sâmbătă, 11 februarie 2023

TRACUL DISPARE , CU LUMINA INVIERII LUI HRISTOS !

                                                       10 Februarie 2023 ,ora 7,16 !

                                                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata,treaza fiind, aud un glas care spune ceva super frumos.

Glasul spunea asa:

                         "Tracul dispare cu Lumina Invierii Lui Hristos!"

.
Dupa care,glasul a disparut.
Cunoastem cu totii dragilor, faptul ca, Tracul este o stare emotiva de care sunt cuprinse unele persoane,si as spune ca, in mod special artistii in momentul aparitiei lor in fata publicului.

Dar iata dragii mei, ca exista si un leac pentru a scapa de TRAC.
Credinta,Rugaciunea fierbinte,bunatatea si milostenia, sfanta Spovedanie si Impartasirea cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos.Toate aceste DARURI divine ne vindeca atat sufletul dar si trupul.Trebuie ca sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru toate cate traim ,fie ele bune sau mai putin bune.
Sa aducem dragilor, multumire si inchinare Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru faptul ca traim si ne bucuram clipa de clipa de viata si de toti cei dragi inimii noastre.
                                                       Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Istoric Tracia si tracul a disparut tocmai la ocuparea din sudul Dunarii a regiunii lor de Imperiul Roman o data care era inainte de exilarea lui Ovidiu la Tomis deci Istoric vorbind o data cu lumina invierii lui Iisus in tara Cananunui unde era locuita de cananiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar si la nordul Dunarii tracii numiti daci si geti neocupati atunci de romani incepea romanizarea si crestinarea tot atunci de crestinii sud-dunareni caci zamolxismul avea idei comune cu crestinismul prin credinta in invierea lui Zamolxe si nemurirea sufletului atit de puternica incit obijnuiau ca la citiva ani trimiteau un mesager in lumea cealalta sa duca mesajul lor.
    Si sa nu uitam ca crestinismul Apostolic al apostolilor Andrei insotit de Filip au venit prin zona getilor de la nordul Marii Negre intrind in Baragan intii si abia apoi au trecut Dunarea in Dobrogea poposind la Tomisul unde mai tirziu avea sa fie exilat de romani si Ovidiu cel ce avea o poezie in latina si limba getilor un fel de piatra a limbii nepastrata ,pierduta sau inca nedescoperita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca un imparat roman a trimis in Penisula Sinai pentru apararea manastirii Sfinta Ecaterina o oaste de geti suddunareni conform documentelor descoperite de englezi in capitala imperiului Constantinopol. Lucru dovedit si prin cercetarea genetica a tribului din jurul manastiri care are peste 25 procente gene de geti si pastreaza si numele de Jebelia cel de al doilea nume de zeu getic de la sudul Dunarii-craciun.

      Ștergere
    2. Tracii considerati de grecii lui Herodot cel mai mare neam dupa indieni.
      Chiar imparatul Traian recunoaste in testamentul sau adresat lui Licinius ca este nascut intr-un sat din Spania locuit de vorbitori ai limbii daco-getice din care s-au pastrat si nume in spania de Dacicus si insule de locuitori si acum de la satele de virbitori de dialect romanesc romanache prin Elvetia si pina in Crimeea unde la ocuparea ei Tarina Ecaterina a Rusiei spunea ca e locuita majoritar de vlahi moldoveni.
      Deci o arie de raspindire a geto-daco-traca pe o zona a sudului Europei de peste 4000 km-craciun.

      Ștergere
  3. Presupun ca pomul nu are voie la propria vointa. Are trac in schimb si sac de osanda orice ar fi insemnand aceea "sac de osanda".

