sâmbătă, 11 februarie 2023

ROMÂNIA ESTE CREAŢIA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !

                                      

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             

                                                      Dragii mei,

Astazi dimineata dragilor, treaza fiind,mai stateam puţin in pat ,dar cu ochii închisi.
Si astfel dragilor, vad un Cer senin ca de oglindă,un bleu lucios si transparent, fara nicio altă pată de culoare pe el.
Pe un astfel de CER,apare HARTA ROMANIEI SFINTE, dar fară înscrisuri, ci pe un fond albastru violet.
În mijlocul HARTII ROMANIEI a apărut de sus pana jos, adica de la Nord până la Sud,o Cruce Sfanta din Lumina albă,orbitor de stralucitoare.

Image result for harta romanieiRelated image..


După doar cateva clipe,HARTA ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT dispare,iar CERUL rămâne cu acelasi bleu senin ca de oglinda,fara nicio alta pată de culoare.
Related image..

Dar, ceva uimitor se întampla!
O lumina alba si ovala,sub forma unor Aripi stranse de PORUMBEL, apare în stanga mea pe CER, iar la mică distanta vad scris asa :
 
            Opera  Lui Dumnezeu !
            România , ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT !" ..
Dragii mei, iar ceea ce am vazut scris pe Cerul Sfant,adică pe Opera Lui Dumnezeu,am auzit si un glas care a grait asa:
                          
                    "Opera Lui Dumnezeu!
               România,ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT !
                 Să nu vă atingeti de români,căci se                        cheamă Poporul ales!"

   
Image result for cer senin..
Dragii mei, închipuiti-vă că priviti Cerul de ziuă si nu vedeti nimic pe el,decat stralucirea lui si cuvintele acestea scrise pe el:
               "Opera Lui Dumnezeu!
             România,ADEVARUL  DUHULUI SFANT!"

Oare ar mai fi loc de îndoială în inima si sufletul vostru?
Oare nu se cade ca noi să-I multumim DOMNULUI pentru că ne-a ales pe noi ,POPORUL ROMÂN ca sa-L primim pe FIUL SĂU si MANTUITORUL sufletului nostru ,în ROMANIA NOULUI IERUSALIM?
În viata noastra de zi cu zi dragii mei, să căutam ca sa facem numai Voia Domnului,numai ceea ce-I este bineplacut Lui si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.
Decât să facem un rău cuiva,fie el si dusman,nu mai bine ne este noua ca sa-l iertam si sa ne linistim sufleteste?
Ce folos avem daca urâm pe cel care ne-a facut rău,pe cel care ne-a supărat? Niciunul! Pur si simplu ne incărcam inima si sufletul de ură si de păcate si nu mai avem liniste nici zi si nici noapte.
Fapte rele,poate face fiecare om de pe Pământ!
Dar o fapta buna,nu o poate face oricine.
Si-atunci,de ce sa ne asemanam cu cei care fac fapte rele si sunt plini de ură? Cu ce suntem noi mai buni decat ei,daca facem aceleasi rele?
Sa incercam fratilor ,chiar din acest moment, sa nu mai urâm pe nimeni, sa daruim un zâmbet,sa daruim o vorba buna,o vorba de incurajare,sa hranim pe cel flamând si sa îmbracam pe cel gol.
Sa mergem la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici, la CINA SFINTEI  si DUMNEZEIESTII LITURGHII la care , MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru ,ne cheama in fiecare clipă a vietii noastre,cu fiecare bătaie a inimii noastre ,care, de cele mai multe ori este împietrită de răutatea faptelor noastre ,precum si de zgârceania pe care o afisam prin ură faţă de Aproapele nostru.
Fratilor ! Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                Cu iubire si cu dragoste,Maria.

P.S.
         
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                     19  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu, ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari o intinde. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor, era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doar cu o singura STEA MARE si stralucitoare ,acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare ,cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE, aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

            "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe, cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

25 de comentarii:

  1. Deocamdata pare ca steaua Romaniei e in scadere ca si natalitatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele de Romania are legătură cu Imperiul Roman și Roma ,ni s-a impus numele asta ,in loc de Dacia mai marii lumii dar și conducătorii noștri de atunci au fost de a la cord sa ne numim Romania ,legătură are probabil inclusiv Papa de la Roma.Unii zic ca țara trebuia numita Dacia nu Romania .Dar oricum poate da mai bine la străini când aud Romania ,se gândesc la Roma și Imperiul Roman.Sa nu se gândească la romales(etnia romă)că atunci e vai de noi,să audă cineva Romania și să se gândească tara romilor?Am impresia că așa sunt numiți romi toți cei din etnia asta și in afara.Cred că mai bine ne numeam Dacia:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult, străinii când aud de România se gândesc la țigani, nu la romi.

      Ștergere
    2. Domnul Iisus Hristos,va arăta lumii întregi că România este Țara Lui și Gradina Maicii Domnului,unde toți cei vii și morți,vom fi judecați în Catedrala Mântuirii Neamului.
      Romanii din 2021 sunt primii oameni de pe pământ care își ajută semenii care sunt in suferinta,indiferent de religie,naționalitate,toți suntem fiii Lui Dumnezeu,și indiferent în ce țară locuiesc,așa lucrează Divinitatea cu noi toți Românii,noi dorim Pacea pe pământ,dreptatea.

      Ștergere
  3. Doar daca nu se doreste creierea unei noi linii a omului mai favorabil ecosistemului actual.
    Tot asa cum s-a trecut de la uriasi la omul actual cum e prin potop sau David si Goliat din Biblie sa se mearga de entitatile superioare spre un om nai mic si mai putin violent cu ecosistemul limitat al planetei Pamint
    favorizind limitarea Distrugerilor si dezvoltarea unei alte linii umane mai mici in dauna cele mari si consumatoare de energii multe gen hibrizii Frankenstein Ioha si pedepsiti ca linii nereproductibile cum erau si uriasii in vechime -craciun.

