duminică, 19 februarie 2023

VENIREA ÎMPARATIEI LUI IISUS HRISTOS , IN ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!


                                                Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat, aud glas care spune ceva minunat.
Glasul spunea asa:


      "Venirea Imparatiei Lui Iisus Hristos !"

                  Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI.

Clipă în care,IL vad pe MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit,stand pe Tronul Imparatesc acolo Sus in Ceruri,inconjurat de SFINTII SĂI Ingeri si de o Lumina alb-aurie foarte stralucitoare.
                       Imagini pentru iisus in cer pe tron

                            Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI.

Iata dragii mei, cum IISUS HRISTOS se pregateste pentru a veni cu tot cu a Sa IMPARATIE in ROMANIA NOULUI SĂU IERUSALIM.
      
                             Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI
Sa ne pregatim si noi dragii mei, sa ne pregatim sufleteste ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS cu tot cu a SA IMPARATIE, in ROMANIA DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI SĂU IERUSALIM.
Sa fim mai buni si mai milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa facem fapte bune,fapte de milostenie si nu in ultimul rand fratilor, sa mergem in SFANTA BISERICA la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
Ne vom simti mult mai usori sufleteste si trupeste, mai ales ca, vom putea ca sa ne spovedim la Părintele Duhovnic ,după care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
                               Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: