duminică, 24 iulie 2016

DOAR O LUNĂ DE ZILE! ATÂT MAI DUREAZĂ !

                                             16 Iulie 2016,ora  7,15 dimineața ! 

                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineață dragilor,treaza fiind, dar mai stateam puțin in pat, aud un glas care sustine cu vehemență așa :

            ” Nu mai durează mult !
         Doar o lună de zile!
         Atât mai durează: doar o lună de zile!” 

Dragii mei, eu nu stiu ce vrea sa spuna acest MESAJ Divin; dar putem sa asteptam pâna pe 16 -17 august,ca sa vedem ce se va întampla. 
Doamne  Ajuta,ca sa fie pace si liniste în România, dar si in lume.
Pentru aceasta sa ne rugam ,cu inima si cu sufletul ,la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI. Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.  

                          

85 de comentarii:

  1. Era o voce speriata sau bucuroasa? Daca era speriata ne putem gandi la rele dar daca era bucuroasa atunci ne putem astepta la lucruri minunate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria....te-am intrebat ceva. Esti amabila, te rog, sa-ti faci putin timp pt a raspunde? Multumesc.

      Ștergere
  2. o luna este de la discutia surprinsa la care se adauga timpul cu care e aparuta viziunea inainte deci s-ar putea sa fie un timp mai mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare sa fie vorba despre cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, cand apare cartea si de unde pot sa o cumpar?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara , poate mesajul se refera la cutremur , nu prea vad la ce altceva , dna Maria , dv ce credeti ?

    RăspundețiȘtergere
  6. AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, BATE LA USILE NOASTRE !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/al-treilea-razboi-mondial-bate-la-usile.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prea devreme pentru al treilea război mondial. Încă nu avem cele 2 tabere beligerante. Cine cu cine se va lupta, poți spune? Nu poți, fiindcă încă sunt prietene toate țările.

      Ștergere
    2. Prietene le vezi tu la televizor ,însă americani și rusi fac antrenamente de zor pt WW3 ca să nu mai zic ca au scos si echipamentul nuclear de la naftalina.

      Ștergere
    3. In UK s-a votat reactivarea arsenalului nuclear si primul ministru May a declarat ca este pregatita sa apese butonul nuclear.
      Aceasta la raspuns la situatia din Turcia unde aluneca spre stat fundamentalist islamic si au focoase nucleare in bazele NATO.

      Erdogan a declarat ca va colabora cu Rusia si Iran, deci adio NATO iar occidentul a amutit deoarece Erdogan (care s-a autonumit comandant suprem, aka dictator) are 50 focoase nucleare in Turcia.

      Ștergere
    4. N-au scos nimic. Lucrurile astea dacă se fac, se fac în ascuns...

      Ștergere
    5. URSS a semnat un pact de non-agresiune cu Germania Nazistă-Pactul Ribbentrop-Molotov, pe 23 august 1939. Tratatul presupunea pe lângă prevederi de non-agresiune și un protocol secret prin care erau împărțite teritorii din România, Polonia, Lituania, Letonia, Estonia și Finlanda între sferele germane și sovietice de influență, anticipând rearanjamente teritoriale și politice. Germania a invadat vestul Poloniei la 1 septembrie 1939, iar Uniunea Sovietică a invadat estul Poloniei pe 17 septembrie. A urmat apoi anexarea Țărilor Baltice și sud-estului Finlandei, precum și a Basarabiei, nordul Bucovinei și regiunea Herta din România. Protocolul secret avea să fie recunoscut de sovietici abia în 1989.
      URSS, în colaborare cu britanicii, a anexat nordul Iranului și a declarat mai târziu război Japoniei. Stalin s-a întâlnit cu Winston Churchill și cu Franklin D. Roosevelt la Conferința de la Teheran și a început să discute despre un război împotriva Germaniei dus pe două fronturi și împărțirea Europei postbelice.

      La Conferințele de la Ialta din 1943 și Potsdam din 1945, Stalin, Roosevelt și Churchill și-au împărțit zonele de influență din Europa postbelică


      UE= RUSIA = NATO
      RAZBOIUL RECE =În Războiul Rece s-au confruntat două grupuri de state care aveau ideologii și sisteme politice foarte diferite. Într-un grup se aflau URSS și aliații ei, grup căruia i se spunea uzual „Blocul răsăritean” (sau oriental). Celălalt grup cuprindea SUA și aliații săi, fiind numit, uzual, „Blocul apusean” (sau occidental). La nivel politico-militar, în Europa, cele două blocuri erau reprezentate de către două alianțe internaționale. Blocul apusean era reprezentat de către Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO, North Atlantic Treaty Organization), iar cel răsăritean de către Pactul de la Varșovia.

