duminică, 5 februarie 2017

MARIA NU INCITĂ LA URĂ ! OARE NU SE VEDE IZVORUL DRAGOSTEI LUI HRISTOS ,CE CURGE DIN CUVINTELE Ei?


                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!

                     

                            5 Februarie 2017,ora 7,32 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata ,mare mi-a fost mirarea când am auzit un dialog,in care se vorbea despre mine.
Iata dragilor ce spuneau acele glasuri:

                    " Maria?
                  Maria nu incita la ura ,pe nimeni cu 
nimic.     
                   Ea scrie ,numai din Graiul Duhului Sfant!
    Iar alt glas continua:
              Vai ,dar sufletul Mariei este curat si luminat.
            Oare nu se vede Izvorul Dragostei Lui Hristos,ce curge din cuvintele ei?
                    Cererea-i acceptată ,în functie de raspunsuri!"

Dragii mei,cu adevarat oriunde veti cauta pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,sau pe FACEBOOK,nu veti gasi niciodata vreun cuvant care sa incite la ură si la dezbinare.
Eu întotdeuana ,am tinut si tin cu DREPTATEA LUI HRISTOS,si nu cu ,cea lumeasca.
  Am apărat si voi apăra pe cel necajit si oropsit,indiferent de cât a gresit sau nu ,indiferent de cate clase are, ori ce culoare are pielea sa.
               Si asa voi fi mereu dragilor!
 Altfel,cum as putea eu sa mai fiu IMAGINEA LUI IISUS HRISTOS,asa cum mi s-a grait in articolul de mai jos:

Iata:

                               8 Mai 2015, ora 8,30 dimineaţa !

                                           Hristos a Înviat !

                                               Dragii mei, 

                                  

În această dimineaţă de Mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să mă ajute ,pentru a-mi putea ajuta şi eu Semenii la randul meu,ceva uimitor şi cu totul minunat se întâmplă.

Dragilor ,îmi doresc ca prin toate câte scriu pe Blog, să ajung la sufletul Semenilor nostri, si sa-i conving sa se intoarca la Credinţă. Şi tocmai când mă rugam aşa, aud glas mirat care imi spune :

             "Al tău cuvânt ?

           Al tău cuvânt, este Cuvântul Lui Dumnezeu ! 

Cuvântul Lui Dumnezeu...sunt repetarea Poruncilor.

Şi în acest moment  dragii mei, fără ca să deschid gura mea, ,aud glasul sufletului meu, care strigă pur şi simplu aşa :

               Dumnezeu există ! 

           De ani de zile ,scriu despre Dumnezeu .

Dar un alt glas mă-ntreabă :

            De unde ?  

Şi iată ce răspunde glasul sufletului meu, fara ca eu sa deschid gura mea: 

              La insuflarea  Lui Dumnezeu şi a Măicuţei  Domnului. 

Iar glas din Cer, spune :

  Lumina este ochii ! Închizând ochii Celui ,care ne-a arătat Lumina .

Şi mâine e Sărbătoare ! A venit Dumnezeu la tine.

           Cuvântul tău , este Cuvântul Lui Dumnezeu !                   

Ce puteam să mai spun ? Parcă nici nu mai eram cu sufletul la locul meu de Rugăciune, căci fără să scot vreun cuvânt din gura mea, aud din nou glasul sufletului meu, care imploră pe Dumnezeu aşa :

 Umple inima mea ,de Dragoste pentru bunătatea Ta ; de ură pentru gresalele  mele, şi de defăimare pentru deşertăciunile Lumii întregi.

Nu am voie , pentru deşertăciunile Lumii întregi !" 

Lacrimile-mi curgeau, râuri, râuri ,pe obrajii mei în aceste clipe ,şi am înţeles în această clipă ,care este Destinul meu şi ce am de făcut în continuare.

 Desi au trecu 18 ani de când m-am dăruit Lui Dumnezeu trup şi suflet ,inimă şi cuget, la fel voi face în continuare toată viaţa mea.

Asa cum Însuşi Măntuitorul Lumii întregi ,mi-a spus mie roabei Sale ,aşa :

               ”Tu ești Imaginea Mea!

               Imaginea Mea,tu esti !” 

Viaţa mea toată, fiecare clipă, fiecare gând şi fiecare dorinţă, sunt în Mânile Lui Iisus Hristos şi ale Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria. 

Nicicând nu voi putea ca să-I răsplătesc Mult Prea Milostivului Dumnezeu si Maicii Luminii, pentru DARUL de nepreţuit, pe care mi L-a dat mie roabei Sale. 

Am spus de nenumărate ori dragii mei, că eu nu am nevoie de nimic din Lumea aceasta. Ceea ce-mi doresc cu ardoare, este să pot convinge pe Semenii mei şi ai nostri, că DUMNEZEU EXISTĂ, că PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, ne ajută cu Rugăciunile Sale ,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru.                           

