duminică, 5 februarie 2017

DREPTATEA LUI IISUS HRISTOS ,PESTE ROMÂNIA SFÂNTĂ !



                                          ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

SUFLAREA LUI IISUS , HARTA ROMÂNIEI ! IISUS A  

Feb 21, 2015 - SUFLAREA LUI IISUS , HARTA ROMÂNIEI ! IISUS A SUFLAT , IAR DIN GURA SA , A IESIT HARTA ROMÂNIEI ! MIELUŞELUL LUI DUMNEZEU !

                            Image result for HARTA ROMANIEI..


Blandul pastor - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=Xj_G9Aryx2U

Mar 27, 2011 - Uploaded by mircea crisan
Mircea Crisan Zalau / muzica crestina de paste / pricesne.




4:57
4:57

Doamne al Puterilor


Fiudetina
162K views.


Cu noi este Dumnezeu. - YouTube


https://www.youtube.com/watch?v=vO74_xokLfk

Feb 15, 2010 - Uploaded by bogdanbdl
Cu noi este Dumnezeu. ... DUMNEZEU ESTE DOMNUL. ... ACATISTUL SLAVA LUI DUMNEZEU PT ...



7:51
7:51

Sub O salcie pletoasă


Blaga Antoniu
776K views
.



                      Noapte de 20 -21 Februarie 2015, ora 0,30 !

                                                     
                                                                             Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce mă rugam la Sfanta  Icoana cu Iisus Hristos, singura fiind in cămăruţa mea, în Raiul sufletului meu,ceva minunat se intampla.
                            
Image result for MAICA DOMNULUI PLANGEImage result for MAICA DOMNULUI PLANGE





                                       
Văd cu ochii deschisi, cum Chipul Lui Iisus  Hristos, s-a acoperit de O  LUMINĂ ca de Soare, iar Iisus dragii mei, deschide Gura Sa Prea Sfântă, si suflă . Suflă în Lumina de Soare care I-a acoperit Chipul.
În această clipă dragilor, văd cum din Gura Mântuitorului Iisus Hristos,iese HARTA  ROMÂNIEI.
Da ! IISUS  HRISTOS ,cu suflarea Sa, a suflat si a iesit HARTA  ROMÂNIEI, ce stralucea ca un Soare.
Nu avea înscrisuri ! Ci era ca un Soare stralucitor, care a iesit din Gura Lui Hristos, când EL a deschis Gura SA ,şi a suflat Duh Sfânt. Un Soare stralucitor, ce avea forma aceasta :  


                                  Image result for HARTA ROMANIEI
                                      ..
 Adică , HARTA  SFINTEI  ROMÂNII  !

Şi aud glas din Cer, care spune asa :

      "ROMÂNIA, viitorul al Doilea Ierusalim !"

După care ,HARTA  SFINTEI  ROMÂNII, intra din nou în Gura Sfantă a Lui IISUS  HRISTOS, şi în locul ei, în locul Chipului Mântuitorului, a apărut in Sfanta Icoana, un Mieluşel alb, orbitor de stralucitor.
Era un mieluşel adevărat! Avea blăniţa creaţă si stralucitoare.
Mieluşelul privea trist spre Apus, inconjurat de norisorul albasru al noptii, din Sfanta Icoana.

                                       
                                           Dragii mei, 

Să ne bucurăm nespus de mult, că Bunul Dumnezeu a ales ROMÂNIA ,ca sa fie Viitorul al Doilea Ierusalim.
Toate câte vă spun prin scris, toate sunt adevărate, cum suntem noi adevărati în clipa de faţă.
Martor ÎL am pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI !
După cum vedeţi fratilor, nu apuc ca sa scriu prea mult din cele circa 200 de caiete, pe care le-am adunat de 18 ani incoace, deoarece ,MINUNILE SFINTE, au loc in orice clipă si in orice loc. 
Iar aceste TAINE pe care le traiesc în prezent, Acestea au prioritate, după care în limita timpului liber,scriu si din anii trecuţi.
Eu nu va cer altceva dragilor, decât să vă aplecati inima si sufletul, la toate câte scriu, căci nu de la mine scriu, ci numai de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI, si sa citiţi cu inima si nu numai cu buzele.
Făcând aşa, DRAGOSTEA  LUI  DUMNEZEU, se va lipi de inima voastra ,si nu va mai pleca de acolo.
Va straluci in suflet, in Lumina Duhului Sfant, si vă va arăta CALEA  ce duce spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU , pentru mântuirea Sufletului fiecăruia !
                                      Cu dragoste, Maria
.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



