marți, 21 februarie 2023

INVAZIE ! INVAZIE DE EXTRATERESTRI !


                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, treaza fiind,aud un glas care face un anunţ uimitor pentru cei care nu cred, si totodata ,un anunţ asteptat de multi dintre noi ,cei care credem in existenţa lor.
Glasul spunea aşa :

                     "Invazie ! 
             Invazie de Extraterestri! 
Iar un alt glas tremurand, zice:
           Nu ştiu ! Eu nu cunosc ce inseamna ,Invazie de Extraterestri.
În aceasta clipă dragii mei, aveam in faţa ochilor închisi,o priveliste uluitoare.
Asa cum privim pe timp de vară spre Răsărit, si vedem cum Cerul se înroşeste înainte ca Soarele să apară, tot aşa ,vedeam si eu la Răsărit ,sub un Cer de ziuă, o poarta de Lumină alba orbitoare.
Era ca şi cum , pe acea Poarta de Lumina alba orbitor de stralucitoare, de intrai sau ieseai de acolo, era o altă Lume,era o alta Planetă. 
Era locul, de unde se ridicau OZN-urile.



Dragilor, asa precum pleaca avioanele la luptă şi înnegresc Cerul, tot la fel, se ridicau din Lumina alba care le şi propulsau, multime de OZN-uri (de farfurii zburatoare ).   
Dragii mei, asa cum deschidem poarta ca sa iesim in strada,sau asa cum deschidem usa, ca sa iesim din casa  la lumina de-afara,tot asa ,si aici la Rasarit, ca de după Pământ, s-a deschis o Poarta de Lumina albă, o Lumină densă şi orbitor de stralucitoare.
 .

Asa cum Soarele este mare cât roata carului atunci când rasare, si când este încă la Orizont, inchipuiţi-vă dragilor, vreo şase Sori, suprapusi doi câte doi, cam asa de mare,era Poarta de Lumina alba orbitoare ,ce ducea spre Tărâmul Extraterestrilor.
Dar trebuie sa va spun că ,din multimea OZN-urilor care se ridicau cât am clipi din ochi, atunci când ajungeau sus, cam la înaltimea unde zboara Avioanele,mai erau unele dintre ele ,care se prabuseau intr-o clipă,si se infingeau in Pământ cu marginea zimţata. 
 Din primele 10 OZN-uri care s-au ridicat,două s-au prabusit si s-au infipt cu marginea zimtata in Pământ.
OZN-urile care se ridicau din Lumina orbitoare care le si propulsa, erau supravegheate de Extraterestri.
Stateau in picioare si se miscau dintr-un loc in altul,dirijând fiecare OZN care urma sa se ridice din Lumina alba orbitoare.
În final ,Cerul de ziuă se înnegrise de OZN-uri, care zburau cu viteza fulgerului dinspre Răsărit, spre mijlocul Cerului.
Dragii mei, eu stiu că acest subiect cu EXTRATERESTRI este foarte controversat, dar va asigur că, acesti omuleti gri- cenusii,albi sau verzi,exista ! 
Faptul că Pământenii nu-i vor si nu recunosc ca ar exista si ei in acest Univers, iata că se vor mânia, se vor grupa, arătându-se oamenilor faţă către faţă.
                                           Cu dragoste,Maria.
PS.
Am adus mai jos o informatie din SUA, a unui angajat al Guvernului american, care ne spune foarte multe despre OZN-uri, dar si ce se ascunde acolo, si de ce nu se vorbeste pe faţă,despre existenţa EXTRATERESTRILOR.
Iata :

Proiectul SERPO – adevăr sau fictiune ?


,,Sunt un angajat pensionat al guvernului SUA. Nu voi intra în detalii despre trecutul meu, dar am fost implicat într-un program special."

Aceasta a fost declarația de deschidere trimisă de o sursă anonimă în noiembrie 2005, unui grup de discuții OZN prin e-mail, coordonat de fostul angajat al guvernului american Victor Martinez. E-mailurile au relevat existența proiectului SERPO, un program presupus de schimb între guvernul SUA și extratereștrii de pe SERPO, o planetă din sistemul stelar Zeta Reticuli.

Originile programului au început, se presupune, după ce două OZN-uri s-au prăbușit la Roswell și Corona, New Mexico în 1947. Singurul supraviețuitor extraterestru recuperat din accidentul de la Corona se presupune că a asistat armata SUA în stabilirea de contacte cu Ebens, semenii săi de pe SERPO. Această comunicare în cele din urmă a condus la un program comun de schimburi în 1965, în care 12 militari SUA special instruiti s-au dus pe SERPO la bordul uneia dintre navele spațiale ale civilizatiei Eben, ca parte a unei misiuni de 12 de ani, pentru a afla mai multe despre geologia si biologia planetei SERPO, precum și de-a învăța mai multe despre Ebens.

