luni, 13 februarie 2023

UNA-I MAICA LUI DUMNEZEU ! MILUIESTE DOAMNE POPORUL MEU ALES !

 

.

                                                  12 Februarie 2023, ora 21,10 !

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un prim glas care lauda pe Maica Domnului si spunea asa:

                               "Una!

                     Una-i aproape de noi, Maica Lui Dumnezeu !

                     Una!"

Clipa in care, aud glasul Maicutei Domnului care se ruga asa:

                        "Dragoste,razboaie,dezastre,  boli cumplite....

Miluieste Doamne Poporul Meu,mantuieste si sfinteste Poporul ales!"

Si O vad pe Maicuta Domnului cu Pruncutul Iisus pe bratul stang, sub un Cer albastru violet catifelat,Cer fara de stele.Nu era prea departe de pamant, ci doar putin mai sus,cam pe unde zboara avioanele.Numai ca, Maicuta Domnului in vesminte rosii catifelate cu Pruncutul Iisus Hristos tot in vesminte rosii, se afla pe un Tron divin in mijlocul Hartii Romaniei sfinte.

                       

.
Vii in carne si oase,Maicuta Domnului era foarte fericita ca-si tinea Pruncutul in brate si privea cu tristete in jurul Sau,in Romania aleasa,in Romania Adevarului Duhului Sfant.
Prieteni dragi, iata inca o Dovada vie(daca mai era nevoie),ca suntem Poporul ales, ca suntem Gradina Maicii Lui Dumnezeu.
Iata inca o Dovada vie, ca vom fi al Doilea Nou Ierusalim si-L vom primi pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos in a Doua Sa Venire pe pamant,in Romania Noului Ierusalim.
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu, ca sa ne apere de tot ce este rau, de tot ce ne-ar aduce chin si suferinta, si sa ne acopere cu Prea Sfant Acoperamantul Sau si cu mila si iubirea Sa de oameni.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi ca sa ne ocroteasca si sa mantuiasca, si sa ne ajute sa fim vrednici de Imparatia Sa, vrednici de a fi Poporul ales, Poporul care sfinteste,Poporul care-L va primi pe Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, in Noul Sau Ierusalim.
Sa ne plecam genunchii si sa multumim pentru fiecare zi traita,pentru fiecare rasarit de soare, pentru fiecare gura de aer pe care o respiram si traim, pentru familia pe care ne-a daruit-o si ne  bucuram in fiecare zi din viata noastra.
Sa nu ne pierdem niciodata Credinta dragilor, sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Si Arsenie Boca spunea ca Maica Domnului va apara centrul Romaniei ,pentru ca intii va fi razboiul cel Mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfântul părinte Arsenie Boca,a spus foarte multe despre Sfânta Biblie,cei care vor rămâne în viață până la marea prigoana,vor merge la morminte sa ceară morților să iasă afară și să intrăm noi de vii,că nu mai suportam sa vedem atâta suferință pe pământ.
      Ce care vor război nu se așteaptă să fie și la ei cutremur,și poate să fie mai mare că în Turcia,ce vom face daca va fi cutremur de 14 grade,unde poți să fugi decât să strigi la Divinitate să ne ierte pe noi toți păcătoșii,și la Sfânta Fecioară Maria să ne ierte că Ea,este și Mama noastră a tuturor care se roagă zi și noapte la Fiul Ei iubit,care pentru păcatele noastre a murit,și noi cei de azi,nu știm să ne cerem iertare,și să mulțumim pentru tot ce primim.
      Vor scăpa doar cei curați cu sufletul,nici poporul Român nu este pregătit la ce urmează pe pământ.

      Ștergere
  2. In timpul asta Rusia creste activitatile din Europa prin agenti secreti stirnind crize in interiorul statelor Ue ,prima find totusi in RMoldova care ne va afecta direct si in Romania obligata sa se trezeasca si sa porneasca productia militara oprita acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://m.digi24.ro/stiri/externe/care-sunt-cele-doua-tari-ce-sunt-cel-mai-bine-pregatite-sa-supravietuiasca-apocalipsei-nucleare-2246235

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicusor Dan deranjat de planul de consolidari in vederea viitorului cutremur unde Bucurestiul figureaza pe locul doi in Europa dupa Istambul la risc de cutremur devastator-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maica Domnului dupa moartea si invierea lui Iisus se retrage in Turcia-capadochia linga Efes aproape de zona cutemurelor de acum o saptamina atunci Imperiul Roman locuita de greci si Traci.
    Azi cutremur 5 ,3 la 30 km sud de Tirgu jiu la adincime 15 km simtit pina la Belgrad,Cluj ,Bucuresti si maxim distanta la Ploiesti la 224 km-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Reiner un avocat american incearca sa dovedeasca ca Vaccinul Covid este o Crima Premeditata netestat inainte cum se pare ca si virusul era artificial creeat cu scop de afectare multiorgan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paul Radu jurnalist roman nominalizat la candidatura la Premiul Nobel pentru Pace urmare a prezentarii de articole pe tema coruptiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cistiga Globalismul?? Se intreaba Radu Moraru
    -O familie de oameni de stiinta descriu arme Mortale tip Harp care pot distruge la mii de km si da cutremure dupa ce a fost interzisa in Sua ca si folosirea Virusurilor Mortali exportati apoi de Sua in China si Ucraina, dupa ce Turcia a batut palma cu Rusia dupa ce distrug conductele din M Baltica ,scufundind Europa, unde Germania primea gaz clandestin din Rusia.
    Atunci coincidentele nu mai sint coincidente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vulcanul Sakurajima din prefectura Kagoshima, sud-vestul Japoniei, a intrat miercuri în erupţie,
    https://www.agerpres.ro/planeta/2023/02/08/vulcanul-sakurajima-din-sud-vestul-japoniei-a-intrat-in-eruptie--1056781
    Urmează eruptia mai multor vulcani dupa succesiunea de cutremure

    RăspundețiȘtergere
  10. Eruptiile arata modificari ale presiuni pe scoarta terestra urmare incalzirii globale si cresterii nivelului oceanic.
    Urmaeaza incet si sigur si schimbarea axei Pamintului dar si climatice cu cresterea vitezei de rotatie asta mai imperceptibila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. presiunea este inegala pe falii-ce este in centrul globului DOAR SE PRESUPUNE-sa ne gandim nu numai la dezghetul polilor ci si la marile greseli ale omenirii- ma refer la cei bogati care au golit pamantul de resurse -si iata alt dezechilibru pt activarea vulcanilor si faliilor terestre

    RăspundețiȘtergere
  12. MAICA DOMNULUI se roaga la FIUL EI pt omenire sa nu fie pierduta definitiv-dar si in aceste grele conditii IISUS DOMNUL asculta de TATAL- deciziile sunt luate si zarurile aruncate-traim apocalipsa cu mari dureri

    RăspundețiȘtergere