vineri, 24 februarie 2023

TOTUL SE INVARTE ! NIMIC NU STA PE LOC !

 

.

Galileo Galilei: „Si totusi, se invarte!” A luptat cu Biserica si a fost arestat la domiciliu pe viata !

                                                24 Februarie 2023,ora 5,11 !

                                                       Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
     "Am observat si treaba asta, am observat ca sta pe loc!
Dar un alt glas intervine prompt, si-l corecteaza:
             Dar nimic nu sta pe loc, totul se invarte!"
                 
.

Asa este dragilor. Nimic nu sta pe loc,totul se invarte precum a afirmat marele fiziciam,matematician,astronom si filozof italian,Galileo Galilei,precum ca,Pamantul se invarte in jurul Soarelui.
Iar daca se invarte in jurul Soarelui, se invart automat si tot ce sta pe pamant.
Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Tot ce nu se-virte cade atras de gravitatie si devine una cu corpul mai greu planeta sau luna ,
    Doar miscarea le poate mentine viabile in raport cu gravitatia care astfel se echilibreaza prin forta centripeta cu gravitatia corpului mai mare.
    Dar mai exista lucruri necunoscute ca materia si energia neagra care da cresterea universului fara a se cunoaste ce este desi reprezinta 80 procente din masa universului
    Se credea ca originea universului in Bing Bengul o explozie initiala acum 13,8 miliarde de ani va suferi modificari prin observarea la marginea universului vizibil de galaxi la limita deja formate ,deci mult mai vechi decit fosta teorie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Distanta puna la Luna care astupa exact discul solar vazut de pe Pamint cit si rezonanta ei ca un corp gol la caderea rachetelor ,intaresc convingerea ca e un corp artificial adus si plasat pe orbita fapt mentionat si in unele scrieri antice cu scopul de a echilibra miscarea Pamintului in jurul unei axe si a forma anotimpurile si micsorarea extremelor dezastruoase altfel pentru Pamint.
    Deci intaresc si ideea unui Creator-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si viata fintelor pe Pamint ticaie in acord cu planeta si Luna dupa ciclurile biologice
    ,deci si lungimea vieti e influentata si e data ca un compromis cu ceasul Astral si Divin dar si dupa rolul jucat pe Pamint .
    Parca unii ca IIsus si Eminescu traiesc si se duc prea repede iar altii mai linistiti se duc mai incet desi tot tine si de ceasul biologic al planetei si spatiul e in acord cu Timpul care Ticaie Tic,Tic
    Intuitia lui Eminescu din Luceafarul era foarte corecta si geniala pe alte astre sau spatii astrale,timpul e diferit
    ,asa ca e de presupus ca unii din cei ridicati la cer se pot intoarce in aceiasi viata sa vada daca am mai evoluat sau am ramas tot prosti, vorba lui Brincusi, ramas si el nemuritor prin opera sa ca si unii din oameni prin idei sau influentarea Istoriei ca eroii neamului viata mai scurta dar cu un sens nemuritor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptul ca apa se invirte cu Pamintul o face ca la modificare brusca a axei pamintului aratata pe mesajul anterior, apa de Masa si Inertie mare sa urce peste cimpiile joase mai mult si sa apese suplimentar pamintul cu greutatea mare care apasa suplimentar si se scufunda in mantaua fluida intens fisurind Scoarta si Fisurind cladirile mai ales cele inalte peste trei etaje care astfel se pot prabusii ca si arborii inalti rasturnati si smulsi din radacina.
    Faptul de crestere a apei oceanice cu 1.5 m inaltime respectiv 1,5 tone pe metru patrat pina la sfirsitul secolului obliga Pamintul la echilibrari Dramatice si Devastatoare pentru zonele de tarm si cimpiile joase cu efecte distructive si pe scoarta neacoperita de ape dar inclinate si fisurate de zonele acoperite de apele marilor si oceanelor planetei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fata de aceste fenomene ale oceanului si scoartei terestre as aprecia ca cele mai sigure zonele inalte,in special de podisuri cum e cel al Transilvaniei zona din interiorul arcului -coroanei carpatice.
    Desi si aici zace un pericol in zonele cu masive exploatari de gaze care poate genera prabusirea pamintului in golurile create astfel si sa formeze lacuri de ape cu fenomene similare dar mai reduse ca amploare-craciun.

    RăspundețiȘtergere