vineri, 10 februarie 2023

O STIINTA CHINEZEASCA SI REINCARNAREA IN DIFERITE ANIMALE ??? NU EXISTA REINCARNARE!!!

                                                   

                                                        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"

                                                     10 Februarie 2023,ora 3,24 !

                                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas puternic care spune ceva ce m-a uimit .

Glasul spunea asa:

                                 "O Stinta chinezeasca spune ceva ,ce mie mi-a grait in romaneste Duhul Sfant.

De azi inainte , nu mai e nevoie sa va mai nasteti iar si sa va reincarnati in om ,in caine, in pisica, in mistret ...., deoarece,nu exista reincarnare! Ne nastem o singura data si murim o singura data!"

         Dragii mei, am ramas uimita la auzul Graiului Duhului Sfant.

Mi-a grait atat de clar si atat de frumos,pentru ca eu sa fiu convinsa ca -mi graieste chiar Duhul Sfant.Am scris adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant ca nu exista Reincarnare.

Iata insa, ca Duhul Sfant a voit ca sa-mi graiasca si cu privire la poporul chinez.

Sa credem dragilor in Invierea Domnului si Mantutorului nostru Iisus Hristos si niciodata in Reincarnare!

Ne nastem o singura data si murim cu trupul o singura data.Sufletul nostru este vesnic si se va veseli de-a dreapta Mantuitorului nostru Iisus Hristos in Imparatia Sa, numai daca vom fi vrednici de Imparatia Lui Dumnezeu.

                                                                  Cu dragoste, Maria.                   


19 comentarii:

  1. Multi spun că sau reîncarnat,dar ei sunt conduși de duhuri rele.Multi creștini cu sufletele curate înaintea lui Dumnezeu,spun că toți oamenii care,fumează,beau,se droghează,omoară,fura,mint,curvesc,care sunt tatuați,și multe alte exemple toți au duhuri rele,și dacă le faci semnul sfintei cruci in spate de 7 ori,nu mai stau in jurul nostru li se face rău,daca sunt în clădiri vor ieși afară că încep să li se facă rău,că nu pot să se controleze,că duhul rău pleacă de la ei,și ei nu mai au putere .Am văzut și preoți care fumează și bea alcool și mai slujesc în biserici,dar aici nu judec nu comentez,că numai Dumnezeu este singurul care decide pedeapsa a lor și a noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 februarie 2023 la 19:27 Comentariile injurioase nu sunt publicate!

      Ștergere
  2. ce rost are sa credem in reincarnare, cand tocmai oamenii impaiaza si incearca (se straduiesc) sa cloneze! de aceea, nici pana in prezent nu exista elixirul "tineretii" sau " viata vesnica", numai idiotenii cum ca masonii comit crime oribile cu minori pentru a le folosi sangele si efectul adrenalinei; incearca din rasputeri sa fie mai presus de Creator, nici dupa milenii nu realizeaza acest aspect si esenta sa pe acest pamant, mi-ar place enorm de mult sa nu se mai vorbeasca in parabole si multe neintelesuri ce vor purcede mereu in credinta ghicitorilor si a presupunerilor pareri care nu vor conduce nicaieri! sperantele si visele sunt cuvinte extraordinare, numai ca, realitatea intotdeauna dezamageste! Fiti binecuvantati si liberi in gandire!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt ANONIM 5 si am spus luna trecuta ca in crestinism nu exista reincarnare ci REINTRUPARE in evanghelia dupa MATEI-atunci intreb pe cei care au citit acatistul sf HARALAMBIE cand era dus din Magnezia in Anatolia si chinuit si calul care il tragea a vorbit?!spunand ca cei care il chinuie pe sfant vor avea de suferit -ce spuneti d-na MARIA de acest aspect? sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai multe fragmente din Biblie intaresc ideia asta a anonimului 5-craciun.

      Ștergere
    2. Teologic poate aduce lamuriri Biblia cereasca din paginile anterioare,dar pare si o promisiune ca doar de la un moment dat -nu va mai fi nevoie sa va reincarnati-craciun.

