marți, 21 februarie 2023

MÂNTUITORUL NE ARATA CUM SA FACEM SEMNUL SFINTEI CRUCI !



                                                   Dragii mei, 

Dormeam, şi brusc, ca la un fulger luminos ma trezesc, dar nu deschid ochii şi astfel , aud şi vad ceea ce urmează a scrie mai jos.
Deci, aud glas care spune tare aşa :

                           "Uite aşa ! Uite aşa !"

Clipă în care , văd cu ochii închişi  SFANTA  ICOANA  a MANTUITORULUI, cea adusă de la IERUSALIM chiar de pe al Său SFÂNT MORMÂNT, ce este asezată pe perete la loc de cinste.
 In aceasta Icoana sfanta, vad cum IISUS  HRISTOS înviază şi scoate  MÂNA  Sa din SFÂNTA ICOANĂ,  Mână ce o văd mare, rozie, din carne şi oase, o Mână  normală, omenească, dar totodată, o Mână a Lui DUMNEZEU care îşi strânge cele trei degete de la MÂNA DREAPTĂ, fireşte ,degetul mare, arătătorul şi mijlociul, le uneşte la vârfuri şi aşa unite, IISUS HRISTOS face Semnul Sfintei Cruci si ne graieste asa:

                        "Uite aşa ! Uite aşa !"

Aşadar, dragii mei, ce alte dovezi mai vreţi în privinţa adevăratei CREDINŢE ?



Ştim cu toţii că , la Catolici SEMNUL SFINTEI CRUCI se face cu toata palma; dar eu, aduc vouă tuturor MĂRTURIE, că adevărata CREDINŢĂ lăsată nouă de DUMNEZEU este cea crestin ortodoxa.
Iar SEMNUL SFINTEI CRUCI se face numai cu cele trei degete,ce simbolizează SFANTA TREIME, ducându-le întîi la frunte, şi spunând : in NUMELE  TATĂLUI, apoi, ducem cele trei degete la burta noastră, şi zicem : si-a   FIULUI , apoi, ducem cele trei degete unite între ele la umărul  drept, şi zicem :
si-a  SFÂNTULUI  DUH , ca apoi, să atingem şi umărul nostru stâng cu cele trei degete şi spunem :
AMIN !
Şi astfel, dragilor, facem corect SEMNUL SFINTEI CRUCI, aşa cum Îi  este bineplăcut LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, precum şi tuturor SFINŢILOR.
Fraţilor, să nu vă aşezaţi la masă fară să faceţi semnul SFINTEI CRUCI .Când vă ridicaţi, faceţi la fel şi mulţumiţi pentru masă, apoi, de plecaţi la muncă, la drum sau cu treburi, faceţi SFANTA CRUCE,cand va culcaţi seara, rugaţi-vă curat şi faceţi SFANTA CRUCE , la orice lucru pe care doriti ca să-l faceţi, înainte de a-l începe,faceţi SFANTA CRUCE şi spuneţi din toată inima :

                                 DOAMNE  AJUTĂ !

Doamne ajută spun şi eu, pentru ca tot mai mulţi semeni sa se întoarcă la CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ şi să înfăptuiască numai binele ,iar Dragostea pentru Aproapele sa fie infinita!
                        Cu dragoste, MARIA

4 comentarii:

  1. Credința ordodoxă, a apărut la Marea schismă....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era de la apostoli si din ortodoxie s-au Desprins catolicii -craciun

      Ștergere
  2. IISUS HRISTOS a dus crucea PE UMERI- asadar crucea adevarata se face pe umeri - asa si monahii- nu toti ,am vazut si la Trinitas facuta in sila doar pe piept

    RăspundețiȘtergere
  3. unde este mesajul meu despre sf cruce?-in spam!

    RăspundețiȘtergere