duminică, 19 februarie 2023

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ,DEASUPRA ROMÂNIEI !


                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata ca,si dincolo de plafonul camerei mele, un Cer albastru violet si stralucitor,chiar daca era un Cer de noapte.
Astfel, aveam in faţa ochilor inchisi,pe MAICUTA DOMNULUI cu PRUNCUTUL IISUS in POTIRUL NESECAT.
                                Imagine similară.

Maica Domnului era îmbracata in Vesminte rosii si catifelate,la fel cum era si Pruncutul IISUS din POTIRUL SFANT si nesecat.
Doar 2-3 secunde a durat aceasta imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut îmbracata in Vesmant alb orbitor de stralucitor,Vesmant ca din LUMINA si avea pe cap o COROANA alba si stralucitoare,inalta si plina de stele stralucitoare. MAICA DOMNULUI arata ca o IMPĂRATEASA,unica IMPARATEASA a Cerului si a Pămantului.

                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN VESMANT ALB.

O văd pe MAICA  DOMNULUI stralucind in albul de LUMINA,cum se apleaca in jos,unde statea culcat Pruncutul Iisus ,infasat tot in Scutecele albe si orbitor de stralucitaore.
Maica Domnului Îi prinde Trupsorul Prea Sfant in Scutecelele albe si stralucitoare,Îl înfaşă bine pe Pruncutu-I sfant, după care,Il ridica in bratele Sale Prea Sfinte si Prea Curate.

                                              Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului era si este UNICA IMPARATEASA  a CERULUI si a PĂMANTULUI.
Nu exista pe nicaieri vreo Icoana sfanta,asa cum am vazut-O eu astazi pe MAICA DOMNULUI in vesmant alb stralucitor,cum Îşi infăşa Pruncutu-I sfant.
                    Imagini pentru PRUNCUL IISUS
COROANA de pe capul MAICII LUI DUMNEZEU nu exista nicaieri pictata in aceasta Lume. Este UNICĂ în CERUL SFANT. Era inalta ,era alba si orbitor de stralucitoare ,fiind impodobita cu toate STELELE UNIVERSULUI,a Lucrului Mâinilor Lui Dumnezeu.
Maicuta DOMNULUI părea Însăşi O Copilă,asa imbracata in alb orbitor,infasandu-si Pruncul Sfant.
Doar cateva secunde a durat si aceasta vie Imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut in acelasi loc,doar ca, era pe un TRON inalt,un TRON Împărătesc !
MAICA DOMNULUI avea vesminte rosii catifelate,la fel si Pruncutul IISUS HRISTOS care statea pe bratul stang al Maicii Sale.
                                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului avea deasupra capului Său,o Aureola aurie,stralucitoare precum Soarele de pe Cer.
Pruncutul Iisus din bratele Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, arăta El Însusi precum un SOARE unic,care lumineaza si Cerul si Pămantul.Era SOARELE DREPTATII,asezat in bratele PREA CURATEI MAICII SALE,PURUREA FECIOARA MARIA.
Fratilor,sa ne inchinam MAICII LUI DUMNEZEU si PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru, sa aducem multumire,slava ,cinste si lauda PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca sa fim buni,iubitori, iertatori si milostivi cu Aproapele nostru.
                                 Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Eu cred ca e o idee buna sa se uite un picut serviciile in calculatoare. Daca e ceva care miroase lui Zelensky, va poate da afara din Ucraina pentru ca deja e bine stiut ca unii traiti si suferiti in Ucraina alaturi de romanii de acolo care vitejii de ei, n-au plecat nici acum.
    Ei sufera sub ucraineeni, care sufera sub rusi care la randul lor sufera pierderi. E jalea de pe lume ce e la voi! Nu credeti ca uitatul in calculator ar fi raul cel mai mic comparativ cu pierderile suferite de voi prin empatie cu romanii din Ucraina aflati sub ocupatie ruseasca la randul lor in suferinta ca au pierderi?

    Da, Maica Domnului este deasupra Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esi de acord,Pai atunci sa vina sa-ti caute tie stixuri prin dulapuri astia de la servicii despre care cam toata lumea spune ca au luptat sa transforme Romania in COLONIE incalcind Constitutia ca si Iohannis trficantul de….-craciun.

      Ștergere
    2. Dute ma la rusi...da repede

      Ștergere
    3. Dupa tine e normal ca politicienii sa voteze si sa incalce constitutia cum au facut si la legea serviciilor ca si la Pandemia Covid cind au facut si substituit medicii facind Genocid ca Rafila ,Iohannis si alti politruci care in plus ca au obligat vaccinarea au interzis si Autopsiile pentru tratamente in cunostinta de efectele secundare atit la boala Covid cit si la efectele post vaccinare protejind Mafia Pharma in dauna cetatenilor carira le incalca Drepturile Cinstitutionale-craciun.

      Ștergere
    4. Medic pe Realitatea tv
      -Noua dictatura Ue medicala mai grava ca cea a lui Ceausescu care respecta medicii si nu numai-craciun.

      Ștergere
  2. Cine se va ruga în genunchi la Dumnezeu,zi și noapte cu toată țara acela va câștiga războiul cu Sfânta Cruce a Lui Iisus Hristos.Nu este o armă mai puternică pe pământ decât,Sfânta Cruce a Mântuitorului,care ne ferește de vrășmași.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este in inima noastră...suntem făcuți asemenea chipului SĂU...

      Ștergere
  3. Apa,pământul și sufletul curat că vă ține în viață DREPTATE PRINTRE TOȚI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi la el!
      Decretasi libertate adica.
      Ori pe front mori pentru tara, ori in gaura de sarpe intri si nu mai iesi!
      zele

      Ștergere