sâmbătă, 11 februarie 2023

PILAT ! PONTIU PILAT VA VENI IAR !

11 Februarie 2023,ora 13,45 !

Dragii mei, 

Astazi ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

"Pilat nu s-a mai vindecat!
Sunt momente in care, Pilat vine iar!"

.
Clipa in care, revad scena cand Pilat L-a dat pe Iisus Hristos in mainile evreilor si a soldatilor romani.
Numai ca, acum Pilat imbracat in vesminte albe si cu pelerina rosie deasupra,purta in maninile sale un Prunc nou nascut. Prunc ce parea ca se nascuse chiar in acele clipe in care ,Pilat din PONT era pe acea scena de acum 2000 de ani,inconjurat de poporul evreu si de soldatii romani.


                                                                     Era doar un pruncut cu trupsorul firav si complet gol, dar pe care Pilat l-a ridicat in mainile sale,deasupra capului său,aratandu-l multimii care-l aplauda.
Dragii mei, fara nicio indoiala in vremurile  pe care le traim deja ,vor mai apare si alti "
Pilati"care vor cauta sa inabuse Credinta Crestin Ortodoxa si in general Crestinismul.
Cum sa talcuim acest Mesaj fara a gresi ,eu nu stiu a spune.
Dar stiu cu certitudine ,ca de ne vom pastra Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, vom birui pe toti "Pilatii" din lume si vom dobandi un loc in Imparatia Cereasca.
Sa credem cu toata fiinta noastra in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,sa ne rugam cu inima si cu sufletul si nu ne vom teme de nimic.
Sa fim buni si iubitori,sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                                   Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:







  1. Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori


    Premonițiile pe care le-a avut pe parcursul vieții sale despre mileniile viitoare se opresc în anul 5076, însă cea pentru anul 2025 este, cu adevărat, îngrijorătoare. Europa va fi pustiită, animalele se vor metamorfoza, iar omenirea se va lupta, din nou, cu o boală grea - la asta ar trebui să ne așteptăm în viitor, conform previziunilor Babei Vanga.


    Născută cu numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova, la data de 31 ianuarie 1911, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a lăsat în urma sa numeroase profeții apocaliptice, care se opresc în anul 5076. Pe parcursul vieții sale, a prezis data morții lui Stalin, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 împotriva Statelor Unite, dezastrul de la Cernobîl, scufundarea submarinului rus Kursk și multe altele.

    Predicțiile sale au fost studiate de-a lungul timpului de numeroși cercetători, stabilindu-se astfel că abilitățile ei predictive sunt în proporție de 70-80% exacte. Totuși, fiind oarbă și analfabetă, clarvăzătoarea din Balcani nu și-a putut scrie profețiile, iar discursurile sale erau greu de înțeles. Asta înseamnă că informațiile ei ar putea fi denaturate de cei care s-au ocupat de traducerea și rescrierea prevestirilor sale. Baba Vanga a murit la 84 de ani, în ziua de 11 august 1996.


    Profețiile Babei Vanga pentru următorii ani
    Pentru anul 2023, ”Nostradamus al Balcanilor”, după cum este supranumită Baba Vanga, a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, care cuprind și un atac al extratereștrilor. Le poți afla de AICI. În schimb, anul 2024 se anunță a fi unul destul de liniștit, având în vedere că faimoasa clarvăzătoare nu a lăsat nicio profeție apocaliptică despre acea perioadă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ajungem, totuși, și la anul 2025, care ar putea fi unul de-a dreptul catastrofal, dacă vestirile se vor adeveri, bineînțeles. Conform Babei Vanga, Europa va avea mult de suferit din anumite motive neștiute și va fi pustiită.

    Trei ani mai târziu, s-ar putea întâmpla și lucruri bune. Clarvăzătoarea a spus că va apărea o nouă formă de energie și că va dispărea una dintre cele mai mari probleme mondiale actuale: foametea. Mai apoi, în 2033, Oceanul Planetar ar putea suferi modificări de nivel, căci gheața de la poli se va topi. Da, din păcate asta înseamnă că nivelul apei va crește. Anul 2046 vine cu vești incredibile pentru populația actuală a Pământului. Clonarea ar putea deveni un fenomen ușor accesibil.


    În 2076, întreaga lume ar putea fi condusă, din nou, de comuniști, iar în 2084, natura va renaște. Patru ani mai târziu, ar putea apărea o nouă boală care va avea efecte devastatoare asupra populației. Abia 11 ani mai târziu, în 2099, ar urma să fie eradicată.


    Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023
    Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023


    Cei care vor prinde anul 2100 ar putea fi martorii a ceea ce noi am putea numi acum miracole. Atunci, va lua naștere cu totul o altă lume, iar omenirea va crea un nou Soare. Scopul lui va fi de a lumina partea întunecată a planetei. Și peste încă 11 ani, oamenii devin roboți, însă nu este clar care va fi și procesul prin care se va întâmpla acest lucru.

    Premonițiile nu se opresc aici. Există predicții și despre anul 2125, atunci când Ungaria va primi semnale din afara spațiului. Anul 2154 este despre iubitele noastre necuvântătoare, care s-ar putea metamorfoza. Adică, ar putea dispune de 50% natură umană. În 2167 va apărea o nouă religie, iar în 2170, Pământul ar putea fi lovit de secetă.


    Până în 2273 lucrurile s-ar putea rezolva, căci atunci va apărea o nouă rasă umană. Și ghici ce? Peste încă 15 ani, călătoria în timp va fi, în sfârșit, posibilă. Ulterior, în 2291, Soarele se va răci, iar în 2304, râvnitele mistere de pe Lună vor fi deslușite.

    În 2371, Pământul va fi lovit, din nou, de secetă, iar veștile rele continuă să apară și pentru perioada de după. În 2480, planeta va fi acoperită de întuneric.


    Pentru anul 3005, Baba Vanga prevestește că va urma un război pe Marte, iar peste câteva sute de ani, în 3797, planeta Terra va rămâne goală. Nu va mai fi viață pe Pământ, iar toți locuitorii săi vor face tranziția pe alte planete, la vremea aceea locuibile.


    Cu siguranță că și pe tine te-au surprins majoritatea predicțiilor făcute de Baba Vanga! Multe dintre ele par greu de crezut și de imaginat, iar partea bună este tocmai că nu avem nicio certitudine cum că aceste prevestiri se vor întâmpla cu adevărat. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în viitor și dacă noi, cei de acum, vom fi martorii unor astfel de evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 februarie 2023 la 21:18 Nu se va intampla nimic din toate aceste profetii. Planeta Pamant se va termina in veacul acesta,2023-2099 ! Omenii vor fi dusi pe o alta Planeta,pe Taramul Fagaduintei despre care scriu de ani de zile.

      Ștergere
  3. Cine îmi traduce și mie Apocalipsa in mare va rog?Că nu înțeleg nimic din ea,totul e metaforic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ascultati Florin Andonie Rabin mesianic de la biserica Genesis Londra.Studiu despre Apocalipsa

      Ștergere
  4. Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României agreat de U.S.A și UE.

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Maria Gheorghiu intra Otelul Galați în liga 1 anul asta?Sau se va mai zbate în liga 2.Otelul o echipa de tradiție a fotbalului românesc,fostă campioană în 2011 jefuită de familia Adamescu și Astra Asigurări dând faliment în 2015 și apoi înviata de suporteri și foști jucători în 2016Acum e in liga 1.Sa speram Doamne ajuta că intră în liga 1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai cu 1X2! 😂😂😂

      Ștergere
    2. Aline nu prea intelegi, doamna Maria nu e prezicatoare ci mai mult, un transitator al mesajelor de sus cu un rol mai global in general spiritual nu agent de pariuri-craciun.

      Ștergere
  6. Ce scrie candidatul la prezidențiale 2019 Ninel Peia pe fb lui:

    12 februarie 2023! Punct de cotitură în istoria omenirii! Să nu ziceți că nu v-am spus! Peia Ninel


    Oare despre ce vorbește?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu-i ala pe care l-a dat nevasta-sa disparut in campanie si el era bine-merci?

      Ștergere
  7. Romania va deveni o forță mondială când va ajunge bucovineanul din profețiile indianului Gupta Swami președinte.Nu va mai dura mult și se va vorbi mult de Romania că putere economică,mondială ,geopolitica și un centru turistic de pelerinaj mondial .Romania și SUA nu vor avea deosebiri multe doar mărimea teritoriile însă înainte de asta indianul spune că va fi războiul mondial al treilea însă cel în care România va fi ocrotită total de Dumnezeu direct și indirect de americani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pilat simbol al spalarii pe miini
    In ciclul istoriei de acum ar putea fi Putin cu Biden o dovada de hotarire neasumata in razboiul din Ucraina in care se fac a respecta principii dar in realitate cineva mai mic e sacrificat.
    In cazul asta noul nascut ar fi tinarul stat Ucrainian care va devenii si mai mic si simbolic dupa ce va fi sacrificat pentru citiva ani de Pace cum a fost si cu Hitler de frica punerii piciorului in prag
    Vesnica Lasitate care nu va salva nimic in fata conflictului ce prin acesta conciliere diar se amina Marele razboi pentru ca Pofta Rusiei va creste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Avertismente rusesti verbale pentru Tarile prin care trec caile de alimentare a Ucrainei cu arme defensive ?
    O racheta ruseasca trasa intentionat din Crimeea peste RMoldova la 35 m de granita Romaniei alaltaieri.
    In timp ce un incendiu mare pus intentionat la un loc de joaca pentru copii din sectorul 3 Bucuresti si un altul tot ieri la o boxa de bloc din Iasi.
    independente sau actiuni conspirationiste cum se vorbeste si despre cutremurul din Turcia ca putind fi provocat de marile puteri prin metode de razboi hibrid geofizic de catre analisti militari cu estimare a 50 mii morti puse intentionat in logica Conspirationista de razboi rusesc in timp ce Biden pregateste o vizita peste vreo doua saptamini in Polonia
    la care as adauga mesajul auzit de doamna Maria acum citeva luni cu cineva care vorbea ca pun bombe care spunea ca rup bucati mari din calota Artica posibil pentru a impiedica circulatia vapoarelor trans atlantice de aprovizionare a Europei in timp ce Letonia se plinge de aderenta rusofonilor din estul tarii la propaganda Rusiei in logica razboiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noul secretar Nato de anul viitor se pare ca va fi primul ministru olandez Bilderberg , nici vorba de Iohannis care voia sa fie membru mason in grupul Bildelberg si secretar Nato—craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu ceva anii in urma aveti o profetie despre cutremurul din Turcia , precizati chiar si durata si numarul victimilor

    RăspundețiȘtergere
  12. as vrea sa spuna d-na Maria cum poate veni Pilat din Pont din nou-asta inseamna REINTRUPARE asa cum si ENOH SI SF ILIE vor veni din nou pe pamant in trupuri de om-cum se poate explica daca d-stra sustineti o singura viata pamanteana?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim13 februarie 2023 la 23:26 Metaforic vorbind.Vor veni alti oameni care vor face ceea ce a facut Pilat!

      Ștergere
  13. CITIȚI !!!
    https://m.activenews.ro/opinii/Scenariul-UFO-Ni-se-pregateste-un-Astro-Christ-messenger-179708

    RăspundețiȘtergere
  14. d-na Maria metaforic vorbind noul testament este mai mult revelat de sfinti-nu exista scrise decat 4 evanghelii aflate in custodia UK -restul nu sunt considerate autentice =apocrife, cele de la marea MOARTA-greu de crezut ca PILAT DIN PONT va fi un actor care va scrie istorie!

    RăspundețiȘtergere