31 de comentarii:

  1. Eu vă cred Dna Maria ca iIisus a ales că loc de venire tara mea dar stau si ma întreb ce merite avem noi ca popor sau poate nu noi ci strămoșii noștri.Daca dvs știți care e meritul atunci eu am primit raspunsul pe care pt.mine e un mister.Va mulțumesc și vă cred .

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, protejeaza Romania si pe toti romanii!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS HRISTOS,ne face dreptate in Romania,a sosit timpul sa scoatem toate icoanele la proteste,sa aprindem lumânări,sa rostim Tatăl nostru,si să-i mulțumim lui Dumnezeu,pentru grija pe care ne o poarta asupra poporului Roman,si sa arata lumii întregi ca noi ne-am întors fata cate Dumnezeu,si suntem uniti in Credinta pe vecie.Doamne noi toți păcătoși îți mulțumim,pentru ajutorul care il trimiți asupra noastră.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  3. In Franta , pe 7 mai va castiga Marine Le Pen

    Marine Le Pen anunță că va face Frexit și va renunța la euro ca președinte al Franței :

    http://www.stiripesurse.ro/marine-le-pen-anun-a-ca-va-face-frexit-i-va-renun-a-la-euro-ca-pre-edinte-al-fran-ei_1177910.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara
    Am spus de mai multe ori că la biserica din comuna în care m-am născut 2 candele de pe catapeteasmă se mișcă singure de vreo 3 luni.Astăzi s-a întâmplat ceva care m-a speriat a început să vibreze unul din lanțurile care susțin candelabrul central.Sper că aceste proteste se vor stinge dar mă tem că nu se va întâmpla așa și vom merge către o confruntare în stradă.Părintele Arsenie Boca spunea că după revoluția sângeroasă din 1989 va urma o revoluția pașnică .Sângele nevinovat vărsat la revoluție strigă la cer iar PSD sunt fără supărare urmașii celor care au ucis oameni nevinovați pentru a ajunge la putere.Cred că de fapt este vorba de confruntarea Rusiei reprezentate de psd cu SUA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga an.18.49 te rog informeaza-te mai bine, in 89' rol in asa zisa revolutie au avut-o soros cu brucan, deci oculta mondiala . In prezent aceasta oculta finanteaza pe cei din strada contra psd-ului prin ongurile lui soros si multinationale. Vor in continuare sa tina Romania o vaca buna de muls pentru ei iar noi sa fim platiti sub pragul UE. Psd-ul doreste sa iesim de sub exploatarea lor.

      Ștergere
    2. Eu am trăit acele evenimente așa că rugămintea mea este să-l lași pe Soros în pace referitor la 1989.S-a manipulat cu teroriști ca nu cumva poporul să ceară eliminarea comuniștilor de la putere.E trist că oamenii să creadă gogoșile de tipul ăsta.Brucan era agent KGB prieten cu președintele de onoare al PSD criminalul din decembrie.
      Ce pot să-ți spun este că cei din piață nu pot fi păcăliți de comuniști PSD.

      Ștergere
    3. Brucan era prieten bun cu Soros.
      Intrati aici sa-i vedeti in poza:

      http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2014/07/Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-1.jpg

      Ștergere
  5. Sunt multi paranormali in Romania. Ma refer la cei buni, care se straduie sa pastreze Lumina in viata lor. E ciudat cum sunt divizati si izolati, cu toate ca au o calitate exceptionala a puterilor. Cum e posibil sa fie si ei manipulati. La acest nivel manipularea se face in alt mod...se induce ideea ca Dumnezeu nu vrea sa intervii, ca ce se intampla e cu acord divin, ca se fac "plati karmice" ca nu conteaza ce se intampla in strada, in lume, in societate, ca vor fi morti si sacrificati. Perspectiva divina e atemporala si nu depinde de factori umani!
    Nimeni nu observa cat de fals e acest mesaj! Ma adresez acum doar unei categorii de oameni initiati. Cred ca e gresit sa mai asteptam acel lider profetit care sa catalizeze toate energiile sociale si spirituale. Cred ca fiecare din noi avem dreptul sa cerem judecata divina si sa anihilam entitatea care sta in spatele tuturor manifestarilor sociale din lume. Nu distrus aparatele...vor face altele...nu lovit operatorii...vor pune altii, ci direct constiinta acelei entitati care ii guverneaza pe toti! Eu am deschis in constiinta colectiva aceasta initiativa! Acum are viata, are suflet, are tinta. Are si "drept divin", altfel nu se nastea, nu? Are si sprijin pe toti Ingerii Mari ai Bisericii noastre! Ma astept sa va alaturati cat mai curand. Cum eu sunt anti sistem mi-a displacut imediat ca mi s-a " impus" la nivel subtil sa stau deoparte!
    Ursul siberian se trezeste greu, dar odata trezit nu se mai opreste!
    Am o rugaminte pentru toti cei care vreti sa iesiti fizic in strada si nu ati inteles nimic din ce s-a scris mai sus....lasa-ti copiii acasa! Experimentele gen "Colectiv" la noi au avut succes si vor sa le repete! La Colectiv au fost si copii minori...de vina au fost parintii inconstienti. Ce sa caute un minor intr-un club rave? Ce sa caute minori la un protest nocturn, care se vrea cu morti?
    Ca sa imi fac o datorie de constiinta avertizez pe toti ca se urmareste sacrificarea de oameni pentru a justifica interventii politice, dar si pentru testarea unor tehnologii. Daca aveti vocatia martiriului e problema voastra, lasati insa copiii acasa! Pentru moartea lor o sa fiti direct raspunzatori nu altcineva.
    Pe ceilalti, camarazii nostri de "arme" va asteptam urgent in constiinta de grup!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat, sunt de acord cu tine. Azi mereu m-am rugat pentru Romania nesimtind ca ma impiedica ceva. Doamne ajuta, Dumnezeu sa ocroteasca Romania si poporul sau!

      Ștergere
  6. Sper sa ramana tara intreaga,macar asa cum este acum.Alte sperante,in legatura cu situatia de fapt,nu prea mai am...

    RăspundețiȘtergere
  7. Va face bune ca va iesi din UE. Noua ce ne-a adus bun decat sa ne fure si sa ne expolteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fraier esti! Momentan nu suntem Marea Britanie sa ne permitem sa distrugem viitorul tinerilor.

      Ștergere
    2. Nu mai spune an.20.29 ! suntem buni sa-i slugarim iar Romania sa fie o vaca buna de muls de multinationale banci straine etc. iar romanii in tara lor exploatati.

      Ștergere
  8. Spuneam eu ca el nu e mediator si va ajunge sa cada in propria capcana intinsa de el altora.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu a ales Dacia sau romania Pt singurul fapt credinta in EL si supunerea lui.Dacia sau Romania este SINGURA TARA CARE SA APARAT DOAR SA APARAT,NU a mers sasi mareasca hotarul,fapt placut TATALTUI CARESC SI ATOTTIITOR.DE ACEEA NEA ALES AL 2 IERUSALIM.ca poporul ales de el ( evrei) la rastignit pe fiul lui IISUS si se spune in profeti temam aruncat din gura mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cata Smerenie, nu am cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ar fi ca toti oameni care ies ln strada sa zica toti un Tatal Nostru si poate Dumnezeu le lumineaza inima si sufletul Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ar fi ca în fruntea protestatarilor să fie o icoană a Mîntuitorului,și să strige IISUS HRISTOE ÎMPĂRATUL NOSTRU!
    Așa poate nu ar mai fi atîta ură și energie negativă.Așa poate nu sar mai duce tineri besmetici să bolovănească bătrînii din mitingul de la Cotroceni cu bulgări de zăpadă înghețată.Tineri care mulți dintre ei trăiesc în casele bunicilor,ei neputînd face propiile case.Tineri care nu muncesc nu pt că nu găsesc de lucru,ci pt că sunt mofturoși vor bani mulți din primul salariu fără a arăta angajatorului de ce sunt în stare.Acesta este nivelul de educație dat de părinți să batjocorească bătrînii uitînd că va veni și vremea bătrînețelor lor.Atunci la vremea lor poate va fi și mai rău cu ce plată dai cu aia primești.Dumnezeu nu doarme nu EL a dat porunca:
    CINSTEȘTE PE MAMA TA ȘI PE TATĂL TĂU CA SĂȚI FIE ȚIE BINE ȘI SĂ TRĂIEȘTI ANI MULȚI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus Hristos nu e Anarhist, Iisus Hristos a spus sa dai cezarului ce e al lui.

      Ștergere
    2. Anonim6 februarie 2017, 11:40
      Iisus Hristos nu e Anarhist, Iisus Hristos a spus sa dai cezarului ce e al lui.

      raspuns :
      serios ??? asa a spus ??/
      IA SA VEDEM VERSETELE ca sa gindim dupa CLAR , prostie INTRUCHIPATA
      deci SFINTA SCRIPTURA CITIRE si apoi concluziile :
      17.Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
      18.Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
      19.Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
      20.Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
      21.Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.

      asadar CONCLUZIONAM pe TEXT
      1. CHIPUL CEZARULUI era pe bani
      2. deci CEZARUL era CU CHIPUL SAU DE PE BANI , STAPINUL POPORULUI la care se da CE E A LUI CONFORM CHIPULUI

      acum LUATI ORICE LEU ROMANESC SI VEDETI CE CHIPURI AVETI PE EL SI DATI '' CELUI DE PE BANI '' ce e a lui
      SI astia sunt STRAMOSII NOSTRI :

      500 II DATI LUI EMINESCU
      200 II DATI LUI LUCIAN BLAGA
      100 II DATI LUI I.L CARAGIALE
      50 II DATI LUI Aurel Vlaicu
      10 II DATI LUI Nicolae Grigorescu
      5 II DATI LUI George Enescu
      1 II DATI LUI Nicolae Iorga

      deci CEZARUL spus de IISUS HRISTOS nuuuuuu se aplica aici ...dur adevar stiu DAR CHIPUL CEZARULUI NU E PE BANII ROMANESTI , deci IISUS HRISTOS ESTE dreptttttt si a spus CEZARULUI , NU BANCII NATIONALE FARA CHIP SI RASPUNDERE .... deci E CLAR ??/ DUR ADEVar STIU , PROSTIE FARA CAP

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps NU MAI FOLOSITI VERSETE BIBLICE TRUNCHIATE ca MINTITI GRAVVVV SI HULITI ADEVARUL ...

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      CRESTIN ORTODOX

      ATI RETINUT , DA??? cezarul NU ESTE PE BANII ROMANESTI ... cind o sa fie APLICAM CE A SPUS IISUS HRISTOS , pina atunci MINCIUNILE ASTEA nu le mai folositi ... DUR ADEVRA STIU

      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      Ștergere
  13. Anonim 17:48. Aici au fost primii oameni de pe pamant,edenul ,codificat Adam si Eva, leaganul lumii, de-aia va fi al doilea ierusalim dar numai dupa ce totul va fi distrus !

