joi, 9 februarie 2023

NINSOARE,VISCOL PUTERNIC SI INUNDATII MARI DUPA TOPIREA BRUSCA A ZAPEZII!

                                                           9 Februarie 2023,ora 6,21 !

                                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud-Est cum afara ninge abundent,vantul bate puternic si viscoleste zapada.

.
Pe strazi, in curtile oamenilor si peste tot zapada era foarte mare si proaspat asternuta.
Vantul puternic insa, o spulbera foarte tare si astfel se faceau munti de zapada.
.
Vad inspre Sud ,o casa a carui acoperis era plin de zapada si care zapada, s-a topit brusc din pricina soarelui care o incalzea,o topea aproape instant.
Si astfel, de pe acoperisul casei curgea apa cu un debit foarte mare si inunda totul acolo unde cadea.
La sol, inundatiile dupa ce zapada s-a topit facea deja ravagii.
Dragii mei, trebuie sa avem mare grija,deoarece, va mai ninge din belsug, iar zapada se va depune in cantitati foarte mari.
Atunci cand vedem ca razele soarelui sunt mai puternice, trebuie sa inlaturam zapada pentru a nu avea de suferit in urma inundatiilor. Căci asa se va intampla, zapada se va topi brusc ,ca o consecinta a soarelui care va fi foarte cald.
Ne vom bucura de soare cu nameti de zapada in jurul noastru,dar totodata, vom avea si de suferit daca nu luam masuri de indepartare a zapezii cazute.
Cu dragoste,Maria.


18 comentarii:

  1. Deci intii se incalzeste si apoi din nou zaoada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In timpul asra in Ucraina-Armele vorbesc .
    Rusia speculind momentul pentru atac inainte de a venii tancurile occidentalilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrisoarea a patra
    de la Jelanskie Magnificul catre occident
    Draga occidentule îți scriu de aici din Orkaina unde cu vitejie țin piept invadatorului .
    Proaspăt întors din turneul occidental în pauza pe care mi-am luat-o de la război și cu rugamintea ca în cazul în care nevastă-mea a mai tocat cateva zeci de mii de euro prin buticurile pariziene să mai puneti încă odată batista pe țambal cum doar voi știti să o faceți. Noroc că mi-a cumpărat și mie o duzină de tricouri kaki că țin la jeg și merg la mangleala cu războinicul lui pește . În plus unde mai pui că pozele mele de macho în tricou kaki umezesc instant europencele crăcănate . Așadar să ne întoarcem la motivul depeșei mele. Nu cred că mai trebuie să repet vrăjeala cu faptul că dacă nu eram eu un soi de Andri Popa cu pieptul dezgolit care să apăr Europa de invadator acum erați cu toții în proțap. Deci cotizați cu ceva tancuri ,avioane ,arme, bani și alte acareturi . Banii sunt pentru nevastă-mea de cheltuit prin Paris și tancurile merg bine pe piața neagră nu uitați că noi eram vestiți în corupție de asta ne-au și sărit americanii în ajutor ei protejând și promovând corupția. Înteleg că unii au început să râdă de mine că am fost în izmene kaki la curtea regelui Charles al 3-lea ? Dar ăia la curtea regală dorm îmbrăcați de gală ? În plus cei care râd de mine clar că sunt cu rușii nu cred in vaccin și am să-i spun lui Biden să le de-a bătaie. Să-i văd cum vor mai râde fără dinții din față. Închei aici scrisoarea supărat pe cutremurul din Turcia care mi-a luat prim-planul videochatului și mi-a scăzut numărul vizionărilor deci implicit și monetizarea. A trebuit să mă deghizez în băbuță și să umblu prin propriile tranșee ca să cerșesc ceva nu de alta dar dacă nu va avea ce cheltui la Paris nevastă-mea mă bate.
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la Jelanskie Magnificul are soldatul rus mersul ușor crăcănat...apropo sunt căpitanul Burcea.

