miercuri, 20 martie 2019

UN CICLON URIAS CU POSIBILE VICTIME !



                        20 Martie 2019,ora 4,17 zori de zi !     

                                                            Dragii mei,

Astazi dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:

                                     "Mai am un pic si vin !

Dar un alt glas intreaba:
                   
                                        Nu mai bine să vină Sufletele ?"

Clipă în care dragilor, vad inspre Sud o Apă mare fara de margini,Apa in care ,se formeaza un Ciclon urias .
     

Apa incepe a se invarti in inversul acelor de ceasornic, se invarte cu repeziciune si formeaza un gol imens in mijloc, un gol bleumaren.
Cercurile erau foarte mari,foarte extinse.
Asa ca in imaginile de mai jos:

                              Imagini pentru CICLON IMAGINIImagini pentru ciclon uras.

Culoarea cercurilor imense,cercuri concentrice,era de un bleumaren cu alb.
Prieteni dragi, vom auzi de un Ciclon urias,un Ciclon in care se vorbeste despre Suflete.
Asta inseamna ca,din nefericire, va face si victime omenesti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne apere de Cataclisme, de Cutremure si Inundatii, de toate cate ne-ar aduce chin si suferinta.
Sa nu nuitam sa fim buni dragii mei, sa fim milostivi si cu sufletul plin de Credinţă intru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si-n MAICUTA DOMNULUI,precum si intru toti Sfintii Lui Dumnezeu.
De vom avea toate aceste VIRTUTI strans legate in inima si-n sufletul nostru,nu avem de ce sa ne temem.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




    








  

16 comentarii:

  1. a fost ciclon in Nebraska sua si tornada in Germania -am mai scris-sunt din ce in ce mai dese si in state unde nu te poti astepta

    RăspundețiȘtergere
  2. Un ciclon in Mozambic a dus la revarsarea riurilor cu foarte multi morti si pagube,poduri rupte transformind tara in insula inconjurata de ape-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. posibil Mozambic, adevarat
    https://adevarul.ro/international/in-lume/foto-video-dezastru-africa-1000-morti-urma-unui-ciclon-devastator-mozambic-zimbabwe-malawi-printre-tarile-afectate-1_5c90d447445219c57e6b426c/index.html

    RăspundețiȘtergere
  4. In majoritatea mesajelor intalnim personificarea - lucrurilor, animalelor sau fenomenelor din natură , li se atribuie in aceste transmisii , însușiri omenești . Ciclonul spune ca mai are un pic si vine . Foarte interesant . Mesajele sunt captate din toate colturile lumii , in toate limbile , de aceea exprimarea prin traducere in lb. romana este uneori greoaie , pare ca nu respecta gramatica limbii noastre.

    Stiati ca Hasdeu primea sub dicteu automatic toate mesajele de la Iulia , fiica sa, in franceza si in rusa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca lumea să nu-l creadă nebun, sau poate, de bucurie că poate comunica în scris cu lumea de dincolo, Hasdeu îşi chema prietenii la şedinţele de spiritism.

    Primul său medium a fost Vasile Cosmovici, un tânăr care va urma studii de medicină la Paris şi se va stabili acolo. Apoi un altul, Theodor Sperantia, care va ajunge peste ani membru al Academiei Române prin ajutorul dat de savant şi, în final, Ion Şerbulescu. Şerbulescu cum semna el în manuscrise, mai avea un medium care scria de regulă în limba rusă, un basarabean Zamfir Arbore. Aducea foarte mulţi pictori, ca în felul acesta încercau să picteze ce se întâmpla în şedintele de spiritism. Aceşti mediumi erau specializati într-un anumit domeniu, Vasile Cosmovici şi Ion Şerbulescu erau mediumi care scriau mesaje de la îngerul Lili şi de la îngerul Nicolae, fratele savantului pentru că Haşdeu, în comunicările spiritiste nu o invoca doar pe fiica sa defunctă ci şi spiritul fratelui sau mort, Nicolae, spiritul tatălui său, spiritul bunicului şi ai altor membri ai familiei. Se spune că multă vreme pianul Iuliei a răsunat printre zidurile castelului, sub atingerea diverselor mâini. Până când într-o noapte,în lumea umbrelor, Iulia a dictat o partitură pe care ea însăşi a intitulat-o “Sursurum”. Pe foile rămase mărturie a nopţilor de convorbiri spiritiste, nu există nici un cuvânt în limba română. Iulia prefera, de cele mai multe ori, ca limbă de comunicare cu lumea de aici, franceza. A avut dăţi însă, când şi-a uimit tatăl, scriind, chiar şi în arabă, o limbă pe care n-o ştia.

    Nu există niciun mesaj în limba română de la spiritul Iuliei şi nici cel al lui Nicolae după cum nici de la spiritul lui Alexandru mesajele nu veneau în limba română ci în limba rusă. Semnate e un fel de a spune. Aceste mesaje erau scrise, erau transmise prin scriitura automată, directă. Mediumii le scriau, după ce cădeau într-o stare de transă. Le scriau în obscuritate, într-o cameră acolo se reunea cercul spiritist al lui Haşdeu. Uneori nici lampa cu gaz, nici flacăra lumânării nu erau permise şi mesajele erau scrise pe coli numerotate pentru că aceste file, în acea rapiditate cu care scria mediumul, cădeau. În 13 ani s-a păstrat transcrierea unui număr de 101 rezumate ale şedinţelor de spiritism, dar numărul lor a fost cu mult mai mare. Limba preferată a acestor comunicari cu apropiații era franceza, însă puteau fi şi în română, engleză, rusă şi chiar arabă. Deşi pentru oamenii simpli care locuiau în jurul castelului, ceea ce se petrecea înăuntru era de neînţeles, pentru cei aflaţi în interiorul zidurilor, majoritatea cărturari şi artisti, aceste şedinte nu făceau altceva decât sa le deschida noi orizonturi de explorat.

    Printre cei care au luat parte la şedinţele de spiritism s-a aflat şi I.L Caragiale. În timpul şedinţelor erau invocate, în afară de spiritul Iuliei, cel a, mamei sale, al unchiului din partea tatălui şi al bunicului patern. În orice astfel de sedința era imperios necesară prezenta unui mediu capabil, iar în aceasta privinta sunt date unele lamuriri chiar în transcrierile şedintelor care s-au păstrat până azi. Iulia vorbeşte despre casă, îi dă tatalui ei sfaturi cu privire la diverse probleme şi povesteşte chiar şi despre vieţile ei anterioare. “Cădeau la picioarele scaunului pe care era aşezat acesta. Şi atunci, pentru ca mesajul să fie coerent, să curgă,evident filele, la filele sedinţei trebuiau aşezate în ordine pentru ca, la sfârşitul sedinţei, mesajele erau citite. Erau citite şi erau transcrise de Haşdeu. Pe fiecare filă vom gasi scrisul, aproape ilizibil al mediumului şi sub el sau deasupra lui scrisul lui Hasdeu. Fară spiritism n-ar fi putut să supravieţuiasca acestei dureri”.

    RăspundețiȘtergere
  6. In acea perioada, spiritismul era la "moda" in toata lumea si captase multi oameni de stiinta care faceau diferite masuratori. Este inceputul a ceea ce acum e foarte la moda, unificarea adevarurilor stiintei si ale religiei, mai precis, forma de ateism ascuns, imbratisata de multi preoti fara discernamant, de a dovedi prin adevarurile stiintifice, adevarurile religiei.A explica prin teorii cre se schimba mereu, niste adevaruri eterne. In ceea ce priveste pe Hasdeu, nu el a initiat cercul de spiritism ci a intrat in el, dorind sa creada absolut orice. Limba rusa era de fapt limba sa materna iar cea franceza, pe care o stia la perfectie, era limba in care o crescuse pe Iulia. Ceea ce este absolut oribil insa,, este cum stau toti incremeniti in fata "castelului" care este o intruchipare absoluta a raului. Treziti-va oameni buni si nu mai fiti vulnerabili in fata acestei teribile perversiuni, care pana la urma, si-aluat o jertfa. cate or mai fi fost insa, necunoscute.
    Fenomenul cu care asemanati spiritismul este clarviziunea autoarei acestui blog. Este vorba nsa de altceva. Din punctul meu de vedere, am multe rezerve, care nu privesc buna credinta a autoarei ci alte elemente. Bunul simt imi cere insa, sa nu discut aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu credeti ca e mult mai cinstit fata de d-voastra si fata de semeni sa lasati deoparte asa zisul "bun simt" si sa luati in brate adevarul?Dar trebuie sa recunoastem cu totii ca este foarte dificil sa spunem care este adevarul,ce si cine se ascunde de fapt in spatele acestor viziuni si mesaje!

      Ștergere
    2. Multumim pentru acest lamuritor comentariu. Nu stiu daca se poate face o similitudine intre ceea ce facea Hasdeu si viziunile doamnei Maria. Clarviziunea doamnei Maria se manifesta temporar (nu este permanenta), este de scurta durata si poate vedea doar viziuni care-i sunt transmise, Clarviziunea doamnei Maria nu se manifesta voit (spune ca "m-a trezit o lumina") si in legatura directa cu subiecte anume alese si in scopul de a afla anumite lucruri.

      Ștergere
    3. Si eu am rezervele mele. Pentru ca astralul este plin de capcane. Multi romani folosesc magia cu dragoni si ne-au contaminat astralul cu otravă informationala. Egregorul Romaniei nu este curat, asa cum ar trebui sa fie intr-o țară in care oamenii se purifica prin post, fapte bune, rugaciune. Odinioara, la țară erau cateva femei care dadeau cu bobii, ghiceau in diverse moduri sau stiau sa descante de deochi. Fenomenul a luat amploare si avem grupuri intregi care folosesc metode de "magie". Nu cred in magia alba, chiar daca se folosesc busuiocul, icoanele si lumanarile. Am tot vizitat blogul Mihaelei Tristar. Si acolo tot viziuni, vise, mesaje. Intre noi si Lumile Superioare este un paienjeniș informational. O ciorbă cu de toate. Ca sa ajunga Revelatiile la noi nedistorsionate, ar trebui sa iesim din aceasta "ciorba" cu viziuni si vise si sa ne conectam la Lumile de Sus. Asta fac copiii de multe ori. Am vazut desene facute de copii care te fac sa te ia cu fiori. Mi-a desenat in urma cu cativa ani un copil o creatura oribila. Un fluture cu gheare. In primul moment, n-am inteles ce vrea copilul sa spuna. Am inteles mai tarziu, cand am vazut filmul " Profetiile Omului Molie". Eu am uneori reactii "exagerate". Am tot incercat s-o trezesc pe Maria Ghiorghiu din transă. Ca si cum dai palme unui om adormit care viseaza urat. Stiu ca multi m-au acuzat ca nu respect poporul roman, ca rad de Maria Ghiorghiu si alti "contactori" intalniti in grupurile de pe net. Asta e tactica mea, cand cu vorba buna nu mai merge. Unde ne-au adus toate profetiile din ultimii 30 de ani? In stadiul de popor care nu mai face nimic. Doar sta si asteapta sa vina Iisus. Intre timp, ocupatia economica s-a intensificat. Ocupatia spirituala new age, yoga, reiki, NLP ne-a indepartat de Lumile Superioare, pentru ca in astralul Romaniei s-au deversat multe minciuni "ezoterice". Dna Maria, sa nu fiți " incălțată" de un spirit ce-si doreste sa se manifeste prin dvs. E treaba dvs ce faceti cu sufletul dvs, dar sa nu creati un vortex in care sa atrageti multi oameni naivi sau nevinovati ce casca gura la profetii. Acesti oameni ar fi putut sa-si munceasca in acest timp pamanturile. Sau sa construiasca pentru urmasii lor o lume mai buna, prin fapte bune.Profetiile despre catastrofe mondiale nu ne schimbă cu nimic starea noastra de popor aflat in sclavie. Faptele noastre bune ar fi curatat astralul de demoni si djini...
      Mihaela Tristar a feștelit-o deja de prea multe ori ca sa-i mai acord vreun credit ca ar fi atat de sus precum pretinde. Pe blogul Calea aurie ba e alba, ba e neagră, ba e bălaie. Amețești cand citești. Si situatia este la fel in toate grupurile ce propovaduiau Saltul in 5D in data de 12.12.12. Dovada ca s-a creat o psihoza colectiva cu năzăreli, vise, viziuni, mesaje primite prin channeling. Spiritismul nu-si are rostul. Cand iti moare cineva, chiar daca l-ai iubit fara masură, lasi sufletul sa urce. Nu-l ții legat de pamant din curiozitatea de a afla viitorul sau alte prostii.

      Ștergere
    4. Intentia pura, gandul elevat, rafinat, fapta buna, neconditionata, de Bine colectiv, Suprem, iertarea, credinta, increderea, speranta, pacea, armonia, smerenia, intr-un cuvant iubirea, ingredientele care aduc linistea, implinirea legii.

      Ștergere
    5. Maria-Aurelia, cine se exprima prin tine chiar nu se lecuieste?!
      Tu nu-ti dai seama ca-ti este parazitata aura, de aceea ai treaba cu absolut toata lumea! Biata de tine! Si vii si aici, ca si pe celelalte bloguri(de unde-ai fost data afara, nu ca "tu nu mai acorzi credit"- inc-o dovada ca te dai mare si te strang papucii) si sa incerci iara sa manipulezi oamenii, asta te face mai "demon" decat toti cei despre care zici tu ca ar fi prin "astral"! Sa speram ca te vei lecui!

      Ștergere
    6. 12:58, ferice de cel care le-mplineste pe toate. Oare sunt pe pamant oameni fara de greseala?.

      Ștergere
    7. 19:21, maria-aurelia se considera cea "fara greseala". :))

      Ștergere
  7. Amplitudinea Rezonanței Schumann a ajuns la 150.Urmează evenimentul -schimbarea globală.
    Constiinta Christică coboară pe pământ prin energia iubirii.

    https://daniilgaucan.wordpress.com/2019/03/18/amplitudinea-rezonantei-schumann-a-ajuns-la-150/?fbclid=IwAR1Oo3E4NpCrfkJMQjUn262TN936JHASe8a-P4Kqtlli-kSODJT5uqG5syM

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu va lua multi la el in acesti 5 ani.
    Posibil s-a ramana o parte si s-a piara trei parti.
    Dupa cum se vede este din ce in ce mai greu si mai multi oameni mor.
    O zi buna tuturor. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=OYWaX-C5xfA

    RăspundețiȘtergere