duminică, 12 februarie 2023

ESTONIA SI TISMANA !

                                   

.
12 Februarie 2023,ora 5,09 !
 Dragii mei, 
In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Estonia, Doamne Dumnezeul nostru si Tismana!"
Dupa care,glasul a disparut.
Dragii mei, ce se va intampla in Estonia si in Tismana,eu nu stiu a va spune.Glasul aproape ca implora pe Dumnezeu ca sa aiba grija de Estonia si de Tismana.
Sa ne rugam ca atat Estonia cat si Tismana ,sa fie in grija Bunului Dumnezeu si a Maicutei Domnului si sa fie acoperite cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Deci stirile din viitor
    La Manastirea Tismana a fost ascuns Tezaurul Romaniei in al doilea razboi Mondial pentru ca in primul ni l-au luat Rusia.
    In viitorul Razboi s-ar parea ca Estonia va ascunde si ea ca si Polonia in al doilea razboi,Tezaurul tot la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ucraina spune ca Rusia are un plan de lovitura de stat in R Moldova cu trupele cecenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2020/11/turcia-posibil-un-nou-cutremur-mare.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 februarie 2023 la 00:30 Da, asa este! Am scris acum doi ani despre Cutremurul devastator din Turcia dar si in noiembrie 2022. Multumesc mult pentru ca mi-ati amintit.

      Ștergere
  4. Trei ani ar dura dupa Wagner ocuparea Ucrainei pina la Nipru sau doi ani doar a Dombasului. Dar Rusia alaturi de China pregateste pe linga cele doua baze din Siria si doua baze cu China la Marea Rosie.
    Stunci nici nu se discuta ca ar vrea largirea culoarului la Marea Baltica unde prima ei vecina si Victima va fi Estonia unde face propaganda si spionaj prin marea minoritate rusofona pe care o vor ca si Ucraina nu cum au fost in uniunea Urss ci in Rusia sa nu se mai poata desprinde conform tratatului de la Helsinchi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mănăstirea Tismana este ce-a mai veche mănăstire din România.. Acolo se află mormântul Sfantului Nicodin care a rodicat mai multe locașuri sfinte!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria, vă rog să nu țineți cont de comentariile răutăcioase a anumitor persoane si să ne tineti la curent cu toate marturiile Divine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tismana Gorj,a fost cutremur în Gorj.Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e asta cu cutremurul ,e ceva legat de geopolitica Europei o legatura Tismana -Estonia-craciun.

      Ștergere
  8. Radu Morar -cutremurul din Turcia va trimite spre Europa inca 10-15 milioane musulmani care pe falimentul embargoului Rusiei pot sa o scufunde dupa ce Rusia si Americanii sint de zeci de ani ca au arma geologica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Proiectul Harper. L-au folosit si la noi cand in 2021 au fost cele mai multe cutremure in țara noastră.
    Au folosit proiectul Harper in Turcia concomitent cu bomba sonica, insa nu se așteptau la o asemenea catastrofa. Urmează cat de curând sa il folosească din nou. Este stabilit. Mulți din servicii știu insa sunt speriați_

    RăspundețiȘtergere
  10. Turla bisericii Tismana sta sa cada urmare cutremurului de acum 50 minute mai puternic ca cel de ieri la Tirgu Jiu azi de 5,7-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.romaniatv.net/manastirea-tismana-afectata-de-cutremurul-de-57-grade-din-gorj-turla-bisericii-sta-sa-cada_7256326.html

      Ștergere
  11. https://fb.watch/iHpRNv458O/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciudat este ca ma gândesc acum după ultimul cutremur la noi în România tocmai la Mănăstirea Tismana.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cutremurul a afectat Tismana la fel ca toata zona olteniei fiind la cofluenta a doua placi montana cu podisul oltenesc ca urmare presiuniias zice dinspre m Neagra.
    Deci as miza ca in zilele urmatoare cutremurile sa mearga pe marginea celor doua falii spre curtea de Arges ,Pitesti Tirgoviste-craciun.

    RăspundețiȘtergere