vineri, 8 martie 2019

HOLOCAUSTUL ! APAR VICTIMELE HOLOCAUSTULUI !


                                   8 Martie 2019,ora 5,33 !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata un glas divin ma trezeste ,si-mi spune ceva cutremurator.
Ceea ce -mi spunea acest glas,era despre HOLOCAUST .

Imagini pentru HOLOCAUST.
Glasul spunea asa:
          "Apar victimele HOLOCAUSTULUI ."
Prieteni dragi, noi stim cu totii ce a insemnat HOLOCAUSTUL din al Doilea Razboi Mondial, cand au fost omorati, gazati si sa lasati fara mancare si apa,între 9 si 11 milioane de oameni.

Imagini pentru HOLOCAUST.
Oare sa fie vorba de Holocaustul  din cel de-al Doilea Razboi Mondial,sau Doamne fereste mai urmeaza un altul?
Daca SUA sau RUSIA, vor apasa pe butonul rosu,atunci putem vorbi de un alt HOLOCAUST in care isi vor pierde viata foarte multi oameni,sute de milioane.
Fratilor, cel mai scump lucru pe lume pentru a supravietui,este PACEA si CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI.
Pentru toate acestea sa ne rugam ,pentru ca niciodata sa nu se mai repete GENOCIDUL HOLOCAUSTULUI.
Iata ce s-a intamplat in timpul HOLOCAUSTULUI :

Holocaustul este considerat cel mai mare genocid al tuturor timpurilor. Se estimează că, într-un deceniu, au fost omorâţi în jur de 11 milioane de oameni. Jumătate dintre ei erau evrei. Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 11 milioane de oameni, dintre care jumătate evrei, din Europa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Peste 6 milioane de oameni au fost uciși în Holocaust. În tentativa de a-i extermina pe evrei, naziștii i-au vânat mai întâi în toate orașele germane și, apoi, ... ...  
 Programul de exterminare a evreilor a fost plănuit şi executat de regimul naţional-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler. Adevărul.ro vă prezintă cele mai înfricoşătoare statistici şi informaţii despre Holocaust: 
 - În timpul Holocaustului au murit peste 1,1 milioane de copii au murit. 
 - Cei mai mulţi oameni au fost ucişi în septembrie 1941, lângă Kiev. În doar două zile au fost omorâţi mai bine de 33.000 de evrei. Aceştia au fost împuşcaţi de trupele germane. 
 - În perioada 1933 – 1945, mai bine de 11 milioane de bărbaţi, femei şi copii au fost omorâţi. Aproape jumătate dintre ei erau evrei. 
 - Trupele naziste puneau o parte din prizonierii evrei să îngroape sau să incinereze alţi evrei. Ulterior, aceştia erau şi ei omorâţi. 
 - „Noaptea geamurilor sparte” - a avut loc în 1938, când naziştii au atacat comunităţile evreieşti din Germania şi Austria. Naziştii au distrus atunci mai bine de 1.000 de sinagogi, atacând inclusiv spitalele, şcolile, casele şi cimitirele evreieşti. 30.000 de evrei au fost arestaţi în noaptea respectivă. 
 - În cea mai mare tabără dedicată evreilor, situată în Polonia, în jur de 1% din populaţie murea în fiecare lună, de foame şi de sete. 
 - Se estimează că în jur de o treime din populaţia evreiască de pe planetă a murit atunci. 
 - Pentru a evita panica, naziştii le spuneau evreilor care intrau în camerele de gazare că urmează să fie spălaţi şi dezinfectaţi. Alţi evrei aveau rolul de a-i calma şi a-i asigura că urmează să facă duş. 
 - În complexul Auschwitz au murit peste un milion de oameni. Acesta deţine recordul din acest punct de vedere.  
 - Se estimează că au murit, în timpul Holocaustului, în jur de 220.000-500.000 de romi. 
 - Au mai fost omorâţi oponenţii lui Hitler, martorii lui Iehova şi homosexualii. 
 - Majoritatea prizonierilor erau transportaţi spre taberele de muncă sau de exterminare cu ajutorul vagoanelor pentru animale. Acestea nu aveau hrană, apă, toaletă sau ventilaţie. Cel mai lung transport s-a întins pe 18 zile şi niciunul dintre prizonieri nu a supravieţuit.  
 - Cei mai mulţi oameni au fost ucişi în septembrie 1941, lângă Kiev. În doar două zile au fost omorâţi mai bine de 33.000 de evrei. Aceştia au fost împuşcaţi de trupele germane. 
 - În perioada 1933 – 1945, mai bine de 11 milioane de bărbaţi, femei şi copii au fost omorâţi. Aproape jumătate dintre ei erau evrei. 
 - Trupele naziste puneau o parte din prizonierii evrei să îngroape sau să incinereze alţi evrei. Ulterior, aceştia erau şi ei omorâţi. 
 - Doctorul Josef Mangele, cunoscut ca „Îngerul Morţii” pentru experimentele sale sadice, era fascinat de gemeni. Printre altele, el a încercat să unească doi gemeni, în încercarea de a crea siamezi. Guido şi Ina au fost omorâţi chiar de părinţi, care nu au mai putut să-i vadă suferind. 
 - În 1935, Hitler a introdus o lege care nu le permitea nemţilor să se căsătorească sau să întreţină relaţii sexuale cu evreii. Aceeaşi lege a lăsat evreii fără cetăţenia nemţească şi fără mare parte din drepturi. 
 Sursa: factretriever.com

13 comentarii:

  1. Aceiasi segregatie in privinta casatoriilor promovata de Hitler e continuata astazi de unii maghiari prin Ardeal si Ungaria,dar un holocaust va putea venii in in conditiile unui viitor razboi mondial daca maghiarii isi vor atinge telurile trimbitate.
    Dar noi fiind mai blinzi speram in vorbele din Biblie' cei blinzi vor mosteni pamintul'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar unii vor mosteni Pamintul,deci nu toata lumea are un spirit,de fapt nu are nimeni

      Ștergere
  2. Holocaustul(al2lea razb mondial) nu e cel mai mare genocid. Sa nu uitam victimele bisericii catolice in decursul timpului (cruciadele,inchizitia), victimele lui Stalin si Lenin, sa nu uitam victimele care au folosit drept cobai in dezvoltarea medicinei in decursul anilor(sa nu uitam lobotomia pt care s-a dat premiul nobel , vaccinurile administrate cu un scop oficial benefic dar in adevar cu efect dezastruous etc.) Am trait(omenirea) si vom trai intr-un holocaust.

    RăspundețiȘtergere
  3. vor mosteni pamantul dupa deces-daca meritam!-oricum in urma razboaielor au murit si nevinovati-ORORI

    RăspundețiȘtergere
  4. Holocaustul este un termen introdus în lexic după cel de-al doilea război mondial și se referă numai la masacrarea a 6.000.000 de evrei de către Hitler și regimul său.
    Pentru definirea masacrelor săvârșite de-a lungul timpului, până astăzi, pe criterii etnice, religioase sau politice termenul este genocid.
    Nu sunt deacord cu cea făcu Hitler cu supușii săi, evreilor, dar trebuie să spunem că o parte a evreimii atee din Europa a avut un rol important în propagarea ideilor comuniste, în declanșarea războaielor civile în unele țări din Europa (ex.: Rusia, Spania), în răspândirea conceptului de Internațională Comunistă și de "luptă de clasă", în realizarea prigoanelor ideologice în tarile cu regim comunist, atât înainte cât și după cel de-al doilea război mondial.
    Toate acestea au dus ca popoarele europene, să manifeste ură față de evrei, mai ales prin faptul ca Internaționale urmăreau subminarea independenței statelor și conducerea acestora de la Moscova.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu despre ei vorbește, ci despre noi. Mergeti în spitale si la cele psihiatrice,la morgi, va veti îngrozi cum dispar tacit semenii nostrii.Adevărul este ca toți am devenit victime. Numai bunul Dumnezeu ne apără .

    RăspundețiȘtergere
  6. Bunul Dumnezeu sa ocroteasca sufletele lor cum stie mai bine, mai frumos si luminos! Doamne Dumnezeule!

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul si de toata suferinta.
    Ocroteste Doamne poporul tau
    Si binecuvinteaza mostenirea ta.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. 02,50 Felicitari pentru Realismul analizei,as mai adauga contributia si comportamentul evreilor in introducerea COMUNISMULUI in Romania ca anti-unionista Ana Pauker,dar si dupa revolutie ,ma refer la colegii Revolutionarului cu pulovar care se dadea mare ca a fost la Baricada in Bucuresti justificindu-si postul de primul Prim-ministru post revolutionar dupa 1989, dar despre care cei de acolo in final au recunoscut ca nu a fost la Baricada revolutiei din Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu trebuie sa uitam ca Hitler se lupta cu evreii inarmati din Rusia: urmasii Bolsevicilor care produsesera deja cel mai mare holocaust impotriva crestinilor prin asa siza revolutie bolsevica, genocid ce a continuat asupra Ukrainei si tuturor tarilor devenite comuniste, inclusiv Romania. Stalin era evreu si masurile disperate ce au degenerat in Holocaust trebuiesc privite prin prisma disperarii natiunilor care isi pierdeau independenta in mainile acestei mafii antichristice care pana la urma a luat si america si europa, inclusiv tara noastra: Petre Roman, Iliescu, Basescu, Isarescu, Hellvig si mai ales cel care l-a tradat pe Ceausescu, Iulian Vlad, toti au etnia dubla potrivita. Lumea nu a scapat de ce i-a fost frica si probabil numai Intoarcerea lui Hristos va pune capat dictaturii Antichristului care iata sub ochii nostrii degenereaza inventand familii intre persoane de acelasi sex, dorind sa corupa mintile copiilor prin asa zisa educatie sexuala, prin impunerea unor vaccinuri care se dovedesc a fi otravite, prin lupta impotriva oricarui stat care este independent, cum eram si noi pe vremea lui Ceausescu. Vezi Venezuela, Libia, Iraq, Yugoslavia.
    Lista este lunga: Gelu Voican Voiculescu, Silviu Brucan, Adrian Severin etc...
    Angela Merkel, Putin si probabil majoritatea politicienilor francezi...
    Numarul celor incarcerati in lagare este mult mai mic insa intr-adevar, in disperare de cauza s-a crezut ca asta este o solutie. Dar defapt, a-ti ucide aproapele n-a fost si niciodata nu va putea fi o solutie.
    Hitler s-a vazut pacalit deoarece sponsorii lui erau tot evrei si a inteles ca acestia chiar doreau un razboi sa ne mai imputineze si atunci a recurs la aceasta masura ce incalca regulile razboiului de a ridica si civili neinarmati spre a scapa de ei.
    Insa iata solutia nu poate fi decat crearea unui stat al lor unde sa traiasca dupa voia lor si sa lase lumea in pace. Ca mai devreme sau mai tarziu iarasi il vor distruge asa cum distrug orice le incape pe mana, asta e problema lor.
    Dumnezeu i-a lasat sa cada in aceasta pedeapsa pt ca deja ei facusera asta.
    Din nefericire nu au renuntat la planurile lor malefice de a cuceri intreaga lume.
    Insa la randul ei lumea desigur isi merita pedeapsa caci si America si Rusia au fost imperii ce au distrus si inrobit tot ce le-a stat in cale.
    Iata cum genocidul produs asupra nativilor din Americi s-a intors impotriva celor care l-au declansat si acestia au ajuns la randul lor prizonierii unei puteri care doreste sa ii genocideze.
    Pana nu vom invata sa facem celorlalti ce am vrea sa ni se faca, nu vom scapa de propriile noastre fapte...

    RăspundețiȘtergere
  10. Iredentistii maghiari pe linga numeroasele statui de criminali cu care au impinzit Ardealul ,acum au mai ridicat o statue la Tirgu Mures fara respectarea proiectului si vor in 15 Martie sa faca o manifestatie secuiasca intr-o zona in afara celor 2 judete unde traesc secuii.
    O provocare clara in care cei 100 milioane Euro ai Budapestei joaca un rol major-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu-i chiar asa! Oamenii cunosc o istorie contrafacuta,pentru un interes subtil.

    RăspundețiȘtergere
  12. Istoria ne spune ca la venirea in Europa ungurii s-au dus in vest pina la Rin unde au fost invinsi in anul 955 de Otto cel Mare imparat al Imperiului Roman Germanic care ii numea pe unguri'Biciul lui Dumnezeu' si i-a invins cu o armata de 12000 de ostasi.
    Ulterior ungurii au fost obligati sa se retraga spre cimpia Panonica,devenind o pacoste de barbari-necrestini atunci pentru toti cei din jur.
    Acum Ungaria duce o politica de asimilare si hegemonie inclusiv prin religie, asupra tarilor mai slabe , mai ales asupra tarilor mai mici din Balcanii de vest unde se lovesc de interesele sirbilor-craciun

    RăspundețiȘtergere