      Înfruntarea dintre cele două blocuri a fost numită „Război Rece”, deoarece nu s-a ajuns la confruntări militare directe între cele două superputeri, care ar fi constituit un „Război Cald”, cu toate că perioada a generat o cursă a înarmării. Din punctul de vedere al studiilor strategice, există opinia că nu s-a ajuns și nu se putea ajunge la un „Război Cald”, la o confruntare militară convențională, datorită faptului că ambele superputeri, SUA și URSS, s-au dotat cu arme nucleare, ceea ce a creat o situație militară strategică de „deterrence”, adică de descurajare și blocare reciprocă. În cazul unui război real, s-ar fi ajuns la o distrugere reciprocă totală și, totodată, la o catastrofă mondială. Un rol important l-au jucat serviciile secrete, confruntându-se, în primul rând, cele americane (CIA, NSA) cu KGB-ul sovietic. Au fost implicate, însă, și serviciile secrete vest-europene (britanice, vest-germane, franceze, italiene, etc.) și est-europene (Securitatea, STASI, etc.).

      Al Treilea Război Mondial este o noțiune care desemnează un eventual război global, care ar urma să fie purtat la scară globală și care ar avea loc ca o continuare a celui de-al Doilea Război Mondial.

      Acest presupus război a fost anticipat și plănuit în perioada Războiului Rece de autorități civile și militare din mai multe țări . Se presupune că se vor folosi arme atomice care vor duce la distrugerea Pământului.
      În perioada conflictului dintre Statele Unite și Uniunea Sovietică, denumit generic Războiul Rece, se credea că este posibil ca al Treilea Război Mondial să izbucnească din cauza rivalităților dintre aceste două superputeri.




      Ștergere
  7. CARTEA o voi trimite fiecarui cititor care va dori sa o cumpere,cu RAMBURS.DONATORII se vor bucura de CARTE in mod cu totul GRATIS! In a doua jumătate a lunii septembrie,va fi lansarea la BUCURESTI.
    Voi incerca sa o dau si in LIBRARIILE din ȚARĂ.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai avem destul de asteptat pana in septembrie! 😕

      Ștergere
  8. Inceperea razboiului cu arme de foc

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne, dna Maria, oamenii astia care tot vorbesc de al 3-lea razboi mondial sau de cutremur nu stiu ce spun. Ascultati pe Youtube filmuletele cu "Previziuni 2016" si va veti ingrozi, veti ramane socati, veti plange. Daca se vor adeveri inseamna ca va fi iadul pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles că se vor adeveri,nu crezi că era si timpul la cit de pacatoasa e lumea,inca Dumnezeu a fost prea ingaduitor cu noi,ne-a dat timp de gandire si de indreptare,dar noi nu am facut-o.Sper sa vina cit mai repede si cutremurul si razboiul,imi doresc sa supravietuiasca doar animalele si plantele ca omul nu merita.Sper ca natura să reinvie la viata,padurile taiate să se regenereze,animalele să traiasca fara a mai fi traumatizate de om si restul dupa voia Domnului.Fiecare om din tara lui a distrus totul in jur,iar acum se vad rezultatele,asa ca nu e cazul să ne mai plangem. Isus a murit pt noi si nu s-a plans,a mai avut si puterea să spuna Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac,deși stiau ce fac.Acum cred că ne meritam soarta,toti am contribuit la distrugerea planetei si am privit nepasatori,iar Isus ne-a privit din cer si nu a mai putut rezista la atitea fărădelegi.Poate vi se pare dur mesajul meu,dar asta e realitatea si nu mă astept ca cineva sa-mi dea dreptate că oricum oamenii sint lași si nu le convine să audă asa ceva,ei nu vor recunoaste niciodata că au partea lor de vina.

      Ștergere
    2. E clar ca tu nu ai copii, e clar ca tu nu ai iubire in suflet, e clar ca esti dezamagit dar DE CE vrei sa moara si capra vecinului? De ce nu te duci tu singurel si sa ne lasi pe noi in pace sa traim? DE CE vrei sa murim si noi? Ca asa ti se pare tie drept si corect?

      Mesajul tau nu e dur, e de spitalul 9. Sa stii ca au aia niste "vitamine" pe care daca le iei o sa te simti mult mai bine. Realitatea nu e sumbra ci doar asa o vezi tu acum.

      Si nu vorbi te rog in numele lui Iisus si nu-i pune vorbe in gura ca sa-ti sustii tu punctul tau de vedere pesimist precum facea si Liliana Muresan care considera ca Iisus s-a suparat ca nu i-a postat Maria niste mesaje pe blog. :)

      Ștergere
    3. Emanuel eu nu i-am pus vorbe in gură lui Isus ca nu am acest drept se vede ca nu ai citit deloc Biblia si nici cuvintele Mîntuitorului spuse atunci cind era pe cruce nu le sti.Pentru tine orice om care spune adevarul e de Spitalul 9 pentru ca adevarul doare.De ce iti e frică de moarte ca nu mai apuci să manînci hălcile de carne si să bei un butoi de bere?Țara asta are nevoie de purificare,acum se mai numeste Romania doar pe hirtie,dar Romania adevarata nu mai există de mult,a fost vîndută bucată cu bucată,iar unii si-au vîndut si sufletul, altii și-au vîndut copii sa-și i-a un TV color si să bea banii la cîrciuma din sat si atunci despre ce vorbim aici?Acest popor este plin de pâcate,este in metastază,vrea să traiască dar nu face nimic să se schimbe,asteaptă să cadă ceva din cer.Noi nu avem voie să vindem ce a creat Dumnezeu,nu poti să vinzi pamîntul,izvoarele de apa,gazul si toate bogatiile tarii,apoi să ne credem corecti si cinstiti cind stim ca si noi am contribuit la asta cu bună stiintă pt că nu am iesit in stradă nu am fost uniti ca in 1989,fiecare a stat ascuns dupa perdea si acum imi dai mie lectii de viata si mă trimiti la spitalul 9 pt faptul că nu mai suport prostia,hotia,prefăcătoria si lașitatea semenilor mei.Pai e normal sa-mi doresc să traiască doar plantele si animalele pt ca ele nu au nici o vină pe cind omul e plin de pacate si nici nu face nimic să se indrepte.Stai bine in fotoliul tau confortabil cu berea in mană si critică-i pe altii pe aici ca pe tine sigur te v-a salva Dumnezeu mai ales cind vede ca iti e si frică de moarte,te lasă vreo 100 de ani pe aici si apoi mai negociezi tu cu el,asa ca la piată.

      Ștergere
  10. E scris in Biblie de 366 de ori (pentru fiecare zi a anului) "NU TE TEME".Eu cred ca in decurs de o luna vom fi acceptati de catre entitatile ceresti in sistemul nostru solar ca planeta "REGENERATA"si vom avea parte de niste schimbari bruste dar bune.Totul trebuie sa se faca pana in 2019 cand se termina perioada data de Domnul Nostru Iisus Hristos Guvernatorul pamantului.Aceasta perioada a fost data pe 50 de ani,incepand din 20 iulie 1969 data la care omul a pus piciorul pe luna si se finalizeaza in 20 iulie 2019.Domnul Iisus a ordonat emisarilor ceresti sa mentina cu incapatinare pacea intre popoare si nationalitatile terestre cu finalizare de colaborare pt. ca noi sa intram mai rapid in comunitatea planetara a sistemului solar ca lume regenerata la sfarsitul acestei perioade.Mai spune profetia ca Iisus a permis sa fim vizitati de lumi extraterestre de altfel ei se gasesc in jurul bazelor militare unde supraveghesza armamentele atomice si nucleare pt.ca zic ei ca armamentele astea nu numai ca distrug planeta noastra dar si sistemul solar unde de fapt traiesc si ei dar si o parte din Univers.(Dupa cum vedeti de aproape 50 de ani noi n-am avut razboi) si spune profetia din 1969 tehnologia va vedea un progres pana acolo ca vom comunica cu sufletele celor plecati dintre noi si ne vom convinge ca nu murim ca este viata dupa moarte.Mai spune profetia ca Dumnezeu sau Iisus dupa anul 2000 va popula planeta KIRON cu sufletele oamenilor agresivi,violenti rai etc.Vor incepe vata in caverne pesteri gropi adica(incep viata primitiva).Profetia este data de Medium CHICO Xavier e brazilian a scris 450 de carti sub influenta a catorva spirite evoluate,iar cartile toate le-a donat unei fundatii caritabile pt.ca el sustinea ca nu e meritul lui.Profetia s-a scris in 1952 si CICHO XAVIER vorbea de planeta KIRON pe cand aceasta planeta a fost descoperita in 1977.V-am spus ce am citit si eu ,va rog sa nu ma criticati.Cu drag Lidia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu va temeti de critici,mergeti cu Dumnezeu inainte!Aceasta planeta superba,impreuna cu populatia,plantele,animalele si toate resursele ei lasate de Dumnezeu se va REGENERA numai atunci când iudeo-masonii,khazarii,jidanii,iezuitii si "conducatorii" lor, anunnaki,reptilienii si alti demoni vor dispare de-aici.Cum?Nu stim.In ce fel?Nu stim.Cand?Nu stim.Doamne-Ajuta-ne!

      Ștergere
    2. Anonim25 iulie 2016, 09:30
      ´´ toate resursele ei lasate de Dumnezeu se va REGENERA ´´

      total fals
      se va distruge complet si tot universul

      10.Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.
      11.Deci dacă toate acestea se vor desfiinţa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblaţi întru viaţă sfântă şi în cucernicie,
      12.Aşteptând şi grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
      13.Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.


      concluzia simpla
      1.pamintul asta BLESTEMAT SI intreb universul SE DISTRUG PRIN FOC ( ASA CEVA NU S-A MAI VAZUT SI NU SE VA MAI VEDEA de la facerea lumii -APOCALIPSA ). AICI NU EXISTA DREPTATEA

      2 PAMINT NOU SI UNIVERS NOU


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. concluzia simpla si PROASTA!!!

      mai reciteste odata poate intelegi si tu ce vrea sa zica!

      Ștergere
    4. Anonim 25 iulie 2016, 01:5, o fi n-o fi adevarat, oricum, suna bine. Si prinde bine si o previziune optimista intre atatea negative... Sa ne rugam sa se implineasca cea pozitiva!