Iar noi ,trebuie să ne închinăm cu inima şi cu sufletul, si să aducem Laudă şi cinstire , mulţumire şi dragoste infinită, Prea Sfintei Treimi şi Maicii Luminii ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Amin !

                                 Cu dragoste, Maria.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


31 de comentarii:

  1. Va pup,Doane ajutane pe toti Romani!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Luați jugul Meu asupra voastră si invatati-va de la Mine,ca sunt blind si smerit cu inima,si veți găsi odihna sufletelor voaste.Căutați mai intaibImparatia lui Dumnezeu si toate acestea se vorbadauga vouă.Si precum voiți sa va facă vouă oamenii,faceti-lr si voi asemenea.Ca unde sunt doi sau trei adunați in numele Meu,acolo sunt si Eu in mijlocul lor.Prin rabdarea voastră veți dobândi sufletele voastre.Caci oricine se înaltă pe sine se va smeri,iar cel ce se smerește pe sine se va înaltă.Iar când stați sa va rugați,iertati orice aveți împotriva cuiva,ca si Tatal vostr Cel din ceruri sa va ierte vouă greselele voastre.Cel ce mănâncă trupul Meu si bea sângele Meu rămâne intru Mine,si Eu intru el.Iubiți pe vrăjmășii voștri,binecuvântați pe cei ce va blesteama,faceți bine celor ce va urăsc si rugati-va pentru cei ce va vătăma si va prigonesc.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    2. Luați jugul Meu asupra voastră si invatati-va de la Mine,ca sunt blind si smerit cu inima,si veți găsi odihna sufletelor voaste.Căutați mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate acestea se vor adauga vouă.Si precum voiți sa va facă vouă oamenii,faceti-le si voi asemenea.Ca unde sunt doi sau trei adunați in numele Meu,acolo sunt si Eu in mijlocul lor.Prin rabdarea voastră veți dobândi sufletele voastre.Caci oricine se înaltă pe sine se va smeri,iar cel ce se smerește pe sine se va înaltă.Iar când stați sa va rugați,iertati orice aveți împotriva cuiva,ca si Tatal vostr Cel din ceruri sa va ierte vouă greselele voastre.Cel ce mănâncă trupul Meu si bea sângele Meu rămâne intru Mine,si Eu intru el.Iubiți pe vrăjmășii voștri,binecuvântați pe cei ce va blesteama,faceți bine celor ce va urăsc si rugati-va pentru cei ce va vătăma si va prigonesc.
      Numai uniti in credinta,vom primi minuni de sfintele paști,IISUS HRISTOS ne trimite mesaje prin doamna Maria,dar nu toți vad minunile in mesajele ei,ce-i cu credinta adevărata trăiesc aceste minuni,se bucura sufletește,si abia așteaptă ca doamna Maria,sa ne mai scrie despre Dumnezeu.Doamne poporul Roman a început sa se pregătească pentru venirea Ta.Doamne îți mulțumesc,pentru răbdarea care o ai cu noi.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  3. Bunul Dumnezeu sa fie cu dumneavoastră! Nu luați injuriile in seama, doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu il iubeste chiar si pe Iohannis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, 21:54, dar il readuce si in "ascultare"... :))

      Ștergere
    2. Pe iohanis il iubeste mamona ca lucreaza prin el.

      Ștergere
  5. Nu pot sa cred ce citesc . Doamne Maica Domnului asa ceva nu poate fi conceput de mintea omeneasca .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu adevarat Maria ”Tu ești Imaginea Mea!Imaginea Mea,tu esti !”. Dumnezeu-Tatal si-a trimis Fiul pe pamant, asa de transformat incat nici El nu stie ca-I Fiul Omului, crede ca-I o sminteala de la diavol. Iar tu descrii orice miscare care o face El pe pamant printr-o Mare Taina. ”Tu ești Imaginea Lui!". E un Om simplu, care ne testeaza daca am invatat ceva din pildele Lui de acum 2000 de ani. Exact ca la scoala. Lectia a fost predata acum 2000 de ani, acuma urmeaza sa ne asculte ( Judecata de Apoi ). Oare am invatat ceva? Sau ne mai trebuiesc inca 2000 de ani. Oare aceasta Jertfa ( Rastignirea pe Cruce) a Lui a fost in zadar? Noi alegem, prin faptele si vorbele noastre, unde vrem sa ajungem, in Rai sau in Iad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Analizeaza, 21 59 mesajele care doar au oferit energie acestui blog.Intr-adevar Maria i-a aratat Omui simplu ca stie, dar Omul nu poate sa-i arate Mariei mai mult decat i-a aratat deja !

