joi, 2 septembrie 2021

IISUS HRISTOS PLÂNGEA DE BUCURIE ATUNCI CÂND, STĂTEAM CU EL FAŢĂ ÎN FAŢĂ


IISUS HRISTOS PLÂNGEA DE BUCURIE ATUNCI CÂND, STĂTEAM CU EL FAŢĂ ÎN FAŢĂ !


 
                                   Image result for IISUS         .

                            

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si vad dragilor stand eu cu ochii închisi, vad intr-un nor stralucitor si auriu ,pe ÎNSUSI IISUS HRISTOS  în carne si oase. Chipul Lui IISUS era roziu ,era din carne si oase peste care se asezase o Lumina aurie de Soare.
IISUS HRISTOS ma priveste zâmbitor,iar eu râman uimita ,deoarece, Îl vedeam atat de aproape de mine.
Îi spun cu puterea gandului cât de mult ÎL iubesc,ÎL rog ca sa ma invredniceasca pe mine roaba SA,ca sa fiu vrednica de IMAGINEA SA,asa cum Singur mi- a grait intr-un alt MESAJ DIVIN.
Iata:

IISUS HRISTOS IMI SPUNE : IMAGINEA MEA , TU ESTI

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../iisus-imi-spune-imaginea-mea-tu-...

Translate this page
May 5, 2016 - Şi în acest moment dragii mei, fără ca să deschid gura mea, ,aud glasul sufletului meu, care strigă pur şi simplu aşa : ... ”Tu ești Imaginea Mea!

Văd pe chipul MANTUITORULUI nostru drag si prea scump sufletului nostru,vad cum Îi se prelinge o lacrima.
Si chiar daca această lacrimă Îi cădea pe obrazul drept, Chipul LUI IISUS exprima bucurie şi dragoste divina.
Ma privea de la doar un metru distanta,ma privea drept in ochi si-L vedeam fericit si bucuros foarte.
Iar eu, nu mai aveam cuvinte,nu mai aveam nici macar alte ganduri ,decat un singur gand: IISUS HRISTOS era chiar in faţa mea, si-L vedeam ca era bucuros si fericit si-mi doream sa nu se mai termine aceasta traire.
 Stiam in acea clipă ,de ce era bucuros si fericit. Era bucuros si fericit ,pentru că eu am incercat si incerc in fiecare clipă ca sa nu ies dintr- al Său Cuvant, si cu toata fiinta mea,incerc sa fac cunoscut Semenilor mei toate câte imi ingaduie a vedea si-a auzi.
Ma simteam ca atunci când primim o sarcina de indeplinit, iar noi ne-o îndeplinm cu dragoste si cu bucurie imensa,iar cand suntem intrebati cum ne-am realizat indatoririle, fara teama sa putem privi in ochii STAPANULUI si sa spunem fara cuvinte, ca abia asteptam alte PORUNCI spre a le duce cu dragoste la implinire.
Prieteni dragi,în timp ce priveam la IISUS HRISTOS,imi spuneam in gand :DOAMNE,dar ochii Tai chiar se misca si curg lacrimi din ei.
Iar MÂNTUITORUL, ca sa ma conving eu de toate cate vad,incepe a clipi de mai multe ori din ochiul drept care lacrima, iar CHIPUL Său stralucea ca SOARELE si era plin de fericire.
Dragii mei,ce minunat ar fi ca noi toti crestinii adevarati,sa implinim din dragoste Poruncile LUI DUMNEZEU,iar cand IISUS HRISTOS va veni  ca sa ne judece in ROMANIA SA, in ROMANIA NOULUI SĂU IERUSALIM, sa putem fi cu totii bucurosi si fericiti, si fara teama sa-L putem privi in ochi pe MANTUITORUL nostru drag si scump, si sa-I spunem asa:
"Doamne IISUSE HRISTOASE,Te implor milostiv fii mie păcătosul (a);Te-am iubit si Te iubesc in fiecare clipă a vietii mele. Porunceste-mi Te rog ,toate câte voiesti ca eu sa le împlinesc, iar eu cu dragoste,cu iubire si cu toata fiinta mea le voi împlini !"
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                    Si tot cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. E foarte frummos ce ati descris. Si mie imi lacrimeaza ochiul drept. Mai e o persoana careia ii curgea ochiul drept. Avea 96 de ani si noi ii spuneam the "lady with the diaper".
    Era de origine romanca dar nu ce credeti voi. La 96 de ani inca era lucida. Ce a putut sa-mi spuna de bunicii mei, nu pot s-o uit. Azi dimineata i-am pus capac lui Donald Trump. S-a sfarsit pentru el. Nu va mai merge presedinte.
    Pana ce se aproba, daca se aproba, reiau tematica, nu va mai fi presedinte. De aceea am dormit atat, e ora 11 si trebuia sa fiu pe drum spre lucru. Nu sunt. Abia beau cafeaua.
    Toate bune, Romania! Slava Domnului ca i-am dat de capat!
    V-am lasat sa stiti pentru ca sunteti parteneri strategici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are cu subiectul, C??? Nu vezi ca aberezi si nimic din ce spui nu are vreo logica? Mai bine ai lua tratamentul si ti-ai vedea de treaba ta sau cafeaua ta si ne-ai lasa in pace! Nu avem nevoie de aberatiile tale!

      Ștergere
    2. C acao kremali nu suntem parteneri strategici cu pacientii de la Obregia . Doamne fereste! Multumim pentru informatiile pretioase dar nu era necesar . Cat despre doamna care va schimba scutecul, pampersul va administreaza injectiile in cap si socurile electrice pana faceti pe voi iarasi nu ne intereseaza. Ma bucur pentru realizarile voastre la tras galosul prin salon si destituit presedintii americani. Daca il dati jos si pe Joe Bidinea o sa aveti portie dubla de pampersi de la doamna. Stiu vorbeai codat esti srlist sub acoperire. Sub acoperirea pampersului.

      Ștergere
    3. C, ce ti-a povestit despre bunicii tăi? Au fost deportati prin siberiile cele fara de sfarsit si speranta?
      În ce priveste politica americana, nu sunt un sustinator al lui Trump. E mitocan si trufas. Unii romani,lipsiti de un model patern, l-au luat pe Trump ca model de masculinitate. Eu ii prefer pe Gandhi si parintele Mihail Jar cel bland. Adica, cred unii romani ca, cu cât dai mai tare cu pumnul in masa si urli până te inrosesti la față, cu atat esti mai masculin. Si gorila este zgomotoasa si totusi nu ajunge presedintele Americii. Sau poate da?
      Sa fim seriosi...lumea pluteste in deriva, nemaistiind unde sa gaseasca in prezent modele paterne si modele materne autentice. Din dezamagire vine asta. Politica si politicienii i-au bagat pe oameni in cețurile reci.
      Stii bancul de la radio Erevan de pe vremea lui Ceausescu?
      Un ascultator intreaba: "Totusi, daca la capitalisti este atat de rau si la noi atat de bine, de ce la noi e atat de rau si la ei atat de bine?"
      Adaptez bancul acestor timpuri: daca de 2000 de ani ni se promite Paradisul, ce cautam noi intr-un " paradis" fiscal?
      Inseamna ca America e in cadere libera si nu mai prea are de furat resursele irakienilor si afganilor si se muta pe la noi.
      Daca ciocoii nostri politici nu au furat inca tot, poate ca mai gasesc si americanii ceva de furat. Cu satelitii lor, probabil ca au gasit si comorile dacice, si rahatul ingropat de pisica. Noi inca mai avem WC-uri in fundul curtii. Au americanii dupa ce sapa.
      Ce sa mai zicem? Rusii ne-au fericit de mai multe ori in istorie. E randul americanilor sa ne fericeasca. Dar...stii? Urma alege! Fiecare culegem in final ce-am semanat si Marile Puteri seamănă vânt. Vor culege furtuna.
      Suntem noi marunti si spalati pe creier de atatia tradatori, dar sa nu uiti zicala romaneasca:
      " Buturuga mică rastoarna carul mare".
      Sunt suparat rău pe romani! Rau de tot! Pentru ca nu au curajul si demnitatea de a-si apara copiii si pamanturile, stand intr-o asteptare mioritica de posmagi muieti de catre Hristos. In timp ce Hristos le-a spus sa iubească. Când iubesti,iubesti. Nu mimezi iubirea.
      Tu esti ăla din snoava romaneasca plecat de la tara țăran si intors acasa domnișor cu diplome si țâfne. Cacâțu școlit prin America.
      Stii finalul povestii? Domnisorul a calcat pe grebla. Mai inainte, cu superioritate intelectuala, isi intrebase tatăl ce este acel obiect? Cand grebla l-a pleznit peste nas, domnisorul si-a amintit cum se numeste.
      Asa si tu...te-ai americanizat. Ne privesti de sus, de la inaltimea capului tau de curcan infumurat? Sa nu uiti ca si noi te studiem in acelasi timp. Iar romanii au născut personajul colectiv Păcală.

      Ștergere
  2. iarasi trimiteti in spam mesajele de ce? este blog public nuuu !

    RăspundețiȘtergere
  3. da si nepoata parintelui ARSENIE BOCA a spus in interviu ca ROMANUL NU ARE DEMNITATE-DUMNEZEU A PLANS o singura data pt omenire cand se ruga in gradina GHETEMANI-acum vine cu rasplata

    RăspundețiȘtergere