      Ștergere
  11. Ce va fi va fi,Dumnezeu cu mila Lui pt.fiecare dupa inima lui si dupa faptele sale.SA FIM MAI BUNI !!! in ziua de azi sunt f. multi oameni rai,din pacate,ividia e mare,sunt multi care doresc sa moara si capra vecinului,TRIST.

    RăspundețiȘtergere
  12. O viziune asemanatoare am avut si eu,cred ca va fi la sfarsitul luni august inceputul luni septembrie, va fi un cutemur financiar,bancile vor confisca bani deponentilor cum a fost in Cipru. Banca cental europeana a dat liber la confiscarea banilor.De aici vor incepe miscari de strada,razboaie interne,caderi de guverne si o noua zona de influienta. UE va fi o amintire trista ,la fel si Nato. Otilia Bacau

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai se leaga cu mesajul acesta: http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/un-asteroid-va-cadea-pe-pamant.html

    Contine data 24.08
    Orice va fi, Dumnezeu sa ne ierte si sa ne apere!
    V.R.

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria,cred ca prin acest mesaj Mantuitorul este suparat ca mi-ati restrictionat mesajele.
    Nu cred ca era cazul,dar este blogul dvs si va respect decizia.
    Da,cred ca este cazul sa ma retrag,va doresc tot binele din lume,atat dvs.cat si tuturor care frecventeaza acest blog.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa ocroteasca Romania!
    Daca am jignit pe cineva pe acest blog imi cer iertare.
    Doamne iarta-ma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LILIANA MURESAN,de ce,ai scris intotdeauna mesaje interesante!

      Ștergere
    2. Mai Liliana Muresan dar catamai egoul ai mai femeie! Tu crezi ca Hristos ii trimite Mariei mesaje cu dedicatie la adresa ta pentru ca Maria a decis sa nu-ti publice tie niste comentarii?

      Adica Hristos s-a lasat CRUCIFICAT si nu s-a suparat si a zis Doamne iarta-i DAR S-A SUPARAT CA NU TI-A PUBLICAT MARIA NISTE COMENTARII RAUTACIOASE?

      Maturizeaza-te!

      Despre EGO-UL ASTA INCOMENSURABIL AL CRESTINILOR ULTRA-ORTODOCSI vorbeam eu pe alt topic. TOTUL, INCLUSIV DUMNEZEU SI HRISTOS SE INVARTE IN JURUL LOR!

      Ștergere
    3. Esti inteleapta, Liliana! Faci bine ca parasesti acest blog care a devenit bataia de joc a crestinului ortodox.

      Ștergere
  15. Pacea mai durează o lună si apoi vine Iisus Hristos pe norii cerului asa cum a promis.
    Nu vedeti semnele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care semne? Nu le vad

      Ștergere
    2. Urechi ai dar nu auzi,ochi ai dar nu vezi.Păcat ca unii chiar nu vedeti ce este in jurul vostru..

      Ștergere
    3. Pana va veni DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS;SE VA INTAMPLA TOATE CATE TREBUIE SA SE INTAMPLE;mai e mult pana departe!!!

      Ștergere
  16. spuneati ca dupa nisa urmeaza la cluj.pe www ROMANIA TV.RO atac cu toporul si sabie in strada la cluj,un tinar drogat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Peste o luna va fi alinierea planetelor, care ar putea influenta catastrofele naturale si comportamentul oamenilor; e vb de 21 august; si Dl.Istrate considera ca dupa aceasta aliniere vor urma evenimente neplacute;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S.ar putea sa aveti dreptate, ramane de vazut care vor fi evenimentele

      Ștergere
    2. D/L ISTRATE ESTE UN ZERO.....

      Ștergere
    3. D/L ISTRATE ESTE UN ZERO.....

      Ștergere
  18. Realizati ce penibil suna cam tot ce spuneti voi aici , daca o luna de zile este cu siguranta vb de altceva nu de sfarsitul pamantului pentru ca asta nu o stie nimeni decat si numai dumnezeu , cutremur, razboi sau orice fel de cataclism se poate dar sfarsitul lumii nu , terminatii cu sumbritatile ca nu-si au rostul , astia de la putere vor sa conduca doar cu teroare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mi-e frica, de orice ar veni pe lume, pt.ca eu am un Dumnezeu puternic.Stiti de ce zic asta ?
    Dumnezeu a inchis gura leilor pentru Daniel.
    A despartit Marea Rosie pentru Moise.
    A facut ca soarele sa se opreasca pentru Iosua.
    A deschis inchisoarea pentru Petru.
    A dat Sarei un copil.
    Si l-a inviat pe Lazar din morti.
    Dumnezeu nu-si va lasa spre distrugere lucrul mainilor lui "Planeta Terra"de catre o mana de oameni rau facatori.Dar nici pe cei ce se incred in Dumnezeu nu-i va lasa sa piara.Inchei cu un indemn care mie tare mult imi place si chiar l-am pus in practica si da roade bune in relatia cu semenii nostrii.
    "Cand cineva cere de la tine un lucru,fie ca este superiorul tau,inferiorul sau egal cu tine,departe de a te arata jignit,sa ai grija de a-l servi cu toata placerea"(Imitatiunea lui Cristos cartea a III-a ,cap.49)Cu drag Lidia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dumnezeu ne apara amin

      Ștergere
    2. Foarte frumos Lidia ! Respect.Foarte de folos comentariul tau. Mi-a mers la inima.Lucia.

      Ștergere
  20. peste o luna va fi gata tiparita cartea doamnei Maria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Breeeee..., voi va a uziti pe voi, cei care sustineti sus si tare ca vine razboiul si apoi vine Hristos pe nori ! "Doamne fereste-ne" de mintile bolnave care creeaza acest razboi! Ca nimic nu va ramane in viata pe aceasta planeta cu armele pe care le-au creeat nebunii conducatori.Va fi afectat si Universul nu numai planeta .
    Iar pe cei care asteapta si asteapta de doua mii de ani venirea lui Hristos,ii intreb? Pentru ce o va face? Luminati-ma!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria Ghiorghiu, cei de la Antena Stars au publicat o știre ca și cum dumneavoastră ați prevăzut un război în Romania începând pe 16 august anul curent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai recunoaste nimeni.

      Ștergere
    2. Draga Autum Rain din moment ce te afli pe pagina doamnei Maria de ce mai intrebi daca e adevarata stirea de la Antena Stars.Nu ai vazut că femeia a facut previziunea pe 16 iulie si spune ca a mai ramas o luna,deci exact in 16 august se implineste termenul,dar nu se stie ce va fi.Noi oricum sintem terminati, nici nu mai e nevoie de razboi,chiar si la cel mai mic cutremur Romania este o ruina.La noi cind ploua se inunda un pasaj si nu mai sintem buni de nimic ,dar să avem o catastrofa ca in 1977,poate doar sa-l inviem pe Ceausescu să recladească totul cum a facut-o atunci,dar lumea a uitat.

      Ștergere
    3. Vad foarte multa nostalgie pe acest blog despre perioada comunista. Daca ati fi fost "cazati" prin inchisorile comuniste sau ati fi fost in "vizorul" securitatii nu cred ca ati mai fi fost atat de nostalgici.

      Si PENTRU CE sunteti nostalgici ma rog? Ati uitat de cozile interminabile pentru paine, salam cu soia si lapte?

      INVIDIA ca altii au mai mult decat voi CHIAR DACA majoritatea o duce mai bine ca inainte VA ORBESTE! Vreti sa reveniti si ati fi chiar multumiti sa aveti mai putin DACA SI VECINUL AR FI LA FEL DE SARAC CA SI VOI!

      ASTA DOVEDESTE ca nu bogatia il face fericit pe om sau ca saracia il face nefericit CI FAPTUL CUM GANDESTI!

      Esti plin de invidie si ranchiuna = esti nefericit
      Esti multumit cu ceea ce ai = esti fericit

      Fericirea si nefericirea SUNT IN VOI DOAR LA UN GAND DISTANTA!

      Va amintiti cu nostalgie cum bateati mingea in fata blocului si jucati sotronul si va aminteati ca ERATI FERICITI? DE CE ERATI FERICITI? Pentru ca erati MULTUMITI CU CEEA CE AVEATI!

      Care este morala si dogma crestina? Mai stie cineva esenta credintei in care a fost botezat? Spunea cumva sa alergi dupa bunuri materiale? Spunea cumva sa iti pizmuiesti aproapele? Spunea cumva sa ii doresti raul ca are mai mult decat tine?

      Robin Williams era multimilionar in dolar si S-A SINUCIS PENTRU CA ERA NEFERICIT! Aveti voi habar cate vedete au probleme cu drogurile si sunt nefericite PENTRU CA NU STIU CA FERICIREA CA SI NEFERICIREA SUNT IN EI?

      ALEGEREA este a voastra! Alegi sa fi fericit asa cum alegi sa fi nefericit! Asa cum pizma si invidia si rautatea te imping spre depresie si nefericire, asa si starea de RECUNOSTINTA (pentru TOT ceea ce ai si pentru TOT ceea ce NU ai) te imping catre fericire.

      Sa fiti recunoscatori pentru ceea ce NU aveti: o cocoasa, bube pe fata, membre LIPSA, sida, cancer, tumori etc

      NU o faceti pentru mine, ci pentru VOI o faceti, DACA o veti face. NU pe mine ma faceti fericit ci pe VOI INSIVA!

      NU VRETI? ATUNCI ASTEPTATI APOCALIPSA SI VAITATI-VA IN CONTINUARE! :))) (de doua mii de ani e "pe vine", acusica, nu mai e timp etc)

      Razboaie au fost si poate vor mai fi. Cutremure au fost si vor mai fi (din nefericire). Asta nu inseamna ca dupa razboi sau dupa cutremur va fi mai bine. Sa crezi asta inseamna ca necesiti tratament de specialitate.

