vineri, 10 februarie 2023

POMUL VIEŢII ÎMPODOBIT CU SFINŢII ROMÂNIEI ! ROMÂNIA ŢARA VIITORULUI AL DOILEA IERUSALIM !


                                            Dragii mei ,

În această dimineaţă fraţilor,  O Mare Minune am văzut pe Pământul României.
O Lumină albă si orbitor de stralucitoare mă trezeste, si astfel, văd un Cer de noapte spre Sud,Cer care a coborât foarte aproape de Pământ.
Si asa dragilor, de la Pământ la Cer vad cum creste un POM imens cu un trunchi  imens,  care are pe  el multe , multe noduri ca niste ochi .
POMUL  VIEŢII fratilor, era gol la început, dar ,într-o clipă văd cum din POMUL  VIEŢII ,din partea dreapta, imediat sub Coroana goală , vad cum îşi trage SEVA, îşi trage Fericirea si Hrana Divină , adica, HARTA  ROMÂNIEI.  
Braţul prin care ROMÂNIA  toată primea Hrana Divină, tot Izvorul Vietii, era "Cisma ", Lanţul muntilor Carpaţi !
 
Aceasta "Cismă " ce semnifica CARPATII  ROMÂNIEI, era conectată la Trunchiul imens al Pomului vietii, la unul din multele noduri sau ochi al acestul POM  DIVIN.
Din POMUL  VIEŢII iesea VIAŢA dată de DUMNEZEU, viata ce avea culoarea luminii albe transparente. 
Asa cum curge sângele la oamenii care fac dializă, tot asa din Trunchiul imens iesea prin Lantul Carpatilor care devenise ca o ramură transparenta,  iesea Viaţa fără de moarte.
Într-o clipă fratilor, HARTA  ROMÂNIEI se transformă în SFINTII  ROMÂNIEI care se hraneau din Pomul VIETII prin Lantul Carpatilor, lant care făcea parte acum din POMUL  VIETII, dar fara ca sa-şi schimbe forma de Cismă. 
Închipuiti-vă nodul din faţa acestui Trunchi imens, care se face transparent ca o eprubetă si care, continuă în lungimea lui cu LANTUL CARPATIC tot transparent si prin care curgea IZVORUL  VIETII.
În clipa următoare, de jur împrejurul LANTULUI CARPATIC DIVIN, în loc de fructe ale POMULUI VIEŢII, au apărut SFINŢI foarte multi, Sfinti cu Aureole extrem de stralucitoare pe cap, rupte ca din Soare. 


  1. Vedeam SFINTII vii in carne si oase, iar in acelasi timp ,vedeam cum prin ramura transparenta a Carpatilor, trecea VIAŢA  şi LUMINA VIEŢII LUI  DUMNEZEU, lumina alba stralucitoare precum roua dimineţii, si care hrănea pe SFINTII ce formau HARTA  ROMÂNIEI .

    Cerul arăta ca un albastru violet catifelat, si sub Cer, mai precis pe PĂMÂNTUL  ROMÂNIEI  Viitorului al Doilea Ierusalim, a crescut Pomul Vieţii sub forma HĂRŢII  ROMÂNIEI.

    Pentru ca eu sa inteleg ce este, DUMNEZEU mi-a arătat de două ori consecutiv cum s-a format POMUL VIETII, cum se hranesc Sfintii din acest Pom, precum si ce formă are POMUL  VIETII.

    Adică ,HARTA  ROMÂNIEI era bratul POMULUI  VIETII, iar Lantul Carpatilor era Vena Divină prin care DUMNEZEU hrănea pe Sfinţii Săi din România. 

    Dragii mei, să ne bucuram si sa ne intoarcem cât mai avem timp, la Bunul DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, pentru a dobândi si noi un loc, măcar pe marginea Pomului Vietii, numai ca să nu rămânem pe dinafară.

                                 Cu dragoste ,Maria. 

6 comentarii:

  1. Ce vis minunat!
    Am visat si eu ceva ce am crezut ca este pomul vietîi. In vis,eram in gradina si privind in sus ,am vazut un copac verde frumos , acolo sus in cer.Ma miram cum a crescut acolo.Apoi,dintr-o data am vazut un copac urias ,imens care avea radacinile bine infipte in pamant si ramurile atingeau cerul.Avea multe ramuri unele goale altele infrunzite.
    M-am trezit cu un sentiment minunat si inca ma mai mir si ma bucur de acel copac imens din vis. Un vis greu de uitat ,un copac ce lega pamantul cu cerul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am visat ca am citit de la Iisus scris ca ma iubeste. Era un scris nu rotund. Apoi am vrut sa ma duc in treaba mea dar m-a chemat o persoana feminina deoparte si mi-a aratat si mi-a spus ca imi multumeste ca se inveleste cu panza mea de altar ramasa de la mine. M-am uitat si era o panza de altar dar era neagra si patrata larga cat o cuvertura mare. Am recunoscut-o ca era dubla. Si am zis: aceasta este a mea, da-mi-o indarat! N-am stiut ca este aici. Si nu a vrut. A zis: E atat de buna si imi tine atat de cald! Si s-a invelit cu ea si n-a vrut sa mai stie nimic.
      Apoi mi s-a pus o panza alba peste fata si am inhalat o substanta necunoscuta care venea doar spre fata. Mi se spunea ca sunt la un test. Cand mi s-a dat jos in final acoperirea, nu mi s-a spus nimic. Si eu asteptam si ma gandeam ca nu sunt chiar in forma cea mai buna.
      Apoi era una Laura din secta si se ocupa cu niste magneti pe care ii atasa si ii desprindea in jurul a ceva care era ca baza magnetilor. Era singura si practica.
      Si apoi m-am trezit.

      Ștergere
  2. DOAMNE ajuta sănătate și mîntuire doamna Maria Gheorghiu 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt zeci de sfinti in tara necanonizati si cu toate acestea crestinii se roaga lor si au multe rezultate-ce ne facem cu BOR?! cat mai asteptam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la sfintii martiri daca te rogi e si mai mare miracolul. nu toti inteleg ce e cu acei sfinti.

      Ștergere
  4. Cred doamna Maria și cred că datorită lor ne mai tine Dumnezeu pe pământ.
    Cred că nicăieri în lume nu sunt ținuți la loc de cinste că la noi in țară.
    Noi ținem sfinții prin slujbe și zile de rugăciune.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa ne bucuram de iubirea și protecția lor divină 🙏💐🙏

    RăspundețiȘtergere