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne... asa a zis IIsus cand avea sa vina vremea celor spuse de profeti :TATA, FACA-SE VOIA TA!!! si s-a dus precum mielul in gura lupilor ! Ce se intampla azi cu noi-romanii e la fel!
    IN TOATE E VOIA CEA SFANTA A DUMNEZEULUI NOSTRU- CEL CE A FACUT CERURILE SI PAMANTURILE !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dati cezarului cei cezarului,dar lui Dumnezeu ai dam cei lui DUMNEZEU?? MULTUMIRI PT TOT CE NE DA? LUMINA ZILEI( CA TEAI TREZIT traiesti) SANATATE CORPORALA LINISTE MENTALA SI SUFLETEASCA SA CEREM CRESTEREA CREDINTEI SI PUTERE IMPOTRIVA ISPITEI ,IUBIREA DUJMANULUI SI SA NE RUGAM PT EL.MULTE NE DA DUMNEZEU DAR NOI NU VREM SA LE VEDEM.AERUL,APA,FOCUL SOARELE,LUNA STELELE..
    PAMANTUL.TOATE SUNT LEGATE INTRE ELE.CE E FOCUL FARA AER.CE E APA FARA AER CE E AERUL FARA VANT SAU APA.CE E APA FARA AER( OXIGEN) H2O.CE E PAMANTUL FARA AER SI LUNIMA(soare)of cate de multe sunt nestiute de om cum DUMNEZEU LEA FACUT UNA SA SE AJUTE PE CELALANT.ASA TREBUIE SA NE AJUTAM SI NOI PRIN IUBIRE DE APROAPE SI DUJMAN CA CE E BINELE FARA RAU.De nai cunoste intai binele nu ai sti ce e rau dar si deai sti raul intai trebuie sa cauti binele sal cunosti doar sa vrei sa cunosti si binele.NU CONTEAZA DE CAZI CONTEAZA SA VREI SA TE RIDICI Si sa inveti din ce ai patit.SI SA NU MAI CAZI.

    RăspundețiȘtergere
  16. ff frumos anonim 07 fer 01.48--viata pe pamant e scoala trebuie sa inveti din toate si sa indrepti cat mai e timp--dar stiti e mai usor sa faci raul si mai greu binele!--sa ne ajute DUMNEZEU MAICA OMNULUI SI SFINTII TOTI SA INVATAM, SA IERTAM SI SA FACEM BINELE SANATATE CA LE FACEM PE TOATE

    RăspundețiȘtergere
  17. cezarul este autoritatea care are in grija statutul oamenilor--o metafora prin care intelegem sa dam munca si banii celor care au autoritate--sa ne platim datoriile umane iar luiDUMNEZEU SA-I DAM RUGACIUNE, UMILINTA SI DRAGOSTE STAPANULUI CERULUI SI A PAMANTULUI cu alte cuvinte tot LUI DUMNEZEU SA NE RUGAM SA IMPLINEASCA NEVOILE NOASTE DE ZI CU ZI

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim12 februarie 2017, 17:29
    cezarul este autoritatea care are in grija statutul oamenilor--o metafora prin care intelegem sa dam munca si banii celor care au autoritate--sa ne platim datoriile umane iar luiDUMNEZEU SA-I DAM RUGACIUNE, UMILINTA SI DRAGOSTE STAPANULUI CERULUI SI A PAMANTULUI cu alte cuvinte tot LUI DUMNEZEU SA NE RUGAM SA IMPLINEASCA NEVOILE NOASTE DE ZI CU ZI

    raspuns :
    Falsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
    CEZARUL DIN SFINTA SCRIPTURA E CEZARUL si nu e vreo metafora ... e chiar CEZarul SI mai citeste CA astia FARA CAP si prostie INTRUCHIPATA confunda OMUL cu STATUL .... deci OMUL E DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU iar STATUL e MORTTT ca NU ARE CHIP .., deci REPET si retine

    nuuuuuuu e metafora ca IISUS HRISTOS nu A LUAT O METAFORA IN MINA SA ARATE ci BANUL CU CHIPUL CEZARULUI PE EL ca SI AUTORITate divina ... E CLAR ACUM sau ITI DESENEZ ??? ha ha ha

    CUM VA PROSTESTE DEMONO CRATIA cvu CAPUL SATANEI sub forma '' statULUI ... dur adevra stiu DAR RETINE CLAR
    20.Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
    21.Răspuns-au ei: Ale Cezarului.

