sâmbătă, 25 februarie 2023

LA JUDECATA DIVINA!

                                                    24 Februarie 2023, ora 6,32 !

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a ntrezit un glas care striga foarte tare asa:

                               "E catolica!

                     E catolica la Judecata!"

Moment in care, vad un Cer ca de noapte inspre Rasarit, iar la poalele Cerului pe un fond galben ,precum nisipul Mării ud,o mana nevazuta scrie asa:

                              "E catolica la Judecata!"

.

               Dupa care, totul a disparut.

Iata dragii mei, ca la Judecata vom fi intrebati de Religia in care am trait  si ce am facut toata viata noastra.Am slujit Domnului in Religia in care ne-am nascut?Am respectat noi cele 10 Porunci divine?

Dragilor, indiferent de Religia in care ne nastem,de vom fi fost buni crestini,vom fi mantuiti.

Asadar,sa avem Credinta,Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si astfel, vom dobandi Imparatia Cereasca.

                                                  Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Biserica ca Catolica ardea pe rug pe toti oamenii care spuneau ca pamantul e rotund si alte treburi stintifice. Deci, se stie din vechime ca catolicii pedepseau cu o pedeapsa f aspra pe cei considerati periculosi, adica arderea pe rug. Deci, concluziile sunt usoare de gandit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Decizia instantei supreme in dosarul Revolutiei stabilita la Curtea de Apel Bucuresti pe motiv ca atunci Iliescu nu era sef de stat ,situtie corecta dupa Teodor Maries de la asiciatia 21 Decembrie Bucuresti pentru ca boschetarii au venit erijindu-se in conducatori si au dat Lovitura de stat Revolutiei si trebuie sa plateasca desi e o Tegiversare nepermisa batjocirind 10 mii de martori in numeroase termene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum la Iliescu se pare ca judecata divina e mai aproape ca cea terestra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eugen Teodorovici Da razboiul ca principal risc pentru Romania legat de Moldova ca geopolitic,dar si de punct slab al Nato
    iar ca puct doi de risc populismul electoral
    Iar punct trei pierderea de fonduri din Pnrr care trebuie fragmentarea proiectelor pentru ca pierderile sa fie doar partiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sunt de acord ce scrie doamna Maria, pare mai mult sa incline spre universalitate din grecescul katholikos, ce se traduce universal. Asadar face mai mult sens Judecata Universala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiectul Harper. L-au folosit si la noi cand in 2021 au fost cele mai multe cutremure in țara noastră.
      Au folosit proiectul Harper in Turcia concomitent cu bomba sonica, insa nu se așteptau la o asemenea catastrofa. Urmează cat de curând sa il folosească din nou. Este stabilit. Mulți din servicii știu insa sunt speriați_

      Ștergere
  6. Poate ca e la general o judecata teologica a catolicismului sau un nou scandal cu preotii pedofili ca astia nu au voie sa fie casatotiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu e prea clar daca IIsus nascut in Palestina era evreu sau palestinian??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum sa fie Unul care da la toți evreu ?

    RăspundețiȘtergere