joi, 23 februarie 2023

PLANETA PĂMÂNT SE ÎNCLINĂ !


                                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                 "Se rupe Pămantul !
             Axa Pămantului se indoaie spre Nord .
            Axa Pămantului se rupe !"
Clipă în care,vad Pămantul inspre Nord care tot se adânceste de parca s-ar fi scufundat in gol.
Tot ce era pe Pămant se inclina foarte tare,iar copacii se rupeau din radacini sau de la mijlocul tulpinilor.
Dragii mei, ganditi-va la mingea de fotbal care este rotunda si se afla pe teren,dar care, la un moment dat  se rostogoleste in gol si dispare.
Asa vedeam eu inclinatia Planetei Pămant.
Image result for axa pamantului.
Image result for axa pamantului.

Dragii mei,sa ne amintim ca am scris adeseori despre INVERSAREA POLILOR MAGNETICI.
Iata cum toate câte am scris ,si nu de la mine am scris ,ci numai de la Duhul Sfant,toate isi urmeaza calea spre oranduirea facuta de Dumnezeu.
Dragilor, sa-L rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne intareasca in Credinta,sa ne dea sanatate si mantuire si sa ne faca mai buni si mai milostivi.Sa ne ierte pacatele noastre si sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Sai,cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Deocamdata axa magnetica merge dinspre Canada spreRusia cu 55 km pe an si va fi urmata de axa fizica simultan cu cresterea nivelului oceanic deocamdata cu 20 cm urmare incalzirii globale si topirii ghetarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inseamna si o ridicare a Ecuatorului spre nordul Americi si in emisfera sudica o coborite a lui spre Australia dar deocamdata lent si neregulat pina la stabilizarea axei geografice vorba vine deoarece si axa se misca pe un cerc producind anotimpurile anului
      De aceia fenomenul nu e clar vizibil decit in timp si oricum in perioada de tranzitie fenomenul e incert ca al unui titirez care se balangane mai neregulat pina se mai stabilizeaza in timp dar care da polilor tot o miscare circulara formind astfel anotimpurile anului mai neclare in tranzitie care daca e brusca e mult mai grava si periculoasa atit pentru placile tectonice care vor da Vulcani si cutremure iar vietuitoarele au timp mai scurt de adaptare.
      De aceia singura sansa e incetinirea incalzirii globale produse de oameni si de la care pleaca toate dezastrele in lantul cauzal-craciun.

      Ștergere
    2. Greta ecologista spune pe Adevar-Sintem la inceputul unei Extinctii in Masa-craciun.

      Ștergere
    3. Si este doar inceputul…Apocalipsei,Iadul pe Pamint
      Primele semne ale schimbarii axei Pamintului sint eruptiile Vulcanice din care Ultima a lui Stromboli reactivat dupa sute de ani se suprapune cu alti Vulcani kilaweia din Hawai care din Rai si alti vulcani care vor deveni Iadul pe Pamint care se vor adauga la cel de al Treilea Razboi Mondial si razboiul pentru apa dulce care deja mocneste intre Romania si Ucraina pentru apa Dunarii care deviata in noul canal Bastroie distruge biodiversitatea Deltei
      La fel va fi in muntii Himalaia pentru Apa ghetarilor Gangelui intre China si India si in multe locuri in
      Lume, Lume ,Soro Lume-craciun.

      Ștergere
    4. Miezul solid al pământului lovește din plin. Urmează foarte multe cutremure.
      Oculta ascunde acest lucru, insa mulți vulcani se vor activa si va fi creat haos_

      Ștergere
  2. Radu Morar spune ca New York Times scrie o serie de articole despre nocivitatea mastilor anticovid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Predicția că următorul cutremur va avea loc în Pakistan, Afganistan, India și partea de vest a Oceanului Indian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am anunțat ca in Turcia.
      Acum va anunt din nou ca in Grecia urmează - craciunu

      Ștergere
  4. Procesul inversarii polilor s-a declansat cu ceva timp in urma. Este un proces incet, comparativ cu durata de viata a oamenilor, 100 sau mai multe de ani.

    In momentul climatic al inversarii, cand magnetismul planetei va ajunge la 0, planeta se va roti aproximativ 90 de grade.

    Acesta este un fenomen ciclic, si motivul pentru care oamenii dupa cel putin zeci de mii de ani nu ajung nicaieri.

    Dupa ce ca avem si o durata de viata insignifianta, in care mai mult luptam pentru supravietuire, iar batranetea cu problemele ei se infiripa destul de devreme....

    Defapt nu mai conteaza, ne-am nascut ca sa traim in necazuri, durere si probleme de care astazi mai rar ne gasim vinovati ci doar carne de tun pentru niste animale solzoase cu pretentii de bipezi.


    Otraviti cu painea noastra cea de toate zilele, batjocoriti, abuzati, violentati si toate cele ca sa iesim la numar ca gainile din ferme.

    Inclinarea planetei va avea loc in maxim 20 de ani dupa estimarile unora. Si chiar daca ar mai fi 20 de ani, succes in a supravietui la ce vine, ca asta cu rotirea e doar cireasa de pe tort ca sa nu mai ramana nimic si nimeni.

    Daca stie cineva o cale de a intra in inexistenta sa ma anunte si pe mine. Mi s-a luat rau de a mai exista in orice forma in orice dimensiune.

    Cica...TRAIESTE...unde, cum, cand? Ca mi-am frecat creierii de nu mi-a mai ramas decat nebunia si poate nu ma agitam asa tare daca nu stiam ca nu exista alternative.

    Insa sunt toti prea ocupati cu micimea vietilor noastre, si de ce s-ar mai obosi sa fie sau sa faca cineva ceva cand devine tot mai evident ca suntem abandonati intr-un coltisor din universul asta lasati la cheremul celor mai degenerate creaturi de care nici sa pomenesti nu poti caci atat de eficienti au fost incat mai nou am ajuns noi oamenii sa credem ca sunt doar creaturi din povesti/filme.

    Mi s-a luat, rau de tot, de cat de minunata este viata. Imi astept cu nerabdare sfarsitul vesnic si succes celor ce isi doresc viata vesnica, o sa va ajunga si pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sintem abandonati de sus si avem si solutii si de jos de pe Pamint
    e incetinirea incalzirii globale ,doar ca omul e cam egoist si invata greu din greseli si se pare ca vrem nu vrem va fi o selectie si naturala trecind la o rasa de oameni mai mici la trup si mai inteligenti-craciun.

    RăspundețiȘtergere