miercuri, 13 iulie 2016

VIOLENȚELE ȘI RĂPIRILE DIN ROMÂNIA, S - AU ADEVERIT DIN PĂCATE!

                                   Dragii mei, 

Scriam acum 2 luni un articol cu titlul: 

             ”VIOLENȚE  ȘI  RĂPIRI  ÎN  ROMÂNIA!”

Iata: 

                                  ATENȚIE !!! 

În România, vor avea loc Violențe  si Răpiri !!! 
   
                                   18 Mai 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori, m-a trezit un glas care spune ceva înspăimântător.
Glasul spunea asa dragilor:

                     ”Violențe și Răpiri,  în România !”

Moment în care dragilor, văd înspre Est, pe o stradă ,văd o masină mică de culoare gri închis, care stationa pe dreapta.
Din masină ,coboară o tânără femeie brunetă  și cu ochelari de vedere la ochi.
Femeia vorbeste cu cineva de la distanță ;nu vedeam cu cine, dar am intuit, căci nu era greu deloc. Ea chema probabil vreu copilas ce iesea de la scoala,sau care era la joacă.
Dragii mei, să avem grijă de copilasii nostri care sunt fara apărare. Sa-i invatam de mici,ca sa se păzeasca de oamenii necunoscuti si sa nu accepte  nimic de la straini.
Din păcate dragilor, ne vom confrunta si cu astfel de evenimente neplacute.
Sa avem , mare ,mare grijă!
                                          Cu dragoste,Maria. 
Și iată fratilor, ce se întâmplă astăzi: 

Ținuți în lanțuri și obligați să muncească. Victimele ... - Realitatea.net

www.realitatea.net › ACTUAL › JUSTIŢIE
5 hours ago - Victimele, răpite de lângă biserici, gări şi autogări ... Descinderi la o grupare acuzată de sclavagism şi trafic de persoane, din Berevoieşti, Argeş ...


BREAKING NEWS: Descinderi la o grupare acuzată de sclavagism ...

infoziare.ro/.../BREAKING+NEWS:+Descinderi+la+o...
Link stire: http://www.realitatea.net/descinderi-la-o-grupare-acuzata-de-sclavagism_1958216.html ... -de-sclavagism-victimele-erua-obligate-sa-munceasca-si-sa-comita-infractiuni.html ... http://www.realitatea.net/descinderi-de-amploare-la-punctul-de-trecere-a-frontierei-moravi-a-sunt-viza-i-mai-mul-i-poli-i-ti_1941633.html ...
Din nefericire dragii mei, toate se adeveresc !
ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT,este unicul ADEVĂR din ADEVĂRUL  adevărat. 

Detalii infioratoare despre sclavii din Arges. Rapiti, violati, batuti cu biciul si tinuti in lanturi ca niste animale

Situatie revoltatoare in satul Gamacesti, din Arges. Zeci de oameni sarmani, adulti dar si copii, au fost rapiti de pe strada sau chiar de acasa si transformati in sclavi.
Suspectii din dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT Pitesti au exploatat timp de luni sau chiar ani oameni pe care i-au mintit ca ii angajeaza ca zilieri sau ca soferi.
Victimele, unele schimbate intre familiile de romi exploatatoare, erau tinute sclave, batute cu biciul, cu furci sau cu topoare, primeau o paine pe zi, iar noaptea erau legate ca sa nu poata fugi.
CUM ISI RECRUTAU ROMII VICTIMELE
Potrivit unor surse judiciare, suspectii din acest dosar, rude intre ei, isi recrutau victimele in diverse moduri. In unele situatii, ei le promiteau unor barbati ca ii angajeaza ca zilieri sau ca soferi platiti cu 100 sau 200 de lei, plus masa si cazare pentru fiecare cursa.
Ulterior, acestora le erau luate actele, respectiv buletinul si permisul de conducere, si erau obligate sa faca diverse munci, dar si sa cerseasca in beneficiul exploatatorilor. Astfel, au fost identificati barbati pusi sa spele vase, rufe, sa ingrijeasca animale, sa faca gradinarit sau sa curete fecalele din spatele casei, spatiu folosit in loc de toaleta.
In alte situatii, suspectii rapeau victimele de pe strada. Astfel, a fost identificat un barbat care in 4 iulie 2015 a fost rapit de pe strada de doua persoane de etnie roma. Fapta s-a produs, conform anchetatorilor, in miezul zilei, la ora 15.45, cand victima, care se afla in apropierea bisericii ”Sfantul Ioan” din Pitesti, a fost luata pe sus si bagata cu forta intr-o autoutilitara, fiind dusa al munca fortata.
Acesta nu este singurul caz de rapire. O alta victima, un adolescent in varsta de 16 ani, a fost de asemenea rapita si obligata sa munceasca.
sclavi
VICTIMELE ERAU TERORIZATE SI AMENINTATE CU MOARTEA
Victimele erau tinute intr-o continua stare de teroare. Exploatatorii le bateau, le amenintau, le tineau fara hrana si le supuneau unor tratamente umilitoare.
Conform surselor citate, a fost identificata o victima care ”era legata cu lantul, nu era lasata sa se spele, era pusa sa doarma in ieslea cailor, nu avea voie sa paraseasca gospodaria sau sa comunice cu alte persoane”. Intr-un alt caz, una dintre persoanele tinute in sclavie era batuta, amenintata si intepata cu cutitul in picioare. Au fost de asemenea cazuri de victime umilite spre amuzamentul celor din familiile care le exploatau.
”Metodele prin care victima era fortata sa presteze muncile respective constau in amenintari repetate si regulate si lovituri aplicate victimei in mod repetat si regulat cu palmele, pumnii, picioarele, biciul si diverse obiecte contondente, persoana vatamata fiind adusa in stare de aservire si lipsire de libertate in conditiile in care aceasta era supravegheata permanent de membrii familiei, nu primea mancare in fiecare zi, ii era interzis sa paraseasca gospodaria neinsotita, era legata pe timpul noptii si i se aplicau tratamente umilitoare (era pus sa danseze, i s-au ras sprancenele, era pusa sa stea dezbracata spre amuzamentul familiei Badala)”, au precizat sursele judiciare.
Un alt barbat exploatat era batut cu pumnii, cu picioarele, cu furca si toporul si primea doar o paine pe zi.
Printre tratamentele umilitoare aplicate de exploatatori, sursele citate arata ca un barbat ”era pus sa stea afara, dezbracat complet, in timpul iernii si udat cu apa rece spre amuzamentul familiei Feraru”.
Au fost identificate si situatii in care persoanele exploatate erau transmise de la o familie la alta, fie temporar pentru diverse munci, cum a fost cazul unui barbat care era trimis la rudele exploatatorilor ca sa spele covoare, fie definitiv.
sclavi
TINUT IN SCLAVIE DE 5 ANI
Anchetatorii au identificat un barbat recrutat in anul 2011, caruia i s-a spus ca va lucra ca sofer pe o autoutilitara de transport de lemne si ca va fi platit cu suma de 200 de lei plus cazare si masa pentru fiecare cursa pe care o va face.
In realitate, timp de doi ani, barbatul a fost folosit la munci in gospodaria celui care l-a recrutat, dar si ca sofer, noaptea fiind nevoit sa doarma intr-o camera neincalzita. Dupa doi ani, in 2013, cel care l-a recrutat l-a dat pe barbat altei familii care a continuat sa il exploateze in acelasi mod, iar in 2015 a fost dat altor persoane care l-au pus sa conduca masina, sa cerseasca in beneficiul lor, sa spele vase, rufe, sa mature, sa incarce, sa descarce si sa sparga lemne.
”Victima a fost supravegheata permanent, alimentatia zilnica era una precara sau lipsea cu desavarsire, desi era fortata sa munceasca zilnic si nu a fost remunerata pentru munca prestata”, spun sursele judiciare.
La un moment dat, unul dintre cei care il exploatau a aflat ca victima are de achitat o pensie alimentara si ca este cercetata intr-un dosar penal pentru abandon de familie si i-a imprumutat victimei 1.000 de lei, suma necesara pentru achitarea pensiei de intretinere, dupa care, sub pretextul stingerii datoriei, a supus victima in continuare la executarea de munci si indeplinirea de servicii in mod fortat, mai sustin sursele citate.

O alta metoda folosita de suspecti era aceea de a imputa diverse daune de la cei pe care ii angajau, obligandu-i la munca in schimbul pretinselor pagube.
Astfel, anchetatorii au identificat un barbat care a lucrat ca sofer pe o autoutilitara detinuta de catre suspecti, iar la un moment dat o piesa a autovehiculului s-a defectat, soferul fiind acuzat ca este vinovat pentru defectiune si pus la executarea de munci in mod fortat, pentru stingerea pretinsei datorii.
Un alt barbat, care initial a fost angajat pentru suma de 500 de lei sa faca o lucrare de renovare a unei bucatarii, a fost pus la munca fortata dupa ce unul dintre suspecti l-a acuzat ca un cal de-al sau s-a accidentat din cauza sa.
UNA DINTRE VICTIME A MURIT
Procurorii au identificat de asemenea un alt barbat, recrutat in anul 2011 si care a fost exploatat timp de patru ani, cand a murit.
Sursele judiciare au mai declarat ca in anul 2013 unul dintre exploatatori a recrutat un copil caruia i-a promis ca il plateste cu 50 de lei, un pachet de tigari si mancare pentru o zi de spart lemne. Cel care l-a recrutat i-a dat minorului 500 de lei pentru a-i da mamei sale pentru ca aceasta sa fie de acord sa-si lase copilul la munca. In contul acestor bani, copilul a fost exploatat timp de mai multe luni. Ulterior, prin aceeasi metoda, tanarul a fost recrutat de rude ale primului exploatator, care l-au pus la munca fortata timp de peste doi ani, pana in vara acestui an.
Anchetatorii au identificat de asemenea un barbat care a fost exploatat timp de cativa ani, iar dupa ce acesta a plecat, suspectii au mers la el acasa si l-au bagat cu forta intr-o masina, ducandu-l inapoi la munca. Potrivit surselor citate, barbatul a muncit pentru unul dintre suspecti timp de trei ani, intre 2006 si 2009, cand mama victimei a murit. Cel pentru care muncise l-a imprumutat pe barbat cu 2.000 de lei pentru a-si inmormanta mama, cerandu-i acestuia ca in schimbul banilor sa efectueze 20 de curse cu masina de transport material lemnos si interzicandu-i sa mai plece acasa. Dupa aproape patru luni, timp in care a facut 17 dintre cele 20 de curse, barbatul a plecat acasa, insa exploatatorul a mers dupa el si l-a rapit din curtea sa.
”La doua zile de cand victima a ajuns acasa Feraru Costel, Grancea Ionut Dragos, Grancea Marian si Furdui Catalin, au intrat fara drept in curtea casei victimei de unde, prin forta, au luat-o pe aceasta si au bagat-o in masina cu care venisera si au transportat-o inapoi in gospodaria lui Feraru Costel, unde victima a fost batuta cu pumnii si cu biciul. Dupa ce starea de sanatate a victimei s-a ameliorat, Feraru Costel i-a impus victimei sa munceasca si pentru o presupusa dobanda la suma imprumutata initial. Intrucat pentru cursele ce au fost efectuate victima nu mai primea niciun ban intrucat aceasta muncea in contul datoriei si al dobanzii, ii mai solicita lui Feraru Costel sume de bani pentru a-si cumpara alimente si tigari, bani in schimbul carora Feraru Costel ii adauga un numar de curse la cele ce trebuiau efectuate, modalitate prin care restituirea datoriei devenea irealizabila”, mai arata sursele citate.
40 DE PERSOANE, URMARITE PENAL
Procurorii DIICOT Pitesti, impreuna cu politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Pitesti si Craiova, au facut, miercuri, 40 de perchezitii in comuna Berevoesti, satul Gamacesti, din judetul Arges, pentru destructurarea mai multor grupuri infractionale organizate specializate in infractiunde trafic de persoane si trafic de minori.
Potrivit DIICOT, in acest dosar a fost inceputa urmarirea penala fata de 40 de persoane, care au fost duse la audieri. Politia Arges precizeaza ca in total 90 de persoane sunt vizate in acest dosar.
Acestea sunt suspectate ca, incepand cu anul 2008 si pana in prezent, au constituit mai multe grupuri infractionale organizate structurate pe baza relatiilor de familie, care au recrutat aproximativ 40 de persoane minore si majore prin constrangere, inducere in eroare, rapire sau profitand de starea de vulnerabilitate in care se aflau acestea le-au exploatat supunandu-le la executarea de munci si indeplinirea de servicii in mod fortat.
Printre victime se numara copii, dar si persoane cu dizabilitati fizice sau psihice ori cu situatii materiale precare care au fost fortate sa munceasca sau sa practice cersetoria, ”prin procedee care au adus victimele in stare de aservire si de lipsire de libertate”, arata anchetatorii.

17 comentarii:

  1. Asta e o problemă mare care va deschide un război civil. Cred că românii nu vor mai putea înghiții prea mult și vor începe război înpotriva țiganilor. O mare parte din țigani sunt doar niște microbi pt toată lumea. Niște viruși. Poate într-o zi voi veni în România și voi șterge de pe hartă, satul acela de țigani. Îmi place să fac trinitroglicerina. Îmi pare ft rău că a murit Hitler. Ne ar fi scăpat de țigani și de jidani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone,iti inteleg revolta iterioara si a mea este la fel de mare;totusi nu mai spune astfel de afirmatii in public...
      v

      Ștergere
  2. Acolo la Madus in
    Arges se intamla multe rele_nedreptati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 iulie 2016, 21:57, ia nu te mai tu lega de Madus.

      Ștergere
    2. Eu nu ma leg de Madus, ma leg de jud.Arges!!!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Sărmanii copii!
    Au trăit luni bune in teroare si abia acum au fost eliberați.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai Cicerone ne vedem noi cu rand

    RăspundețiȘtergere
  5. cicerone o sa fiu cu tine am parasit tara din cauza tiganilor

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na Maria va rog sa-mi scrieti adresa de e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  7. iata addresa mea de maill:
    mariatecuci61@yahoo.com
    DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  8. ANONIM care m-ai facut mincinoasa si inselătoare, stiu prea bine cine esti.
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte pentru toate câte mi-ai, spus fără să ai vreun drept, si sa-ti dăruiasca sanatate si iertare de păcate. În rest, DUHUL CEL PREA SFÂNT,iti va arăta tie ,ADEVARUL SĂU in ceea ce mă priveste personal.Nu te mai obosi să-mi scrii mojicii, pentru că nu le voi publica. Iti faci rău singură !DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai puneti la inima toate rautatile oamenilor Dna Maria!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar de ce nu-i publicați si comentariul d-na Maria, ca sa luam si noi o atitudine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a nu ne supara si pe noi.
      Doamna Maria aude toate aceste nenorociri. Nu i se arata cand se va intampla. Nu e nimeni obligat sa o creada, insa ceea ce ea traieste n-as dori nici dusmanilor. E cu mainile legate. Ne spune si noua ceea ce vede si aude. Apreciati acest lucru.

      Ștergere