duminică, 26 februarie 2023

PIROANELE ERAU PREGATITE , INCA INAINTE DE NASTEREA PRUNCULUI IISUS HRISTOS !

 

                                         Dragii mei,

 Iata cum I-au fost pregatite piroanele inca inainte de a se naste Iisus Hristos,Fiul Lui DUMNEZEU si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Iata un articol pe care l-am scris de la Duhul Cel Prea Sfant ,cu mult timp in urma:


                                               Dragii mei, 

In aceasta dimineata, treaza fiind , vad dragilor deasupra patului meu ,vad Cerul de noapte si nu mai exista niciun obstacol pe niciunde priveam.

Iar pe Cerul de noapte, la doar doi metri distanta de  mine,vad un norisor bleu luminos foarte,si-n acest norisor,in mijlocul lui,a aparut o palmuta de copilas.
O palmuta rozie, o palmuta adevarata incadrata intr-un contur rosu,exact dupa  forma ei si a degetelelor.
Related image..
Era dragilor, palmuta Pruncutului Iisus ,Fiul Lui Dumnezeu si -al Prea Curatei Fecioare Maria.
In mijlocul palmutei,exact in podul ei, a aparut o Lumina alba orbitor de stralucitoare,mare cat un bob de mazare,Lumina ce pulsa incontinuu si -mi spunea fara cuvinte:

               `"Aici se vor bate piroanele !"

Da,Prieteni dragi !  
Mai avem doar putine zile  pana cand ,vom sarbatori NASTEREA PRUNCULUI IISUS.
Si iata ca ,DUHUL CEL PREA SFANT a voit ca sa ne arate noua tuturor, ca inca din pantecele Fecioarei, PRUNCUL IISUS stia ca va fi rastignit si de faptul ca ,in palmutele Sale fragede si sfinte,se vor bate cuie mari si va curge sange sfant si nevinovat.
Dragii mei, sa incercam macar in aceste zile premergatoare NASTERII DOMNULUI,ca sa devenim mai buni la inima si la suflet, sa ajutam pe cei necajiti si pe cei bolnavi,sa ajutam pe vaduva si pe sarman,fara ca sa ni se ceara acest ajutor, sa mergem la Parintele duhovnic ca sa ne spovedim ,dupa care,sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE.
De vom face asa dragilor, vom simti cu adevarat IUBIREA DIVINA a NASTERII PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS.Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. faptul ca Domnul a suferit pentru lume e suficient- amanuntele nu sunt f importante

    RăspundețiȘtergere
  2. Sedinta de urgenta la ministerul Munci dupa binecuvintarea Bancii Mondiale pentru pensionarii speciali mai urmeaza parerea Bruxellului pentru banii din Pnrr-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simion- Aur bate orice candidat la prezidentiale.-
    Poate daca ar fi Sisoaca,altfel…-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patapievici junior cazarul pe b1Tv venit cu tatal din Est sa ne arate cit de -schelet era Eminescu -si cum el s-a putut imbogatii platit greu de cultura romana condusa de evrei si Editura antiromaneasca Humanitas distrugind dosarele de Turnatori ale evreilor pentru bani prin Fundatia sa de Tradatori cu arginti ai lui Iuda cu care si-a cumparat ca si Dinescu circa 44 hectare din pamintul romanilor celor Tradati de evrei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au trecut 7 ani de cind Programul Romania Educata de Cosa Nostra 7 Case a evreului Iohannis e tinuta la secret sa nu afle si Romanii de ea decit dupa ce sint pusi in fata Faptului Implinit cu Demolarea statuilor lui Eminescu ,Avram Iancu si a intemeietorului invatamintului in limba romana Gheorghe Lazar din Piata Mare din Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Spre deosebire de Eminescu care avea o viziune si un crez detractorul sau kazarul Patapievici fripturistul sarac cu duhul dar imburghezit cu 44 hectare de pamint romanesc din cele 1000 dosare de colaboratori ai securitatii distruse de la CNAS pentru care a fost rasplatit de Israel si cu medalii impreuna cu evreica Monica Macovei si implicati in ascunderea activitatii de Turnator a lui Petrov si astfel realegerea ilegala a acestuia ca presedinte evreu Basescu timp de 10 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, vezi ca "sărac cu Duhul" nu-i ceva de rău, e chiar de bine, și nu se potrivește lui patapievici. Nu arunca mărgăritare porcilor, e păcat.

      Ștergere
    2. Nu este acelasi context. Sarac cu duhul adica fara merite aici, prostanac.

      Ștergere
  7. Bunul Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor Noastre sa ne ierte🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Razboiul ascuns
    Razboiul vizibil in Ucraina precedat si suprapus peste razboiul invizibil intre cele doua puteri Rusia si Sua.
    Ultima ramasa cu cele mai scazute rezerve de titei nu numai pentru ajutarea Ue dar si inainte paralizata de un atac cibernetic care cu vreo doi ani inainte blocase coductele in Texas din sudul Sua cu aprovizionarea din Golful Mexic care mai suferise inainte de o mare explozie submarina la exploatarea de titei poluind tot golful Mexic cu titei.
    Era doar inceputul de pregatire a razboiului energetic intre puterile mondiale
    Vizibil acum in Ucraina si Europa care si ea a suferit sabotajul celor 3 conducte explodate anul trecut in marea Nordului iar acum oprirea de Rusia completa a conductei Drujba care alimenta tarile baltice,Polonia ,cehia,slovacia si Ungaria.
    Si Romania a fost anticipat pagubita Planificat de Rusia prin taierea la fier vechi a combinatelor si laminoarelor din industria sa grea ca Turda ,Tirgoviste si multe altele privatizate cu Rusia pentru a nu putea ajuta efortul Nato din actualul razboi Anticipat de Putin de peste 30 de ani, al Rusiei in Ucraina chiar de la dezmembrarea Urssului Planuit de Rusia dupa 1991 mai intii prin razboie hibride in RMoldova,Georgia si Ucraina si posibil sa urmeze razboi in R Moldova ,Romania si Tarile Baltice daca continuam logica si amenintarile Rusie si aliatilor ei europeni Ungaria ,Austria si Serbia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit ceva claritate!
      Multam frumos de efort intelectual si analiza pertinenta intereselor comune!

      Ștergere
  9. Azi se judeca prima sedinta la Tribunalul Bucuresti cererea de retragere a Certificatului de Revolutionar pentru evreul activist bilsevic Iliescu care in alte procese se judeca si pentru Crime la Revolutie si Mineriade.
    Propaganda evreiasca platita din banii Mafiei Evreiesti pe posturile centrale Tv au inceput campania de aparare ca si pentru Turnatorul Basescu-Petrov impus ilegal Presedinte al Romaniei tot pe 10 ani de Grupul criminal evreiesc Oganizat la CNAS format din Patapievici,Monica Macovei,Dinescu,Cristian Preda toti Aranjati cu functi si Averi urmare acestei Tradari Nationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe urmele lui taica-sau. A fost foarte salbatic si dictatorial. De aceea au plecat multi din tara, din cauza astuia. Diaspora jubileaza. N-au mai suportat doi la rand.

      Ștergere
  10. Semne
    Agentia ungureasca Wizzair anunta ca din 15 Martie-taman de ziua Ungariei opreste zborurile sale pentru aeroportul din Chisinau R Moldova.
    Nu pare o simpla coincidenta ci ca o Declaratie -sabotaj sau o fi stiind ei ceva despre razboi care nu e stiut de ceilalti.
    S-ar putea ca ambele variante sa fie adevarate si sa urmareasca cu Aliatul sau Rusia izolarea R Moldovei.
    O actiune partinitoare vadit care arata de care parte se afla Ungaria in realitate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si abia pleca Wizzair ca la Chisinau sosira din toata Moldova autobuzele cu prorusi pregatiti pentru Lovitura de stat la Maia Sandu iar Rusia cu Diversiunile ca Romania duce trupe la granita dezmintite de Romania ca imagini de la defilarea de ziua nationala-craciun.

      Ștergere