marți, 12 iulie 2016

ELODIA VREA SĂ FIE GĂSITĂ !!!

                                                       10 Iulie 2016,ora 14,15 !

  
 Image result for elodia ghinescu
                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune pentru a nu stiu câta oară, cum că ELODIA GHINESCU, ar fi vrut si vrea să fie găsită.
Oare ce ar trebui ca să se întâmple, ca să se adeverasca din toate câte scriu, pentru ca Autoritățile să mă creadă si să dărâme din acel zid al casei văruite în alb, care este un Muzeu de Artă la țară, sau ,asa cum am înteles ,chiar a fost Muzeu de artă între timp, după moartea Elodiei?
Iată ce spunea glasul dragilor:

                      ”Iar Elodia ,a vrut să fie găsită !
                  Elodia ,vrea să fie găsită !” 
Dragii mei, nu-mi doresc nici in gandul meu ,ca să se adevereasă o cumplită Tragedie din multele despre care scriu,pentru ca Autoritatile Române să mă creadă ,si -apoi să spună:
Haideti sa cautam si ramasitele Elodiei, in acel zid al casei.
Imi doresc să vă spun că ,este exact casa care ,a fost data pe ANTENA STARS,la AGENTUL VIP, în curtea căreia se afla un pom ,despre care, eu am crezut ca era un mar,  iar mama lui cioaca a zis ca nu se potriveste,deoarece,copacul din mijlocul curtii, este un tei.
Oare are vreo importanță, ce fel de copac este?
Mie cand mi s-a arătat acel copac, era fara frunze si normal de mare, nu e un copac bătran. Ce puteam să cred, având în vedere tineretea copacului? 
Dragii mei, ca întotdeauna ,eu îmi fac datoria de suflet si scriu. 
Cine are urechi de auzit ,să audă ! Cine are ochi de văzut ,să vadă! 
                                  Cu dragoste,Maria 

39 de comentarii:

  1. Este vorba de casa din Candesti- Arges transformata in pensiune ?

    Ca sa se darame acel zid , procesul trebuie sa se redeschida , trebuie ca cineva din familia ei , frate, mama , sa ceara acest aspect autoritatilor.
    Sau organele in drept sa se sesizeze din oficiu . Ma intreb , la cata aparatura specializata este, la ce caini moleculari speciali exista in detectarea mirosului de ADN uman, la ce raze infrarosii , chiar nu doreste nimeni ( nici macar familia ei ) rezolvarea corecta a cazului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci este adevărat ! CASA este PENSIUNE!
      Ori pensiune ori muzeu de arta..., cert este ca e un loc public, special ca sa nu fie libera nicicând. ELODIA este zidita in zidul de la strada,care a fost ingrosat cu circa 40 cm ,de jos până la stresina. Conform MESAJULUI DIVIN, ELODIA va fi gasita pana la urma de AUTORITATI, tot in acea casa.

      Ștergere
    2. Familia Elodiei a transformat in pensiune casa in care avocata disparuta a trait pana la 18 ani! UIte cum arata astazi camerele in care a locuit sotia lui Cioaca si in care te poti caza pentru 70 de lei!
      Avocata Elodia Ghinescu a crescut pana la 18 ani in casa bunicilor sai din satul Candesti, locuinta transformata azi intr-o pensiune.

      http://www.infoziare.ro/stire.read.php?newz_id=2188444

      Elodia Ghinescu, care a disparut fara urma in august 2007, fiind declarata moarta, iar sotul Cristian Cioaca condamnat pentru crima, si-a trait copilaria si adolescenta in satul Candesti, aproape de Campulung, intr-o zona inconjurata de dealuri si munti.
      Ea a stat in casa bunicilor sai din partea mamei, o locuinta situata pe un platou, aproape de padure. “Elodia a trait aici pana a facut 18 ani, o stiu de cand era mica”, a declarat pentru WOWbiz.ro o vecina. “Casa a fost renovata si transformata in pensiune de Robert, fratele Elodiei”, ne mai spune vecina.
      Pensiunea are astazi sase camere, toate mobilate auster, ca la tara, inclusiv camera in care a trait Elodia pana la 18 ani fiind introdusa in circuitul turistic, dupa imbunatatirile de rigoare.
      “Aici a facut scoala generala, iar apoi, la Campulung, a facut Liceul Pedagogic. Mai tarziu, dupa ce s-a maritat cu Cioaca, venea pe aici cu el. Pareau fericiti, stateau uneori si cate o saptamana”, a mai dezvaluit vecina Elodiei. Pretul mediu pentru o camera este de 70 de lei.


      Eu as avea o intrebare citind despre casa aceasta : fratele ei are vreo implicare directa in moartea Elodiei ?
      Nu prea cred ca cineva are intentia sa isi transforme locurile copilariei in loc de pelerinaj pentru altii .
      Ca sa nu mai vorbim ca fratele ei care s-a ocupat de transformarea casei in pensiune este preot . Si mai bizar ?!
      De ce nu s-ar inchiria pensiunea toata CUI TREBUIE ca sa caute bine , sa analizeze toate cotloanele si pivnitele si sa faca toate constatarile . In 2 saptamani ar scana si pestii din pastravarie cu icre cu tot .



      Ștergere
    3. Casa are in stanga curtii, are beci? Are o incapere care da in beci?
      Acolo se gaseste masa ca de inox, pe care se afla capul ELODIEI. După pomul din curte,exista o pivnita, iar ca sa cobori in ea, sunt pâna la 5 trepte abrupte, lungi de circa 80 cm, si groase.
      SE coboara greau, abrupt, din pricina inaltimii treptelor.Pana la masa, se mai fac circa 4 pasi,după ce cobori scarile abrupte.MASA este din fier !

      Ștergere
    4. Nu cred ca este implicat fratele ELODIEI! Ci numai sotul ei, care i-a dat cu capul in tâmpla stânga, iae ELODIA a lesinat sub privirile ohilor mei. Vedeam totul de parca as fi fost acolo.PERETELE dinspre strada, este ma gros decât peretele de la capătul celălalt al casei. Se poate observa pentru că nu este până la stresina ingrosat, ci până sub stresină. In casa se afla cu siguranta un FRIGIDER FRAM, vechile frigidere bombate.Acela tinea spatele celui care punea bucati din trupul ELODIEI in cutia de zid din perete.

      Ștergere
    5. Doar din planul casei , din actele lor , ale familiei ar reiesi toate dependintele curtii : garaj, magazii, beci, pivnite . Casele vechi, batranesti de la tara aveau toate beciuri pentru ca pastrau acolo alimentele , cei mai multi neavand frigidere . Daca familia ei a incetat orice forma de cautare , asta e o problema . Ancheta a deviat ani in sir pe amant , pe aspectul geloziei , pe faptul ca ea intrase in relatii dubioase cu clienti straini , cu cetateni ai serviciilor secrete etc.
      S-a cautat iar mult si bine in apartamentul din Brasov , in rape si imprejurimile din Brasov.
      El nu putea sa o omoare decat intr-un loc unde ea ar fi venit pentru ca ii era familiar si pentru ca, il studiase bine Cioaca ca fiind un loc retras , plin de verdeata unde nu l-ar fi deranjat nimeni . Initial casa avea 2 camere spun vecinii si era prapadita rau .
      Unde ar exista cartografierea locului ? La primarie ? Care autoritati locale ar putea furniza explicatii privind acea casa ? Cine dintre localnici si-ar aduce aminte de alte amanunte ? Trebuie si exista cu siguranta in sat si altii care au asemenea beciuri care serveau in timpul razboiului ca loc de refugiu pentru bombardamente . Nicio crima nu-i perfecta .

      Ștergere
  2. Redau aici o profetie din anul 1949 al maicii Veronica de la Mănăstirea Vladimireşti ..Încă de la o vârstă fragedă măicuţei i s-a arătat Maica Domnului.
    Profetia suna asa si rog sa accesati si linkul sa cititi mai departe.
    "- Nu pot să mai rabd! Focul îl trimit pe acest pământ! Deodata apare în partea dreaptă a Mântuitorului, Sfânta Fecioară, Maica Domnului, înconjurată de o lumină, îmbrăcată-n negru, cu o năframă neagră lăsată pe cap, de nu se vedeau ochii de lacrimile ce-i curgeau pe obraz, sta cu mâinile incleștate și se ruga către Mântuitorul. Văd pe Mântiutorul că întoarce capul către Dânsa și zice:
    - De ce mamă plângi? Și n-a răspuns nimic Sfânta Fecioara. Și iarăși o întreabă:
    - Pentru ce mamă plângi? Atunci am auzit un glas plin de durere zicând:.....

    http://www.obiectiv.info/profetia-maicii-veronica-de-la-manastirea-vladimiresti-focul-il-trimit-pe-acest-pamant_46468.html#n

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secta de-la Vladimiresti sunt inselati.

      Ștergere
    2. Gata, ai dat verdictul.

      Ștergere
    3. si eu zic la fel. "dialogul" intre Iisus si Maica este IREAL!

      Ștergere
  3. Emisiunea de aseara cu dvs doamna Maria Ghiorghiu.

    http://antenastars.ro/agentul-vip/maria-ghiorghiu-noi-previziuni-cutremuratoare-al-treilea-razboi-mondial-va-fi-salvat-de-extraterestrii-id32214.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria oare despre dvs vorbeste doamna Mitoseru in aceasta emisiune tv? Mi se pare ca aud numai laude frumoase din partea dansei.Va rog sa imi confirmati daca este adevarat.Multumesc

    http://antenastars.ro/star-magazin/baba-vanga-despre-noua-ordine-mondiala-tarile-care-vor-salva-lumea-de-la-razboi-id32174.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Dar nu dau de linkul cu dna MITOSERU! Daca ai putea sa-l copiezi si sa-l trimiti in pagina mea...! PUP

      Ștergere
  5. Inceputul emisiunii ..O armata de ingeri va cobora din cer.
    http://antenastars.ro/star-magazin/furtuna-in-lumea-crestinismului-profetia-cutremuratoare-despre-ingeri-care-se-va-intampla-curand-id32173.html

    RăspundețiȘtergere
  6. http://antenastars.ro/star-magazin/baba-vanga-despre-noua-ordine-mondiala-tarile-care-vor-salva-lumea-de-la-razboi-id32174.html

    Linkul cu doamna Mitoseru

    RăspundețiȘtergere
  7. http://antenastars.ro/star-magazin/baba-vanga-despre-noua-ordine-mondiala-tarile-care-vor-salva-lumea-de-la-razboi-id32174.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mai exista si profetii pline de speranta!

      Ștergere
  8. http://antenastars.ro/star-magazin/furtuna-in-lumea-crestinismului-profetia-cutremuratoare-despre-ingeri-care-se-va-intampla-curand-id32173.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu cred ca Elodia a fost ucisa, stiu sigur k intrase intr-o chestie urata, cand a acceptat sa fie avocata unor persoane duubioase, interlopi mai exact si aveau stransa legatura cu mafia italiana. S-a tot vehiculat ca Elodia a fost vazuta in diferite locuri. Doamna Maria , daca toti ne facem pacate, si Cioaca este nevinovat. Cat de grav ar fi ? Toti suntem FIII LUI DUMNEZEU ! CE PACAT AM SAVIRSI ? un ummil crestin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti ma pune-ti pe ganduri. Aveti dreptate ,daca dna Avocat se distreaza in cine stie ce tara,fugita sa scape de amant, de sot, de interlopi cu un alt amant. Sa fim sinceri ii cam placeau amantii. Daca nu e moarta, ar fi un pacat capital !

      Ștergere
    2. Trebuie sa recunosc,adeseori rad cu lacrimi cand citec unele comentarii :))
      Viorica

      Ștergere
    3. Elodia era aici cineva , nu in Dubai sau Congo ! Ca sa compromiti o femeie , imediat o faci ,,aventuriera'' , insa tocmai pe seama acestei diversiuni , s-a abandonat pista principala . E asa cum spune D-na Maria - 100% .