    DECI ASTA E ADEVARUL , nu ce vrei tu sa METAMORFOZEZI ca este .ha ha ha ha .. E LA VEDERE , dar ORBII nu vad SI PROSTIA INTRUCHIPATA nu pricepe DE ASTA E PLINA LUMEA DE NECUNOSCATORI SI NECUNOSCATOARE care '' vorbeste '' DEGEABA si SMINTESTE la fel ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si NUUU A ZIS DE BANII DE AZI ... deci MINCIUNILE DIAVOLULUI sunt ce spui tu ....ha ha ha ... alta taina dezvaluita ....
    dexul limbii romane
    staTUL este O ORGANIZATIE , deci NU ARE CHIP , deci NU SE APLICA CEZARUL .... si dex/ul limbii romane

    STAT1, state, s. n. 1. (Jur.) Instituție suprastructurală, instrument principal de organizare politică și administrativă prin intermediul căruia se exercită funcționalitatea sistemului social și sunt reglementate relațiile dintre oameni; teritoriul și populația asupra cărora își exercită autoritatea această organizație; țară.

    acvum vezi diferenta dintre STAT SI OM ???
    adioca dintre stat si CEZAR ???

    sau iti desenez MAI IN AMANUNT sA vezi ORBULE fara cap ??? DECI STATUL NUUUU ESTE cezarul .... DUR ADEVRA STIU DAR DE ASTA MERGE LUMEA INTREABA PROST CA SE FAC CONFUZII MARI INTRE ommmmmmmm LASAT DE DUMNEZEU si institutii NELASATE DE DUMNEZEU care se numesc '' STAT '' ....

    si statul STA BINE MERSI in timp ce oamenii MORRRR sub el ... DECI MAI DA STATULUI ce e al statului si MORI FERICIT .... DAR NU MINTI ca asa a spus IISUS HRISTOS sa faci ... atit ....

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox




    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim12 februarie 2017, 17:29
    cezarul este autoritatea care are in grija statutul oamenilor--o metafora prin care intelegem sa dam munca si banii celor care au autoritate

    raspuns :
    serios ??? ai gindit/o mult ??? prostie INTRUCHIPATA ...
    AUTORITATE data DE CINE ???? hmmmm ... de DUMNEZEU ??? DE ALEGERI ??? de PArtide ??? DE ????? aha ... deci prostie INTRUCHIPATA cind AUTORITATEA SE VA INCHINA LUI DUMNEZEU ORTODOX atunci poate discutam IN AMANUNT CE SI CUM DAR nu veni sa imi spui CA ERETICII DE LA CONDUCERE sunt pusi de DUMNEZEU ca SUNT ALESI DE oameni ERETICI AI PARTIDELOR ERETICE si DEMONO CRATICE ... deci NUUUUUUUUU DUMNEZEU a pus CONDUCEREA ... asadar LASA VRAJELILE ca NU TIN LA MINE .... DECI REPET IISUS HRISTOS nu a spus asta IN SFINTA SCRIPTURA ce intepretezi tu si alti MINCINOSI .. simplu ca buna ziua ... dur adevra stiu DAR REPET CE AM MAI SPUS ... NUUUU METAMORFOZAM ADEVARUL ....

    si metamorfoza EXPLICAT ca SA VEZI ce faci
    METAMORFOZÁ, metamorfozez, vb. I. 1. Refl. (Despre unele animale inferioare) A se dezvolta prin metamorfoză. 2. Refl. și tranz. A căpăta sau a face să capete altă figură, altă înfățișare;

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  20. nu te-a intrebat nimeni nimic ca nu esti DUMNEZEU ORTODOXULE si nici judecator nu esti lumii din care faci parte --nu ai educatie si probabil nici familie-tata mama frati ca-i desfiintezi nu-i asa si pe ei?--esti singur si scrisul te caracterizeaza fara cap si coada dezlanat si incoerent LASA-TE DE SCRIS PE BLOG CA-TI VINE TIMPUL SA FII BLOCAT

    RăspundețiȘtergere
  21. am specificat metafora NU METAMORFOZA --MAI CITESTE IN DEX CA INTERPRETEZI GRESIT--ASA ITI ESTE SI CARACTERUL

    RăspundețiȘtergere