miercuri, 22 februarie 2023

MAICA DOMNULUI SE ROAGA LA DUMNEZEU TATAL, SI STRIGA DE PE CER LA NOI OAMENII DE PE PAMANT!

.


Dragii mei, 

In aceaasta dimineata,ma trezeste un glas divin,un glas duios pe care eu l-as recunoaste in fiecare clipa a vietii mele. Era glasul Prea Curatei Fecioare Maria,Maica Lui Iisus Hristos -Fiul Lui Dumnezeu si Mantuitorul Lumii intregi!
Citez:
"Dumnezeule,Dumnezeule!
Clipa in care ,O vad pe ,Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu stralucind pe Cer,mai tare decat Soarele si era foarte aproape de pamant.O vedeam pe Cer pe Maica Domnului de parca ar fi fost la 30 de metri de mine.


Maica Domnului are vesmant alb ca Lumina Duhului Sfant,Isi intinde Mainile Sale prea sfinte si prea curate la noi inspre pamant, si striga la noi asa:
"Intelegeti!
Fiilor intelegeti!
Iubiti-va unii pe altii si ajutati-va intre voi!"
Dupa care,totul dispare!
Dragii mei,oare vom intelege noi Fiii Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului ca trebuie sa ascultam si sa pazim PORUNCILE dumnezeiesti?
Oare intelegem noi ,ca sa traim ca niste frati si surori intru Domnul si sa ne iubim unii pe altii?
Oare intelegem noi sa ne ajutam unii pe altii si nicidecum sa ne urâm si sa ne ucidem intre noi?
Ce minunat ar fi,ca macar de azi inainte sa incercam sa fim mai buni,mai credinciosi,mai cu frica de Dumnezeu ca sa nu pacatuim,mai iubitori si iertatori.Haideti sa-ncercam!
Maicuta Domnului ne va ajuta cu Rugaciunile Sale,iar Dumnezeu ne va ierta si ne va da inca o sansa,fie ea si ultima din viata noastra.
Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. d-na Maria sunt ANONIM5 si cu durere spun MAICA DOMNULUI roaga pe TATAL SI PE FIUL in genunchi sa fim iertati si ocrotiti dar noi numai cand dam de ff mari greutati il urmam pe IISUS DOMNUL-suntem incercati psihic de cei rai si asta pt o mana de oameni fara scrupule care ne supun voii lor-ce spuneti d-stra avem sanse sa ne reabilitam spiritual?-eu cred ca mai intai vom trece prin mari incercari-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sti bine anonim5, urmeaza revolutie ,razboiul mondial dar si dezatre climatice din cauza incalzirii globale cresterea nivelului oceanic ,schimbarea axei pamintului si Ecuatorului si multe cutemure.
      Chiar tu spuneai ca Anglia va fi acoperita de ape-craciun.

      Ștergere
    2. Anonim 5, cred ca omenirea este pierduta definitiv, din pacate... oamenii nu vor sa se indrepte.

      Ștergere
  2. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Bine ar fi că oamenii să înțeleagă și să se respecte unii pe alții,sa se iubească, frățește unii pe alții,dar este atâta ură,dușmănie,invidie,vorbe doamne nu știu ce să spun,o vorbă frumoasă din sf.scriptura:
    Bine este a locui frații împreună.
    Am frați sora,nepoți copii și chiar ne iubim și ne ajutăm,dar am văzut și frați care nu vb.intre ei de ani de zile,ți se rupe inima sa vezi atâta răutate,și pentru ce?
    Nimeni nu ia nimic cu el de pe acest pământ, luăm faptele noastre.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt ANONIM 5 am un mesaj care nu s-a publicat multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. In vara anului 2000 am visat o pe Maica Domnului deasupra cerului României, cerea ca populația să fie mai serioasă, să aibă principii sănătoase de viață și valori reale, să fie credinciosa, să respecte viața și libertățile,liberul arbitru,până nu este prea târziu, că altfel îi va paste mari năpaste, familiile se vor destrăma și vor pribegi prin lume, copiii se vor întoarce împotriva părinților și părinții își vor distruge copiii și eu incercam sa trezesc lumea, să o audă, să creadă că este în pericol dar lumea mă ignora si râdea de mine,nu credeau nimic și nu vedeau nimic...... din nefericire lucrurile s au adeverit,i totalitate....

    RăspundețiȘtergere