În timpul misiunii, sa aflat că SERPO este la aproximativ 37 de ani lumina distanta de Pamant, are doi sori, este puțin mai mică decât Pământul, și are o atmosferă similară. Cu toate acestea, nivelul radiatiilor asupra SERPO au fost mai mari decât pe Pământ, pentru aceasta echipa a trebuit să-si țină trupurile acoperite în orice moment. Ebens au avut lideri, dar nici o formă reală de guvernare și au trăit în comunități mici, cu un oraș mare, care a acționat ca punct central al civilizației. Populația totală de pe planeta a fost de aproximativ 650.000.
Echipa de 12 oameni au rămas pe SERPO până în 1978, când șapte bărbați și o femeie au revenit pe Pamant. Doi membri ai echipei au murit pe SERPO în timp ce alții doi au decis să rămână acolo. La întoarcerea pe Pamant, echipa a fost izolată până în 1984 pentru interogatorii si rapoarte. Din cei opt, care au revenit, toți au trecut cu bine de bolile cauzate de excesul de radiații de la sorii dubli ai lui SERPO. Nu se știe nimic despre cei patru care au rămas pe SERPO. Aceste rapoarte au provenit de la o sursă anonimă extrem de plasată, care a avut acces la relatările de pe casetele audio ale interogatoriului echipajului din proiectul SERPO (forma scrisa cuprinde 3.000 de pagini din raportul proiectului SERPO, din care porțiuni pot fi citite la www.serpo.org ).

   O veche poveste facuta noua

Autor și regizor Linda Moulton Howe, a spus prima dată despre un program de schimb ET/ Pământ în 1983, atunci când a făcut cercetări OZN pentru productia  The ET Factor, un documentar pentru HBO. La acea vreme, ea a fost abordată de către sergentul Air Force - Richard C. Doty care i-a spus că i-a fost dată aprobare pentru a difuza informații secrete Air Force și înregistrări video în documentarul său. Unele dintre aceste informatii, a spus el a implicat un program de schimb de oameni care au plecat din Baza Aeriana Holloman in 1964, pentru Zeta Reticuli. Howe a spus că trei oameni au plecat, dar unul a murit pe planeta extraterestră; unul a înnebunit (dar nu a existat nici o informație cu privire la soarta lui); și unul s-a întors pe Pământ care trăieste într-o casă în condiții de siguranță a guvernului SUA pe o insulă care nu trebuie divulgată.

Doty a promis să furnizeze lui Howe un material care ar confirma existența unei rase extraterestre, inclusiv oficiali guvernamentali și documente militare, filme și fotografii. Cu toate acestea, el a continuat să colaboreze cu Howe până când în cele din urmă superiorii săi au decis sa fie împotriva eliberării de orice alte informații suplimentare. Fără dovezile lui Doty, HBO a renunțat la documentarul din 1984.

Din acel moment, numele Doty a apărut în legătură cu alte presupuse secrete OZN / guvernamentale, cum ar fi documentele despre MJ-12(Grupul Majestic-12 extrem de secret la acea data format din 12 persoane care controlau fenomenul OZN, n.t.), deci nu este o surpriză să aflăm că Doty (acum un civil) este, de asemenea, în legătură cu lansarea povestii Proiectului SERPO. Și acest fapt sigur face această poveste suspectă.

Alti cercetatori OZN de-a lungul anilor, de asemenea, au spus povesti similare despre un program de schimb de secrete între Statele Unite și o rasă extraterestră, dar recentele dezvăluiri SERPO conțin mai multe informații decât au fost lansate până în prezent. În ceea ce privește motivul pentru poveștile anterioare variază considerabil pe detalii (cum ar fi numărul de membri ai echipei trimise pe SERPO), s-a sugerat că informațiile au fost în mod deliberat scurgeri în biți și piese de cei din interior care simt că astfel de secrete nu ar trebui să fie păstrate secret fată de public, și care au fost introduse în mod intenționat, în scopul de a ascunde identitatea martorilor.
Nu a fost vorba de o eventuala marturie ale unor fotografii realizate pe SERPO de echipa de schimb, dar până acum, nimic nu a apărut pentru a da crezare la această poveste. Până la momentul în care vor fi eliberate dovezi reale, fizice despre Proiectul SERPO, această poveste, din păcate, poate fi tratată ca o altă poveste neverificabilă OZN, chiar dacă una interesantă.