    RăspundețiȘtergere

  4. Resetarea naturala a speciei umane
    Mai exista un mod de selectie prin alimente chimizate care cresc cazurile de deces prin cancere.
    Cu cit corpul e mai mare are si un numar mai mare de celule care prin acelasi procent de expunere la cancere fac pe oamenii mai mari ,inalti sau lacomi si obezi mai expusi selectiei naturale prin decese de cancere .
    Deci o selectie naturala spre rase umane mai mici si in plus eficiente Energetic si adaptate natural pentru ca vor consuma resurse mai putine si mai putin violenti pentru ca oamenii si natiile razboinice se vor distruge intre ele dupa principiul din Biblie -cel ce scoate sabia de sabie va pieri.-craciun.

    RăspundețiȘtergere

  5. Uite ca se si poate
    Fabrica de zahar din Ludus recuperata prin cumparare de la francezi de doi romani cu 150 angajati produce din sfecla de zahar pentru care vor incheia contracte cu fermierii locali reducind importurile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ucraina se lauda cu doborirea a 20 drone iraniene folosite de rusi care au continuat atacurile pe insula serpilor Odesa si Miciolaev in sud aratind intentia de a incercui si izola taran de exterior-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Europa scirtie
    Proteste pasnice dar cu arestari in Franta contra prelugirii virstei de pensionare.
    In Uk proteste rasiste antiemigratie ale englezilor satui sa le plateasca ajutoarele
    Si in Turcia cutremurul va creste nemultumirile contra regimului Erdogan speculata de americani o spune Cristoiu -ca la noi cu Colectiv si 12 august 2018-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania a accesat programul Ue pentru protectie Civila si trimite in Turcia avioane si cu doua trenuri cu mii de paturi saltele perne lenjerie si paturi si alimente inclusiv pentru Siria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alerta Azinoapte la Constanta cu telefoane de Panica de Cutremur Date de discutii Tv cu falii sub marea Neagra, temperate de interventia politiei sipompierilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. CBDS- Nou sistemn prin care ficare om va fi in evidenta digitala cu o suma de bani lunar fara care nu vei putea cumpara sau vinde decit in luna respectiva,deci Semnul Fiarei din Apocalipsa care va inlocui banii,bancile dar si Proprietatea si Libertatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred că e timpul să apară si #paște#,@ crăciun@ e peste tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A aparut de mult Dragomire si Pastele si Pastele cailor-craciun.

      Ștergere
  12. Si Mai este un craciun zis Klaus care a cedat repede la ideeia numirii premierului Ciolacu pentru ca se spune ca spera la un al treilea mandat la Presedintie prin declaratea Starii de Necesitate pe motiv de Razboi la granita care ar bloca viitoarele alegeri si ar prelungi Dictatura Castei Evreiesti legalizind-o si justificind-o-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Clica castei evreiesti Tradatoare continua vinzarea cu contracte secrete a altor societati Romanesti din domeniul vital si Strategic Energetic al Romaniei ca Hidroelectrica si altele dar toate facute in defavoarea Romaniei si valoric dar si cantitativ in scadere contrar intereselor romanilor si Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In schimb casta Tradatoare evreiasca care vinde tot la Secret vrea sa introduca in Codul Penal pedeapsa cu Inchisoarea pentru cei care Protesteaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Un veteran de razboi roman atrage atentie asupra pierderi capacitatii de Aparare a Romaniei urmare lipsei capacitatii de productie si sustinere a obuzelor de fabricatie romaneasca.
    In timp ce Biden vine in 22 in Polonia la o intilnire cu reprezentantii tarilor din flancul estic Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. In timp ce Romania vinde pe nimic productia de energie gen Sovrom OMV care nici privatizare nu e pentru ca e a statului Austriac santajist care a redus productia la jumatate, Balanta financiara e deficitara in principal tocmai urmare a cresterii cheltuielii cu energia de import contrar politicii tarilor din jur sau celor din Franta sau Germania care au expropriat domeniul pentru al aduce sub controlul lor de stat -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. In timp ce Romania vinde pe nimic productia de energie gen Sovrom OMV care nici privatizare nu e pentru ca e a statului Austriac santajist care a redus productia la jumatate, Balanta financiara e deficitara in principal tocmai urmare a cresterii cheltuielii cu energia de import contrar politicii tarilor din jur sau celor din Franta sau Germania care au expropriat domeniul pentru al aduce sub controlul lor de stat -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu numai Romnania este creatia DUHULUI SFANT -toata omenirea- cum de DUMNEZEU TATAL a creat natii?!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim12 februarie 2023 la 22:26 Asa este! Dar ROMANIA a fost anume creata de DUMNEZEU si ocrotita de Duhul Sfant si de Maicuta Domnului pentru a deveni al Doilea Nou Ierusalim, pentru a-L primi pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS la a doua Sa venire pe pamant. Pentru aceasta se spune ca ROMANIA este CREATIA LUI DUMNEZEU,este Tara aleasa care va sfinti toate popoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinainte de revoluție profetul indian a spus ca România va fi al doilea Ierusalim.

      Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”
      Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

      „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

      https://youtu.be/SlRmV3I4qa4

      Ștergere
    2. Dinainte de revoluție profetul indian a spus ca România va fi al doilea Ierusalim.

      Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”
      Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

      „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

      https://youtu.be/SlRmV3I4qa4

      Ștergere
  20. si SUNDAR SINGH a fost in Romania si a spus de poporul nostru ca va fi exemplu pt omenire- dar cand?!

    RăspundețiȘtergere