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce minune doamna Maria.
    Așa este câți nu am avut dintre noi trac,am avut și este greu de stăpânit 😂 emoții puternice,foarte bine să dispară 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. AMIN, Doamne Ajuta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu artiștii au aceasta stare,toți cei cu frica de Dumnezeu,că toți suntem plini de păcate,și ce suferă unii oameni pe pământ,aici mă refer la suferință foarte mare din Turcia,pe toți ne-a afectat emoțional,nu poți să nu plîngi să te îneci cu lacrimi,când vezi îngeri de copii scoși de sub dărâmături morți,și gandindu-ne și la noi și copii și nepoți,toți de pe pământ putem suferi ca ei,sau cum suferă și alții pe tot pământul din lipsa credinței adevărate.
    Sfânta Biblie ,nu minte,a ajuns la sfârșit și Apocalipsa este la ușile noastre,de nu avem timp sa strigăm după ajutorul Lui Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Razvan Teodorescu evreu ministru la cultura este cel care a oprit cercetarea tuturor cetatilor vechi dacice de pe Teritoriul Romaniei,el a fost cumnatul secret al evreului Ion Iliescu care i-a distrus dosarul de informatir al securitati inca dinaintea mineriadei din Mai 1990 conform unui raport SRI din1991 despre Berevoiesti cind intai au fost distruse prin Iliescu 79 dosare de informatiri dar si 35 dosare de inalte surse-numite asa dupa cei din zona de sus. PCR si alte 229 dosare printre care era si cel al evreului Emil Constantinescu cu numele vechi dupa obicei evreiesc schimbat din Patapievici.
    Razvan Teodorescu era si cel care propusese initial lui Ceausescu distrugerea bisericilor ortodoxe din Bucuresti dar Ceausescu refuzase preferind translatarea loc ca apoi Teodorescu sa se dea aparatorul culturii si a bisericilor ortodoxe .
    Acum dupa decesul lui Teodorescu in prima zi a Sabatului evreiesc incep sa dispara de pe internet cenzurate multe din articolele compromitatoare despre activitatea lui o data cu inmormintarea la care Iliescu nu a participat motivind ca e la pat si a trimis doar o scrisoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ninel Peia spune pe Facebook că pe 12 februarie 2023 va fi o cotitura in istoria omenirii.Ceva de bine pentru oameni ,ceva rău pentru reptile.Ce o însemna asta numai el știe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Când vin extratereștrii cu planeta Nibiru??Se spune că ei au făcut piramidele in trecut și au modificat ADN -ullui încât să îl facă sclav și o să se întoarcă în vremurile noastre dar nu știu dacă ne vor face rau sau bine,se spune că Nibiru se va ciocni cu Pământul și va fi sfârșitul lumii pe Terra ,oamenii supraviețuitori mutandu-se in alte locuri ,planete din Univers cel mai probabil Marte sau Luna.In alta parte am auzit că extratereștrii sunt din galaxia Andromeda sau Alpha Centauri si sunt de mai multe feluri ,unii vor să ne facă dau alții vor să ne facă bine.Deja multe rase ne-au găsit și U.S.A știe asta.Extraterestrii ar avea contract de la șeful lor galactic sa nu i tervuna deocamdată pe Pământ,de ce ,nu știu.Eu as vrea sa intervină mai repede

    RăspundețiȘtergere
  10. Veniti extratereștrilor pe Pământ,veniți ,veniți .Veniți la mine in casa și la toți oamenii în case.Si nu lăsați să distrugă oamenii planeta noastră că asta e tot ce avem.Dati-ne ajutor și leacul nemuririi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ofiter de informatii american-E doar un truc ca ajutam Ucraina cu putine tancuri cu termene tirzii ,de fapt jertfim Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar sa nu uitam ca mesajul este la viitor
    In conditiile actuale in locul puterii vechi Romane este jocul intre Nato si Rusia care joaca cartea dominarii zonei Europene Unde conflictul expansionist din perioada imperiului Roman e jucat de interventia cu forta a Rusiei in fostul teritoriu geto-daco-Trac reprezentat acum de Ucraina fata de care Ungaria joaca si ea sub masca conciliatoare cu Rusia o simpatie si visul ei pentru expansiune cu sprijin asiatic in Europa folosidu-se de miscarea Rusiei pentru visurile ei de expansiune in zona fostilor Traci
    care vor lua vrind nevrind cam acelasi rol din perioada imperiului Roman dar de data asta la a doua lectie istorica si revenure a lui Iisus, de unde si Mesajul paginii urmatoare pe aceiasi lectie cu Pilat cel ce se va spala din nou ca in trecut pe miini acesta pare fi acum jucat de Biden iar Sua este pe post de noul imperiu Roman care incearca sa impace capra Rusa cu Varza ucrainiana Ortodoxa crestina,
    Prin vizita de peste doua saptamini din Europa si Polonia Biden pus in situatia sa rezolve aceiasi dilema cu Pilat si el va sacrifica pe nou nascutul stat Ucrainian urmas al geto-tracilor dinainte de aparitia luminii lui Iisus pregatind conjunctura de revenire a ideilor crestine de pace si Iubire a lui Iisus sau de noua alegere a dezastrului ,A lui antiCrist si a Apocalipsei pe Pamint cum prevede ultima carte din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere