sâmbătă, 2 iulie 2016

UN RĂZBOI INEDIT !

                                                             29 Iunie 2016,ora 13,52 !

                                                   Dragii mei, 

Tot în aceasta după amiază, si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre un Razboi;un Război care ,va fi unicat; va fi altfel,față de cele pe care le-am cunoscut până acum.
Iata ce spunea acel glas:

                     ”Da ! Tot pe acolo va fi un Război.
            Dar un Război inedit !
            Un Război despre care ,nu s-a mai auzit până acum!”
Dragii mei, eu nu stiu despre care Razboi este vorba aici; dar cu siguranță, vom auzi despre un RAZBOI cum nu a mai fost, cum nu s- a mai auzit până -n zilele noastre. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului dragii mei, ca sa fim păziti si ocrotiti de tot răul si de tot necazul,Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.  
               
                           

106 comentarii:

  1. Asteptam un articol despre CURATENIA, PURIFICAREA interioara, cu care omenirea poate preantampina, evita multe dintre evenimentele nefericite anuntate de tine, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un razboi inedit=Un razboi neobisnuit,necunoscut,nou,care nu a mai fost pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. un razboi inedit este faza premergatoare a oricarui razboi,de obicei este o faza a razboiului informational care se poate desfasura foarte usor pe internet-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. CURATENIA, PURIFICAREA interioara se face prin multa rugaciune de eliberare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Furt de identitate la Guvern. Ce a pățit premierul Dacian Cioloș .
    Echipa de comunicare a premierului a fost sesizată în legătură cu faptul că a apărut un cont de Facebook care foloseşte numele şi poza premierului


    http://www.antena3.ro/actualitate/furt-identitate-facebook-ciolos-guvern-365641.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata ca exista excroci care posteaza in numele altora .

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/CONT+FALS+CIOLOS+FACEBOOK+REACTIE+GUVERN

    RăspundețiȘtergere
  7. Calugarii de la o renumita manastire din tara au primit de Sus stirea ca cel de-al III-lea razboi mondial incepe in aceasta toamna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista vreo sursa sigura?

      Ștergere
    2. Si ce daca, noi romanii suntem in razboi cu noi insine de mult timp!
      Ca va veni si asta al 3-lea, aia e, "Bucurosi le-om duce toate..."

      Ștergere
    3. Despre ce Manastire este vorba? Multumesc

      Ștergere
    4. Oricum 100% o sa inceapa razboiul intre August-Octombrie 2016,asta se stie de ani buni ca o sa inceapa WW3 in 2016,dar vad ca inca va deceptionati ca nu o sa vina bla bla..amagiri.O sa vina fie ca ne place sau nu ,mai devreme sau mai tarziu,nu o scapam de el pt ca ne apropiem cu pasi repezi spre sfarsit,ne-am atins limita de pacate,nu se poate lungi la nesfarsit doar de dragul amagiri ca o sa fie bine sau ca o se schimbe lumea care si asa e praf la momentul actual.

      Ștergere
  8. Corectez!
    Sursa:
    http://www.rador.ro/2016/07/01/preot-hindus-injughiat-mortal-in-bangladesh/

    RăspundețiȘtergere
  9. http://m.libertatea.ro/detalii/articol/update-criza-ostaticilor-din-bangladesh-s-a-terminat-sase-teroristi-au-fost-lichidati-1528368

    RăspundețiȘtergere
  10. Iata cat de rau putem ajunge, noi, umanitatea, din nepasarea noastra:

    https://m.youtube.com/watch?v=zlX1hnE8Mbw

    RăspundețiȘtergere
  11. tv digi24 anunta la ora 16 ca hakeri statali au atacat cu virusi informatici in scopul extragerii de date secrete ale romaniei comunicatii intre ministerul de externe si 8 ambasade.ghiciti din ce stat dusmanos sint rusii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. APOSTOLESCU SALONICA2 iulie 2016 la 16:40

    Doamna Maria,cred că totuși mam înșelat în privinţa dvs. Ce înseamnă mesajele astea morbide și panicoase? Oricât maș strădui să îmi placă,nu-mi plac. Ilarion Argatu,Arsenie Boca și restul au făcut astfel de profeţii dar într-o proportie foarte mică,ca semn de îndreptare. Dar dvs într-o proportie covârșitoare aveţi numai mesaje negative. Ce se întâmplă? Vreţi să ne omorâţi încet și sigur? Gândiţi-vă că tot mapamondul vă urmărește blogul,televiziuni,oameni de afaceri,copii și mulţi alţii. Scuzaţi-mă dar sunt mai directă.

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce ne-ar mai preveni Dumnezeu daca nu si-ar dori o schimbare de la noi? N-ar avea sens.
    Haideti sa nu mai pierdem vremea. Credeti ca degeaba ne-am adunat aici pe cararea Adevarului, unde straluceste o scanteie din Duhul Sfant? Ne lamentam si ne speriem ca niste curci plouate,in loc sa ne unim fortele si sa cerem forta pentru Adevar? Cum? E bine stiut faptul ca daca 10% dintre cei prezenti intr-un loc au acelasi gand/cuvant locul se schimba dupa gandul/cuvantul respectiv. Daca 10% din populatia unei tari o face, tara se schimba in intregime. Documentati-va. Dar Dumnezeu zice mai mult. Geneza 18 (20-33) Cititi ca e intersant.
    Nu va speriati de justitia imanenta, divina, ci faceti ce cere ea, restul nu e treaba noastra. Haideti sa cerem lui Dumnezeu Paine. Viata. Ca niste copii. Ce tata da copilului sau piatra cand cere paine? Cu atat mai mult Tatal Ceresc. Sa cerem Mariei o ora comuna de rugaciune, ca sa fie cu binecuvantarea Duhului Sfant, si sa ne rugam zilnic, toti in acelasi timp. Hai sa demosnstram ca nu suntem de tot romani. 10 minute din viata noastra zilnica. E prea mare sacrificiul? Haideti ca in 10 minute abia ne incalzim inimile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa cerem in primul rand iertare pentru faptele noastre, apoi pt.cuvintele si gandurile noastre stiute si nestiute sau uitate. Habar n-avem cat de multe sunt si le-am uitat. Sa incepem din copilarie, ca sa ne putem intoarce la copilul din noi. Despre ura vorbesc, despre bataie de joc, despre orgoliu si infatuare, mandrie, despre zavistie si barfa, despre raul facut altuia pt. binele nostru propriu, despre manie, despre ciuda, ciuda pe noi sau pe ceilalti, neiubirea de noi si de ceilati, despre cinism, despre aviditate, despre lipsa daruirii de sine pt. aproapele nostru bazandu-ne la nesfarsit pe daruirea lui, despre egoism, despre gelozie, despre placerea care injoseste ochiul, cuvantul,gandul, trupul, despre intoleranta fata de greselile celuilalt, despre lipsa compasiunii, despre neascultarea inimii si sufocarea adevarului din ea cu judecata falsa care se crede cunoscatoare, despre indiferenta, nepasare sau dispret, despre neatentie la frumusetea scoasa in cale de dumnezeu si despre imbratisarea uratului, despre brutalitate si violenta, despre furt, despre vraja, despre dorintele cu orice prêt, despre frica de a pierde si a nu avea care ne impinge la toate astea, si despre cate si mai cate, le stim noi. Sa aprofundam in noi si Adevarul va iesi la iveala. Sa cerem lui Dumnezeu Adevarul despre noi si sa-l infaptuim sa cerem luminarea sufletului lumii si lumea se va lumina. Dar nu de explozii. Dumnezeu ne va da explozia fiintei care suntem cu adevarat , ne va curata ca pe cel mai de prêt margaritar. Sa avem vointa si credinta. Si in jurul nostru vor incepe schimbarile. N-o sa putem dintr-odata sa facem toate astea dar macar sa incepem si s-o cerem. Zilnic sa iertam cate ceva, si sa incepem cu noi, sa avem motiv s-o facem. Sa iubim si sa iertam in fiecare zi mai mult. Sa punem in loc zilnic cate ceva. Ceva bun, ceva frumos, ceva util, o mangaiere, o fapta buna, o munca de care ne-a fost sila, urat, lene. Stiu ca e greu dar nu imposibil. Vedem si auzim un rau zilnic. Sa-l schimbam in mintea si gandul nostru. Sa punem in loc cum ar trebui sa fie vazandu-l pe infaptuitorul lui in aceasta postura pe care o dorim. Iar in rugaciune s-o cuvantam. Sa-l iertam totodata. Avem multa treaba. Cu Noi si cu ce rau ni se arata zilnic, si raul pe care trebuie sa-l dezamorsam e cel care ne afecteaza direct. Sa ne construim viata asa cum ne-o dorim. Poate ca e timpul scurt ca gandurile noastre sa devina realitate, dar n-avem ce face, trebuie sa incepem de undeva. Ghandi si-a schimbat singur tara si poporul, fara arme. Se poate. Un medic cu coloana spulberata in accident, paralizat pe viata,din lipsa de vertebre si le-a reconstruit cu puterea mintii si a cuvantului. Dar a fost disciplinat si s-a tinut de treaba. Acum merge si tine conferinte in toata lumea despre asta. Cautati Interviu cu Joe Dispenza. Va mai pot da alte zeci de exemple. Dar ce rost are si asa am vorbit prea mult. Sa cerem ora de rugaciune Mariei si sa ne luam tara si viata inapoi.
    Sa mergem pe apa dragilor. Haideti, ca putem, Hristos e cu noi! Credeti-ma, o simt!

    RăspundețiȘtergere
  15. Totul e posibil,eu v-am spus cindva,de anul nou,de crăciun,cu o presimțire ca va fii ultimele sarbatori in pace.Si in urma cu trei ani,dupa ce a murit tatăl meu,tot in 24 iunie,a decedat,ca matusa doamnei Maria;am început să am previziunea -presimtirea asta.Este de ajuns,ca dintr-o prostie,din ceva sa înceapă acest război,si din păcate nu mai va fi cazul de a o opri,si nu ne va veni sa credem!

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana la urma nu scapam nici de razboaie , nici de cutremure . Vai de viata noastra !

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara! Si eu urmăresc de ceva timp acest blog, însă e prima oara cand scriu. Am tot întâlnit prin comentariile citite, dorinta aceasta de rugăciune comună, care mi se pare ceva extraordinar! Mi-ar plăcea sa stiu ca avem o ora, cand ne unim toate gândurile către Cel de Sus, Cel care ne aude si ne asculta întotdeauna! Haideti sa ne rugam împreună, sunt sigură că va conta foarte mult! Sa ne rugam mai întâi pentru ceilalți, pentru sănătate, fericire si pace peste tot, pentru cei bolnavi si in suferință, pentru cei ce stau pe străzi si nu au adăpost sau ce manca, sa ne rugăm sa-i ajute Dumnezeu si noua sa ne dea puterea si curajul sa-i ajutam la rândul nostru, pentru copiii orfani care adorm seara plângând, sa stie ca e Cineva acolo Sus care îi iubeste....si la sfârșit pentru familiile noastre si pt noi, sa ne lumineze Dumnezeu mințile astfel încât sa nu-l pierdem din sufletele noastre! Haideti sa ne rugam pentru iertare....!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 iulie 2016,22:53.
      Subscriu 🤗.

      Ștergere
    2. Da,eu am propus mai demulticel ora 21.00 dar nu cred ca,s-a ajuns la un acord !!

      Ștergere
  18. SI SCRIE IN BIBLIE CA VA FI STRAMTORARE PE PAMANT CUM NU A FOST SI NU VA MAI FI DAR CINE RABDA PANA LA CAPAT SE VAMANTUI.

    RăspundețiȘtergere
  19. o sa inceapa in septembrie o sa se bata marile puteri intre ele noi am fost invinsi de multi ani ce pot sa mai cucereasca de la romani

    RăspundețiȘtergere
  20. sa fie ora aia de rugaciune incepand de la ora 21, seara, ora ramaniei si toti cei care vor si pot sa se roage pentru ei si pentru tara ....... !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie,ora 21,chiar din aceasta seara!!!

      Ștergere
    2. Ora 21 - ora Romaniei,in aceasta seara.Ma alatur si eu,Lucia.

      Ștergere
  21. Doamna Maria Gheorghiu multumindu-va pentru gazduirea comentariilor dincolo de toata misiunea dvs. de prevenire prin puterea pe care v-a dat-o Dumnezeu, rugati-va pentru a ne aduna pentru o rugaciune comuna si fierbinte catre Dumnezeu. Rugati-va pentru cuvintele pe care trebuie sa le rostim,pentru ora la care trebuie s-o facem ca sa ne unim inimile si gandurile si sa infaptuim ceva de folos tuturor fara sa ne mai plangem. Poate la inceput nu vor fi multi. Si doi si trei este suficient fiindca unde doi cuvinteaza despre Dumnezeu, El se afla in mijlocul lor. Poate randurile se vor largi. Creati un lant al inimilor care iubesc si doresc sa ajute Lumina lui Dumnezeu sa cucereasca sufletele oamenilor.
    Vorbeati de un alt fel de razboi. Nemaiauzit. Sa fie acesta Razboiul nevazut ca acela al Sf.Ncodim Aghioritul? In care cu smerenia si cu dragostea inimilor sa alungam prin rugaciune, uraciunea si intunecarea din sufletele oamenilor. In care sa ne rugam pentru ca tot ce vrea Dumnezeu de la noi sa se implineasca. E important sa spunem si sa simtim toti odata acelasi lucru.
    Doamna Maria nu ne lasati fara un raspuns. Dati-ne o mana de ajutor prin harul pe care-l aveti inaintea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ora 21 e perfect,incepand de cand?

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.agerpres.ro/externe/2016/06/27/kremlin-erdogan-i-a-prezentat-lui-putin-scuze-pentru-doborarea-avionului-militar-rus-16-42-51

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.agerpres.ro/externe/2016/07/02/brexit-zeci-de-mii-de-britanici-in-strada-pentru-a-demonstra-impotriva-iesirii-regatului-unit-din-ue-15-32-04

    RăspundețiȘtergere
  25. Dacă începe războiul ne mutăm în Islanda :))


    Țara unde energia e gratis, mașinile nu se încuie, iar banii au dispărut
    Autor: Daniel Bob
    AddThis Sharing Buttons

    Există în Europa o națiune în Europa unde toți locuitorii se cunsosc între ei, poliția nu are arme, iar resturantele MacDonald’s au dispărut.
    Islanda este o țară insulară nordică aflată între Atlanticul de Nord și Oceanul Arctic. Are o populație de 325.671 de locuitori pe o suprafață de 103.000 km, ea fiind astfel cea mai rarefiat populată țară din Europa. Capitala și cel mai mare oraș al țării este Reykjavík; zonele lui înconjurătoare din sud-vestul țării dețin două treimi din populație.
    În anul 930, islandezii s-au constituit în republică, punând bazele primului parlament din lume, Althing. În 1262, insula a fost ocupată de norvegieni, iar în 1380 a trecut sub suveranitate daneză. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial insula a fost ocupată din motive strategice de către Marea Britanie, iar în 1944 şi-a declarat independența.
    Islanda este o adevarată comoară de curiozităţi:
    Numărul turiștilor care vizitează țara este mai mult decât dublu față de numărul total al locuitorilor. Turismul generază o treime din PIB-ul țării.
    Populatia fiind foarte puțin numeroasă, oamenii se cunosc unii cu alții. Ca urmare, locuințele nu se încuie, iar mașinile sunt lasate în parcare cu cheile în contact. Folosirea cheilor este un gest de grosolonie.
    În toata țara, plățile se fac numai cu carduri. Nici măcar vânzătorii de ziar nu acceptă numerar.
    Toți locuitorii Islandei sunt conectați la reteaua socială Facebook.
    Islanda nu are niciun local McDonalds. Toate au fost închise in timpul crizei din 2009 și nu s-au mai deschis.
    Limba islandeză nu a evoluat deloc în ultimii 1.000 de ani. Ca urmare, oricine poate citi și înțelege texte vechi.
    Islanda nu are armată. Funcția de aparare este exercitată numai de grăniceri.
    Polițiștii islandezi nu sunt dotați cu armament. Se apără cum pot, dacă este cazul.
    Întreaga energie folosită provine din resurse neconvenționale, cu excepția autoturismelor. Islanda este una din puținele țări din Europa care foloseste sistemul de termoficare centralizată. Dar, spre deosebire de alte țări, energia este livrată gratuit.
    Şcoala este gratuită până la facultate, inclusiv.

    RăspundețiȘtergere
  26. http://m.evz.ro/scenariul-infiorator-al-unui-istoric-vizionar-marea-britanie-ar-putea-fi-dupa-brexit-noua-iugoslavie-a-europei.html
    .

    RăspundețiȘtergere
  27. Bine incepem de azi 3 iulie.Eu la ora 20 (ora madridului) voi fi in rugaciune alaturi de voi.Primeste Doamne Dumnezeule rugaciunile noastre la tronul tau si binecuvinteaza Romania si intreg pamantul cu liniste si pace cereasca.

    RăspundețiȘtergere
  28. Suntem mai multi de doi, mai multi de trei, mai multi de patru, suntem cinci, ora 21 sa fie fiindca n-am primit inca nimic de la dna.Maria pe care mi-as fi dorit sa intre alaturi de noi, dar ea deja o face constant si de mult timp.
    Oameni dragi propun sa incepem cu rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus insusi, Tatal nostru si cu Bucura-te Marie, apoi sa dam drumul sufletului asa cum ne vine fiecaruia. Cu candela aprinsa.
    Voi reveni mereu aici, sa va spun ca n-am uitat sa o fac, ce am trait si simtit alaturi de voi si sa vedem cati suntem, va rog sa ne dam feedback-uri, ca sa nu ne pierdem pe drum. Vom avea si multe ispite pe parcurs, de exemplu,o sa fim testati chiar noi cu ceea ce tocmai am cerut. Daca vom cere pace, atunci s-ar putea ca acasa sau la serviciu sau oriunde sa intampinam voci care ne cearta din senin, sau ni se va pune la incercare mania, rabdarea, indiferent ce vom cere vom fi incercati cu acel lucru, sa tinem minte ce am cerut si sa nu reactionam. Numai asa se vindeca lucrurile. E un lucru serios ce facem si singurul pe care-l putem face. Sa fie de drum lung. Cu Domnul inainte!

    RăspundețiȘtergere
  29. In afara de rugaciunea libera din suflet ce rugaciuni comune sa fie? Paraclisul Maicii Domnului sau acatistul Domnului nostru Iisus Hristos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu,as propune ACOPERAMANTUL MaICII DOMNULUI.Cu drag Maria H

      Ștergere
  30. SI EU MA VOI RUGA LA ORA 21, PENTRU SANATATEA NOASTRA A A TUTUROR . AM SA CER INDURARE SFINTEI TREIMI, SA NE IERTE PE NOI PACATOSII. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariah mai întâi de toate să-ți dea Dumnezeu; sănătate,putere să-ți înfrunți problemele cu care te confrunți.
      Mă gândeam zilele astea la tine să știi....

      Ștergere
    2. CRISTINA, TE IMBRATISEZ SI TE PUP. MULTUMESC MULT. SUNT ATATIA OAMENI BOLNAVI IN LUMEA ASTA, DAR CEL MAI CRUNT ESTE SA VEZI COPII IN FAZE TERMINALE . SA NE RUGAM IN SPECIAL PT EI. MARIAH

      Ștergere
    3. Cristina,suflete drag,cine se roaga pentru altii mai intai si se lasa pe sine in mainile lui Dumnezeu,omul nu mai simte greutate in problemele sale ci gaseste solutie la tot ce are nevoie prin mila lui Dumnezeu.Frumos ca te gandesti la durerile semenilor.Sa fii binecuvantata.Cu drag,Lucia.

      Ștergere
    4. Cred ca mesajul l-ati scris pentru Mariah si nu pentru Cristina. Din cate imi amintesc Mariah este grav bolnava. Fara suparare. Oricum eu le iubesc pe ambele.

      Ștergere
    5. Lucia G,în rugaciunile noastre pe care le facem,trebuie să-i numim și pe cei care au probleme mai grave precum Mariah.
      Eu am înțeles ce ai vrut să spui,mă gândesc la Mariah ptr. că e tristă și supărată,iar ea are foarte multă nevoie de ajutor din parte noastră măcar cu o rugăciune din inimă.
      Lucia ești un observator inteligent! Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗Mulțumesc!

      Ștergere
    6. Mariah,să ne rugăm ptr.copii în faze terminale,dar și ptr tine draga mea...
      Dumnezeu să te ajute să fii puternică și să facă o minune în viața ta,dar și a copiilor de care spui tu,să-i ajute Dumnezeu și să reverse tot binele din lume în viața lor.Doamne ajută-i!Amin!😓

      Ștergere
    7. BUNUL DUMNEZEU sava binecuvinteze !Cu mult drag Maria H

      Ștergere
    8. O lucrare publicata recent in „Life Science” a implicat studierea unei plante care, poarta numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiintifica fiind „Artemisia annua”,rezultatele dand sperante bolnavilor de cancer.
      „Artemisinin”-ul este un extract concentrat care se gaseste in compozitia tuturor variantelor plantei de artemisia.
      In momentul in care aceasta se amesteca cu fier, cercetatorii au descoperit ca in decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise!
      A fost utilizata pe toate tipurile de cancer.
      „Artemisinin”-ul a fost folosit in trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat in special pe actiunea ei impotriva cancerului.
      Amestecarea cu fier pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci cand artemisinina a fost utilizata in mod singular,s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.
      Asa ca, atunci cand pacientilor din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumuleaza in celulele canceroase), artemisinina a fost efectiv capabila sa tinteasca celulele „rele” si se lase celulele „bune” in siguranta.

      Sursa: internet

      Ștergere
    9. Băutura miraculoasă ignorată de lumea medicală care poate vindeca cancerul

      De ce foarte multi dintre noi nu cunoaste acest leac si de ce nu este folosit de catre lumea medicala? Pentru ca exista anumite organizatii care au un interes. Majoritatea dintre noi nu cunoastem proprietatile miraculoase de vindecare ale acestei combinatii, cea de lamaie si bicarbonat de sodiu. Prin urmare, de acum inainte, este necesar sa raspandim vorba despre acest miraculor remediu simplu, dar uimitor, pentru ca oamenii care au intr-adevar mare nevoie de el sa stie de proprietatile sale.
      Foarte multe persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu o gelozie crunta pentru a nu fi afectat interesul marilor corporatii medicale.
      Lamaia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetari stiintifice. In plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor si asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetatori au ajuns la concluzia ca lamaia are capacitatea de a vindeca aceasta afectiune grava. Iar daca se adauga bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrata.
      De asemenea, lamaia are un foarte puternic efect anti-microbian, putand trata cu succes o gama larga de afectiuni fungice si bacteriene. Lamaile sunt foarte eficiente in tratamentul viermilor si parazitiilor intestinali. Nu in ultmul rand trebuie precizat ca acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, regleaza tensiunea arteriala, lupta impotriva stresului si calmeaza sistemul nervos.
      Un fapt si mai interesant este reprezentat de sursa acestei informatii: Aceasta provine de la unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, care sustine ca, in urma unui numar de 20 de teste de laborator efectuate din anul 1970 pana in prezent a fost dovedit ca: Lamaia distruge celulele cancerigene in 12 forme ale cancerului. De asemenea, previne raspandirea celulelor cancerigene si are un efect de 10.000 de ori mai puternic decat medicamente si tratamente, cum ar fi chimioterapia sau medicamentele impotriva cancerului.
      Chiar si mai interesant este faptul ca acest tip de tratament cu bicarbonat de sodiu&lamaie distruge doar celulele canceroase. Adica, nu afecteaza celulele sanatoase.
      Este foarte simplu sa prepari aceasta solutie:
      Amesteca ½ (jumatate) de lingurinta de bicarbonat de sodiu in 250 de ml de apa, impreuna cu zeama de la o jumatate de lamaie. Este important sa retineti ca efectul lamailor organice este mult mai puternic.
      Bautura miraculoasa este gata!
      Se consuma inainte de micul dejun pe stomacul gol.

      Sursa: Internet

      Ștergere
  31. Am revenit sa va spun despre ce s-a intamplat astazi inainte de a incepe rugaciunea. Mi-a fost rau. Azi nu m-am simtit bine toata ziua. Am facut febra dupa ce am scris ultimul comentariu. Eu nu fac febra nici daca am vreo infectie. Am zis sa ma intind putin si am adormit. Luasem un paracetamol. Nu stiu ce forta m-a sculat la ora 21 fix si desi mi-era tot rau am inceput sa ma rog.
    Am scris la un alt articol al Mariei unde doreau si altii sa se roage impreuna cu ceilalti ca vor fi ispite si piedici ca sa n-o facem. Si am scris ca o sa revin sa va spun ca sa ne tinem aproape si sa nu uitam s-o facem in fiecare seara. Exista si alte lanturi de rugaciune pe tot cuprinsul tarii si chiar al planetei, unele laora 22,30,altele la 23 sau la 18. Nu conteaza cateva ore, conteaza unirea inimilor intru acelasi gand.Daca gandurile si sufletele noastre se unesc,puterea cuvintelor noastre va creste exponential.
    Dupa Tatal nostru si Nascatoare de Dumnezeu cuvintele curgeau singure. Nu mi-e rusine s-o fac aici in fata voastra pentru ca stiam ca nu sunt de la mine, caci nu le gandeam, ci de la voi, si de la voi ca de la Dumnezeu, sau de la Dumnezeu ca de la voi. Am simtit un suvoi atat de fierbinte de dragoste si de lacrimi de parca eram pacatul intregii lumi. Nu stiu de ce dar am spus si lucruri la care nu ma asteptam si pe care le-am aflat acum. Vi le spun si voua nu pot sa le ascund. Mi-a venit sa ma rog pentru neamurile noastre duse care au lasat in urma pacate nemarturisite. Si mai ales pentru femei. Pentru toate. Si cele in viata. Asa am aflat ca o buna parte din vina o au femeile. Si eu sunt femeie. Ele au o cruce mare de dus si de recunoscut. Nu doar pentru avorturi,despre care stim ci si pentru nesatioasa lor dorinta de a controla, de a avea, de a manipula barbatii pe plan politic si in viata de toate zilele. Ele cu mintea lor au prefacut de multe ori adevarul in minciuna pentru a dobandi dumnezeu stie ce. Situatii financiare bune, confort, e firesc sa-si asigure viitorul copiilor lor pe undeva, dar nu transformand barbatii in unelte lipsite de ratiune si vointa proprie. Nu e o morala. Asta am rostit, rugaciune pentru curatarea 0femeii de perversitati si pentru privarea barbatului de adevarul lui Dumnezeu. Apoi a mai fost ceva. Rugaciunea pentru infierea copiilor orfani, mai ales a femeilor care fac avorturi si nu mai pot face copii. Cine nu mai poate face copii trebuie sa infieze copii, sa boteze cati mai multi copii nebotezati. Restul din rugaciune a fost cu gandurile mele si sufletul meu.
    Atat am avut de spus pentru azi. Mi-a trecut febra, curg apele pe mine acum cand va scriu desi nu este atat de cald dar ma simt bine. Ma simt implinita,ma simt usoara si va multumesc din suflet dragi femei si barbati,dragi oameni, oameni dragi. Nu aveti teama, Dumnezeu este Lumina. Nu va fie teama de Lumina Sufletelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sanatate!

      Ștergere
    2. Multa bucurie,pace si lumina.

      Ștergere
    3. Frumoase gânduri Anonim 3 iulie 2016,22:07.
      Multă sănătate și numai bine! Mulțumesc ptr rugăciunea inimii pe care ai spus-o către Dumnezeu-Tatăl !

      Ștergere
    4. multumesc, oameni buni!

      Ștergere
    5. Anonim 3/7/16,22:07 aceasta a fost cu adevarat o rugaciune prin Harul Duhului Sfant.Temperatura ce ai simtit este efectul harului.Ai primit harisma rugaciunii si eu personal, multumesc pentru ca ai impartasit cu noi ceea ce ai fost luminata sa te rogi,astfel ca si noi sa o putem face in acelasi gand,dar in acelasi timp, sa constientizam propriile noastre greseli si sa primim si medicament.Slava lui Dumnezeu pentru toate ! Si eu aceleasi rugaciuni obisnuiesc sa fac...Multumim.Cu drah,Lucia.

      Ștergere
  32. RUGACIUNE PENTRU POPORUL ROMAN MANASTIREA DRAGOMIRNA

    O Doamne Dumnezeule cel mare și minunat, Care păzești legământul și indrumarea pentru cei ce Te iubesc pe Tine și iau aminte la poruncile Tale. Păcătuit-am, fărădelege am facut, ca si cei nelegiuiți ne-am purtat, răsculatu-ne-am și ne-am depărtat de la poruncile și de la legile Tale și n-am ascultat de slujitorii Tăi.
    A Ta este, Doamne dreptatea, iar a noastră rușinarea fețelor noastre.
    Drept este Domnul Dumnezeul nostru în toate mustrările și pedepsele Sale, căci n-am ascultat glasul Tău. Domne Dumnezeule, a noastră este rușinarea fețelor a conducătorilor, a mai-marilor și a părinților noștri, căci noi toți am păcătuit Ție. Răzvrătitu-ne-am și tot poporul a călcat legea Ta și s-a depărtat de la voia Ta, nevoind să mai audă de glasul Tău.
    Venit-au peste noi dezbinarea, nelegiuirea și nenorocirea, iar noi nu ne-am trezit și n-am îmbunat prin pocăință fața Ta, și nu ne-am întors de la nelegiuirile noastre și n-am luat aminte la voia Ta, arătată nouă prin slujitorii Tăi.
    Drept aceea vrednici suntem de toată ocara și mustrarea, de toată pedeapsa și nenorocirea, de toată osânda și chinul.
    Însă precum a domnului Dumnezeului nostru este judecata, dreptatea și mustrarea, asa este și milostivirea și indurarea. O DOAMNE MILUIEȘTE! O DOAMNE SPOREȘTE!
    Întoarcă-se acum, Doamne Dumnezeul Nostru, după milostivirile îndurărilor Tale, toată mânia și toată văpaia urgiei Tale de la poporul român!
    Căci pentru păcatele noastre și pentru fărădelegile părinților și ale înaintașilor noștri, neamul românrsc a ajuns de ocară și fărâmițat de toți cotropitorii noștri.
    Ascultă acum Dumnezeul meu rugăciunea robului Tău și ruga fierbinte a neamului meu și luminează fața Ta spre poporul român, pentru Numele Tău cel Sfânt!
    Iartă greșeala cea de voie și cea fără de voie și toate păcatele noastre, ale moșilor, strămoșilor și înaintașilor noștri.
    Pleacă Dumnezeul meu urechea Ta și auzi; deschide ochii Tăi și vezi mâhnirea poporului român care cheamă numele Tău cel Sfânt.
    Că nu pentru faptele noastre drepte aducem înaintea Ta rugăciunile noastre cele fierbinți ci pentru milele Tale și îndurările Tale bogate și nesfârșite.
    O DOAMNE ASCULTĂ! O DOAMNE IARTĂ! O DOAMNE IA AMINTE ȘI LUCREAZĂ!
    Nu întârzia pentru Numele Tău, Dumnezeul meu; căci numele Tău îl poartă și neamul acesta românesc!
    Dăruiește Doamne, poporului meu biruință asupra vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, știuți și neștiuți. Izbăvește-l de urmașii cotropitorilor a celor care duc și acum mai departe voința cea cotropitoare a părinților și înaintașilor lor.
    Întoarce-i pe ei de unde au venit ca să ne lase pe noi să trăim în pace, întru poruncile Tale.
    Ajută Doamne, neamul românesc să revină în granițele strămoșilor fără război și gâlceavă și dăruieste-i lui independență energetică, economică, tehnologică, politică și militară și mai ales moral - duhovnicească ca să nu se mai amestece în cărmuirea noastră nici un neam străin.
    Pe toți cei necredincioși, împiatriți la inimă, păgâni, eretici și schismatici adu-i la dreapta credință, în Biserica Ta cea Sfântă.
    Izbăvește-ne de toți antichriștii care ne înconjoară și de antichristul cel mare care va veni.
    Pe tot poporul român fă-l înțelept și iscusit la minte mereu cumpătat și pașnic făcând din el templu al dreptei credințe.
    Mijlocitoare pentru noi aducem înaintea Ta însăși bunătatea Ta cea nemăsurartă, împreună cu Stăpâna noastră de Dumnezeu Născătoarea și pururea Fecioara Maria și împreună cu acestea pe Sfinții acestui neam și pe toți Sfinții de pretutindeni și toate Puterile Îngerești, care trăiesc întru bucuria Ta cea nesfârșită și laudă neîncetat în ceruri Numele Tău cel mare și Preasfânt, al Tatălui, Al Fiului și al Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor .Amin.
    SPER SA FIE DE FOLOS TUTUROR: DOAMNE AJUTĂ POPORUL ROMÂN ȘI SCUMPANOASTRĂ ROMÂNIE!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mă bucur ptr că,de data asta vor mai mulți să se roage Lui Dumnezeu.Să fie cum spune-ți voi la ora 21.Dumnezeu să vă binecuvânteze!Doamne-ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TE PUP CRISTINA, SI TE PORT IN SUFLET, ASA CUM O PORT PE MARIA, DESPRE CARE AM CREDINTA CA ESTE ALTFEL DECAT NOI, IN SENSUL DIVIN , AL MIRACOLULUI. MARIAH

      Ștergere
    2. Mariah mă bucur enorm ptr că, ai revenit,da ai dreptate în ceea ce privește doamna Maria.
      Și eu te pup și vă urez numai bine,mai ales să trecem prin toate încercările de care suntem acum cu toții încercați.
      Într-o rugaciune putem fii toți unul cu Dumnezeu.
      Dumnezeu fie Slăvit!Într-un El noi avem viață și într-un Cristos noi vom avea viață veșnică.
      Multumesc sora mea!Vă iubesc pe amândouă și pe tine și pe doamna Maria.😙😚Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
  34. Sa copiem rugaciunea de la Manastirea Dragomirna si s-o rostim toti.
    Mantuieste Doamne poporul tau si binecuvanteaza Mostenirea Ta, Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste, si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau.

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua. Dragilor nu intrati in panica,nu parasiti tara noastra sfanta,ca unde plecati nu o sa fiti protejati ca in tara la noi.Profetiile se vor implini,si noi fiecare in parte vom raspunde dupa faptele noastre,si nu ne-a ramas decat sa ne intoarcem la crrdinta.Ginditiva cat a suferit Domnul nostru IISUS HRISTOS pentru pacatele omeniri,si noi de ce fugem de suferinta oare nu le meritam.Eu am aflat de doamna Maria,intimplator la televizor,cand a spus pentru prima data de Prunca lui IISUS la care pe mine ma surprins ca nu am stiut de aceasta profetie,si de atunci o urmaresc in fiecare zi,pentru ca este singura din lume care zice de profetii adevarate.Noi Romanii sa fim mindri ca avem asa o persoana in tara noastra,sa o respectam si sa-i cerem ajutorul daca nu stim unele lucruri despre credinta.Eu cred ca doamna Maria,a scris multe profetii,care sunt tinute secret la Vatican,si multe o sa mai fie scrise,cand vrea Bunul Dumnezeu.Eu cred ca acest Razboi va incepe de la Credinta, din cauza Vechiului Testament,si Noului Testament,si urgia va incepe de la Apus pana la Rasarit. Noua nu ne ramine decat sa ne intoarcem la credinta,ce-i care vor sa-si salveze suftetul,pentru ca profetiile se vor indeplini,si Prunca lui IISUS trebuie sa apara in Romania,ca si ia are rolul ca si Inaintemetgatorul,Sfantul Ioan Botezatorul.Ma repet ca eu cred in parintele Arsenie Boca,el zicea cine are necaz,sa aprinda o lumanare,sa ingenuncheze,si sa zica de 9 ori rugaciunea TATAL NOSTRU este ce-a mai puternica rugaciune de pe pamnint pentru ca si Mantuitorul a rostit-o pe pamint.Putem sa ne rugam fiecare la ce ora putem,pentru ca in tara la noi in munti sunt foarte multe persoane care se roaga pentru noi toti,ei sunt numiti oameni lui Dumnezeu,si noi nu o sa-i vedem si nici nu o sa-i cunoastem ca sa le multumim pentru se roaga neincetat pentru noi.Ce care doriti puteti asculta pe parintele Arsenie Boca tot ce gasiti pe internet.Cuvinte de mantuire,Lumini pe cararea imparatoei,Cauzele spiritiale ale boli,Vindecari si sfaturi,si multe altele.
    Doamna Maria, Bunul Dumnezeu sa va de-a sanatate,sa puteti termina cartea.
    Cu mult respect, Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ar fi sa ne rugam la aceasi ora.FOARTE IMPORTANT!Cu drag Maria H

      Ștergere
  36. Am revenit si azi sa va spun ca e a doua zi de rugaciune, am intarziat putin, dar n-am ratat ora,am facut rugaciunile incepatoare si cea de la Manastirea Dragomirna.
    Voi reveni aici spunandu-va asta din cand in cand ca sa nu acaparez acest spatiu. Am invatat ca focul aprins trebuie intretinut, altfel se stinge. Se pot aduna multi dar pot ramane putini. Si trebuie sa fim din ce in ce mai multi. Daca ne lasam prada celor ce am putea face si nu celor ce facem ASTAZI, acum, noi, unul, doi, cinci, eu, tu, cati suntem, restul e amagire. Sa nu treaca ziua pana n-am facut-o, ne vom pierde starea de spirit si multi se vor risipi de grija problemelor personale care se aduna peste zi sau de grija zilei de maine.
    Nu ma indoiesc de nimic din ce a spus Dumnezeu ca va fi si nici de slujitorii sai cu inima curata. Ma bucur pentru ca exista o femeie cu suflet de prunc printre romani, si ca i s-a dat acest minunat har, al vederii inainte. Insa mai stiu ca tot Dumnezeu a spus ca pentru 10 oameni care iL iubesc pe Dumnezeu cu tot sufletul lor si se indreapta, facand tot ce stiu si pot pentru asta, Dumnezeu va salva Cetatea.
    Iar eu una, nu vreau sa ratez asta.
    In plus, nu am groaza in suflet. Nu stiu de ce si cui se datoreaza acest fapt. Poate nu simt pericolul, poate sunt inconstienta sau am o inima amortita, sau poate increderea mea in Dumnezeu este ca aceea in mama si tatal meu daca ar mai fi aici. Il iubesc si orice mi-ar trimite stiu ca este tot ce a putut sa-mi dea mai bun.
    Suntem fii risipitori, dar daca ne intoarcem spasiti Acasa invatand lectia, nu vom fi alungati, caci ce rost mai are pedeapsa?

    RăspundețiȘtergere
  37. Bunul Nostru Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru rămânem in Mâinile Tale si ajuta ne să fim sănătoși, sa fim buni blanzi plini de înțelepciune de iubire sa avem liniște pace in țara noastra si întăreste credinta noastra în Sfânta Treime. Ocrotește Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic acest popor de toate necazurile primejdiile de cutremur de război de dezastru si de toate bolile. Amin.niculina

    RăspundețiȘtergere
  38. Frumoase postari dragii mei.Va iubesc si va imbratisez.Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  39. RUGACIUNEA PENTRU NEAM SI TARA - PARINTELE GHEORGHE CALCIU

    Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule și Duhule Sfinte, în acest post a sfintelor patimi ale Fiului Tău, Domnul nostru Iisus Hristos, venim la Tine, Doamne, cu pocăință și durere în inimi să ne rugăm pentru poporul românesc. Ascultă cererea noastră în ajunul marii sărbători a învierii triumfale a Mântuitorului nostru Hristos.
    Intră Doamne, ca un împărat ceresc în țara noastră și în neamul nostru și-l scapă, Iisuse de uneltirile vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Că prigonește vrăjmașul sufletul neamului românesc și viața lui o calcă în picioare. Făcutu -l-a să lociuască în întuneric ca morții cei din veacuri și sufletul lui este mâhnit de moarte.
    Că l-au trădat cei puși de Tine să-l conducă și au uitat că Tu ai spus că cel ce vrea să fie întâiul, să slujească tuturor. Și ei au știut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit și l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri și au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat.
    Dar poporul acesta Te slăvește, Doamne, nu numai cu buzele, ci și cu inima.
    Adu-Ți aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii și monahiile care zilnic se roagă pentru el și pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă suntem nevrednici de mila Ta. Pentru că toți ne-am abătut , toți am făcut nelegiuire și ierarhii, și preoții și credincioșii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul!! Ci încetează, Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc.
    Adu-Ți aminte de bunătatea Ta și-l miluiește pe el. Adu-ți aminte, Iisuse, de frații noștri care sunt în afara țării, în exil sau vânduți o dată cu teritoriile cedate, și-i miluiește pe ei.
    Reunifică poporul Tău. Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârșite, apostaziile, răutățile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare și la răzvrătire împotriva Ta. Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile cerești, pe Sfinții Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru și pe toți mucenicii, sfinții și cuvioșii care au slujit Ție cu credință curată.
    Adu-ți aminte, Stăpâne, de toți cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică, Țară și Neam; adu-ți aminte de sângele lor care s-a vărsat și pune-l pe acesta în balanța iertării noastre.
    Redă poporului nostru pământul pe care l-a păzit cu grijă și credință prin veacuri, redă-i bisericile și mănăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului și îmbelșugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creștină și națională de altă dată, conducători buni și cinstiți, neasupritori, nemincinoși și nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoți dăruiți Bisericii și Neamului, credincioși misiunii lor, adevărați secerători, așa cum îi vrei Tu, Milostive. Auzi-ne, Doamne, întru îndurarea Ta”!
    Nu intra, Stăpâne, la judecată cu robii Tăi, ci întoarce-Ți iar privirea spre noi și ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Și trecând prin patimile toate, curățați prin suferință, să ajungem și la Sfânta Ta înviere, Iisuse, slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt, acum și pururea și în vecii vecilor . Amin!
    RUGĂCIUNE PRIMITĂ DE LA PREOTUL PAROH
    DOANE JUTĂ TUTUROR ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI ȘI ROMÂNIEI ȚARA MEA DE DOR

    RăspundețiȘtergere
  40. RUGĂCIUNE CATRE SFINȚII ROMÂNI DIN ÎNCHISORI

    O, Sfinților mărturisitori care în temnițe și prigoane, prin multele voastre pătimiri ați stăvilit intrarea vrăjmașului cea cu mânie pornită asupra Bisericii lui Hristos, vouă celor care ați suferit foame, ger, schingiuiri, umilință și chinuri de tot felul întru apărarea legii celei stămoșești, vă aducem mulțumirile noastre. Ca cei ce bine v-ați săvârșit pentru învierea neamului românrsc, iar acum cu îngerii și arhanghelii vă veseliți în lumina cea neînserată a Împărăției cerești, vă rugăm să nu încetați să mijlociți la Preaputernicul Dumnezeu ca să ne dea iertare de păcate și să ne păzească pe noi și Sfânta Biserica Sa de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de necredință și de războiul cel dintre noi.
    Povățuiți-ne pururea pe calea mântuirii, a răbdării și a dragostei, ca neclintiți și uniți să rămânem până la sfârșitul vieții întru credința cea adevărată.
    Așa Sfinților mărturisitori, care în strâmtorările și necazurile din viața voastră pământească ați cerut ajutorul Puterilor cerești rugămu-vă pe voi , noi nevrednicii ca să primiți în ecest ceas rugăciunile noastre și să ne acoperiți de smintelile veacului acestuia și de răutățile celor potrivnici, ca și noi pe calea cea strâmtă și cu chinuri, neînfricați să mărturisim Evanghelia lui Hristos, spre Slava lui Dumnezeu și mântuirea neamului românesc. Amin.
    ACATISTUL SFINȚILOR MARTURISITORI DIN ÎNCHISORI A FOST ALCĂTUIT DE SFÂNTUL PĂRINTE IUSTIN PÂRVU

    RăspundețiȘtergere
  41. - Eu va multumesc pt rugaciunile marilor traitor de dumnzeu si martiri si le fac pe rand asa cum le trimiteti, sa nu ramana vreuna dintre cei ce se obosesc si trimit, necitita.
    N-am putut reveni zilnic dar asa cum am vorbit aici, ziua nu trece fara rugaciunea aceasta. Revin sa va spun despre trairile mele poate vor prinde curaj si altii, pentru ca inimile noastre infratite in duh sa nu se desparta, indiferent de numarul celor care o vor face, doi sau o mie.
    Dar nu numai de asta am revenit ci sa va spun cum lucreaza Dumnezeu. Alaltaieri n-am fost deloc impacata cu mine. Ma rugam dar am stiut ca nu a ajuns la Dumnezeu rugaciunea mea fiindca nu m-a inundat linistea aceea de eternitate de la sfarsitul ei, ci dimpotriva, framantarea, neputinta, o stare de incomplet, de gol, de adevar nedibuit . Desi mai aveam inca multe de facut n-aveam pace sa le fac. Asa ca am lasat tot balta si am iesit afara, in noapte, sa simt ca merg si ca dau de mine. Ma-ntreb, de ce vreau eu binele cu tot dinadinsul? De ce vreau eu ceva ce poate Dumnezeu nu vrea? De ce sa traim cu orice prêt? Daca nu meritam? Daca faptele noastre chiar sunt de neiertat? Cum sa nu recunosc eu trambitele de care spunea cineva pe-aici, sau ca vine dezastrul fiindca unde te uiti e numai rau? Daca e prea tarziu sa mai schimbam ceva si numai orgoliul sau frica si lasitatea ne imping sa nu acceptam finalul biblic? Ce ma face pe mine sa cred ca el nu e acum? De ce nu vreau sa cred ca mila Domnului a ajuns la sfarsit cand a zis ca va veni de data asta cu sabia? Stiam doar ca faptele sunt fapte si ce-ai omorat, cum se spune, omorat ramane. Dar, de ce sufletul meu nu se insapimanta, cu tot plansul pentru durerea lumii asteia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeul biblic a fost creat dupa chipul si asemanarea omului si nu invers.

      Uite de spune Pavel despre Dumnezeul pe care-l vestea el:

      2. Şi Pavel, stând în mijlocul Areopagului, a zis: Bărbaţi atenieni, în toate vă văd că sunteţi foarte evlavioşi.
      23. Căci străbătând cetatea voastră şi privind locurile voastre de închinare, am aflat şi un altar pe care era scris: "Dumnezeului necunoscut". Deci pe Cel pe Care voi, necunoscându-L, Îl cinstiţi, pe Acesta Îl vestesc eu vouă.
      24. Dumnezeu, Care a făcut lumea şi toate cele ce sunt în ea, Acesta fiind Domnul cerului şi al pământului, nu locuieşte în temple făcute de mâini,
      25. Nici nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi cum ar avea nevoie de ceva, El dând tuturor viaţă şi suflare şi toate.
      26. Şi a făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc, ca să locuiască peste toată faţa pământului, aşezând vremile cele de mai înainte rânduite şi hotarele locuirii lor,
      27. Ca ei să caute pe Dumnezeu, doar L-ar pipăi şi L-ar găsi, deşi nu e departe de fiecare dintre noi.
      28. Căci în El trăim şi ne mişcăm şi suntem, precum au zis şi unii dintre poeţii voştri: căci ai Lui neam şi suntem.

      Deci Dumnezeul creator al universului nu locuieste nici in biserici si nici nu are nevoie de jertfe, rugaciuni sau slujbe. NOI locuim intr-insul. :)

      Ștergere
    2. te citez pridikitch ''Deci Dumnezeul creator al universului nu locuieste nici in biserici si nici nu are nevoie de jertfe, rugaciuni sau slujbe. NOI locuim intr-insul. :)''

      raspuns
      total FALSSSSSSS

      pridikischhVERSETELE SCRISE DE TINE nu le pricepi si iara vorbesti PROSTII mai mari ca tine ....
      templele ATENIENE nu sint LA FEL cu biserica lui HRISTOS
      daca citesti cu atentie , ceea ce NU AI FACUT pina acum vezi CLAR ca in templele ATENIENILOR , ADICA PAGINI era scris ''"Dumnezeului necunoscut".
      deci TEMPLUL LOR ERA MORT si NU ERA TRUPUL LUI HRISTOS ca NU ERA FACUT asa

      deci atenienii CARE AU FACUT TEMPLU FARA SA CUNOASCA CE SI CUM DESPRE CAPUL LUI ADICA HRISTOS si sa devina BISERICA se inchinau NU LUI DUMNEZEU ci unei cladiri CU DUMNEZEU NECUNOSCUT ....

      VEZI ASTAZI TOT FELUL DE TEMPLE CU DUMNEZEI CARE SINT demoni LA CARE SE INCHINA toti CA NU STIU DIFERENTELE si atunci singurul TEMPLU A LUI DUMNEZEU ADEVARAT ESTE BISERICA caci scris este >
      şi Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui mântuitor şi este.
      24.Ci precum Biserica se supune lui Hristos,


      saul care A DEVENIT pavel A PRIGONIT CRESTINII si A ORBIT asa ca NU AVEA CUM SA SPUNA DESPRE BISERICA CRESTINA CEVA in acele versete , DAR TU CA SI RESTUL care NU STITI SUNTETI ORBI desi aveti impresia ca vedeti ...


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR care NU CITESC CU ATENTIE SI SCOT DIN CONTEXT ... ASA FACE SI DIAVOLUL CARE INCA DE LA INCEPUT ERA UCIGAS DE OAMENI si oricine schiba adevarul este al diavolului ....

      ASADAR PRIDIKISCHH de cite ori deschizi gura SPUI PROSTII mari ca tine si demonii nu te lasa sa vezi ....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere

    3. TE CITEZ Emanuel Prichici8 iulie 2016, 00:46
      ''Dumnezeul biblic a fost creat dupa chipul si asemanarea omului si nu invers.''

      TOTAL FALSSS SI DIAVOLESC .....
      IOV 38
      2."Cine este cel ce pune pronia sub obroc, prin cuvinte fără înţelepciune? PRIDIKISCHHH
      asta e cea mai mare blasfemie spusa pina acum de tine DIAVOLE
      uite aici ce scrie la iovvv
      1.Atunci Dumnezeu i-a răspuns lui Iov, din sânul vijeliei, şi i-a zis:
      2."Cine este cel ce pune pronia sub obroc, prin cuvinte fără înţelepciune?
      3.Încinge-ţi deci coapsele ca un viteaz şi Eu te voi întreba şi tu Îmi vei da lămuriri!
      4.Unde erai tu, când am întemeiat pământul? Spune-Mi, dacă ştii să spui.

      deci pridikischh omul e dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu , NICIODATA INVERS CACI unde erai tu CIND DUMNEZEU a facut cerul si pamintul .....

      aviz amatorilor si amatoarelor care au impresia ca judecata DIN CUVINTELE LOR este o joaca .... socoteala o sa dati pentru fiecare HULA scrisa si pedeapsa VA FI PE MASURA

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    4. Iar ai inceput crestinule ortodox? Tu n-ai nicio limita? De Sorin n-ai zis nimic, poate si pentru ca ti-a dat cateva palme. Ai o placere bolnava sa te legi de cuvintele cuiva si sa le rastalmacesti aiurea. Iti folosesti libertatea fara cap!

      Ștergere
  42. -De ce sunt asa anapoda, de ce tot sper intruna, ce din mine se minte asa, de ce nu accept Judecata lui Dumnezeu pe pamant? Si tot gandind asa ma uit la cer. Norii pacla. N-am vazut in ei nicio spartura de senin, pareau ca un zid si zic: ce bine macar doamne, ca ne-ai dat si ceva care nu depinde de materie si chiar daca pe ea o s-o faci terci, nu mintea inselatoare, dar gandul sufletului poate strabate orice!! Si-mi cade ca o piatra-n cap: "Pe asta, nu-l mai aveti!" M-am oprit in loc sa ma dezmeticesc, ca mi s-a parut ca n-am auzit bine ( vb.vine- auzit-). Da clar, nu venea din mintea mea ca altfel de ce sa raman ca la dentist? O fi subconstientul, Doamne sfinte, sau asta o fi gandul sufletului? ca eu nici ca pot sa port chiar asa, conversatii libere cu Dumnezeu! Oare nu mai avem gandul sufletului? Cum adica? Sau ganduri care strabat??? m-am tacanit! dar daca nu? daca nu m-am tacanit si de fapt, asta e? Doamne, ce cucui minunat mi-ai facut! NOI NU MAI AVEM GANDURI CARE SA STRAPUNGA ! SA STRAPUNGA PANA LA TINE! De ce? ? fiindca nu mai credem ca poate strapunge ceva in atata negura! Noi nu mai credem in viata adevarata, credem doar in moarte, noi nu mai credem in oameni, credem doar in neoameni, nu mai credem in dreptate ci in strambatate, noi nu mai credem in cinste ci in hotie, nici in adevar nu mai credem, pana si cand se infaptuieste credem ca este zadarnic, nici in iubirea celorlalti nu mai credem ci in rautatea si ura sau amagirea lor, ce zic eu, noi nu mai credem nici in iertarea si iubirea lui Dumnezeu! nu mai credem si nici n-am crezut vreodata ca Dumnezeu a suflat peste noi Duhul lui. Altfel am fi stiut din ce aluat suntem facuti si CINE ESTE ACELA care s-a sacrificat pt. noi. Sau s-a lasat omorat in chinuri degeaba? Oamenii nu fac altceva nimic decat sa-si astepte moartea rugand-o sa vina, in cor, fara sa faca nimic bun nici cu carnea lor, nici cu Duhul lor. Iisus a stiut ca va muri si nu s-a dat batut, a luptat in duh pana la capat, capatul Reinceputului si pe unde a trecut a rezamislit Viata. Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui, sa creada si sa fie VIU! Sa nu fie doamne atunci dupa credinta acelora care nu mai cred, ca CEEA CE CREDEM aia vom avea! Stiam ca lipsa nadejdii, lipsa dragostei, implicit a iertarii, (ca nu se poate una fara alta),

    RăspundețiȘtergere
  43. -lipsa credintei, (a increderii in Dumnezeu) sunt pacate impotriva Duhului Sfant, care nu se iarta, fiindca acestea te duc la insingurare, la desprinderea de Dumnezeu, iar fara El flacara ta se stinge, iti negi insasi originea, viata, existenta, nu Dumnezeu nu te iarta, tu nu iti ierti existenta, nercunoscand Duhul care ti-a dat viata, ti-o anulezi, fiindca Dumnezeu iti respecta alegerea, liberul tau arbitru. Vei dobandi doar ce crezi ca esti si ai. Singur, nimic!
    Si ma gandeam la Maria, insarcinata sa transmita aceste vesti grele pentru omenire, asa cum poate Sf Ioan Botezatorul cuvanta in pustie, dar si ea si Sfantul spuneau, rugati-va, caiti-va, sa plece mania lui Dumnezeu de la voi, sa ramaneti VII. Maria nu are o sarcina usoara dar n-a uitat sa spuna niciodata, rugati-va Domnului Iisus si Maicii Domnului sa fiti paziti si ocrotiti si se vede ca asa a fost pana acum, toti cei care au facut-o, trecand sau nu pe aici, au fost ocrotiti.
    Nu mica mi-a fost mirarea, dupa acea noapte sa citesc azi la ea articole despre pacatele impotriva Duhului Sfant si despre dragostea lui Dumnezeu.
    Credeti ca ea nu-si doreste sa aduca si vesti bune? Dar de unde? Ce semanam aceea culegem. Ian poftiti dumneavoastra si cu -gandul sufletului- pulverizati deasupra chipului si numelui celui urat de lume praf de stea dumnezeiasca, si in loc de hula, ziceti –lumineaza-l Doamne si inchipuiti-vi-l poleit din cap pana-n picioare cu cinste, bunatate, dragoste si intelepciune, viteaz si de neinduplecat in fata ispitelor, si asa cu fiecare om politic,cu fiecare venetic care ne trece pragul tarii si ori se schimba, ori se topeste! Dar daca am face-o toti? Toti cu tot in jur. Acasa, la serviciu, in tramvai si pe ecranul televizoarelor din care nu mai iesim.
    Va propun un exercitiu. Sa-l pulverizam toti in rugaciune pe Soros de exemplu, pentru inceput, sa ne verificam, ce ziceti? Ati vrea voi, mai intai trebuuie s-o facem cu noi, cu noi insine, cei mai pacatosi dintre pacatosi.
    Abia acum ma simt apta sa fiu din nou cu voi, reintregita, la rugaciune.
    Cred ca am putea sa-i ajutam si noi pe preoti spunand:
    - Cat de marite sunt Lucrarile Tale, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soros trebuie exorcizat de urgenta!

      Ștergere
    2. Nici lui Merkel nu i-ar strica o exorcizare.

      Ștergere
  44. Ce semanam aceea culegem.

    Ti-ai dat singur raspunsul Anonim. Nu Dumnezeu pedepseste ci noi culegem roadele actiunilor, vorbelor, gesturilor si gandurilor noastre.

    Ian poftiti dumneavoastra si cu -gandul sufletului- pulverizati deasupra chipului si numelui celui urat de lume praf de stea dumnezeiasca, si in loc de hula, ziceti –lumineaza-l Doamne si inchipuiti-vi-l poleit din cap pana-n picioare cu cinste, bunatate, dragoste si intelepciune, viteaz si de neinduplecat in fata ispitelor, si asa cu fiecare om politic,cu fiecare venetic care ne trece pragul tarii si ori se schimba, ori se topeste! Dar daca am face-o toti? Toti cu tot in jur. Acasa, la serviciu, in tramvai si pe ecranul televizoarelor din care nu mai iesim.

    Asta tot spunea Didona: sa nu mai hulim si sa "improscam" cu iubirica. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubeste-ti vrajmasul !

      Ștergere
    2. Doamna Maria, i-am raspuns ceva aici venerabilului domn, se poate sa imi aprobati comentariul? Multumesc

      Ștergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-o vrea Dumnezeu ca Mare este!

      Ștergere
    2. Doamne,adu-ne pace in suflete si intre oameni binevoire

      Ștergere
  46. Copii nestiutori ....rugati-va singuri ...Nu faceti lucruri de care numaveti habar ! Mai sus o femeie spunea ca s-a simtit rau ...era firesc ! Nu vamaruncati ...dupa ureche in chesti ce nu stiti . E unmrisc enorm ! Demcite ori v-am avertizat de pericolul asta al new ege ? Rugaciunile voastre colective tot de acolo vin . STITI VOI PE CINE HRANITI CIND FACETI ASTA? Nu aveti habar ....Incetati cu prostiile astea . UNUL SINGUR DIN VOI ...DE ARE UN PARAZIT NUMIT LUX (Lucifer va zice ceva ?) dati lui toata energia voastra atunci cindmva rugati colectiv . Le trebuie ...multa . De acea vor chestiile astea de MASA . In trecut ...erau inauntrul preotilor ce faceau sacrificii umane ...astazi ...in predicatori ce atrag grupuri mari de oameni . Sau ....grupari de rugaciune . Ideia asta provine de la new ege ...Religie moderna creata pt a tine omul sclav . De catre Draconiani , sau cei veniti din constelatia Draco . Grii , cum a-i chemati voi , lucreaza pt acesti paraziti demoniaci . Religia new ege a fost studiata indelungmde catre ei ...pt a ...prinde omul mai bine . Moda asta cu rugaciunea colectiva vine de la ei !
    Ce credetimvoi ...ca v-a spun toate astea ...din pareri sau carti ? Mi-a fost spus ....decind aveam 4, 5 ani . Din pacate a-i cunosc mult prea bine ..personal ...nu s-ar mai fi intimplat asta ...nu e de dorit nici la cel jai kare dusman . De nu aveam o ...protectie puternica , nu as fi ...supravietuit . Stiu despre ce este vorba ! Nu va jucati cu focul . Rugati-va fiecare personal , cum vreti ...sunteti pe calea buna ...dar cind e vorba de multe persoane unite , inpreuna ....vin atrasi ca musca de ...hoit . Femeie draga ...multumeste-i kui Dumnezeu ca ai scapat doar cu febra si a te simti o zi rau ...!!!! Incetati cu asta ! Astia sunt dusmanii jurati ai omului . Apocalipsa va venii din cauza ca nenorocitii astia au manipulat adn -ul omului . Dumnezeu ...nu stie ce sa faca cu un om asa de contaminat de catre acesti ...paraziti . Cind vorbeam de ,, neghina " ..la ei si la roadele munci lor ma refeream . Sunt dusmanii miei , ai vostri ...Si voi ce faceti , a-i hraniti ? Nimic nu faceti de nu stiti . Nu va aventurati ...aiurea , dragi de voi ....Eu am spus ce aveam de spus ...E incredibil , nu pot crede ca e adevarat ..!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin T, sar putea să ai dreptate,știu la ce faci referire.După ce m-am rugat aseară la ora 21,am avut o senzație ciudată,mi-a amorțit brațele și picioarele,apoi ma luat o durere de cap îngrozitoare,totul parcă se învartea în jurul meu.Se pare că ai dreptate,e un parazit care fură energia și intră în contact cu noi la aceeași oră la care noi ne rugăm.Până acum nu am mai pățit așa ceva,e prima oară.O să mă rog la ora mea pe care o știu doar eu și Dumnezeu.
      Mi-ai deschis ochii,...trebuie să fiu mai atentă pe viitor.
      Mersi Sorin T!
      Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    2. Sorin T, Iisus a spus ca unde doi sau trei se aduna in numele Lui acolo este si El prezent. Acum depinde de fiecare in numele cui se roaga.
      Mai mult, toate cate le cerem in rugaciune sa o facem ca si cum am primit deja.

      Ștergere
    3. Buna completarea asta -S-o facem ca si cum am primit deja-
      Multumim!

      Ștergere
  47. fratele meu, iti multumesc pentru intentiile tale bune
    nu stiu daca stii, Iisus le-a spus ucenicilor sa privegheze cu el o noapte in rugaciune,toti au adormit

    si cate indemnuri sunt in cartile sfinte inclusiv in evanghelii pt. asta, rugati-va unul pentru altul, iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.Pt tine o faci? de ce sa n-o faci si pentru el?


    Vorbesti dar nu intelegi. Separati suntem in toate zilele vietii noastre, chiar si in sanul familiilor.Noi nu ne strangem sa barfim, sa radem de altii, sa complotam, sa ucidem, cu astfel de uniri se hraneste dracul. Nu cu lumina din suflete, caci el nu iubeste nici compasiunea, nu iubeste nici iertarea, nici increderea, nici pacea, nici dragostea fara asteptare de inapoiere la sine,fiindca daca s-ar hrani cu ele n-ar mai fi ce este.

    Beelzebul draga prietene nu se scoate cu Beelzebul.

    I-a fost rau femeii dar apoi i-a fost extraordinar de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugati-va fratilor dar nu faceti public acest fapt. Sorin are dreptate si stie ce vorbeste.Va expuneti.

      Ștergere
    2. Inteleg bine ce spui ...ai dreptate ..daca nici in a ne ruga nu suntem liberi ...
      Rugaciunea ....citam odata ca ,, Eu nu stiu sa ma rog cu cuvinte ..."Cind Isus spunea ce ai citat tu ...se referea la dragoste .
      "Cum va rugati ? "
      "Doamne fie-ti mila de noi !"
      "Credeti oare ca Tatal este crud ? Si ce altceva zice-ti ?"
      "Zice-m :Doamne fa-ne sa avem asta , daruieste-ne astalalta "
      "Asta e nedrept !. Nu asa trebuie sa v-a rugati "
      "Atunci , cum ?"
      "Tacind si ascultind vocea linistii ce vorbeste inauntrul vostru , Gindul Viu , adevarata rugaciune , ce creaza si nu s-e repeta , ce intra in voi si e oura . Ceia ce intra nu va contamineaza , ci ceia ce iese va murdareste "

      Cind spunea ce citai tu , prietene drag ..
      "Oamenii poate gindesc ca Eu am venit a aduce oacea in Univers si nu stiu ca sunt venit pentru a aduce divideri pe pamint , foc , spada , razboi, pentru ca daca intr-o casa sunt cinci persoane ...yrei vor fii inpotriva celor doi , si doi inpotriva la trei . Tatal inpotriva fiului si fiul inpotriva tatalui , si vor sta acolo ca oameni singurateci "
      Ma intelegi acum ?
      "Acolo unde ve-ti fi trei dintre voi , veti ramane voi .
      Acolo unde sunteti doi sau unul cu voi eu voi fii "
      Intr-o copie de indragostiti ..."De rostiti numele Meu , Eu voi fii intre voi "
      Se refera la dragoste ...Asta e singura rugaciune ...si trebuie spusa in ...tacere ...fara ginduri . Dragostea ...Cind se iubeste se este in El . Dar eu ma refer la iubire ...adevarata ...nu la o senzatie produsa de ...gind . Cind se iubeste ...gindurile sunt inutile ..strica tot . Cind se contempleaza ...nu este nevoie sa spui "Ce frumos este asfintitul " strici totul ...admira cu ochii mari ai unui copil ...e mai mult decit suficient ...Dragi miei ...omul astazi , nu stie cum sa se roage...A devenit ...cine stie ce mare secret . Totul asta e absurd ....De nu stiti sa o faceti ..si nu este iubire adevarata , ce va inalta in spirit ...tot restul , cind sunt multi , devine hrana pt altcineva ...Clar ca ...acea stare de dragoste a-i sta in git ...dar de nu e asa ...sunteti in pericol . Pt a evita , chiar de sunt bune intentii , rugati-va cum spunea El mai sus .
      Uniunea din noi insine ...cind din doi ce avem inaunteul nosteu ...se devine UNUL ...atunci sunteti fii ai lumini . Atunci se este in El . Vafii ..mare deBinare in lume .., pt ca multi vor fi inpitriva ...dou ce se iubesc ..vor avea inpoyriva alti trei . Unul ce ...a redevenit copil ...a gasit pacea , unirea din acei 2 de inainte a redevenit unul . Masculinul si femininul se unesc ...si se face unul . Toti ceilalti ...despartiti vor fii inpotriva sa ...sau lor (cind doi tineri se iubesc cu adevarat , creaza ...magia divina ...totul dispare ce este in afara lor ) Deci .,..nu va fii pace .., Despartitorii vor fi inpotriva unificatorilor .
      Nu sunt convins ca am reusit sa ma explic bine , si cu siguranta vor fi si grwseli de scriere , ceea ce v-a ingreuna si mai mult intelesul ...Incercati sa cititi cu ...sufletul , nu cu mintea ...
      Cu respect .. Sorin

      Ștergere
  48. Ba sa crezi, ca e adevarat, precum Adevarul care ne uneste.
    Teama, frica, nu sunt de la Dumnezeu. Daca si de rugaciuni intr-un glas ne este frica, ce ne-a mai ramas?...

    RăspundețiȘtergere
  49. Problema e ca ...de nu o mai faceti ...se v-a enerva rau . E posibil sa mai persiste ceva stari rele citeva zile ...nu luati in seama ...rugati-va pe cont propiu la ore diferite , cum faceati si mai inainte ....O sa treaca , sa nu va speriati .Despre astia ..vorbea si un copil rus ..sfint mort la 12 ani .Otroc . Gasiti ceva pe you tube . Cind era in spital , muribund , in acea perioada venise-ra in oras doi santoni faimosi in Rusia . In genul acelora americani ce pun mina pe oameni si acestia cad jos . Cind mama sa i-a spus de acestia ...copilul i-a raspuns "Nu sunt sfinti ci magi . Din cauza lor doua spirite teribile au intrat si aici in spital " . Sunt aceia de care va vorbeam .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recitind ...nu am fost clar . Acei 2 santoni ...faceau aceste intilniri la stadionul din oras . Zeci de mii de oameni ...Faceau vindecari miraculose, cum atingeau unul asta cadea ...la fel ca predicatorii faimosi americanii din tv . Aceste doua soirite teribile , cum le chema Otroc ...se hraneau din entuziasmul multimii . Tot ce nu este dragoste , ci doar fructul emotiilor ...a-i atrage . Si trebuie sa fie multi ...pt ca nu le-ar ajunge niciodata ceia ce le da un om sau doi ...doar . Acesti monstrii parazitau acei santoni . Cum procedeaza de obicei ...Incep cu a va lauda ...ca sunteti speciali , ca de sunteti prezenti acolo inseamna ca sunteti deosebiti , oameni de credinta ...asa ca lumea , cind se simte laudaya si apreciata ...si din cauza nevoii constante a omului de ..aprovarea semenilor sai ...deci lumea prezenta e .., bine dispusa inspre acei doi . La un moment dat vor exalta multimea ...profitind de ,, buna predispozitie " . :"Simtiti ca Dumnezeu va iubeste ? " Toti ...":Da ! " "Ma credeti acum pe mine ca va iubesc ? " Si aici incepe isteria ...ginduri de exaltare inspre cel ce conduce (cu monstrul inauntru ) ...Si asa se hraneste ...,
      Dar eu va zic ....crunt vor plati acesti demoni , si asta in curind ......

      Ștergere
  50. Războiul inedit e cel dus de fanaticul cretin ortodox cu cei de pe bloc si cu femeia din el sau ea.

    RăspundețiȘtergere
  51. Adevarat graiesti, Anonim! Saracul de el chiar traieste un razboi in ineriorul sau cu partea sa feminina. La cat este de inversunat cred ca-i mai trebuie cateva vieti pana va reusi sa-si vindece aceste rani pe care si le provoaca singur prin atitudinea sa egoista. Dar ii respectam alegerea.Are vesnicia la dispozitie.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  52. 1. pentru cei ce inca se roaga si nu inceteaza sa o faca

    Exista o parte din noi pe care ne-o daruim noua si una pe care trebuie s-o dam celorlalti. Asa functioneaza insasi natura, intr-un schimb continuu si neintrerupt. Iar poate acum e mai multa nevoie sa daruim decat sa primim, oricum nu va fi doar intr-un singur sens. Tot ce daruim, tot ce sacrificam din noi, timpul pentru noi si ai nostri, emotii, post, lupta cu piedicile, reconsiderarea faptelor si vorbelor, a gandurilor, nu este o munca zadarnica, ci una care se intoarce inapoi inzecit.
    E adevarat, sunt multe piedici pe un astfel de drum. El poate fi cunoscut oricui dar nu oricine il poate sustine.
    Odata intrat pe el, apar inevitabil piedici, situatii in care te poti confrunta cu lucruri cu care nu te-ai mai confruntat, sau cu care ti-e greu sa te confrunti, probleme mai des decat te astepti, poate si mai mari decat te astepti. Este natural. Cat de mult faci tu parte din lucrurile pe carele-ai cerut?
    Daca ceri lumina, lumina va scoate la iveala tot ce a stat pana atunci in umbra/intuneric in tine/noi, multe dintre slabiciunile noastre care au generat nu tocmai lumina. Atunci vom fi confruntati cu ele. Ceri iubire. In cate situatii ai refuzat-o? Ceri intelepciune, vei intelege situatiile in care ai ales altfel. Ceri adevar, de cate ori ai mintit? Ceea ce ceri, primesti. Trebuie sa fim pregatiti pentru astfel de rugaciuni. Sa nu cerem dreptate, fiindca n-o vom putea sustine. Legea dreptatii ne va dovedi usor strambatatea faptelor noastre si nici nu ne inchipuim, si mai ales nu cunoastem situatiile de nedreptate pe care le-am creat, chiar si bine intentionati fiind. Cel mai bine e sa cerem sprijin de la Divinitate in cererile noastre pentru ceilalti, putem cere luminarea mintilor si sufletelor celorlalti, conducatori, semeni, pentru infaptuirea Vointei Divine asupra noastra, a tuturor. El stie ce este mai bine pentru fiecare. Nicio ispita, santori, diavoli sau cum vreti sa-i numiti, nu ne vor arunca in cale mai mult decat efectul faptelor, cuvintelor si gandurilor noastre fiindca Dumnezeu e drept. Daca ne confruntam cu necazuri sa ramanem calmi si sa ne straduim sa gasim cauza lor in noi. Sa o recunoastem si sa ne lepadam de ea prin stradanii repetate, nu e greu sa o recunoastem, problema avuta ne-o destainuie. Putem avea pierderi banesti, certuri, putem fi umiliti, nedreptatiti, huliti, sau ni se pot intampla din senin diferite accidente, pierderi, loviri, situatii jenante sau neplacute, stari mai precare de sanatate. Solutia este sa nu ne infricosam, sa ni le insusim ca si cand noi insine am fost cauza lor, fiindca acesta este adevarul. Sunt dreptati care au infatisarea unor nedreptati.
    R.

    RăspundețiȘtergere
  53. Purtatorul acestora nu are decat o vina aparenta, de instrument prin care invatam,uneori cu mari sacrificii, dar nu fara un rost. Cel mai mult va fi atacat orgoliul, si lucrurile de care ne este cel mai frica. Insa, experienta ma indreptateste sa spun ca odata traversat evenimentul cu o mare sinceritate fata de noi insine, si reparand pe rand prin constientizare, cainta fata de fapta/cuvantul/gandul care ne-a adus in situatia respectiva, cererea de iertare chiar mental tuturor celor lezati (cunoscuti/necunoscuti) de noi, in acel mod in care noi insine am fost lezati, apoi planului Divin pentru ca prin cele savrsite am stricat o intreaga retea de oportunitati si fenomene, de munci sortite a fi intr-un anumit fel si nu in acela pe care noi l-am creat, iar Dumnezeu pentru a nu nedreptati pe ceilalti a pus la lucru alte forte de lumina, pentru a repara ceea ce noi am stricat . Apoi sa ne iertam pe noi insine pentru neintelegerea noastra trecuta si/sau orgoliul de a nu ne fi putut ierta, apoi sa multumim acestei opere divine de manifestare a adevarului din noi, si necazurilor ce ne-au fost date spre inluminarea noastra si la sfarsit, sa multumim pentru experienta si sa transmitem caldura dragostei noastre tuturor, mai ales celor ce au fost instrumentele acestei incunostiintari si treziri si lui Dumnezeu, fiindca nu ne lasa in intuneric si ne vrea cu treimea noastra incercata mai aproape de Treimea Lui.
    Asta-i tot. Nu exista suflare care dincolo de elementele gasite in natura pentru a supravietui sa nu-si doreasca iubire chiar daca a cunoscut-o sau nu, dar de cele mai multe ori este incapabil sa o recunoasca in Intregul ei Sublim, confundand-o mereu cu un alt tip iubire, dupa chipul si asemanarea noastra.
    pentru cei ce au alte pareri, opinii, credinte
    Personal n-am intalnit, n-am citit n-am gasit, in alta cultura, civilizatie, printre muritori sau nemuritori, o Iubire mai mare, mai complexa, mai desavarsita,mai capabila de sacrificiu ca aceea a lui Dumnezeu –Tatal, ca aceea lui Dumnezeu Iisus Hristos si peste care sa troneze o intelepciune atat de adanca si pura ca aceea a Duhului Sfant.
    Daca voi ati gasit altceva ce o poate inlocui, aveti libertate, libertatea ALEGERII.
    R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na.Maria,va multumesc din suflet pentru incurajare!Am mare nevoie de ea.Cu multa stima Maria H

      Ștergere
    2. Scumpa mea, este un ADEVAR ! Esti mai puternica decat crezi. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, aud si acum RUGACIUNEA ta si cunosc gandul tau.Ti-au dat drumul doar la cateva degete si gata te-ai speriat.CAPUL SUS! Nimnei nu-i mai puternic decat MÂNTUIRORUL IISUS HRISTOS. PUP

      Ștergere
  54. 3. De iubire si MILA, mila in sensul compasiunii, grijii si iertarii dincolo de orice intelegere omeneasca.
    Daca vor fi vremuri grele ganditi-va ce s-a facut pentru asta.
    R.

    RăspundețiȘtergere
  55. Draga R,adevar graiesti! Ca sa pui in aplicare aceasta credinta "cauza si efect" trebuie mai intai sa-ti ridici constienta,adica sa constientizezi fiecare gand,vorba si fapta.Fara o apriga administrare a tuturor aspectelor tale care te reprezinta nu poti creea o lume noua.Schimbarea lumii incepe cu fiecare om in parte, nu trebuie asteptati extraterestrii sau Mantuitorul sa vina
    sa ne apere pe noi de noi.Asta s-a intamplat acum doua mii de ani,si ce-am invatat! Ca onoram invataturile Sale prin crucificare an de an.Asta ne-a ramas in capul asta sec.

    Rugaciunea nu trebuie sa fie de cerere ci de multumire.Sa credem cu toata fiinta ca Dumnezeu stie dinnainte ce dorim noi,si pune in miscare tot universul pentru a infaptui dorinta.Si in plus rugaciunea este necesar sa fie pentru TOT SI TOATE,nu doar pentru tine,ca doar faci parte din INTREGUL care-L formeaza pe DUMNEZEU,si sa nu ai nici un fel de asteptari, fiindca Dumnezeu nu functioneaza dupa mintea noastra.
    Pentru Dumnezeu nu exista conceptele de bine si rau,ci doar "este". Asa ca ceea ce-i bine pentru mine pentru tine poate fi rau.

    Deci trimitem rugaciunea,si apoi meditam,adica ascultam ca Dumnezeu vine cu raspunsul, doar sa-l si auzim,vedem simtim sau sa constientizam ce se intampa in jurul nostru deoarece Dumnezeu raspunde in soapta si mai ales prin oameni.

    Rugaciunea este foarte importanta, dar daca o faci intro stare de deznadejde,depresie,mare suparare,practic intro stare de negativism total, atunci vei atrage in energia ta entitati negative care vor aduce mesaje si stari nu tocmai utile.
    Starea ta de dispozitie iti va aduce acelasi tip de energii.Deci, aveti grija, ca nu este chiar asa cum am fost invatati!Aceste invataturi ne-au adus in aceasta stare chiauna-confuza-buimaca-bolnava.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  56. Sant speriata,pentru ca am trait rugaciunea si am simtit ca este auzita.Acum nu mai e la fel!Va rog ajutati -ma.Cu mult respect Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea! Nu te speria! Este doar o incercare de la DUHUL SFANT,ca sa vada cum reactionezi.
      Fii tare in CREDINȚĂ,calcă pe diavol, si vei fi din nou puternică! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu tine si intru tine.Te pup si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  57. Doamna Maria ,va multumesc din suflet pentru incurajare.pentru mine vorbele DVS.sant foarte importante !Cu mula pretuire Maria H

    RăspundețiȘtergere
  58. Mariei Handic
    Doresc sa m-alatur doamnei Maria inspirata fiind de incurajarea ei si sa-ti transmit si eu un mesaj, am intrat de relativ putin timp pe acest blog si nu cunosc ce anume, dar din comentariile citite am inteles ca ai o suferinta.
    Maria, nu te mai gandi la ea ca la ceva rau. Impaca-te cu ea, mai bine zis fa pace cu ea si cu tine. Incearca s-o privesti din alta perspectiva, aceea pe care Dumnezeu ti-a dat-o ca pe o salvare. Imi cer iertare, ca tot eu fac apel la intelegerea ta in loc eu sa fiu cel care te intelege. N-as avea cum fiindca nu sunt tu, dar tocmai asta are un avantaj, acela ca iti pot darui un grad sporit de obiectivitate. Si bizuindu-ma pe el si pe deschiderea inimii tale, am incredere ca il vei primi asa cum este transmis.
    Ridica-te din suferinta ta. Priveste-te asa cum te-ar dori Dumnezeu, ca pe un om perfect din toate punctele de vedere. Fii perfecta. Indrazneste sa te vezi razand din toata inima de orice necaz, neinfricosata de nimic si priveste-te pe tine insanatosita rapid, pe zi ce trece, orice afectiune ai avea, si iti spun si cum. Desparte-te in suflet si gand de orice rau de orice judecata a celorlalti, de trecutul in care ai gresit tu sau parintii, familia, pana si neamurile tale, iarta-le lor si iarta-te pe tine pentru tine si pentru ei, cerand lui Dumnezeu pentru tot ce este de iertat, iertare, o data si bine, ca si cand ai fi vinovata de tot raul de pe pamant fiindca nu te cunosti si nici pe-ale celorlalti ai tai nu le cunosti, plangi cu zdrobire de inima tot ce mai poti plange si n-ai plans inca si cere-i Domnului un Inceput nou, iar dupa ce l-ai cerut acolo in tine cu tine, mergi si spovedeste tot ce stii ca mai este nespus si ceea ce ai facut acum, si primeste din gura preotului, oricare ar fi acesta, sfatul Domnului. Nu cauta la fata lui, cum este, ia-L ca pe un trimis al lui Dumnezeu pentru tine si asculta si fa tot ce iti cere pana te impartaseste. Dupa ce ai primit Aceasta Paine si Acest Vin, adica Trupul si Sangele Mantuitor, indiferent ce se va intampla poarta-te ca atare. Devino constienta ca in tine exista si curge Viata Lui. Uita-te in oglinda si spune: In mine este Trupul si Sangele lui Hristos. Simte-L, primeste-L prin toti porii fiintei tale, priveste-ti vindecarea cum lucreaza in tine, afectiunea nu-I decat o umbra care se retrage facandu-se din ce in ce mai mica pana dispare si cum tot mai mult trupul tau se lumineaza de al Lui si sangele tau se primeneste cu al Lui si-ti inunda fiecare osicor, fiecare organ,

    RăspundețiȘtergere
  59. fiecare celula. Si un picior lipsa de ai avea, inchipuieste-ti-l crescand. Nu-ti mai permite de acum niciun gand rau sau negru, nicio indoiala, nicio frica de viitor. Vei mai avea, nu suntem masini, dar de fiecare data trimite-le la plimbare,nu-spentru tine, tu esti in paza Domnului. Fa-o zi de zi pana dispare toata umbra. Si incearca si nu mai gresi nici cu gandurile, nici cu cuvintele, nici cu inima. Dar nu e sufficient, orice rau vezi si auzi care te afecteaza, pune in locul acestuia opusul. De exemplu, daca te uiti la televizor si auzi o stire despre vreo violenta, o bataie sa zicem. Inlocuieste-o in minte si in inima cu opusul ei. Iar opusul ei arata asa> Sa crezi ca Adevarul e dovedit. Faptasul sa-l vezi schimbat intr-un facator de pace. Si daca poti, priveste-l aevea si simte pacea pe care o face in jurul lui DAR NUMAI SI NUMAI dupa ce in sinea ta l-ai iertat si i-ai transmis din dragostea ta o parte si lui. Altfel, inseamna ca i-ai furat libertatea de a fi asa cum doreste, propria vointa pe care o are de la Dumnezeu si pe care El nu i-a ingradit-o in niciun fel, ca de aia e Dumnezeu, Dumnezeu. Ca va face pace din dragostea pe care i-ai transmis-o si nu din ce nu are el de dat. Daca nu poti, nu te mai uita. Uita-te numai la ce poti privi fara sa te incarci cu rau. Uita-te la comedii, ca sa razi mult, la filme care-ti ridica moralul la documentare, si citeste vietile sfintilor, vei vedea acolo suferinta alchimizata.
    Fiindca cei care trec prin mari suferinti au puterea, altfel nu le-ar fi primit, nu numai sa treaca de ele ci sa foloseasca mai mult din fiinta lor pentru ca suferinta sa devina din ce in ce mai putina, caci suferinta nu trebuie sa treaca degeaba. Asa se transforma realitatea. Devenind constient de darurile ce ti le-a dat Dumnezeu prin nastere, caci mintea si inima sunt folosite prea putin si prea putin in bine si cu folos si devenind constient de puterea Darului si Harului pe care ti-l da atunci cand te intorci la El ca un copil satul de lacrimi. Impartaseste-te cat mai des. Si crede ca avem un Dumnezeu Adevarat care ne invata si ne da tot ce trebuie sa stim si sa avem ca sa ramanem VII si asta insemnand si sanatosi.
    Spor la treaba.
    R.

    RăspundețiȘtergere
  60. Multumesc frumospentru tot ce ma invatati dar sant inpietrita.Nici sa plang nu pot! Cu stima Maria H

    RăspundețiȘtergere