      Ștergere
    4. Emanuel Prichici aici nu e vorba de nostalgia perioadei comuniste si este vorba de schimbarea oamenilor in rău.Te vaiți că ai stat la cozi in perioada aceea,de parcă ai fi singurul, dar acum nu se stă la cozile umilinței pt a ridica un cadr de sănătate sau a plăti un impozit?Spune-mi te rog si mie ce s-a intimplat bun dupa 1989 că in afară de sedii de banci,clădiri de birouri,hoteluri private si sute de farmacii pline de otravă nu am vazut nimic construit.Nu am vazut să se construiască locuințe pt tineri,scoli,spitale de stat să se ofere locuri de muncă sau să crească nivelul de trai.Au inchis zeci de spitale, au distrus statiunile balneoclimaterice,au distrus turismul, industria,agricultura,învătămintul etc.Nu contesta nimeni că inainte de 1989 toate erau pe roze,dar dacă facem o compartatie cu ce se întîmplă acum era de 100 de ori mai bine din toate punctele de vedere.Eu nu mă plîng din punct de vedere financiar ca stau foarte bine,dar mă doare sufletul că totul in jur se degradează in fiecare zi,că oamenii de valoare pleacă din țară,că batrînii sint umiliti dupa o viată de muncă,că generatia tînără e lipsită de orizont,că guvernele care se perindă pe la putere devalizează bugetul tarii si nimeni nu i-a atitudine,parcă sintem amorțiti si nu reactionăm la nimic.Nu am vazut pe nimeni din conducerea tarii să iasă pe un post TV si să spuna că cei care au furat,au fost arestati si li s-au confiscar averile in totalitate,iar banii care au provenit de acolo vor merge la sănătate,invătamînt,infrastructură,etc.Acum il huliti toti pe Ceausescu si ne faceti nostalgici,dar cei de atunci nu au furat intr-o viată cit au furat astia in citiva ani si nici nu au construit nimic să lase ceva in urmă cum a lăsat Ceausescu. Scuze au lasat ceva in urmă o țară pustiită si sărăcită de toate zăcămintele si valorile ei,nimic altceva,dar observ ca nu iti convine pt că tu esti de partea asasinilor economici.Nu esti nici patriot,nici crestin si atunci nu are rost să imi consum energia cu cei care sint in slujba SATANEI.

      Ștergere
    5. 1. Securiștii de ieri sunt milionarii de azi. Dacă tu crezi ca pe vremea tovarășului nu existau oameni bogați te înșeli. Securiștii au știut cum sa-și mascheze averile iar după revoluție și-au pus banii la lucru. Pe foștii securiștii i-ați votat și tot ei va conduc și acum. Alegerea este doar o iluzie căci toți fac parte din aceeași categorie de foști tovarași securiști.

      2. Spune-mi tu 10 motive de ce era mai bine pe vremea lui Ceausescu.

      O sa-ți dau și eu câteva motive de ce era mai rău:

      A. S-a furat în capul gol, mult mai mult decât se fura acum doar ca nu aflai de furturile astea la TV, asta era diferența.
      B. S-au schingiuit oamenii ca sa se facă colectivizarea FURAND pamanturile și animalele și păsările oamenilor.
      C. Nu aveai libertatea sa spui ce gândeai ca erai aruncat în pușcăriile comuniste, bătut, înfometat și apoi trimis la munca silnica la canal.
      D. Cozi zilnice interminabile pentru produse de BAZA: pâine, oua, lapte, salam etc (nu odată la câțiva ani pentru carduri de sanatate sau la câteva luni pentru alte diverse lucruri administrative)
      E. Nu aveai voie sa circuli decât în anumite duminici în funcție de nr. de la mașină.
      F. Luai pâinea, uleiul și zaharul pe cartela
      G. Munceai 6 zile pe săptămână
      H. Orice se rezolva pe baza de spaga.
      I. Așteptai 3 ani la rand sa-ți iei mașină
      J. Benzina era pe cartela
      K. Nu aveai voie sa-ți tai vițelul din curte fără aprobare.
      L. Nu aveai voie sa ai doua proprietăți pe nume.
      M. Program TV 2 ore pe zi
      N. Apa calda cu porția si căldură doar din când în cand
      O. Nu aveai libertatea de a ieși din tara.
      P. Calitatea scăzută a produselor de consum și diversitate minima.

      3. Niciun sclav scos de Moise din Egipt nu a calcat pe pământul făgăduinței și Moise i-a plimbat prin desert 40 de ani. Îți poți inchipui de ce?

      Ștergere
  23. D,IISUS va veni SI PENTRU TINE ,ca sa i-ti,iti,ofere si tie Mantuirea,dar pt aceasta trebuie sa fi un bun crestin,adica ,nu numai fapte bune ,ci si spovada de pacate,cainta pt ele, impartasirea cu Trupul si Sangele Mântuitorului, respectarea celor 10 porunci si numai asa vom primi MANTUIREA.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragii mei,
    In jurul orei 23, voi intra la AGENTUL VIP - ANTENA STARS, prin skipe.
    Va astept cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  25. M-as bucura dragii mei,sa fie vorba de obraznicia ISIS. Sa inceteze. Poate ca la asta se refera. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  26. Maria Ghiorghiu, premoniţie tulburătoare. Totul o să fie devastat. E îngrozitor
    http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-premonitie-tulburatoare-totul-o-sa-fie-devastat-e-ingrozitor-109240.html

    RăspundețiȘtergere
  27. Ohh.., multumesc Anonim, pentru ca te gandesti la Mantuirea mea. Te pot asigura, ca, chiar sunt un bun crestin,doar ca nu asa cum te raportezi tu la realitate. Am avut si eu perioada mea de indoctrinata(oarba),de aveam impresia ca sunt aici pentru a-L apara pe Dumnezeu de "pacatosi".De cate ori mi-aduc aminte de manifestarile mele de atunci imi vine sa rad.Doamne ce ne-au mai prostit "astia" cu sistemul lor de invatamant.

    Cine nu intelege ca Mantuirea inseamna Eliberarea de aceasta indoctrinare, care te inchide in mental, fara sa constientizezi ca esti mai mult decat un corp si o minte,vei ramane in asteptare pe vecie, sa te mantuiasca cineva.NIMENI NU INTERVINE IN EVOLUTIA TA, FIINDCA ESTI SCANTEIE DIVINA DIN DUHUL SFANT, CA ORICE ALT COPIL AL DIVINITATII.

    Inclusiv tu,Crestin Ortodox care te impotrivesti atat de tare Divinitatii tale, care vrea sa fie descoperita!
    Eu vad cum striga in interiorul tau, iar tu ii dai in cap cu Biblia. Dar este alegerea ta! Daca vrei sa te mantuiesti lasa-ti Divinitatea sa se manifeste prin IUBIREA din inima ta. Tu esti nascut din IUBIRE nu din citate,acelea sunt scrise din intelegerile altora. Tu descopera intelegerile tale,si trairile tale nu mai trai prin altii. DUMNEZEU ESTE UNIC PENTRU FIECARE FIINTA PE CARE A CREAT-O. Tu faci parte din INTREGUL care ESTE DUMNEZEU.Fara TINE DUMNEZEU NU AR FI COMPLET.DUMNEZEU ISI VREA COPII ACASA, dar numai si numai prin dorinta-vointa lor. NU EXISTA MANTUIRE IMPOTRIVA VOINTEI TALE. Daca nu-ti ridici CONSTIENTA, nu vei stii care este VOINTA TA SUPREMA vei fi condus de cineva exterior tie, care isi impune vointa sa.

    De pe Pamant ,foarte putini oameni s-au ridicat (mantuit)
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu intelege ca Mantuirea inseamna Eliberarea de aceasta indoctrinare, care te inchide in mental, fara sa constientizezi ca esti mai mult decat un corp si o minte,vei ramane in asteptare pe vecie, sa te mantuiasca cineva.NIMENI NU INTERVINE IN EVOLUTIA TA, FIINDCA ESTI SCANTEIE DIVINA DIN DUHUL SFANT, CA ORICE ALT COPIL AL DIVINITATII.


      MOR DE RASSS .... ACUM SA SCRIU :
      RASPUNS LA PROSTTILE TALE demonice DE MAI SUS :


      16.Şi chiar dacă Eu judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Eu şi Cel ce M-a trimis pe Mine.
      17.Şi în Legea voastră este scris că mărturia a doi oameni este adevărată.
      18.Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi şi mărturiseşte despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis.
      19.Îi ziceau deci: Unde este Tatăl Tău? Răspuns-a Iisus: Nu mă ştiţi nici pe Mine nici pe Tatăl Meu; dacă M-aţi şti pe Mine, aţi şti şi pe Tatăl Meu.
      20.Cuvintele acestea le-a grăit Iisus în vistierie, pe când învăţa în templu; şi nimeni nu L-a prins, că încă nu venise ceasul Lui.
      21.Şi iarăşi le-a zis: Eu Mă duc şi Mă veţi căuta şi veţi muri în păcatul vostru. Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
      22.Deci ziceau iudeii: Nu cumva Îşi va ridica singur viaţa? Că zice: Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
      23.Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
      24.V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
      25.Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
      26.Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
      27.Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.
      28.Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
      29.Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.



      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR DE ´´ ELIBERARI ´´ CA SE LEAGA DE DEMONI SI MAI MULT PRIN MINCIUNILE LOR SI DOCTRINELE DEMONILOR VOR FI LEGATE DE GATUL LOR SI DIRECT IN IAD COBOARA SUB GREUTATEA LOR .... ´´ AI VAZUT ´´ eu sint d ´´ si capsici da ????


      Eu judec, judecata Mea este adevărată,
      Voi sunteţi din cele de jos;
      M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
      Tatăl.M-a trimis pe Mine adevărat este,
      şi cele ce am auzit de la El,vorbea despre Tatăl.
      Eu acestea le grăiesc în lume.