  Concluzie
Din pacate, până ce ierarhia piramidală malefică nu va fi doborâtă nu vom afla adevarul despre foarte multe proiecte secrete, inclusiv in parteneriat cu extraterestrii. De-a lungul timpului, au fost incercari multe de a desecretiza acest subiect, dar elita a actionat prompt mergandu-se pana la crime pentru a nu divulga populatiei acest adevar, pentru ca astfel pierdeau controlul asupra maselor. Dar cu toata disperarea lor, in prezent tot mai multe informatii ies la lumina si foarte multi oameni cred cu adevarat ca NU SUNTEM SINGURI in Univers. Acum dezvaluirea ar mai avea efect asupra celor creduli, ignoranti si rau-voitori care inca mai cred ca extraterestrii nu exista.
Mai este o categorie de oameni care recunosc ca ar fi posibil sa fie, nu neaga, dar nu vor sa-I vada, ego-ul lor nu accepta inca un asemenea contact, iar acestia sunt inca multi si de-asta va mai dura pana la momentul Primului Contact…

29 de comentarii:

  1. Au venit inca din antichitate cu urme pe toate continentele dar cele mai multe in Egipt si in Cartile lui Enoch dar si in scrierile indiene consultate de americani la constructia primelor bombe nucleare.
    Faptul ca vor Re-venii curind este dat de impactul adus de om Pamintului prin razboi si incalzirea globala si se pare ca sintem supravegheati de mult timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat timp vom mai trai in minciuni si propaganda ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! Au trecut deja două luni și din anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?! Nu ne-au ajutat nici cu valurile de pandemie si nici nu ii ajută pe ucrainieni. Oare ce interes au extratereștrii!?!?

      Ștergere
  3. Fatada unui spital vechi nereparat din Caras Severin s-a prabusit in timp ce in interior erau internati 60 de pacienti toti evacuati acum fara probleme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,adică nu erau toți bonlavi,ce bonlavi stau acasă că nu are nimeni mila de ei sa-i ajute,iar cei sănătoși sunt in spitale să facă economie la facturi,și pensie.Cei bonlavi lucrează chiar daca a fost operată la sâni de cancer,a făcut de 3 ori chimioterapie,mai lucrează și în trei schimburi,că nu a pensionat-o nimeni că nu a avut bani sa de-a la comisie,cine are bani cumpără tot ce dorește,cine este sănătos și bun de munca este pensionat pe caz de boala,totul prin minciuna.Murim cu dreptatea în mână,cei care ne conduc nu le pasa de suferință Lui Iisus Hristos pe cruce,nu sa le pese de semenii lor.

      Ștergere
  4. “Mai este o categorie de oameni care recunosc ca ar fi posibil sa fie”

    Vorbesti laic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ceea ce privește anul 2023, baba Vanga. previziunile ei nu sunt tocmai bune, pentru că vorbesc despre o furtună solară puternică, despre o eventuală explozie a unei centrale nucleare, dar și despre venirea extratereștrilor pe Pământ, ceea ce va lăsa planeta în întuneric o perioadă.

      Ștergere
  5. Stat in Stat
    INVAZIE Acum 4 zile joi a avut loc la Complexul Evreiesc construit ilegal fara autorizatii de constructie la Sighetul Marmatiei o intrunire cu paza proprie ultrasecreta a peste 600 evrei si rabini veniti din New York cu avioane la o intrunire ca si anul trecut foarte secreta dar care merge pe linia stabilit in 1899 in America si trasata si de fostul presedinte israelian de a implanta prin cumparare de teritorii conform declaratiei acestuia si programului vechi de 125 de ani pentru un stat Israel II in Polonia Ungaria Romania si Ucraina
    Planul se intrepatrunde cu miscarile evreilor Victor Orban si Soros de la Budapesta de a cumpara la pret redus Cladiri Istorice in orase ca Oradea,Cluj-Napoca,Zalau si altele dar si ferme agricole in Ardeal dar si cetateni prin burse scolare si avantaje la pasapoartele unguresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. România Noul Ierusalim.
      De aceea au venit aici, este lesne de înțeles. România va fi înconjurată de flăcări. Toți se pregatesc de marele razboi, numai noi nu. Dam toate armele la Ucraina. Noul Ierusalim aici in România vor fi mai mulți străini decât romani fiindcă noi nu înțelegem

      Ștergere
  6. Doamna Maria pe a doua fotografie poate nu vad eu bine dar seamana cu un cap de bou cu coarne doamne iartă-mă că asa mi se pare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Piramidele de pe toate continentele dovada ca extraterestrii au plantat de mii de ani centre de civilizatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor sa ne ajute sau droesc exterminarea noastra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Este portalul prin care trec extraterestrii spre pamant. Problema nu este asta ci această invazie care in opinia mea ne spune că lucrurile se vor precipita pe pamant o extindere a razboiului sau folosirea armelor nucleare. Asta va pune pe jar civilizatia extraterestra care ne supravegheaza, faptul că rasa umana ramasa neevoluata va sfârși in cretinismul lor infingandu-si in teasta o ghiulea nucleara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ue vrea sa reduca cu 81 procente consumul de carne -pe motiv de incalzire globala,in citiva ani, fapt pentru care la Sibiu sindicatul fermierilor condus de Marincea a hotarit de luni incepe protestul la Guvern contraatacati de Guran-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci miine la Guvern e discutia despre Porci iar olandezii se reprofileaza la ei si vin sa faca in jud Alba o ferma de 11 ooo de vaci-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Sandule, intra pe Forpedia !!!

      https://forpedia.ro/

      Ștergere
  13. sunt ANONIM 5 - duhovnicul meu a spus clar-fiinte extraterestre exista dar acestea au avut transformari trupesti din cauza unor experiente neplacute si in urma razboaielor nucleare cu alte fiinte din universuri-transformarile se vad dar atmosfera de pe alte planete nu sunt favorabile lor -motiv ca americanii nu i-au putut tine in viata- pe cei capturati- oricum eu personal cred ca navele lor spatiale nu pot fi reproduse pe pamant-desi unele tehnologii spatiale le-au preluat statele mari din lume- vom vedea ce va fi- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  14. Așa cred și eu că lumea de pe pământ va ajunge într-o stare de degradare umană și vin să salveze acest pământ.
    Sincer cred că vin să ne ajute,dar așa c spune doamna Maria vor fi și buni și mai puțin buni,se va da o luptă între forțele raului și forțele binelui și bineînțeles că va birui binele.
    Sa nu ascultăm la media care încearcă să ne sperie cu venirea lor ,precum că ne vor face rău, s-au vor termina acest pământ.
    Nu vin să ne salveze și să vindece bolile de care suferim,sunt ființe inteligente.
    Bineînțeles că cei mai mari ai lumii nu acceptă că nu mai pot face ce vor în fața acestor ființe inteligente,toate cărțile celor mai mari oameni de știință vor ajunge la gunoi față de inteligenta extraterestră.
    Nu pot sa spun de cat sa se facă voia Domnului și să avem credință.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am visat cutremure, război, am văzut coloane , șiruri fără număr de soldați trecând dreptul caselor,în timp ce blocuri și case se cutremurau și din zidurile lor cădeau cărămizi și bucăți de ziduri... apocalipsa...😪

    RăspundețiȘtergere
  16. Multa lume va judeca doamna Maria, dar eu stiu ca tot ce spuneti e adevarat ca toate s-au adeverit

    RăspundețiȘtergere
  17. Păi să vine odată să facem afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu permisiunea D-nei Maria am sa postez un mesaj care s-ar putea sa aibe legatura cu acest topic.

    " Ne apropiem de sfarsitul unui ciclu evolutiv. Este permisiune de a se continua in alt plan, pe o vibratie mai mare."

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei intelepti si rabdatori vor stapini Pamintul scrie la Biblie.
      Sau pe acelasi plan vom fi o rasa de oameni mai mici,mai economici si mai inteligenti.
      Cum s-a mai intimplat o data pe Pamint cei neadaptati mai mari ca dinozaurii ramasi doar pasarile mici si uriasii ca Goliat au disparut invinsi de neinfricatii ca David in Biblie.
      Asa va fi si acum cei tip Palita -polecra din scoala a lui Francanstein Enuc Iohannis vor disparea .
      Tot asa cum omul selecteaza rasele de animale de companie mai economice devenita o moda la ciini mici tot mai multi cam asa se va intimpla si cu natiile violente ca rusii cum scrie la Biblie-Cine ridica sabia de sabie va pieri-
      Pentru ca resursele Pamintului sint limitate iar cei inalti vor fi terminati de gravitatie,boli si avind celule lai multe probabilitatea lor va fi mai mare de a fi terminati de cancere fata de cei mici mai economi si rezistenti
      Tot asa cum aparatele ca grelele televiziarele vechi dispar din cauza celor mai moderne economice si din materiale mai putine
      Cei ce nu se pot Adapta si reinventa vor Disparea la ghena-cosul de gunoi al Istoriei -craciun.

      Ștergere
    2. Si Pamintul-planetele evoluiaza,el creste putin in dimensiuni in fiecare ani prin caderi de de praf si meteoriti sau mult in cazul Potopului o masa mare de apa din comete, creste mult graviratia si fregventa lui de vibratie Schuman ,iar cine nu se adapteaza dispare-craciun.

      Ștergere
  19. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Multi sfinti spun ca extraterestrii sunt demoni.

      Ștergere
  20. @Fiecare dintre voi are o cruce de purtat și o oglindă de înfruntat.@
    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2023/02/ramaneti-puternici.html

    RăspundețiȘtergere
  21. graav ce se intampla pe glob- azi-cutremur in Turcia ,in Oltenia,in Tajihistan,in Argentina etc-traim APOCALIPSA= TRANSFORMAREA pe viu

    RăspundețiȘtergere