miercuri, 15 februarie 2023

MANTUITORUL ÎN MIJLOCUL HARTII ROMANIEI , STRALUCIND CA UN SOARE !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si  stralucitoare, si astfel ,vad inspre Rasarit HARTA ROMANIEI,dar fara inscrisuri, ci era acoperita toata de lumina DUHULUI SFANT.
Stiti care era culoarea Luminii care acoperea intreaga HARTA a ROMANIEI DUHULUI SFANT? 
Era AURIE ca de Soare! 
Sau altfel spus,era precum culoarea CARTILOR mele -ADEVARUL DUHULUI SFANT :


                                 Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Dragii mei, inchipuiti-va HARTA ROMANIEI imbracata in lumina orbitoare a Soarelui si fara inscrisuri pe ea.
Iar la partea dreapta sus,chiar in inima MOLDOVEI ,sta IISUS HRISTOS DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.
                        Imagini pentru iisus.

Asa statea IISUS HRISTOS in inima MOLDOVEI ,precum si Sfanta Iconita de mai sus.
ROMANIA fratilor, stralucea cat o mie de SORI,iar din inima MOLDOVEI IISUS HRISTOS o binecuvanta !
Prieteni dragi, VENIREA LUI IISUS HRISTOS in ROMANIA DUHULUI SFANT este foarte aproape. 
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste, ca sa-L primim cu inima si cu sufletul intreg si curat.
Sufleteste sa ne pregatim prin SFANTA SPOVEDANIE la PARINTELE duhovnic si prin primirea SFINTEI si DUMNEZEIESTII IMPĂRTASANII cu Prea scump si cu Prea sfant Trup si Sangele Sau.
Trupeste, sa ne pregatim prin post si Rugaciune curata ,prin fapte bune si prin iubire faţă de Aproapele ,si nu in ultimul rand, prin iubire infinita pentru DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
                               Cu dragoste ,Maria.

11 comentarii:

  1. Sa nu uitam ca mai intii va veni razboiul din Est de unde nevoia de Aparare Civila si un adapost sigur la Iasi ca metroul si unul la Galati care impreuna cu Braila sint practic cel mai mare Oras al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul din est e cel biblic zis cu gogul care e jihadist razboi prin care masiv vor fi atacate 2 tari ambele biblic previzate desi< tara femeii> vag insa ea doar va contrataca nu si Israelul prins fara munitie prin btelegeri anterioare cu tarile din jur facute cu egiptenii.
      In rest marele fals jihad va ataca inca unnr de pina la 70de tari doar cu atentate si incendieri de care Romnia va scapa spre deosebire de tarile din jur. Aceste incendieri de depizite octanice va fiacel cerc de foc iar granitele vor fi inchise in urma unui atentat de la Tmisoara care va fi prezentat a fi jihadist desi tinta e politica. Miile de romani care vor astepta in vami deschiderea granitelor vor fi prinsi fatal de urgie si nu vor supravietui .
      La noi nu va fi razboi ci dupa Romexituri doar ocupatie a 12 judete vizate deja de 3 tari insa doar pina la urgie 2-3 saptamani.
      Doar focuri izolate trecatoare de arme in doua judete cu putine victime sub 100 legat doar de 2 situatii cu 2 din cele 3 tari.
      In rest Nu toate cuceririle din oricare profetii sint musai si militare unele sint doar religioase si culturale nu si teritoriale.
      Cele 3 saptamani pt refugiati negociate de premierul Dragnea cu Rusia pr cele8judete de dincoace dePrut nu se vor term8nadatoritaurgieicare va fiporuncita indirect la 2sapt. dupa luatea Dobrogei de Turcia .

      Ștergere
    2. Cand este preconizat acest foc in jurul Romaniei? Eu sunt plecata din tara si vreau sa ma intorc anul acesta sau anul viitor. Multumesc!

      Ștergere
    3. Anonim16 februarie 2023 la 23:39 ROMANIA nu va fi inconjurata de foc,ci va fi inconjurata de Credinta!

      Ștergere
    4. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

      https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

      Ștergere
  2. Ursul rusesc Lavrov declara ca vrea relatii bune cu R Moldova dar nu poate din cauza conducerii moldovenesti care vrea sa duca tara in Ue si sa o uneasca cu Romania
    El plinge si dupa marele depozit de obuze din Cobasna transnistriana invicind vechile discuti in 5+2 ca invocare a ocuparii Transnistriei de militari platiti rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura noastră nădejde Domnul Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului 🙏
    Treime Sfântă Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate un om să se bucure mai mult pe acest pământ decât atunci când știe că este iubi,protejat și ocrotit de Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului?
    Nimic nu este mai bun pe acest pământ.
    Treime Sfântă Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Un astfel de vis nu prevestește decât dezastrul prin care va trece România în curând dacă populația nu se trezește și nu își moralizează conștiința și comportamentul, este destrăbălarea, corupția, răutatea, imoralitata și ignoranta cat casa poporului și catedrala neamului la un loc! Am avut și eu astfel de vise,an visat o pe Maica Domnului deasupra României. și nu a mai durat mult și a început urgiile de tot felul în România și peste tot.. pandemii, război, crize de tot felul...nu va entuziasmati.. Ierusalimul este atacat,în război terorist.. România este în coastă cu război... Visele cu Isus Hristos, Maica Domnului , îngeri, Arhangheli nu dezvăluie decât că suntem în pericol și vom avea nevoie de ajutorul credinței pentru a înțelege ce putem face...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 februarie 2023 la 10:06 Eu nu scriu din vise ! Ci scriu din REALITATEA DIVINA! Totul e real, nu e vis. Apoi, nimic nu este de rau in acest MESAJ al articolului. Este minunat! Suntem ocrotiti! De ce sa ne gandim numai la rau?

      Ștergere
  6. Duhul Sfant a fost deja pe acest pamant, a fost intrupat si a trait in Romania, si mai exact la Arad! Cercetati si veti afla, iar in curand, acest Adevar va fi si la nivel mondial recunoscut. Mii de oameni au fost acolo si au vazut Minunile facute, oameni bolnavi si muribunzi adusi la viata care astazi traiesc sanatosi printre noi, ploaie din cer senin, mancarea inmultita, si atat, atat de multe...
    Duhul Sfant va ocroti Romania, asa cum ati vazut si dvs., iar lucrarea Lui va continua si va fi desavarsita prin Fiul Duhului Sfant care este acum printre noi.
    La fel ca Domnul Nostru Iisus Hristos, nici Duhul Sfant nu a fost recunoscut si iubit pe masura... abia dupa plecarea la Ceruri, din pacate (iar) pentru noi.
    Va rog inainte sa imi raspundeti, cercetati subiectul, iar ceea ce ati vazut, veti intelege si mai bine si mai profund insemnatatea viziunii.

    RăspundețiȘtergere