sâmbătă, 18 februarie 2023

MARIA , SĂ ŞTII CĂ DUMNEZEU ÎNSTIINTEAZĂ PRIN TINE !


                                      .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

           .


                                                       Dragii mei,

Astazi după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas din Cer care  graieste asa:

                  "A pierdut Lumea ! 
       Maria, sa stii că Dumnezeu înstiinteaza prin tine !"
             Image result for dumnezeu.

După care,glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei, eu ce pot sa mai spun?
Am incercat,incerc si voi incerca toata viata mea ca sa nu ies din CUVANTUL LUI DUMNEZEU, iar toate cate-mi descopera cu Voia si cu Puterea Sa,eu sa le fac cunoscute Semenilor mei, Semenilor nostri.
Cine vrea sa creada in toate câte eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT,va fi fericit si-n aceasta viata,dar mai ales in viata vesnica. 
Venirea LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape, iar NOUL SĂU IERUSALIM va fi ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
Cine nu vrea sa creada in toate cate citeste pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU este alegerea lui, dar, măcar sa se abtina de la critici,de la jigniri si de la întinarea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU. Procedand asa,nu-si va mai atrage alte păcate în sufletul său.
IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului in NOUL SAU al DOILEA IERUSALIM,va judeca viii si mortii, după care,ne va duce pe un alt Tărâm,pe Tărâmul Fagaduintei .
Acest Tărâm al Fagaduintei, mie mi-a fost arătat de DUHUL CEL PREA SFANT si am scris pe Blog cu ani in urma.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
                             Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Doamne, ai Mila de Noi, pacatosii, te iubim Bunul nostru Pastor🙏🙏🙏, avem mare nevoie de Tine, in aceste vremuri grele🙏🙏🙏Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Instinteaza -deci arata din viitor prevenindu-ne -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristoiu citind si analizind arata un conflict si lupta interna intre PNL si Usr cu primi fiind si interesul lui Iohannis care dezavantajaza PSD-ul -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si ce a spus duhovnicul meu:cutremurele nu pot fi prezise din timp,si sa stiti ca Vrancea sta pe foc-si sa mai stiti ca veti traiti vremuri grele-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  5. Tatal, Fiul fi cu Duhul Sfant, miluieste ne pe noi ! AMIN ! Doamne, fereste ne de rau, si ai grija noastra ! Multumim !

    RăspundețiȘtergere