      CRESTIN ORTODOX

      eu sunt d in pacatele tale vei muri FARA IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU SI MANTUIREA TA NU EXISTA ....NU TE JUCA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  28. http://www.cancan.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-vor-fi-atentate-teroriste-in-romania-15533991

    RăspundețiȘtergere
  29. ★ | MARIA GHIORGHIU NOI PREVIZIUNI - ROMANIA IN RAZBOI | FULL | 26.IUL.2016 | ★ https://youtu.be/LrrimWHm-LU

    RăspundețiȘtergere
  30. Dar de ce mai prichiciule trebuie sa te injosesti spunand-ui fratelui tau ca are o concluzie PROASTA.
    Tu ca un maret hintelectual si mare helevat , puteai sa gasesti o exprimare mai FRATEASCA.
    Cum crezi ca sa simtit acel frate al nostru intru IISUS HRISTOS ?
    Sti ca este o vorba:Respecta ca sa fi respectat.
    Mare pacatos,m-am iscalit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iscaleste-te cu ,,Mare agramat '' este exact ce te reprezinta !

      Ștergere
  31. Recomand sa consultati si SimpleSaite-IO SECMUS ve-ti gasi multe informatii similare primite prin scriere automata.Cititi cartile< SRABUNII GALACTICI NE VORBESC DESPRE MISIUNEA SPIRITUALA A ROMANIEI>de acelasi autor.Rugati-va si schimbati-va modul de gandire si de viata,iubiti-va si iubiti pamantul in care v-ati nascut.DUMNEZEU iubeste acest pamant bine cuvantat si il va ocroti.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cel de-al treilea război mondial este început demult, cum bine spunea un Părinte din România.
    Războiul din zilele noastre nu se mai poate duce cu baioneta, tehnologia fiind cu totul alta și cu atât mai mult interesele.
    Când într-un conflict armat au fost implicate mai multe state, acela de numește război mondial.
    Rusia, USA, Israel...
    Dacă ne uităm puțin în urmă, nu avem nevoie de master pentru a face legăturile și a găsi dovezile că cel de-al treilea război mondial a început.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,lumea a intrat in razboi mondial.Inca din Mai 2014 odata cu inceperea razboiului RusiA-Ucraina.

      Ștergere
    2. Fals! Conflictul Rusia- Ucraina este treaba lor internă, a fostului spațiu sovietic. Nu are legătură cu lumea musulmană.

      Ștergere
  33. Doamna Maria majoritatea care comenteaza pe aici au dat-o din fanatism religios ortodox direct in Jihadism extremist.:))

    RăspundețiȘtergere
  34. Daca nu va suparati D-na Maria, am pus mai jos un link despre faptul ca azi 29.iul.2016 vine sfarsitul lumii, (puteti sa nu-l postati daca nu vi se pare interesant). Va multumesc.
    http://tvhappy.ro/lifestyle/video-profetia-care-a-socat-omenirea-sfarsitul-lumii-vine-pe-29-iulie-2016-vezi-semnele-scripturii-dar-si-cine-sunt-alesii-teai-pregatit-id84770.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine dragilor,niiun sfarsit al Lumii !
      Stati linistiti. Diseara ne vedem la AGENTUL VIP, ANTENA STARS ,in jurul orei 23 !

      Ștergere
    2. Multumim , d-na Maria , sa punctati vestile despre amenintarea tarii noastre . Poate mai aveti clarificari de ultima ora . Mult succes !

      Ștergere
    3. Cu toata dragostea sufleteasca !

      Ștergere
  35. Dragii mei,
    În aceasta seara in jurul orei 23,30 voi intra in direct prin skipe ,la AGENTUL VIP - ANTENA STARS.
    Va astept cu mare drag! Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit am si eu posibilitatea sa va vad la tv.vacantaaaaaa.te ador Maria si astept din clipa in clipa sa ne spui despre Sapte.iar in legatura cu subiectul premonitiei:chiar pe 16 august am gasit liber pt cazare in muntii Bucegi.abia astept sa umblu descult pe chipul Tatalui Creatorului Terra.succes la tv.

      Ștergere
  36. Am visat si eu de razboi satamana trecuta si eram chiar in mijlocul campului de lupta am auzit un glas care zicea pe engleza "Fire" pe romana "Foc" si a inceput a se cutremura pamantul eu am ramas pe loc iar din spatele meu vineau o armata mare de tancuri si lansatoare si deodata mam trezit de zgomot si cutremurul acela.

    RăspundețiȘtergere
  37. A venit 18, nu s-a întâmplat nimic!

    RăspundețiȘtergere
  38. Poate că se referă la mutarea armelor nucleare din Turcia în România, fapt ce ne va afecta în mod grav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Ai fost singura persoana care ai intuit ADEVARUL.
      Cu siguranta este vorba ,de ARMELE NUCLEARE din TURCIA spre ROMANIA.
      Chiar o luna de zile s-a implinit astazi (sau ieri).

      Ștergere
    2. Dacă în Turcia sunt și vor fi probleme din ce în ce mai mari, pe cale de consecință SUA își vor muta arsenalul american de acolo într-o zonă sigură. Deci știrea cu mutarea armelor nucleare e foarte probabil să fie adevărată.

      Ștergere