joi, 23 februarie 2023

MARE MINUNE ! SFÂNTA ÎMPĂRTASANIE DIN POTIRUL SFANT ! DUMNEZEU NE CHEAMĂ LA EL !


                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori , o Lumină albă si orbitor de stralucitoare, ma trezeste, şi astfel, văd spre Est ceva uluitor.
Vedeam dragii mei, vedeam un Cer de noapte  senină,iar jos pe Pământ, asa ca pe un câmp,vedeam  un Potir Sfânt.
Din acest POTIR  Prea Sfânt, primim noi Sfânta Împărtăşanie din mâinile Preotului.
POTIRUL  SFÂNT dragii mei, arăta ca formă, exact ca acesta de mai jos: 

                             Potir din setul de sfinte vase - Manastirea Prodromo - Athos,
POTIRUL  CEL  PREA  SFÂNT dragii mei, coborâse din Cerul Sfânt si era mare, era alcatuit numai din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare.
Din Potirul Cel Prea Sfânt, precum dă laptele pe dinafara atunci când fierbe, tot aşa dragilor, clocotea în Sfântul Potir un fum negru intens care dădea pe dinafară,dar sub forma de mici buline negre, precum bobitele de struguri negri 
..            .              
În clipa în care fumul negru sub forma de buline negre atingea Pământul, acestea se transformau în baltă de sânge adevărat.
Din POTIRUL SFÂNT care clocotea cu zgomot si dadea pe dinafară fum negru sub forma si de mărimea bobiţelor de struguri si când acestea atingeau Pământul, totul se transforma intr-o balta uriasă de sânge adevărat ce se revarsa si umplea Pământul imprejur. 
                .
 Image result for FRANGEREA PAINII
Sângele acoperise Pământul ,precum acest Apus de Soare a acoperit Cerul, iar fumul negru curgea la infinit ,curgea in clocot din Potirul cel Prea Sfânt si se transforma in Sânge când ajungea pe Pământ.
Dragii mei, sa nadajduim întru Domnul si Dumnezeul nostru si sa ne rugam MAICII  Sale pentru mântuirea sufletului nostru. 
Să ne rugam fratilor la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA 
DOMNULUI ,ca să fie pace si liniste intre oameni si intre popoare.
Să fim buni si milostivi, sa ajutam pe cei in necaz si veti vedea cum vom primi Ajutor Divin, atât noi cat si familia noastră,AMIN !                     
                            Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu