joi, 16 februarie 2023

OMENIRE ! ASCULTA ODATA PENTRU TOTDEAUNA ! ROMANIA VA FI AL DOILEA NOU IERUSALIM !

 

.


                                                      15 Februarie 2023,ora 23,19 !

                                                                Dragii mei, 


In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blogul Lui Dumnezeu si al Maicii Prea Curate Fecioare Maria, aud un glas care rasuna-n Cer si pe pamant.

Glasul striga la imperativ asa:

                                  "Omenire !

                         Ascultati odata pentru totdeauna!

                         Vreau sa va spun inca o data ca,Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim!"

Moment în care,vad un Cer de noapte divin, Cer care se deschide ,iar din el, coboara pana deasupra mea o intrare in CERUL DIVIN,un TUNEL de lumina alba orbitor de stralucitoare,TUNEL care avea la intrare, un Cerc format din TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE.
Aveam deasupra mea,la doar 2 metri distanta, CERCUL din trei Lumini: rosie,galbena si albastra,toate asezate in ordine si cu o stralucire orbitoare.
După cercul TRICOLOR (gura acestui tunel) urma CALEA LUMINII albe orbitor de stralucitoare ,lumina care facea legatura dintre DUMNEZEU si PĂMANT.
As mai putea explica si altfel,ca fiind, precum un ochi imens cu orbitele alcatuite din TRICOLORUL ROMANIEI, si cu ochiul propriu zis format din LUMINA DIVINA,LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care coborase pe Pămant,respectiv pana la mine.
Dragii mei, orice necaz am avea,orice suferinta ne-ar umple trupul si sufletul de durere,sa ne bucuram ca ne-am nascut in ROMANIA DUHULUI SFANT, sa ne bucuram ca IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,va veni pentru a doua oara pe Pămant,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ,ROMANIA DUHULUI SFANT.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca ne-a ales pe noi ca popor român,sa fim poporul care sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu in a Doua Sa Venire pe pamant.

                          Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.
Ce poate fi mai frumos dragii mei, ce poate fi mai linistitor,decat acest Mesaj divin?
Credeti-ma ca nici toate bogatiile lumii intregi, nu ne-ar aduce atata bucurie si pace in inima si-n suflet. Sa ingenunchem si sa multumim Domnului Dumnezeului nostru, sa multumim Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru acest Unic Dar, ce se va revarsa peste Romania Adevarului Duhului Sfant, pentru toate cate traim in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa credem in aceste CUVINTE fratilor,deoarece,nu de la mine sunt,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,AMIN!
                                    Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Se va implini dupa urgie dar nu chiar imediat ( si desigur si restul de profetii sau vedenii cu trairi din viitor in aceeasi nota intre care si cea a lui Sundar Singh versiunea ei originala care se termina cu < Duhul Sfint > referitor la credinta evreilor). .
    Detaliile care treb retinute din toate :
    Romania va deveni Centrul planetar al adevaratei religii mireasa creata deja de catre Venirea inca neteologizata ( va fi) Cineva Savaot Femeie care trebuia sa fie femeie pt a misiunea de a reprezenta im mod deosebit pe Duhul Sfint asa cum si SfFecioara macar partial a reprezentat desi nu doar ea in istoria multimilenara pla.etara) .
    Acolo unde e Domnia Sa cit timp va trai acolo e Centrul ( momentan nu mai traieste dar va reve.ni teofanic prindedublare identica care va avea loc in Stanceni in preziua cintarilor in Sion anterioare razbkiluijuhadist contra Sa si a anonimului IISUS revenkt si evident contra noii Lor religii greu de purtat dar nu imposibil dar doar decei putini scrisi aparent sincretista cu religiile morale de tipuri monoteisye incepind cu cel hindus.
    Domnia Sa initial nascuta in India din mama crestina ( baptista) revenita teofanic va locui pina laurgie icu chirie in Sion.
    Dupa urgie va pleca la Roma citeva luni pina vaalege dintre Romania si Rusia noua tara de resedinta pt restul vietii ( in total 7 ani dupa urgie acele 2300zile ale bisSfMormant in care ii va fi depus trupul 2 inainte de ridicarea la cer a ambelor.
    Concursul intre cele 2 tari pt alegerea tarii de resedinta va fi pe tema renuntarii complete sidefinitive la viciul fumatului pe care Romania il va cistiga inclusiv cu ajutoare pt mutarea in tari vecine a celor care nu se pot lasa .
    Domnia Sa a fost nascuta in India acum cca un secol .
    Iisus are inca trup revenit teofanic acum ceva zeci de ani de Craciun in Franta cu care nu imbatrineste si va ramane peste un secol ulterior .
    Venirea Sa pe nori adus in fata Celui batran Cineva va fi nemiraculoasa doar pt credintascrisilor ca prezentare organizata in Bucuresti in Simbata primului Paste de dupa urgie. Si se pare ca si ziua cintarilor in Sion tot cam de Paste va fi dar in acest an.( cintari ca sarbatoarea unitatii de credinta a popoarelor membrilor din mireasa adunare a citirva mii doar care incap in Sion zisa in 2Mac.2.4-..).
    este India atacata din Pakistan locul adunarii grosului trupelor ca razboi pregatit de una din cele 7 fiare zise imoarayi cea care avuse si icoana video diorofet cu semne mincinoase fals foc din cer in zona extremismului islamist. Fiara xisa fiara dar in contextul cu 66 in asociere aproximata cu alte 2 din 7 din care mai e de revenit unul vatican nr.8. ca antipapa scindind BC. 666 deja a trecut zonal dar musamalizat ulterior dupa WW2 insa politic dar musanalizarea la vestirea celor 2 martori din 1910 a fost a BO. unde azi in Grecia iricine face ani grei de puscarie daca e orins chiar si acasa ca vb pe tema asta .
    Toate detaliile si profetiile utile in cadrul unei talmaciri a Apcalipsei versiunea ei din sec.X va fi lansata a doua zi dupa ziua cintarilor in Sion ca o carte semnata de doi autori romani iar partea profetica despre Romania ( poate usor cenzurata va fi intro carte care o combate cu un singur autor tot roman acreasta dinurma pt cei multi nescrisi mult mai crefibila pinalaurgie ca si teoriile actuale cu covidul si cele cu masoneria care se vor dovefi false.
    Numele tarii nostre va fi dus in lume si legat direct de Arsenie Boca care va fi canon8xatasacum a profetit abia la vererealui Dumnezeu insusi Cineva (crezut gresit a fi Iisus de unii autori).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce s-a intamplat cu cerinta "vorba ta sa fie da - nu!"?
      Mereu si mereu aduceti in discutie un indian care cine stie ce interese a avut sa spuna ce a spus. Si daca a spus, nu credeti ca e bine sa nu pleci urechea la maguleala altuia? De ce mai exista Dumnezeu daca un indian te face din vorbe?
      La fel de bine putea sa va ia cu el si sa va duca cine stie unde si voi sa nu fi fost in stare sa spuneti nimic si asta doar pentru ca are darul vorbirii.
      "Si nu ne duce pe noi in ispita" presupune atentia ta la ce faci si cum gandesti ca sa nu-ti para rau mai tarziu ca te-ai aruncat ca alte oi berce in prapastie.
      Un minim de prudenta ca altfel se fac zvonuri peste zvonuri si nimanui nu-i plac zvonurile, nici macar apostolilor care au scris Biblia!