      Ștergere
  7. Te rog sa te rogi și ptru sufletul meu rătăcit! Eu știu ca adevăr grăiești! Mulțumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te rog sa te rogi și ptru sufletul meu rătăcit! Eu știu ca adevăr grăiești! Mulțumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria pling la cuvintele pe care le postati aici pe blogul dv. Cine are ochi sa vada e bine sa creada pentru ca D zeu vorbeste si prin oameni alesi de pe psmant.Doamna Maria sa va rigati si ne rugam si noi cei apropiati dv. Va pup si D zeu sa ne dea rabdare si credinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vreau sa ma gândesc ce se v-a intampla cu acest pământ de sub picioarele acestor protestatari plini de energie negativă. de multe ori d.Maria a primit inștiintari de sus despre aceste locuri .pământul acesta s-a umplut foarte mult cu energie negativă. îmi aduc aminte de mesajul cu casa poporului inrosit ca un fier.părintele Arsenie Boca a spus despre Bucuresti.mulți au zis ca nu numai in București sunt pacatosi.dar nu era vb.despre asta ci despre energia negativă care la ora asta intra in acest pământ. voi ce ziceți? .niculina

    RăspundețiȘtergere
  11. Corect ! Mesajul este clar ! Maria nu-ti mai expune simpatiile politice , in interiorul mesajelor . Livia

    RăspundețiȘtergere
  12. Niculina, te lamuresc eu. Inchipuie-ti energia neg. care ar intra acum in piata Victoriei ca le un robinet al unei chiuvete.Cata importanta crezi ca ar avea in fata unui val, sa zicem de vreo 5 metri, care matura totul. Lasa picatura, atentie la cascada .

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua! Sunt analfabet si urmaresc postul dumneavoastra. Alte intrebari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa aroganta, mandrie si ironie, vedeti si consecintele faptelor?
      Nu vedeti ca cineva ne vrea dezbinati?
      Nu stiti ce inseamna un razboi civil?

      Ștergere
    2. Anonim 09:57, pai de unde sa stie ce este un razboi civil, daca este...analfabet ?
      Macar asta constientizeaza ! Dar ce folos ?!

      Ștergere
  14. Mare-i puterea Domnului!
    E timpul,acum, si nu mai tarziu,sa ne-ntrebam daca ceea ce facem e in acord cu voia Lui...de nu,sa facem curatenie!
    Dumnezeu exista si mare va fi jalea,de nu pricepem! Doina

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. Asa este, glumeste! :)))))))

      Ștergere
    2. Dumnezeu va decide, insa nu uitati, ca va tine cont si de rugaciunile Mamei.

      Ștergere
    3. Dumnezeu tine cont de rugăciunile tuturor oamenilor, chiar si ale lui Iohannis.

      Ștergere
    4. Insusi Fiul Domnului ne-asteapta...de-I ignoram chemarea,va renunta la noi...cand vom realiza ca suntem singuri in fata raului,n-as crede sa mai putem glumi! Doina

      Ștergere
  16. Voi copii si tineri care va indarjiti in a impune vointa voastra tuturor nu va ganditi ca dupa ce veti face treaba celor care va folosesc veti fi maturati fara mila si atunci va vor plange parintii vostri pe care voi acum ii umiliti , ii dispretuiti si spuneti ca sunt romani mediocri si ca din cauza lor s a nenorocit tara. De ce nu vedeti ca asa cum sunteti voi manipulati asa au fost si parintii vostri? In loc sa ne unim impotriva adevaratilor dusmani mergem orbeste spre distrugere. Nu v ati gandit ca cei care va dau mancare, ceai gratis pot chiar pune ceva in acea mancare care sa va reduca discetnamantul? pot chiar sa experimenteze noi tehnici si noi substante pentru manipularea maselor. CHIAR VRETI SA DISTRUGETI ACEASTA TARA CU MANA VOASTRA? DUPA CE O VETI FACE CE VETI FACE CU CONSTIINTELE VOASTRE CAND VA VETI VRDEA PARINTII SI RUDELE CHINUITE SI DISTRUSE DE CEI CARE ASTAZI VA SPUN CA SINTETI ROMANI SUPERIOARI? Dumnezeu sa va ierte si sa va lumineze caci mult rau faceti fara sa va ganditi la poporul care sufera si la parintii care v au dat viata si au muncit pana la sange ca sa va creasca si sa va du ca la scoli bune si scumpe de unde v ati intors ca dusmani ai propriilor parinti. Dumnezeu sa ajute si sa pazeasca neamul romanesc si tara sfanta Romania.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu, draga noastra, Maria Ghiorghiu, nu incita la ura, ci doar transmite informatii pretioase pentru noi.
    Ce vreau sa zic acum, ca urmare a observatiilor mele si ca urmare a informatiilor care se primesc, este ca conducerea BOR si reprezentantii in Romania a Biericii Catolice, cat si reprezentantii in Romania ai Mltinationalelor si Bancilor, cat si unii Ambasadori ai tarilor straine, prezenti (inca) in Romania, cat si Conducerea existenta la Bruxelles (inca) in functie, au dezamagit total. Nu credeam ca-i posibil asa ceva, ca sa ma dezamageasca vreodata...

    RăspundețiȘtergere