marți, 14 februarie 2023

ÎNTREAGA ROMÂNIE ÎNVĂLUITĂ DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU SI DE SFINTE ICOANE ÎNĂLȚĂTOARE !



                                            Dragii mei,

În aceasta dimineață,treaza fiind, aud un glas care strigă tare la Imperativ.
Glasul spunea asa:

                               ”Curaj Românie  !  
                        Nu te teme ! 
                       România învăluită de Cuvântul                                 Duhului Sfânt.
                Cuvânt și rame înălțătoare, va fi pe întreg teritoriul României !
               Românie ! Nu te teme ! 
          Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta!”


Clipă în care, văd în camera mea un Cer albastru violet si senin si pe care stralucea fratilor, precum 100 de Sori la un loc, HARTA  ROMÂNIEI! 
Asa cum straluceste DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, asa stralucea de Lumină HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA  ROMÂNIEI era fara contur si fara  să aibă vreo anume culoare; era pur si simplu albă si fără înscrisuri, un alb orbitor de stralucitor.                                                

.

În mijlocul Hărtii albe orbitor de stralucitoare si fara înscrisuri, a apărut în mod tainic, o Rolă aurie.


.
Aceasta Rolă aurie, ce stătea pe loc și părea a fi ca o pânză densă  sau ca o hârtie specială si lucioasă, a început a se roti cu viteza gândului , a început  a se strânge  dinspre Vest  spre centrul Țării.
Era ca și cum, capătul pânzei sau a panglicii de pe rolă, ar fi fost pe partea total vestică în interior, iar de acolo ,o forță nevazută tot o trăgea pe rolă si o strângea dragilor, precum strangem cu menghina un obiect.
Rola lua de la VEST si tot aduna pe ea si se tot mărea, doar cu mici încetiniri de viteză, pentru a strânge bine ceea ce lua din partea vestică,ca nu cumva să se mai desfaca,ci să rămână pe veci presată pe rolă, dar si să încapă tot ce lua de la VEST prin panglica care se tot suprapunea pe rolă  cu o viteza uluitoare.
 .
Dragii mei, închipuiti-va jumatate din plafonul camerei voastre, pe un Cer albastru violet  in care stralucea de DUHUL SFÂNT, HARTA  ROMÂNIEI.
Ca apoi, să apară acea rolă aurie si să tot traga din Vest spre Centrul României, deci pe rolă, acea panglică aurie, acea hârtie care se tot presa pe rolă de o fortă nevazuta.
Iar într-un final, imaginea sa dispara fara ca sa se opreasca  rola  și să aud :
                        ” ROMÂNIE nu te teme !
         Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta !”  


Dragii mei, ceva se va petrece cu România noastra!
Ce va fi, eu nu stiu a vă spune.
Dar cred ca, nu va fi ceva prea usor pentru noi ,deoarece, ni se spune de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,ca sa nu ne temem !
Fratilor!
Dacă Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne strigă ca să nu ne temem, orice ar fi   cu România Sfântă, atunci fratilor, să nu ne temem de nimeni si de nimic.
Să urmăm glasul Lui Dumnezeu si sa primim pe toate ,multumind pentru toate si punându-ne toată Nădejdea în Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului, Cărora Li se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria

19 comentarii:

  1. Să ne amintim cuvintele arhimandritului Gavriil (Urgebadze), care spunea că „în vremurile de apoi să nu priviţi la cer: aţi putea cădea pradă amăgirilor din cauza a celor ce se vor petrece pe cer, veţi greşi şi veţi muri. În timpul lui antihrist, oamenii vor aştepta mîntuirea din cosmos...
    Aceasta va şi fi cea mai mare CAPCANĂ a diavolului: omenirea va cere ajutor extratereştrilor, fără să cunoască că de fapt aceştia sunt demoni”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mijloc treb sa fie o rastalmacirecel putib pt ca nu vor veni nici un fel de extraterestrii ..insa contextul in care va fi semnul biblic pe cer adica in ziua cintarilor in Sion in favoarea Venirii Cineva si a anonimului Iisus f gfru Credibili de cei multi va faca ca cei multi sa astepte inutil.pina la moarte inutil un nou semn pe cer si un alt Iisus.
      E

      Ștergere
  2. Ar putea fi o reprezentare mai simbilica a deschiderii spre Vest ca o dezlegare a ingradirilor , prin intrarea in Schengen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi prin Schengen se stabilea unitatea Ue prin Diversitate si Unii mai nou ar vrea o uniformizare Fortata cu armata comuna a Ue cea ce nu ar mai corespunde obiectivelor propuse initial acum 25 de ani la Schengen
    E o Lupta intre Suveranism si Globalism ca in toata lumea.
    Pamintul tot e pregatit pentru lupta cu arma la Umar in general doua curente de interese.
    De o parte vechea lume occidentala ce vrea reguli mai stricte prin Globalism si cealalta Lumea tarilor in curs de dezvoltare dar cu resurse de materii prime,Tarile Brix cu Rusia,china,India ,Brazilia si mai nou Arabia Saudita care au 40 procente pe Glob si vor sa scuture hegemonismul vechi occidental-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #Dacă majoritatea vor continua să caute „reprezentanţi” sau „eroi” care să pună ordine în haosul lumii materiale croind şi implementând tot felul de planuri şi măsuri strict materialiste, atunci lumea materială a omului va fi distrusă. Este o consecinţă directă! Tocmai de aceea, nu e nici pe departe suficient să vă lăsaţi pe mâna celor care vă cântă adormitor la ureche cântecul „patriotismului” şi al „suveranismului”. “Patriotismul” şi „suveranismul” sunt la fel de puţin UMANE ca şi “globalismul” şi „progresismul” atâta vreme cât ele nu îşi sorb seva din lumea spirituală. Cu alte cuvinte, un „patriot” care e în realitate, dincolo de ce declamă, un materialist pur sânge nu vă va ajuta absolut deloc. Dimpotrivă, vă va menţine în starea de adormire, spre beneficiul celor care vă vor etern adormiţi. Un „patriot”, un „suveranist” care nu pricepe absolut nimic din alcătuirea fiinţei omeneşti şi din spiritul poporului său nu e cu nimic mai bun decât un „globalist” „progresist” care de regulă respinge din start tot ceea ce ţine de lumea spiritului. Dacă lumea materială este o creaţie a lumii spirituale, este evident că lumea materială nu poate fi bine condusă decât de către oameni care sunt conştienţi de această lume spirituală şi care îşi extrag toată seva din aceasta.

      Tocmai de aceea, un „suveranist” materialist nu va putea niciodată să facă ceva bun şi durabil, la fel ca şi „globalistul” materialist. Nicio diferenţă de esenţă între cei doi, ci doar una periferică… Auzim tot mai des că „a început o luptă pe viaţă şi pe moarte între globalişti şi suveraniști”. Ei bine, pe lângă faptul că niciun om normal la cap şi la suflet nu îşi poate dori „o luptă pe viaţă şi pe moarte” (pentru că ar implica faptul că îl încântă, chiar, moartea celor pe care îi consideră „duşmani de moarte”), chestiunea aceasta nu face decât să mai adauge un văl peste ochii oamenilor. Singura diferenţă notabilă nu este cea dintre „globalişti” şi „suveraniști”, ci cea dintre spiritualişti şi materialişti. Dacă „suveranistul” e materialist, atunci el va produce la fel de mult haos în lumea materială ca şi „globalistul” materialist. Dacă, însă, un om este cu adevărat treaz, adică „spiritualist” în sensul curat, pur şi echilibrat al cuvântului, atunci el va şti fără mari dificultăţi că adevăratul deziderat este cel al unei colectivităţi mondiale alcătuite din individualităţi foarte bine definite. Drumul corect nu este nici cel al separării arogante de toţi ceilalţi („rasa pură”), nici cel al diluării tuturor până la dispariţia oricărei identităţi („regn de clone”). Drumul corect este cel al unei umanităţi alcătuite din indivizi liberi şi popoare suverane care îşi susţin reciproc spiritualitatea şi prosperitatea materială.#

      https://luminaadevarului.com/2023/02/14/marea-batalie-pentru-omenire-partea-a-3-a/

      Ștergere
  4. Numai un pocăit poate să scrie așa ceva despre credință în Dumnezeu,Ortodocșii care s-au mutat la pocăiți numai de suferit vor avea,că s-au lepădat de credința cea adevărată,de Sfânta Fecioară Maria și toți S finții Lui Iisus Hristos,pentru partea materiala care le-a oferit cei din America,partea materiala toată va dispărea și va rămâne doar CUVANTUL CEL SFANT A LUI IISUS HRISTOS.
    Cei care își vor lua crucea și îl va urma pe IISUS HRISTOS și pe Sfânta Fecioară Maria,aceleia vor suferi mai puțin pe pământ la suferință care este și va veni așa cum scrie in Sfânta Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica ortodocsii care sau mutata la pocaiti? Pai nu exista nici un pocait ortodox? Biblia spune altceva; ,,POCAITI-VA DAR, SI INTOARCETI-VA LA DUMNEZEU, PENTRU CA SA VI SE STEARGA PACATELE, CA SA VINA DE LA DOMNUL VREMILE DE INVIORARE”(FAPT. 3:19)

      Ștergere
  5. Doamna Maria eu nu vă contrazic pentru că s-au împlinit multe, vă urmăresc blogul de mult. Dar sunt mesaje care se bat cap in cap. Ați avut viziuni despre ruperea Românie acum este ocrotită. Ați spus că sinilile tancurilor vor trece peste Kiev după care ați spus că soldații ruși fugeau prin păduri și că Rusia va pierde războiul.Dumnezeu nu se schimbă că oamenii, și duhul sfânt este duhul adevărului că și în rugăciunea împărate ceresc.dar vă spun din intuiția mea. 1 Ucraina război pierdut. 2 Romania va fi lovită năpraznic.3 PNL și PSD nu apucă luna iulie la conducere, veți vedea ce bătăi o să fie între parlamentari.4 peste Romania va fi ciumă, război și cutremur. Da va fi o mare răzvrătire în România în urma cărora vor cădea toți. Că să poată lucra Dumnezeu trebuie să se întâmple ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevăr ai grăit! 👍

      Ștergere
    2. 12-54 min Anonim/a.
      Si mesajele dv se bat cap in cap .
      Intuitia dv va spune ceea ce va doriti dv ((ciuma, razboi,cutremur)) , nicidecum ce doreste TATAL CERESC .
      Problemele Romaniei +cutremurele artificiale provocate , sunt acumulari instabilitatii mentale ale unor asa-zisi Lideri
      (cu deviza ...DEZBINA si apoi ATACA ).
      Acum sper ca DUMNEZEUL tau sa-ti lumineze mintea.

      TATAL CERESC SA PROTEJEZE POPORUL ROMAN SI
      SA TRIMITA PROTECTIE DIVINA ASUPRA ROMANIEI.
      PACE ,LINISTE , SANATATE TUTUROR ROMANILOR.
      Doamne ajuta.

      Ștergere
  6. Cutremur 5,7 la Tirgu Jiu la ora 15,22 dupa altul de 4,5 la Vilcea cu doua replici de primul la Ora 15,12 resimtit si la Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romania e invaluita de cutremure ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Spionaj deasupra României, urmat de cutremur
    Nimeni nu face legătura cu experimentul Harper.
    Serviciile știu si tac, la fel si presa.
    Sa ne rugăm lui Dumnezeu sa scapam de

    RăspundețiȘtergere
  9. Această doamnă scrie ce vede dar noi nu vrem să înțelegem ea are legătură puternică cu domnul nu spune direct dar cine citește ce scrie ea poate să înțeleagă daca vrea Dumnezeu să ne apere pe toți

    RăspundețiȘtergere
  10. Romania survolata azi la ora 12,3o in sud est de un obiect presupus balon la 11 mii metrii pentru care RMoldova a inchis spatiul sau aerian pina la ora 14,3o.
    Acelasi fenomen inexplicabil in Sua si Canada cu o zi inainte unde au descis focul fara a putea recupera si explica nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doomsday
    Planeta distrugător, planeta zeilor , nibiru se apropie iar pământul începe să trosnească din toate încheieturile sub forța exercitată de această planetă. Extratereștrii vin să ne avertizeze dar noi tragem în ei , inteligența ne urmărește dar noi suntem mai rapizi decât ea. Specialiștii lu' pește reactualizează harta seismică a româniei. Nu vă mai chinuiți de pomană oricum nu veți ajunge la niciun rezultat ,totul va fi inexplicabil. A ieșit și Arafat ăla care dădea asigurari cum că vaccinul este sigur să combată babavangismele. Individul deși nu mai este ascultat și crezut de nimeni , ținut în funcție doar de corupția Românească interzice mai nou oamenilor și sa gândească. Adică dacă ieri a fost un cutremur de 5,2 și astăzi un altul de 5,6 au voie amărâții ăia să se îngrijoreze privitor la ziua de mâine ? Bine, dat fiind corupția din România indivizii aștia își permit să dea asigurări că oricum dacă se întâmplă ceva soldat cu morți nimeni nu răspunde vezi și vaccinul ăla sigur, certificat de sanchi știință. Băi Arafat nu ne mai aburi că noi locuitorii româniei știm din propria experiență că la noi singura ,,știință,, este credința în Dumnezeu. Monstre de ,,știință,, de la noi , la secetă plimbăm icoana Maicii Domnului pe câmp ca să plouă ,mergem la spital și ne rugăm la Dumnezeu să ne vindece. Cu alte cuvinte în România toți românii stiu că ,,știința,, este Dumnezeu cu mila .

    ,,Dovezile privind ipotetica „Planeta Nouă” apar tot mai des în ultima perioadă. Astronomi precum Mike Brown, Konstantin Batygin, Scott Sheppard şi Chad Trujilo au observat un grup ciudat în orbita unui mic obiect aflat după planeta Neptun. Principala explicaţie, spun specialiştii, se află la baza unui „perturbator” ce se află la mare distanţă de Soare.

    Calculele sugerează că Planeta Nouă ar putea fi de 10 ori mai masivă decât Pământul şi orbita sa ar fi de 600 de ori mai îndepărtată faţă de Soare. Denumirea de Planeta Nouă vine de la faptul că, în cazul în care va fi descoperită, o va înlocui pe Pluto. Pitica Pluto şi-a pierdut titlul de planetă în 2006, însă mulţi specialişti susţin că Pluto este a noua planetă, aşadar pentru obiectul misterios, nedescoperit până acum, folosesc denumirea de Planeta X.,,
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  12. Italienii spun ca Europa sa se pregateasca de cutremure din italia pina in Romania.
    Sa nu uitam ca semnele au fost date de eruptiile din Etna,Vezuviu si Santorini ,despre ultimul am scris acum vrei doua saptamini ca ultimul ca timp in ordine si nici acum nu e linistit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Așa este doamna Maria,nu avem de ce ne teme atât timp cât avem pe Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Se tot încearcă cu Ardealul, oamenii care trăiesc acolo sunt familii mixte și se înțeleg f.bine,cei din politică,și oameni fără Dumnezeu încearcă să facă haos in țară.
    Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne apere de tot felul de răutăți care vin de la deavol.

    RăspundețiȘtergere
  14. sa nu ne temem Masinca! dar cei din jur, vecinii fac treburi murdare- chiar si ucrainenii-ce se vrea cu canalul Bastroe!-iesirea la MAREA NEAGRA si intarantarea rusilor pe Basarabia ca sa avem rusii vecini direct si in conflict cu NATO ?!

    RăspundețiȘtergere