      Ștergere
    3. Falsificarea Bibliei Ceresti a fost facuta chiar din vechiul dar si Noul Testament chiar de catre Evrei care in toata istoria lor au rastalmacit si Cenzurat scrierile in avantajul lor un lucru devenit o obijnuinta la ei .
      Pe unde au fost deportati din Babilon prin Egipt in tara Cananului si apoi alungati de romani prin toata Europa si Lumea Noua -America unde au scos chiar o Biblie Noua a asazisilor mormoni toate in functie de interesele lor materiale si oportuniste propagata mai nou dupa revolutie si in Romania prin Asazisa biserica si -Biblia lui Isus Cristos si a sfintilor din Urma -scrisa de vreo doua sute de ani de un Pretins initiat american Smith sau cam un nume asemanator-craciun.

      Ștergere
    4. Grăirea prin gura calului este o minune săvârșită de Dumnezeu pentru a arăta că însăși dobitoacele se supun Creatorului spre deosebire de om, care prin libertatea care i s-a dat de Tatăl ceresc, a ales fie să asculte dar, de la Adam, să nu asculte, de Tatăl, păcat care s-a transmis până astăzi omului, dar prin Fiul Său Iisus Hristos, omul poate să redobândească ascultare prin înfierea în firea divină. Așadar, calul a vorbit prin puterea lui Dumnezeu și nu prin puterea dobitocului care nu are nici grai nici voință a duhului ci doar instinctul firii sale. Așadar, acest fapt din viața Sfântului Haralambie nu are nici un temei pentru reîntrupare ,nici pentru reîncarnare. Toate minunile se săvârșesc prin puterea lui Dumnezeu Cel Întreit Sfânt. Enoh și Proorocul Ilie au fost luați cu trupul la cer și vor reveni cu același trup fără a se "reîntrupa". Trebuie să înțelegem credința așa cum ne-au lăsat-o Sfinții Apostoli. În Epistole sunt fragmente precise și clare în privința faptului că omul are o singură viață, după care vine Judecata lui Dumnezeu pentru acel om. De aceea, prin Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, avem acces la Împărăția lui Dumnezeu. Dacă El a Înviat, și noi vom Învia împreună cu El,.... citiți Sfintele Scripturi.

      Ștergere
  4. Pana vine dovada e voie fiecare sa creada ceea ce doreste. De aceea ii si spune libertatea de religie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate e ultimul veac și Dumnezeu nu ne mai permite reancarnare suntem ultimii de aia , citiți cu atenție mesajul doamnei Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Așa este doamna Maria
    Când aud pe la tv.ca se vorbește de reincarnare ,mai ales la cei care spun despre așa zisul horoscop,mă apucă căldurile,ce sa mai zicem sunt atâtea dezinformări și minciuni,noi ce care mai știm de frica lui Dumnezeu și am citit înțelegem perfect,dar ce facem cu generația care este dependenta de telefonie și calculatoare?
    Asta este urâciunea pustiitorului nu mai învață nimic cum era normal,tot mai deformat și trunchiat.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți să ne lumineze mintea și sufletul. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sunteti in frica ,ramaneti in frica.Restul mergem in iubirea lui Dumnezeu.Habotnicia nu este o calitate.Este o povara.

      Ștergere
  7. nu sunteti atenti la mesaj.DE AZI INAINTE.....adica pana azi a fost ? deci ghicitoare cei?

    RăspundețiȘtergere
  8. Știați că primii creștini credeau în reîncarnare?Ia informati-va puțin !Din cauza unei împărătese care a interzis reincarnarea din motive personale ,creștinii nu mai cred în reîncarnare ,creștinii credeau în reîncarnare și primii creștini considerau că au mai multe vieți.

    RăspundețiȘtergere
  9. pt an 11 febr 14:57-biblia nu se citeste ca pe o poveste- am mai zis e cu dus si venit scrisa in chei filozofice-desigur sf Haralambie tras de calul care a vorbit este pilda data de Dumnezeu oamenilor- noi nu vorbim de reincarnare in ortodoxie ci de REINTRUPARE in noul testament la MATEI si in alte capitole din scriptura- valabil pt cei nepregatiti sufleteste sa revina sa-si poarte pacatele pt a fi absolviti vom crede aceste lucruri doar prin revelatii

    RăspundețiȘtergere