      Ștergere
  2. Rata maxima de somaj la tineri pina la 24 ani in Craiova cu 40 procente in timp ce orasele Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov au rata minima de somaj la tineri
    Iar in strainatate Bratislava are somaj minim de doua procente -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai veche Biblie Ebraica cunoscuta veche de 1000 de ani se va vinde prin licitatie la circa 50 milioane dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un economist adevarat Mircea Cosea virbeste de slabiciunile economiei romanesti-condusa de handicapati plagiatori si jefuitori evrei e normal.
    Berd scade estimarea de crestere economica la 1,7
    Si Useristul Drula vorbeste de justitia sub papuc in tara condusa de plagiatori cu pensii speciale iar cei cu pensi de lux de peste 4000 de lei vor primii bani inapoi de sanatate in principal justitie si servicii peste 200 mii tineri pensionari ,
    Nici hotii cu risc care au spart si furat seiful primariei Slatina nu s-au ales cu nimic ca erau platite salariile la hotii fara risc mai mari ca ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa credinței adevărate a făcut să fie și azi la conducere cei care îl iubesc pe Satana,nu pe Iisus Hristos,acum este randul lor să sufere pentru tot ce a făcut pentru Tara Mântuitorului și Gradina Maicii Domnului,Romania,îl se va luat tot ce au adunat pe minciuna.
      Anul acesta este curățenie generală în tara,de Divinitate.

      Ștergere
  5. Cred ca si evreii lui Ciuca Maciuca au plecat prin Sibiu si Alba de frica cutremurului din sud cu multe replici, sa vada ce mai e de jumulit si prin tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://tinyurl.com/yckm8swf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 februarie 2023 la 12:38
      e cineva care se razbuna ca altfel nu pot sa-mi dau seama de ce face din astea.

      Ștergere

    2. Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. GABRIS a fost primul român care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

      Ștergere
  7. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne ajute Dumnezeu și Maicuta Domnului și să păstrăm vie credință puternică în divinitate,sa ne bucurăm că Dumnezeu și Maicuta Domnului ne-a ales .
    Să-i mulțumim Tatălui Ceresc pentru iubirea lui față de noi oamenii.
    Săi mulțumim Maicuti Domnului că aici este gradina ei Romania.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze doamna Maria că ne împărtășiți toate câte vi le arata Dumnezeu și Duhul Cel Prea Sfânt.
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Dinainte de revoluție profetul indian a spus ca România va fi al doilea Ierusalim.

    Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”
    Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

    „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

    https://youtu.be/SlRmV3I4qa4

    RăspundețiȘtergere