duminică, 19 februarie 2023

STĂPÂNUL LUMII,ESTE IISUS HRISTOS !

                    IISUSE  drag si scump sufletului nostru,

                      TU esti unicul Stăpân al nostru!

                                                   Image result for IISUS   ...

Da ,Prieteni dragi, cine poate fi cel mai bun Prieten al nostru si cel mai bun Stapân,daca nu Iisus Hristos?
                                          Dragii mei,
În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragilor, care spune asa:


            ”Tu esti Stăpânul cu Darul milostivirii Tale! 
                Stăpânul este Unul singur, si Acela se cheamă Iisus Hristos. 

Moment in care dragilor,Îl văd pe Domnul nostru Iisus Hristos rastignit pe Cruce, iar lângă Cruce,la picioarele Sale, era multă lume.
                   Image result for iisus rastignit.
Prieteni dragi, sa venim si noi cu inima si cu sufletul la picioarele Lui Iisus Hristos si sa ne rugăm Lui, ca prin moartea Sa prin Cruce sa mântuiască si sufletul nostru,Amin!
                                               Cu dragoste,Maria. 

2 comentarii:

  1. Adevărat este că stăpânul lumii este Iisus Hristos,El ne va judeca pe cei vii și pe cei morți în Catedrala Mântuirii Neamului din București.
    Doamna Maria Gheorghiu,scrie din 2012,mesaje de la Duhul Sfânt multi nu cred că multe profetii nu s-au implinit,dar multi nu știu că suntem foarte multi pe pământ care ne rugăm pentru Pacea lumi,sănătate și spor in toate,să trăim ca frații pe pământ,să nu fie diferente intre oameni.Cei care conduc lumea au ajuns la sfârșit,scaunele și fotoliile lor de președinți,directori,etc.se topesc ca și ceara de la lumânare,Dumnezeu ia pus pe ele pentru rugăciune și fapte bune,dar ei l-au slujit pe Satana,și ce urmează pe pământ numai Dumnezeu poate face Dreptate prin alți oameni aleși de Divinitate,aceștia nu vor sta pe scaune sau fotolii,vor fi zi și noapte lîngă semenii lor să-i ajute sa supravetuiasca la Apocalipsa,că Dumnezeu este Stăpânul lumii,și pe El îl vom urma in rugăciune și fapte bune până la Venirea Sa,pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. da sunt f multi crestini care se roaga in tacere pt sanatate si pace in lume-asadar SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII DE LA FATA LUI...

    RăspundețiȘtergere