      Ștergere
  4. Ce ne mai miram atunci
    Ciolacu Malacu vorbeste de altii sa faca Treaba din bucataria lui cu Omv, ca si Iohannis devenit subit la fel limbut in romaneste dar la Bruxel dar tacut acasa cu toate includiv cu Omv sau institutul Cantacuzino trecut total si demult pe rezerva Armatei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. au anuntat la meteo incazirea vremii de sambata-la deal si munte posibil inundatii

    RăspundețiȘtergere
  6. Zelenski aplaudat la poza de grup Ue cu doua exceptii Iohannis si Victor Orban al Ungariei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scenariul Moscovei pentru RMoldova cu distrugerea democratiei dezvelit cu un document de Zelenski la Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dreptate si Legalitate doar pentru Catei
    Auroritatile ,puterea care incalcau legile si Constitutia au descoperit ca pot Marii Dictatura si pedepsele prin un nou cod Penal cu pedepse marite inclusiv Iohannis cel cu giaca rodie campion la incalcarea Constitutiei ne tinea ieri prelegeri despre legalitate … pentru OMV-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cutrenurele cu 1000 de replici din Turcia ajunse la 20 mii victime numar in crestere.
    Ieri cutremure in Italia Albania si Indinezia ultimul pe linia prezisa de acelasi Olandez iar ai nostri idioti de specialitate spun ca el nu are legatura cu Turcia semn clar ca sint total depasiti pentru ca Teoria americana spune de vreo zece ani ca cutremurele mari dau replici mici in zonele opuse pe Glob ca o reflectie prin miezul moale intern terestru pe scoarta exterioara solida in zona opusa a Globului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremurele Terestre geologice ale placilor tectonice ale Pamintului au si o similitudine in cele ale Blocurile statelor Mari.
    As da exemplu in acest sens razboiul cald din Ucraina pe care Rusia nu vrea sa -i lase sa evadeze in Echipa vestica.
    Dar si un razboi nevavazut de profani si as da exemplul Romaniei careia Rusia dupa privatizarea?? industriei grele ca Turda si Tirgovistea le-a taiat intentionat si dus sub forma de fier vechi sau cea cu OMV Sovrom.
    Sau in vest cele Doua conducte Nord Strim explodate in marea Baltica ale vestului Europei de Sua si Uk pentru a taia cordonul ombilical al vestului germanic industrial cu Rusia, si despre care Europa Tace-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Miron Cosma -La Sebes oamenii mor de cancer din cauza lui Iohannis cu fabrica austriecilor ce lucreaza cu nori de Formaldehida, care prin alte zari nu au primit aprobare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pasarea malai viseaza
    Iohannis limbut la Bruxell a cam spus-o de rotativa de la guvernare ca e nevoie de stabilitate liberala in absortia banilor din Pnrr singurii cu care s-ar putea lauda liberalii la viitoarele alegeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se incing spiritele
    Ministruii de externe ai Romaniei si Bulgariei sunati dr omologul lor din Israel care cere izolarea Iranului si declaratea garzilor sale revolutionare ca miscare terorista dupa ce acum citeva zile au bombardat un depozit cu material radioactiv al Iranului cel mai mare sustinator prin dronele sale a razboiului rusesc din Ucraina contra Kazarului rebel Zelenski-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci Falia cutremurului geo -politico-militar se extinde de la Marea Baltica prin Ucraina, R Moldova,Turcia ,Siria ,Iran pina in Israel
    Deocamdata ,caci se stie ca din Sudul Israelului pleaca Falia tectonica a Pamintului, Marele rift African din sudul Israelului prin marea Rosie taie Africa in doua pe la lacul Victoria pina in Africa de sud.
    Tot Globul e gata sa Plesneasca ca un urias Pepene avind in estul Asiei Centura de foc a Pacificului iar la figurat conflictul Chinei si Coreei de Nord cu Japonia si si Sua pentru Taiwan cel mai industrializat producator mondial de cipuri pe baza de Siliciu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Birocratia ingroapa Romania
    In timpul ce Iohannis cu PNL Evreiesc incearca sa puna batista pe tambal cu PNRR care spera sa-i mentina in carti la viitoarele alegeri care cu ei sau altii se pare ca merge incet si prost
    Cu o slaba absortie pe cale sa pericliteze cuplarea Romaniei la Ue pentru ca la cotitura asteapta Rusia sa fure cite un vagon mai ratacit ca Ucrana ,Moldova si visul lor etrem si secular toata peninsula Balcanica cu slavii si ortodoxii sai profitind de zapaceala Bruxelului care cu sexomarxistii lor viseaza la o rugaciune Tatal Nostru de sex nu masculin ci un nou gen progresist Neutrul pentru Dumnezeu si nume onomastice care sa nu mai fie din Biblie religioase ci de la Iticul Marx cu citire si Istorie falsificata cu harti trimise romanilor de la Sovromul Viena-ngrad si Buda in sufrageria Romaniei cu statuile romanilor demolate si inlocuite cu cele Horty-ste-craciun.

    RăspundețiȘtergere