăjbire oamenii din toată țara.Eu cred că doar un cutremur de pămînt va liniști pe toată lumea că de vorbă bună nu înțelege nimeni.Dumnezeu va face dreptate cît de curînd,o să vedeți ce va urma.

      Ștergere
  9. Februarie 2017 nu va fi uitat cred niciodată,de acum tăvălugul prinde viteză să vedem cum și cine scapă.Pesediștii trebuie să fie proști de tot ori lași dacă permit ca guvernul Grindeanu să cadă.Acum e clipa în care nu trebuie să mai fie ascultat Dragnea sau Grindeanu de a nu ieși că vor fi lupte.Orice război cînd nu mai are alternative de diplomație trebuie făcut.Nu putem să privim impasibili cum ni se fură voturile de GAȘCA lui Iohanis ca să își scape el pielea și madamei lui.Vinde țara sorosiștilor apoi își ia consoarta și spală putina la merkalina,apoi rînjește fericit: V-AM CIURUIT!
    NU PUTEM SĂ FIM ATÎT DE INDOLENȚI ȘI SĂ BĂGĂM CAPUL ÎN NISIP!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt interese mari din afara nu va lasati manipulati. O tara destabilizata e mult mai usor de ocupat. Sa ne rugam la D-zeu sa ne apere, sa nu se lase cu varsare de sange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fereasca DUMNEZEU sa se intalneasca cele doua TABERE !

      Se va lasa cu varsare de sange.
      Mii de oameni la COTROCENI.

      RUSINE IOHANNIS ! Nu esti PRESEDINTELE milioanelor de romani,ci esti PRESEDINTLE celor din PIATA VICTORIEI !

      RUSINE !!!!

      Ștergere
    2. Se va aduna multa lume la Cotroceni si daca Iohannis nu demisioneaza , atunci va fi demis. In orice caz acest presedinte nu-i al Romaniei, si-a ratat misiunea pentru care a fost investit de cei care nu l-au cunoscut, ci li s-a indus ideea ca "ce bine e cu el". Nu, Romaniei nu-i este nbine cu Iohannis, niciodata!

      Ștergere
    3. Esti vedeta acum, de ce nu-i spui toate astea lui Iohannis in fata? Cred ca n-ai mai stii cum sa te apleci in fata lui cu umilinta. Prefacut-o!

      Ștergere
    4. Anonim 17:21, in primul rand, se scrie: "prefacuto" si nu "prefacut-o" ! Stii tu ceva despre folosirea cratimei, dar ai renuntat prea repede la scoala si nu ai mai aflat si cand se foloseste !
      In al doilea rand, nu poate sa-i spuna direct, pt. ca pe Werner il doare-n dos chiar si de romanii "lui"(!?), este plecat din tara si se cinsteste cu un pahar de Château Lafitte (!), ca la banii lui isi permite, cu siguranta, orice...

      Acum, ca te-am lamurit, poti sa pleci la proteste ca sa-ti sustii conducatorul mult iubit. Hai, pa !

      Ștergere
    5. Anonim 5 feb 18:58 mesajul tau mi-a mers la suflet și sper sa-i pui la punct și pe alții,care se cred cei mai deștepți, dar ei nu știu să lege două fraze.Cam acesta e nivelul celor manipulați,care nu au înțeles nici măcar ce caută în stradă, dar probabil că au făcut școala cu securistul Nicușor Dan.DS

      Ștergere
  11. Rusine...iohannis!Sa raspuda Acum in fara poporului nu sa stea cu paharul in mana.Omul nu I Sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  12. 16 Februarie 2017 seara ,un asteroid 2km in coliziune cu Tera va provoca mega-tsuami,cutremure,eruptii vulcanice.
    Rugati-va pentru protectie divina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sursa acestei bazaconii???

      Ștergere
    2. Nu știu de unde ai această informație cu asteroidul,dar mă rog să cadă peste manifestanții lui Iohannis și să fie și el prezent așa cum le-a ținut companie și la miting.

      Ștergere
    3. Mai bine sa ne rugam la Tatăl Ceresc sa-i simtim prezența, sa ne îndreptăm viețile in asa fel încât sa fim din ce in ce mai buni, mai armoniosi, mai iertatori.
      Cat despre asteroizi, arhanghelii lui Dumnezeu veghează in permanenta atât Pământul cât si celelalte planete din galaxia noastra si din toate miliardele de galaxii din întreg universul.

      Nu e posibil sa cadă un asteroid pe pământ fara ca asta sa fie VOINTA LUI DUMNEZEU.

      Nu mai trăiți cu frica, dragii mei, bucurati-va de fiecare clipa pe care o trăiți ,multumindu-i Tatălui Ceresc ptr.ea.
      Sa ne ajute Domnul nostru Isus sa trecem cu bine peste toate încercările care urmează si sa devenim mândri ca suntem români, ca trăim in Romania, ca suntem urmasii atâtor eroi care si-au dat viața ptr.tara.


      Ștergere
    4. " sa cada peste manifestantii lui Iohannis " ... Interesant. Cine or fi aia nu cumva semenii nostrii ? Halal crestini ! Vai de noi caci primim ce meritam fiindca meritam !!! Atata ura ... Nu pot sa cred ...

      Ștergere
    5. Stati aproape de Romania.Sau Canada.Sau uniti cele 2 tari si la punctele cele mai indepartate de ambele,veti avea pozitia potentialul punctului de impact.
      Echipa speciala de deviere a asteroizilor este in...concediu.
      Urmatoarea intrebare!

      Ștergere
  13. Dragii mei! Din punctul meu de vedere nu cred ca este un mesaj asa de greu de descifrat,dar trebuie sa-l interpretam din mai multe puncte de vedere. Trebuie sa constientizam ca Dumnezeu ne trimite atat mesaje directe , cat si mesaje pline de simboluri. In primul rand ce inseamna cele doua culori.Violetul reprezinta divinitatea care in situatia noastra putem interpreta ca este cu noi, iar negrul care este asociat cu situatii sau stari negative,poate fi asociat cu situatia actuala in care ne aflam. Sa ne gandim la text:Romania..........cutremur.Din punctul meu de vedere ar trebui sa ne concentram pe punctele de suspensie . E bine ca ele exista transmitandu-ne ca Dumnezeu ne da posibilitatea de a ne decide viitorul,prin faptele noastre. In consecinta nu cred ca va fi vorba de un cutremur de pamant, ci mai degraba de schimbari in lumea politica cu consecinte pozitive pentru noi oamenii de rand. Trebuie doar sa avem incredere in Divinitate ca este si va fi cu noi indiferent de vremurile tulburi pe care le traim. Asa ca ridicati-va moralul si starea de vibratie pozitiva pe frecventa iubirii, fericirii si recunostintei si aveti incredere ca doar asa vom avea o viata si o lume mai buna pentru noi si copii nostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinar de frumos.Multumim frumos pentru textul scris[Am reusit sa mai URC o trapta].

      Ștergere