duminică, 19 februarie 2023

SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

Telefon Parintele Paroh Daniel: 0761167979.



                                                   Dragii mei, 

M-a intrebat Parintele Daniel de la Sfanta Biserica Sfintii Voievozi vechi, Mihail si Gavriil,daca as putea face apel la inima si sufletul credinciosilor a oamenilor cu Credinta si cu iubire de Dumnezeu si de Maicuta Domnului, pentru a putea face un gard in interiorul curtii Sfintei Biserici,gard la care ne mai trebuie suma de circa 25000 lei,adica, 5000 euro.

Dragilor,haideti ca sa ajutam si aceastaSfanta Biserica a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu! Sfanta Biserica cu Hramul Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil, are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.Asa cum vedem din poze, trebuie sa facem un gard interior, de jur împrejur, pe acolo unde se vad casele vecinilor.

Telefon Parintele Paroh Daniel: 0761167979.

Ajutorul dvs,se poate pune in contul Sfintei Biserici :
CEC BANK - RO18CECEGL0236 -RON 0028436 .
Cei care vor sa depuna in alta moneda decat leul, va rugam sunati pe PARINTELE PAROH DANIEL la telefon 0761167979. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi voua, iar Sfintii Arhangheli Mihail Si Gavriil sa va ocroteasca pentru mila si bunatatea inimii si sufletului vostru ! Iata si pozele din interiorul curtii Sfintei Biserici,aici unde avem mare nevoie de gard.🙏🙏🙏


.

Suntem in luna decembrie,luna faptelor bune.

Ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta,decat faptul ca, Il imprumutam pe MANTUITORUL HRISTOS si pe MAICUTA DOMNULUI ajutand la imprejmuirea Sfintei Biserici ,in cazul de fata, cu un gard din beton.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va apere si sa va ocroteasca dragilor, impreuna cu toti cei dragi si sa va dea gandul cel bun si inima curata si milostiva, ca sa ajutam SFANTA BISERICA.
Cu dragoste si cu multumire,Maria.

27 de comentarii:

  1. Un fenomen periculos
    Romania exporta griu bun la pret mic din cauza exporturilor Ucrainei
    Dar importa coca-aluat din faina de griu indoielnic mai prosta amestecat cu faina fina din lemn care in plus nedigerabila da Constipatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Plata unui protestant al partidului prorusesc Sor de la Chisinau pentru moldovenii adusi cu atobuzele de la Soroca a fost de 400 de lei.
    Oare cit o fi costat pe Soros protestul organizat in Romania la 10 august 2018 cu asazisul protest al Diasporei care oficial si/au retras cu o saptamina inainte cererea de organizator???
    Si care impreuna cu incendiul de la Colectiv au inlaturat PSD-ul de la Conducere pentru a instaura Guvernul Meu care acum vrea pedepse penale pentru cei care protesteaza si striga lozinci antiputerii iohanniste a Castei Evreiesti sau hotilor care jefuiesc Romania ca OMV sau protejatii lui Iohannis cu jaful padurilor, care mai da si pe sest legea prin care Serviciile Secrete au dreptul sa intre la cetateni in case sa cotrobaie dupa stixurile de memorie si sa caute in Calculatoare ,lege contestata ca neConstitutionala si atacata la CCR unde se va discuta in sedinta din data de 28 februarie 2023-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei din august 2018,au primit cate 600 lei de persoană,oamenii lui soros pe funcții de directori au salarii de 6000 euro pe luna,multi au ajuns director cum mă făcut și pe mine membra de partid,fara sa vreau dar eram fruntașă in fabrica,că aveam nevoie de bani mai multi să îmi cumpăr casa să nu iau împrumut de la banca.Acum pedeapsa Divina este peste Guvernul României.

      Ștergere
  3. Apocalipsa biologica Zombi
    Invicata cu documente ale firmei Pfizer din Sua care prin un nou virus in pregatire Marburg care ar pregatii si Activarea pe fregventa de 18Gh prin Antenele 5G prin care pot transforma la comanda unei serii de trei semnale oamenii in cinci tipuri de Zombi si i-ar obliga la carantinare si impunerea medicala a Starii de Urgenta si suspendarea astfel prin metode medicale a Constitutiei ca pas pentru instaurarea Guvernului Unic Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfânta Cruce a Lui Iisus Hristos este in spatele lor,să ducă și ei crucea suferinței așa cum și Mântuitorul a dus-o pentru păcatele noastre a oamenilor..

