luni, 27 februarie 2023

SI S-A ADEVERIT DIN FERICIRE ! NINSORI ABUNDENTE IN CEA MAI MARE PARTE DIN TARA!

                                                        Dragii mei, 

Cand toata lumea credea si spunea ca vine primavara,eu am scris de la Duhul Cel Prea Sfant,ca intotdeauna de altfel, ca nu vine inca primavara si ca urmeaza ninsori abundente si viscol.

Din fericire,ninsorile au revenit asa cum mi-a aratat mie Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,si pentru care,trebuie sa multumim cu inima si cu sufletul ,deoarece,pamantul are si va avea apa indeajuns cat sa rasara culturile de toamna si nu numai.

Iata articolul:

NINSOARE,VISCOL PUTERNIC SI INUNDATII MARI DUPA TOPIREA BRUSCA A ZAPEZII!

                                                           9 Februarie 2023,ora 6,21 !

                                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Estt,Sud-Est cum afara ninge abundent,vantul bate puternic si viscoleste zapada.

.
Pe strazi, in curtile oamenilor si peste tot zapada era foarte mare si proaspat asternuta.
Vantul puternic insa, o spulbera foarte tare si astfel se faceau munti de zapada.
.
Vad inspre Sud ,o casa a carui acoperis era plin de zapada si care zapada, s-a topit brusc din pricina soarelui care o incalzea,o topea aproape instant.
Si astfel, de pe acoperisul casei curgea apa cu un debit foarte mare si inunda totul acolo unde cadea.
La sol, inundatiile dupa ce zapada s-a topit facea deja ravagii.
Dragii mei, trebuie sa avem mare grija,deoarece, va mai ninge din belsug, iar zapada se va depune in cantitati foarte mari.
Atunci cand vedem ca razele soarelui sunt mai puternice, trebuie sa inlaturam zapada pentru a nu avea de suferit in urma inundatiilor. Căci asa se va intampla, zapada se va topi brusc ,ca o consecinta a soarelui care va fi foarte cald.
Ne vom bucura de soare cu nameti de zapada in jurul noastru,dar totodata, vom avea si de suferit daca nu luam masuri de indepartare a zapezii cazute.
Cu dragoste,Maria.
Iata si o parte din informatiiile meteorologice cu privire la ninsorile care au revenit in cea mai mare parte din tara.
Iata:

Noi avertizări meteo pentru județul Suceava: Cod portocaliu de ninsori în zona de munte și cod galben de ninsori în restul județului.A fost emis cod galben de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă.

Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm.

Judeţele avertizate sunt: Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Caraş Severin, Hunedoara, Alba, Arad, Sibiu, Bihor, Cluj, Sălaj, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Mureş, Harghita, Iasi,Neamţ şi Suceava.

În judeţele Suceava şi Neamţ vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă în medie de 10 – 12 cm, notează specialiştii ANM.

Prognoza meteo 27 februarie 2023. Cum e vremea ... - Antena 1

acum 46 de minute — Luni, 27 februarie 2023, vremea va fi închisă și în anumite zone pot apărea precipitații. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce...
acum 23 de ore — Cerul va avea înnorări şi cu precădere în prima parte a intervalului, local se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, ...
Cod portocaliu şi cod galben de ninsori, valabile până luni, 27 februarie, ora 15.00. Vremea în Bucureşti. Potrivit meteorologilor, până la ora ...

Dragii mei, sa nu ne punem inca hainele groase in sifonier,deoarece, ninsorile vor mai reveni si asta e minunat.
Veti vedea ca asa va fi dragii mei,deoarece, eu nu scriu de la mine,ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT. 
Scriu numai din Adevarul Duhului Sfant!
                                                                   Cu dragoste ,Maria.

11 comentarii:

  1. Si cu inundatia s-a implinit,
    a iesit Bega in Banat pe satul Dumbrava pe sosea inundind si citeva case
    Dar peste citeva luni o sa duca agricultura dorul apei de azi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Crăciune, toată planeta o să ducă dorul apei, doar 5 ani, nu mai mult după care soarele se va micșora puțin. Scrie și în Apocalipsă de micșorarea soarelui.

      Ștergere
  2. Ministrul finantelor Caciu-caciciu
    O noua sfidare ca nu e nevoie de diminuarea pensiilor speciale pentru ca se incadreaza momentan in procent,nici o vorba de echitate cu cei pensionati masiv si tineri cu pensii uriase peste salariile avute cum nu era problema nici cu taxa de Solidaritate pentru OMV Sovrom cu ordonanta facuta Proasta ca si el,dar Romania taxata de doua luni cu oprirea banilor din Pnrr pe care ar dori-o aruncata in gradina altuia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catiu ministru de finante, tot evreu de Buzau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu ati avut dreptate doamna Maria si lumea inca va judeca.. ! Eu unul ma bucur ca v-am gasit, si va urmaresc de ceva timp !! Slava domnului

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că ar trebui sa facem protest împotriva diavolului sau satan cu s mic că e o panarama de înger căzut care provoacă numai suferințe oamenilor din cauza lui sunt atâtea suferințe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Priveste in balanta pe cei ce fac binele cu cei ce fac raul! Este o risipa de energie sa protestezi. Calea nu merge pe acolo. Pentru cei cu vital sau resurse limitate e chiar foarte important sa se concentreze pe faptele bune.
      "Calea, adevarul si viata"
      Protestezi implinind voia Tatalui. Protestezi mentinandu-te la nivelul la care te afli. Nu e necesar sa te rostogolesti dupa inferior in inferioritatea, animalitatea, lipsa lui de lege.
      testul de covid a iesit negativ.

      Ștergere
    2. Trebuie sa va impotriviti raului, nu sa-l acceptati!

      Ștergere
  6. Doamna Maria ! Vă rog avertizați lumea ptr ca începe instalarea omul negru și se zice ca cind vom auzi de doi papa in viața atunci începe instalarea lui și va prelua puterea în timpul războiului....sa și intimplat au fost 2papa unul a murit recent... Rog sa faceți un material desptre omul negru .Va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da dar mai întâi înainte că el sa se instaleze la Vatican va veni Marele Advertisment adică se va arăta pe cer o cruce de lumina roșie .Vor fi șase săptămâni de convertire .Apoi marele necaz.

    RăspundețiȘtergere