miercuri, 22 februarie 2023

IISUS A TRAIT 33 DE ANI ! O MARTURISIRE A PESCARILOR APOSTOLI DE ACUM 2000 DE ANI !


.


Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva minunat de frumos.
Era un glas care rasuna si in Cer si pe pamant.
Stim cu totii dragilor ,ca varsta la care Mantuitorul a fost rastignit este foarte controversata,in sensul ca, multe minti "luminate" spun cu totul alta varsta,fiecare dupa gandirea sa si dupa cum crede de cuviinta, dupa cum s-a informat din popor sau din anumite scrieri vechi,scrieri ce nu pot fi confirmate ca fiind cele reale.
Dar iata dragilor,ca in aceasta noapte ,doi dintre Apostolii pescari ai Lui Iisus, din anii in care a trait Mantuitorul pe pamant, vin ca sa ne confirme cu exactitate ,varsta la care a murit Mantuitorul rastignit pe Cruce.
Deci,auzeam un glas care spunea cu fermitate asa:

"Iisus a trait 33 de ani ! 
Dar un alt glas ,spune cu mare bucurie si cu multa iubire in glas,asa:
"El s-a urcat in barca noastra si a inviat a 3 a zi dupa Scripturi!"
Iata dragilor, confirmarea ca IISUS HRISTOS a trait doar 33 de ani pe pamant.La varsta de 33 de neimpliniti,IISUS MANTUITORUL nostru bland si prea iubit, S-a lasat rastignit de iudei,ca sa se implineasca Scriptura.
Sa ne inchinam si noi dragilor, cu toata fiinta noastra,cu tot sufletul nostru Mantuitorului nostru Iisus Hristos,si sa-L rugam ca sa ne ierte pacatele si sa ne mantuiasca sufletul.
Sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu ,Pururea Prea Curatei Fecioare Maria,care se roaga pentru noi si pentru iertarea pacatelor noastre. 
Cu dragoste ,Maria.

2 comentarii: