vineri, 17 februarie 2023

MARIA, CINEVA ACOLO SUS TE IUBESTE !


                                                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             

                                              Dragii mei, 

În aceasta seara,in  timp ce scriam aici pe Blog la articolul anterior,nu stiu cum se intampla, dar  ochii mi s-au închis pentru o clipă,iar noaptea se topeste. Se deschide un Cer albastru violet, ca un tunel în Cerul de noapte.
Acest Cer albastru violet era ca o punte de la mine si până dincolo de Cerul obisnuit. Era Cerul LUI  DUMNEZEU  care s-a deschis, precum un tunel albastru violet cu lumini aurii.
În acest Cer din Cerul nopţii, a răsărit sub privirea ochilor mei închişi un Soare care nu lumina în jurul său, nu dădea lumină, noaptea rămânea tot noapte.
Era un Soare un pic mai mare, decât Luna de pe Cer.
 Un Soare care a coborât până la mine si mi-a cuprins faţa mea toată, ca o îmbrăţişare în inima lui.
Simţeam o alinare dumnezeiască, o căldură extrem de plăcută de care nu aş fi vrut sa mă mai despart niciodată.



Soarele LUI  DUMNEZEU s-a lipit de fruntea mea şi acolo a rămas preţ de câteva secunde.
Eram învăluită în căldura lui divina, în lumina lui, era ceva cu adevărat dumnezeiesc.
Şi aud un glas care exclamă :
               
                  "Maria,Cineva acolo Sus te iubeşte !
                   Te iubeşte acolo Sus,Dumnezeu !"
                        
Apoi dragii mei, aud chiar glasul Lui
 Dumnezeu,Glasul Duhului Sfant care spune asa: 

            "Şi Cuvântul Meu, Îl însoţeşte Cuvintele  acestea şi le sprijină !"

Dragii mei, m-au cutremurat la propriu aceste Cuvinte ale Lui Dumnezeu, si am spus in gandul meu:   
Doamne Dumnezeul meu şi al nostru al tuturor, şi eu TE iubesc infinit de mult, si -Ti multumesc tot infinit de mult pentru tot ce mi-ai daruit si-mi daruiesti Doamne.
 Îţi făgăduiesc, că voi face toate cate voiesti Tu Doamne, in fiecare clipa a vietii mele.Voi scrie Doamne CUVANTUL Tău in aceste Cuvinte pe care Tu mi le-ai grait,Doamne.
Le voi scrie Doamne ,cu dragoste ,cu smerenie şi cu iubire de Semeni !
Voi împlini Voia Ta Doamne,chiar şi cu preţul vieţii mele.
Dumnezeu ne iubeste pe toti dragii mei, deoarece,toti suntem Fiii Săi! Si nu ne cere decat sa credem in El si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Dragilor, rugaţi-vă Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru iertarea pacatelor,pentru mantuirea sufletului. Spuneţi toată durerea voastră şi tot necazul vostru şi veţi rămâne uimiţi de cât de repede vi se va împlini Rugăciunea inimii.


     Maica  Domnului ne este grabnic ajutătoare nouă păcătoşilor, cu Rugaciunile Sale către Fiul Său şi DUMNEZEUL nostru.
Nu vă îndoiţi dragii mei, ci îndrăzniţi cu dragoste si cu smerenie a vorbi cu DUMNEZEU şi cu MAICA  DOMNULUI, cu ale voastre cuvinte spuse din inimă !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cei mai buni Prieteni ai nostri care,niciodata nu ne vor nedreptati.
Purtati la gât o Cruciulita sfintita sau daca nu vreti ca s-o purtati la gât,atunci puneti-o intr-un buzunarel, in geanta,oriunde,doar sa nu va lipseasca niciodata indiferent unde mergeti sau ce faceti.
Sa nu uitam a multumi Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,pentru faptul ca suntem in viata,suntem sanatosi si ne bucuram de toti cei dragi inimii noastre.
Sa cerem de la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de la Prea Curata Fecioara Maria,doar sanatate,intarire in Credinta si mantuire sufletului nostru.
                                 Cu dragoste şi preţuire, Maria.

6 comentarii:

  1. Dumnezeu Tatăl anunță reVENIREA Fiului Său!

    MESAJ AL TATĂLUI ETERN, TRANSMIS ÎN CENTRUL MARIAN DIN FIGUEIRA,
    MINAS GERAIS, BRAZILIA, FRATELUI VIZIONAR ELÍAS DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS. Mesaj Special, 31 Ianuarie 2023
    În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

    Prezența Mea se multiplică în cei care Mă iubesc.

    Vocea Mea răsună în cei care ascultă Chemarea Mea.