      Ștergere
    4. Si cum ramane cu sângele din casa ei?
      Ipoteza infidelitatii a fost aruncată in media de soțul ei tocmai ca sa acopere crima.
      Sângele ei strigă la Dumnezeu ca sa fie găsită si să i se facă dreptate.

      Ștergere
  10. Imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat Elodiei. Sa dea Dumnezeu sa fie gasita.
    Imi pare rau ca, pe langa mama si fratele ei, cel care a decontat aceasta tragedie e copilasul Elodiei care a fost nevoit sa traiasca fara mama, fara bunicii materni, fara amintiri despre mama, cu tatal la puscarie. Nu sunt convinsa ca matusa si bunica paterna se poarta cu grija si iubire cu acest copilas greu incercat de viata.
    Gasirea trupului Elodiei va aduce liniste sufletului ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Doamna Maria, mi-ati postat mesajul chiar daca nu sunt de acord cu d-stra. Asta ma face sa va apreciez si mai mult! un umil crestin

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria,ar trebui sa spuneti de Elodia ce stiti,acolo la o emisiune la televizor intro seara,asa poate s-ar auzi mai bine si ar gasi-o.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,ar trebui sa spuneti de Elodia ce stiti,acolo la o emisiune la televizor intro seara,asa poate s-ar auzi mai bine si ar gasi-o.

    RăspundețiȘtergere
  14. Despre rapirile de care vorbeati :


    http://www.realitatea.net/descinderi-la-o-grupare-acuzata-de-sclavagism_1958216_foto_1525808.html#galerie

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/violente-si-rapiri-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult. Din păcate,s-a adeverit si aceasta. Mai stii cumva, cum se numea articolul meu?

      Ștergere
  15. România a PIERDUT Parcul Național Retezat.

    Proasta Guvernare, firmele Schweighofer și Succes sunt principalii vinovați .
    Exploatările forestiere din ultimii ani din munții Retezat, Godeanu, Țarcu și Vîlcan au condus la dispariția ultimului Peisaj Forestier Intact (PFI) din zona de climă temperată a Europei.


    https://www.youtube.com/watch?v=1Kf9Jwxkg6w


    Cu voia noastra si la vedere .


    S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e singurul parc national vandalizat.
      Am distrus plamanii ROmaniei.

      Ștergere
  16. Ati reusit sa vedeti emisiunea cu dna. Mitoseru? Eu v-am trimis linkul din nou. Dar eu nu inteleg ceva, v-am trimis in primul mesaj cu tot cu video link si nu l-ati observat si apoi din nou mi-ati cerut sa va trimit si tot n-ati reusit ma duce cu gândul ca nici nu va uitati la linkurile care va trimite lumea in mesaje.Puneti pe cineva din casa dvs sa va învețe ca nu e in regula cum procedati,sper sa nu va suparati.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Gândul tau nu e bun deloc ! Linkul nu se poate viziona !
    Oricum multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca va uitati cu atentie coltul din stanga, jos este ingrosat, tot in stanga perpendicular sunt si niste pomi.Se pot observa in alte poze daca dati cautare pensiunea La Ticu, imagini. http://www.ziaruldinmuscel.ro/sites/default/files/elodia%20casa.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e atat de evident, procurorii ce mai asteapta?

      Ștergere
    2. La cazuri ca Elodia si Madalina Manole este mult de munca si de asumat . Poate daca in Politie si in Magistratura ar fi toti ca Marian Godina , s-ar face lumina .

      Ștergere
  19. http://www.cancan.ro/actualitate/intern/ultima-ora-anuntul-care-il-va-darama-pe-fostul-politist-i-au-marit-condamnarea-lui-cioaca-in-secret-15527651

    RăspundețiȘtergere
  20. au zidit-o pe afara?...

    RăspundețiȘtergere