      Ștergere
  4. Si asta cu virusul Marburg e numai varianta Simpla pentru ca Planul e mai elaborat si ar cuprinde si alte variante de vaccinuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anaful a amendat OMV cu 7 500 lei in schimb vrea bani de la vlogheri si blogheri pe care ii asteapta cu declaratie de venit pina in 25 mai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciurea-Pe linga metroul Cluj mai e in Pnrr si M4 din Bucuresti pentru care inca nu s-au facut licitatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe linga Ungaria si Austria saboteaza sanctiunile Ue crescund importul de gaz si dind vize oficialilor rusi in timp ce Sua ancheteaza banca Reifaizen care a obtinut anul trecut profit de doua miliarde Euro in afacerile sub Embargou cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena Udrea -Binomul SRI-DNA creiat pentrua ne transforma in Colonie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Elena Udrea-Soros printr-un telefon a pus ministru justitiei pe Macovei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adreescu-Udrea a fost prima care a din 2015 despre Sistem ,ea e mai barbata ca 100 de barbati din Romania,abia dupa ea vorbea Ghita si altii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Udrea -Exista Pericolul ca perioada cind tara era condusa de …SRI prin Justitie sa o retraim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Udrea -Planul Mondial nu a fost din Romania ci venit prin Macovei si Kovesi din afara Romaniei sa ne transforme in COLONIE sa ne ia toate Resursele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Udrea-Planul Kovesii -Coldea era probabil de a lua conducerea dupa 2014 cind eu am candidat la presedentie iar ei voiau sa controleze ce avea sa se intimple in Romania,iar Macovei trebuia sa saboteze tot ce voiam eu sa fac inclusiv la canditatura in PMP, tinta lor aratata si de Ghita si aplicata si in America de Sud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cosmin Guse-Blatul fostilor securisti cu Soros sa vazut la impunerea lui Macovei unde si Maior era tot fiu de securist ,Elena gresind in 2009 cind venind de la Buzau ca autsaider s-a dedicat lui Basescu tot un securist, ea platind pentru ca securistii lucreaza tot cu securisti nu cu autsaidari pentru care Basescu a fost pasiv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fost Srist Iacob- Strainii au preluat prin tinerii patrunsi ca pirghii de afara controlati si acum pentru a controla Romania iar in Statul Paralel se face Reglari de conturi si nu Justitie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Guse -Fostii rezervisti si-u oferit serviciile cu privatizari ca la OMV fara majorari de Redevente si isi apara oamenii precum Kovesi e Istoria marilor privatizariTunuri si arestari cu numiti ca Maior fosti securisti prezentati ca democrati prin Soros=CIA sau ca Maia Sandu egalul lui Kovesi.
    Finalul la prezidentiale trebuia nu cu Iohannis ci cu Udrea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Udrea-unii judecatori incearca sa apere Tara de Atacul la Suveranitatea Romaniei care vine de la Bruxell prin justitie de oameni ca Kovesii care manipula judecatorii sa incalce in cazul meu hotarirea CCR folosindu-se de CJUE si santaj fiind multi din justitie si politica care sustin acest lucru.
    Politicienii mintiti cu Schengen etc dar apoi dovedit ca renuntatea la Suveranitate si Constitutie a fost cea mai mare TRADARE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Guse -Basescu facea politica si Mafie pina s-a incurcat in izmene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. toti anonimii trec pe langa mesaj-asa este bisericile au nevoie de ajutorul crestinilor-dar ce fac bisericile zguduite de cutremurele din JIU avariate si crestinii sunt pusi in pericol?si ei sunt sunt saraci lipiti- mai ales minerii- cum sa ajute?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creștinii adevărați nu le este frica de nimic și nici de moarte,Dumnezeu face curățenie în România,tot ce este pe minciuna va dispărea,chiar și biserici unde este ura între preoți și creștini.

      Ștergere
  20. Andeescu-Grupul de la Cluj pornit de la banii Caritasului cu multe favoruri si bani si de la CEC cu care vor sa conduca si in 2024 iar pe mine ma-u amendat ca si Grindeanu e din grup ca si Ursul cel Mare=Coldea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Udrea -Multi care se dau corect si generali si ziaristi au luat bani de la EAEDS si microsoft si care acum se prescriu multi la partid care atunci nu erau finantate de la stat legal, eu am dat listele lui Kovesi.
    Sistemul controlat de afara a distrus toata economia trimitind oamenii Afara din Tara
    Eu platesc in Dosarul Gala Bute dar prin Kovesii si Grupul de la cluj situatia se poate repeta,
    Simion nu s-o fi intilnit cu Coldea care e prea smecher dar s-o fi intilnit cu Varga de la Cluj-
    Cosa Nostra,Asta sa fi fost cauzat condamnarea lui Udrea singura cu incalcarea hotaririi CCR deci nelegala pentru ca era complet ilegal constituit celelalte procese la altii fiind anulate???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iacob sreistul fost -din interviu reiese analiza politica ampla a lui Udrea Elena care arata ca statul nu mai are Autoritate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Concluzia emisiunii Ancai Alexandrescu pe Realitatea Tv de seara asta de la Orele 21-23 data si in reluare,cu interviul lui Udrea din Inchisoare pusa de analistul politic fost SRI-st IACOB
    - Statul Roman destructurat si trebuie reasezat pornind de la Constitutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. pt an 20 febr 00:44-ce faceti este sa produceti panica- romanii si asa stiu ce se poate intampla in tara-NU VA ERIJATI IN JUDECATOR- are cine sa ne judece pt pacate- in plus preotii vor dea seama in fata DOMNULUI- asa si noi

    RăspundețiȘtergere