    Eu sunt prezent în deșert, ca și în Paradis. Sunt prezent în căderi, precum și în triumfuri, dar Tăcerea Mea este cea care Mă face invizibil pentru ochii celor care pretind că sunt puternici.

    Iubirea mea este ca o suliță care străpunge inima omului, o traverzează și o luminează, făcându-o să fie toată pentru Mine. Acesta este motivul pentru care Eu sunt aici.

    Eu Sunt Cel Care s-a gândit la tine, dar și Cel Care te-a creat.

    Cuvântul Meu rezonează în cei care trăiesc Mesajul Meu și, chiar dacă sunt imperfecți, Eu îi susțin prin Viața Mea. Căci bucuria Mea se află în cei care Mă caută, în toți cei care se încred în mine.

    Fiecăruia îi dau ceea ce trebuie să învețe, ceea ce trebuie să îndure și să susțină, dar nu vă voi da niciodată ceva cu care nu puteți face față.

    Învățați să mergeți prin ceea ce este mai bun din ceea ce ați obținut.

    Nu vedeți universul ca fiind gol, ci mai degrabă plin de experiențe de iubire și iertare.

    Eu Sunt briza care suflă dimineața.

    Eu Sunt Soarele care răsare prin cei care trăiesc în Credința Mea.

    Eu Sunt triumful Iubirii în cei care se transformă.

    În ceea ce este mic, Eu Sunt Mare. În ceea ce este Mare, Eu sunt Invizibil. Aceasta este nota cheie a Umilinței Mele.

    Semnele Mele indică faptul că Eu Sunt mereu aici, iar Razele Conștiinței Mele îi îmbrățișează pe cei care Mă invocă. Căci în ceea ce pare a fi o pierdere se află triumful, în resemnare se află loialitatea, în supunere se află fidelitatea, în serviciu se află oportunitatea de a iubi și oportunitatea ca Eu să vă conduc viețile pentru totdeauna, indiferent de bătălii și de incertitudini.

    Am nevoie de voi transformați, așa cum este Fiul Meu. El a băut din Potir fără teama de eșec. El s-a predat pentru ca toți să fie salvați, până astăzi.

    Domnia Sa este în Coroana de Spini. Voința Lui este în Sceptrul Meu Divin. Iubirea Sa Infinită este în toți cei pe care El îi iubește neobosit.

    Dar voi, copiii Mei, veți face la fel?

    Fiecare dintre voi are o parte cu Mine în acest univers, pe care l-am creat cu protecție pentru ca voi să recunoașteți Iubirea Mea și fericirea pe care o am de a fi cu Copiii Mei. Acesta este motivul Creației Mele. Acesta este scopul cu care lucrez și manifest, concretizez și realizez de-a lungul timpului.

    Ați fost chemați să trăiți aceste vremuri. Acesta este motivul pentru care vă aflați aici și nicăieri altundeva. Universul Creator îi ghidează pe cei care ascultă.

    Există încă o Lucrare minunată de realizat, chiar și în aceste vremuri critice, când impunitatea și indiferența încearcă să înlocuiască iubirea și unitatea. Cu toate acestea, nu voi permite acest lucru.

    Numele Meu este scris în toate dimensiunile.

    Iubirea mea este prezentă în toate ființele, chiar și în cele care sunt departe de mine. Căci iubirea Fiului Meu va face să triumfe crucea acestor vremuri. Iar cei care se agață de Lumina Victorioasă a lui Hristos nu vor pieri.

    Astăzi, vă adun din nou, la fel ca acum mai bine de 2.000 de ani, când poporul lui Israel îi asculta pe profeți și urma Scripturile.

    Dar acum sufletele voastre sunt noua Carte pentru Fiul Meu, în care El așteaptă să scrie noul triumf al Iubirii Sale, dincolo de toate dimensiunile și conștiințele, dincolo de orice rău.

    prima parte

    RăspundețiȘtergere
  2. partea a doua

    Și El vă cunoaște adevăratele nume. În fața ochilor Săi, nimic nu este ascuns.

    Urmați-L acolo unde El vă cheamă să mergeți, pentru că acesta este timpul Întoarcerii Sale.

    După ce El se va întoarce, se va întoarce și Tatăl Său Celest. Va fi mai mult decât tufișul aprins din fața lui Moise, mai mult decât apele care s-au despicat pentru ca poporul Său sacru să fie eliberat din captivitate, mai mult decât însăși transformarea Trupului și Sângelui lui Hristos.

    Voi veni cu Puterea și Iubirea Cerurilor, mai mult decât toate laudele și cântările îngerilor, mai mult decât însăși Prezența Frăției.

    Iubirea Mea, în acel ceas, se va înmulți mai mult decât pâinea și peștele, mai mult decât vindecarea experimentată de paralitic și orb, mai mult decât însăși învierea lui Lazăr și a morților.

    Iubirea Mea va restabili Legile pe Pământ. Mai mult decât toate elementele, voi aduna toate Regatele. Mai mult decât la însuși Cenaclul Cincizecimii, limbile vor deveni una, înțelegerea va aduce înțelepciunea și Justiția Divină va reclădi Pământul, de la Nord la Sud și de la Est la Vest.

    Și în acel moment, Crucea Noii Umanități se va manifesta. Sinteza va fi finalizată din punct de vedere spiritual, iar ultimele văluri vor cădea de pe ochii voștri pentru ca voi să puteți vedea Cine Sunt Eu.

    Iubirea Mea continuă să fie necunoscută, dar după Întoarcerea Fiului Meu, totul va fi consumat, așa cum a fost pe Cruce. Iar legea suferinței nu va mai exista, sufletele nu-și vor mai cunoaște durerile și vinovăția, ci li se va permite mai degrabă să cunoască fericirea din Împărăția Cerurilor, pe care îngerii le-o vor arăta.

    În acel ceas, noua ființă umană, noua conștiință va reapărea, pentru că nu vor mai fi unite cu datoria spirituală, ci mai degrabă cu darul Cerurilor.

    Construiți acest eveniment cu speranță. Nu-l căutați, așteptați-l, căci el va veni.

    Încă o dată, ora Fiului Meu se apropie. De aceea, este timpul să ne rugăm cu milă și evlavie.

    Fie ca războiul și diviziunea să nu mai existe între ființe.

    Nimeni să nu mai încurajeze vreodată cultura lepădării și a indiferenței, nici măcar cu însuși fratele de lângă el.

    Fiți demni de darurile din Cer, căci Cerul și Pământul vor trece, dar Mesajul Meu va rămâne viu în cei care se încred în Mine.

    Inima Mea este plină de Haruri pentru toți. Brațele Mele sunt deschise pentru cei care vor să simtă mângâierea Mea.

    În tăcere, vă ascult mărturisirea.

    Să nu existe teamă, ci mai degrabă credință.

    Să nu fie durere, ci mai degrabă speranță.

    Să nu fie suferință, ci mai degrabă eliberare.

    Să nu fie rău, ci mai degrabă iubire.

    Acesta este Mesajul Meu pentru cei care vor trăi următoarele întâlniri cu Fiul Meu, ca o ocazie unică de a fi în fața Porții Milostivirii Mele, care se arată ca Apa și Sângele lui Hristos.

    Cel Care se bucură și vă binecuvântează pe voi și lumea pentru această întâlnire,

    Adonai

    În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa îmi vorbesc și pocăiții numai despre IISUS HRISTOS,dar Sfânta Fecioară Maria,Sfinții,Icoane,Tămâie,lumânări,fug de ele ca dracu de tămâie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tatăl nostru care ești în ceruri,
      sfințească-se Numele Tău,
      vie Împărăția Ta,
      facă-se voia Ta, precum în cer așa și pe pământ.

      Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi,
      și ne iartă nouă, fărădelegile noastre,
      precum, și noi,
      iertăm greșiților noștri,
      și nu ne lăsa pe noi să intrăm în ispită, ci izbăvește-ne de cel rău.

      Căci a Ta, este Împărăția, Puterea și Slava,
      acum și în veci.
      Amin

      MESAJUL PREASFINTEI FECIOARE MARIA
      CĂTRE LUZ DE MARIA. 14 FEBRUARIE 2023
      Iubiți copii ai Inimii Mele:

      VĂ BINECUVÂNTEZ, VĂ PROTEJEZ, VĂ ASIST...

      Copii, cele patru puncte cardinale ale Pământului sunt protejate de Sfântul Arhanghel Mihail și de Legiunile sale. Armatele cerești veghează asupra întregii umanități, așteptând chemarea vreunei ființe umane pentru a veni să o păzească și să o țină departe de Diavol.

      ISPITA SĂLĂȘLUIEȘTE ÎN MIJLOCUL UMANITĂȚII. SUNT MAI MULȚI CEI CARE CAD ÎN ISPITĂ DECÂT CEI CARE ÎI REZISTĂ DIN DRAGOSTE PENTRU FIUL MEU DIVIN ȘI DIN CAUZA CREȘTERII LOR SPIRITUALE PERSONALE.

      Este un lucru grav când o persoană care nu este ispitită caută păcatul...
      Starea sufletelor este gravă în această perioadă foarte serioasă pe care o trăiți...
      Lipsa de respect a bărbaților față de femei sau a femeilor față de bărbați, care a ajuns la cea mai înaltă expresie, este o chestiune gravă...
      Puțini sunt cei care sunt credincioși Fiului Meu Divin, fugind de ispite pentru a nu cădea pradă păcatului.

      IUBIȚI COPII, CHIAR ÎN ACEST MOMENT VĂ AFLAȚI ÎN MIJLOCUL A CEEA CE AM DEZVĂLUIT ȘI URMEAZĂ SĂ SE ÎMPLINEASCĂ ÎN ACEASTĂ GENERAȚIE.

      Sfânta Treime acționează cu Milostivirea Sa față de umanitate, însărcinându-vă să vă rugați, să lucrați și să acționați corect, pentru ca intensitatea împlinirii Revelațiilor să fie diminuată.

      MULȚUMIȚI, COPII, RUGAȚI-VĂ, FACEȚI REPARAȚII ȘI ÎNSOȚIȚI-L PE FIUL MEU DIVIN, PREZENT ÎN CEL MAI SFÂNT SACRAMENT AL ALTARULUI.

      Știți bine că unele Profeții nu sunt supuse răspunsului umanității: acestea trebuie să se împlinească pentru ca un număr cât mai mare de suflete să fie salvate.

      Iubiți copii, acesta este ceasul întunericului în care se face simțită puterea unor națiuni asupra umanității; asuprirea datorată armelor crește, iar copiii Mei suferă.

      O, timp de jale!
      O, timp de durere!
      O, timp de fărădelege!

      Copii, rugați-vă! Eu vă chem pe voi, nu pe alții. Nu-i chem pe cei morți care nu pot auzi - pe voi vă chem să vă rugați:

      Sfinte, Sfinte, Sfinte, Doamne Dumnezeule al Oștirilor, Cerul și Pământul sunt pline de slava Ta. Slavă Tatălui, slavă Fiului, slavă Fiului, slavă Duhului Sfânt.

      Păstrați-vă pacea interioară; sunteți copii ai lui Dumnezeu - nimic nu vă poate tulbura dacă nu permiteți acest lucru. Fiți fermi în Credință, fiți creaturi umile ale păcii și fraternității.

      Copii, puterile care par a fi la distanță de continente vor fi foarte aproape...

      Acestea sunt momente de durere și teamă, dar un copil al Fiului Meu Divin nu trebuie să se teamă, pentru că Sfântul Arhanghel Mihail, Sfântul Arhanghel Gabriel și Sfântul Arhanghel Rafael sunt acolo pentru a vă ajuta în orice moment.

      prima parte

      Ștergere
    2. partea a doua

      BINECUVÂNTĂRILE SUNT RĂSPÂNDITE PESTE COPIII FIULUI MEU DIVIN: FIE CA EI SĂ NU FIE COPLEȘIȚI DE FRICĂ ȘI NICI DOMINAȚI DE MINTEA LOR.

      Rugăciunea cu inima și participarea la celebrarea euharistică sunt de mare folos spiritual.
      Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă pentru Statele Unite: sunt amenințate.
      Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Peru: va avea de suferit din cauza cutremurului pământului.
      Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru convertirea unui număr cât mai mare de ființe umane, pentru ca acestea să găsească refugiu în Dumnezeu.
      Rugați-vă, copii, rugați-vă.

      Primiți Binecuvântarea Mea Maternă.

      Vă iubesc, copii ai Inimii Mele, vă iubesc.

      Mama Maria

      SLAVĂ IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
      SLAVĂ IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
      SLAVĂ IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

      COMENTARIU DE LUZ DE MARIA
      Frați și surori:
      Totul este scris în Sfintele Scripturi și în aceste vremuri Dumnezeu continuă să vorbească copiilor Săi...

      "În acel timp se va ridica Mihail, marele prinț, protectorul poporului vostru. Va fi un timp de angoasă, așa cum nu s-a mai întâmplat de când au apărut națiunile. Dar în acel timp poporul tău va fi eliberat, toți cei care se vor găsi scriși în carte."
      (Dan. 12:1)

      "Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie; vedeți să nu vă alarmați, căci trebuie să se întâmple aceasta, dar sfârșitul nu este încă. Căci se va ridica națiune împotriva națiunii și împărăție împotriva împărăției, și vor fi foamete și cutremure în diferite locuri."
      (Mt. 24:6-7)

      "Deciziile proaste ale guvernelor lumii, intențiile de război, crimele, legile adoptate împotriva vieții și acceptarea celor inacceptabile în cadrul Bisericii Fiului Meu au accelerat acele ceasornicului."
      (Preasfânta Fecioară Maria, 16.05.2018)

      Ștergere
  4. Cu totii avem ingeri dintre cei ce au fost acolo sus care au grija de noi.
    Cu cat mai mult bine facem, cu atat mai mult adunam pentru dincolo.

    RăspundețiȘtergere