marți, 19 iulie 2016

JORJ KEREKI PENTRU OMENIRE !

                                         16 Iulie 2016,ora 6,12 dimineața !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineață, îmi dă trezirea un glas care, imi spune un nume.
Dragii mei, voi scrie numele acestui bărbat,exact asa cum l-am auzit, si nu voi căuta sa-l scriu altfel, pentru ca asa se mai poate scrie.
Iata ce spunea glasul ,spre uimirea mea:
 

                       ”JORJ  KEREKI , pentru omenire !”

Dragii mei, nu stiu cine este acest om, nu stiu unde se afla, dar daca DUMNEZEU a voit sa aflu aceste cuvinte,cu siguranta stie EL de ce a facut-o.
                                    Cu dragoste,Maria.  



54 de comentarii:

  1. Jolt Kerestely este un cunoscut compozitor de muzica usoara romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragii mei ...va punnaici un video , lung ...ce contine cam tot ce incerc eu sa va tot zic de citeva luni incoace ...Va avertizez ..ca nu estw pentru ORICINE ! De nu s-e are ...un anumit grad de inteligenta , deschidere mentala , vointa de a cunoaste Tatal ...iesite din comun ...deci spuneam , ca ESTE INUTIL SA VA UITATI . Nu este pentru ..ORICINE !!! Repet ...numai un anumit nivel intelectual poate ajuta la intelegerea sa . Deci ...nu-l priviti ..cei NECORESPUNZATORI !
    https://youtu.be/HiFZVirp--8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia acum l-ai descoperit?

      Ștergere
    2. Poate fi interpretat si altfel: poate mai este ceva de invatat daca il urmarim cu si mai mare atentie!Mai descoperim ce poate nu am luat in considerare alta data cand l-am vazut...

      Ștergere
  3. Ceia ce este spus in acest video , eu personal am verificat pas dupa pas . Totul ! Este o sinteza la ce va ziceam eu . Cind l-am descoperit ieri ...am ramas ....nici de k-as fi facut eu nu venea asa de bine . Dar ...repet ....nu este pt oricine ...de nu simtiti in voi ...focul , nerabdarea , ansia de a-l cunoaste , si nu aveti un anumit nivel de inteligenta ...nu va uitati . V-ar plictisii doar ...dureaza 3 ORE ! Nu pierdeti timpul degeaba .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant , Sorin ,

      Multumesc ca l-ai postat . Trebuie vizionat in etape, fragmentat , contine informatie condensata .

      ,,In timp ce ne vorbim noua insine, ne alegem caile '' .
      ,,acolo unde se termina omul, incepe Dumnezeu''.


      S.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uluitoare talmacirea ta,MADUS. Chiar nu m-am gandit la un cuvant atât de codificat.
      S-ar putea sa fie adevărata presupunerea ta. Ceva va fi, căci nu degeaba mi s-a spus acest nume.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Despre ce este vorba? Care cuvânt codificat?

      Ștergere
    4. Madus,presupun ca este doar parerea ta,de aceea ai eliminat aceste comentarii,altfel le lasai sa fie citite de toti.Sa nu te superi!

      Ștergere
    5. Am apucat sa citesc in mare viteza comentariul lui Madus, care mi se paruse a fi o extraordinara decriptare a viziunii. La revenire dupa cateva minute, mesajul disparuse..:(
      Te rog Madus sa l repostezi...merita atentie! Era vorba despre "JORJ"..jocurile olimpice de la Rio de Janeiro...

      Ștergere
    6. ....si statuia lui Iisus din Rio

      Ștergere
    7. Madus, scrie-i d-nei Maria pe mail si lasa-ne in pace!
      Acum de unde stim ce ai scris?
      Iti bati joc de noi!

      Ștergere
  5. Poate e vorba de John Kerry ...

    RăspundețiȘtergere
  6. E posibil sa fie Papa Francesco.

    RăspundețiȘtergere
  7. J.O.R.J.=J.ocurile O.limpice R.io J.aneiro.......K.R.Ki=C.risto R.etendor de pe muntele C.orcovado.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Genial Madus ...tocmai au amenintat Brazilia nenorocitii astia ...

      Ștergere
    2. Multumesc Madus!

      Ștergere
  8. Sorine , helevatule , hinteligentule , ...
    Entule , ....entule, etc....etc....samd.
    Vad ca încă nu ai călcat pe "grebla" ,dar sa sti ca trebuie sa calci cat mai degrabă, caci altfel nu i-ti revii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu eliminati d-na Maria comentariul anonimului 19 iulie 20.04 ?
      Comentatul altora in zeflemea este normal? Si aici ? Daca ei nu se pot abtine , scoateti-i dvs. din context ! Aici trebuie facuta ,,trierea '', la limbaj , nu la idei ! Multumim.

      Ștergere
    2. Anonim 19 iulie 2016, 20:04, vad ca esti pus pe glume... esti comic...ai fi bun actor intr-o piesa de comedie.Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa faci cariera in teatru de comedie?

      Ștergere
    3. Nu, inexact, la circ e locul anonimului 20.04.

      Ștergere
    4. Tot in aria comediei s-ar incadra ... si un bufon de pe la circ!

      Ștergere
  9. http://www.almeea.ro/sapte-sfaturi-ale-unui-calugar-shaolin-pentru-a-fi-etern-tanar/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sorin T ,i-mi puteti spune ce înseamnă SMERENIA pt d-voastră?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebati la biserica ce e smerenia, lasati omul in pace .

      Ștergere
  11. Am fost indrumata sa descopar sedinte de hipnoza regresiva pe youtube ale lui Colagero Grifasi.Ceea ce se spune acolo a venit ca si confirmare la ceea ce stiam.
    Avertisment pentru cei slabi de minte;nu va uitati!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne ..cita rabdare trebuie sa am ....Ca sa intelegi ..iti povestesc ceva ..O data am vizitat un pustnic . Nu voi zice care si unde . Acela ...am inteles imediat ..fugi-se de lume ...numa abandonat lumea , ce e foarte diferit . Bine ...pt a-l face sa inteleaga ...ca este fals ...l-am intrwbat ceia ce tu m-ai intrebat , anonim . "Esti un om ...deosebit ...pustnicule ?" Iar el ..."Nu .
    Eu sunt ultimul dintre ultimi , nimic nu am , si nimic nu-mi trebuie "
    "Atunci ...i-am raspuns ...itimvoi lua ca amintire aceasta ulcica , unde tii luminarea aprinsa "
    "E a mea " a tipat !
    Atunci ...i-am raspuns ...intradevar esti ULTIMUL DINTRE ULTIMI , nu m-i se pare ca ...AI CEVA , cit de mic , de deosebit in tine ! Aveai dreptate ...esti intradevar ULTIMUL DINTRE TOTI !
    A facut o criza isterica ...a inceput sa ma injure in ...dialectul sau pugliese ...ha ha ha ..., I-am zis ..:"Inceteaza de a fi ipocrit . Anumea te-am provocat . Tu ..zicind ca esti ,, ultimul " de fapt te vedeai ca pe un prim . Cel mai ultim ! Tot orgoliu este ! Intelege ...Intoarce-te acasa ....tu ai fugit de frica de lume ...nu ai lasat lumea !!!! Intelege care este diferenta ! Tu ...ai adus cu tine lumea aici ...in grota asta . Nici o clipa nu te-a abandonat . O ai ...lumea ...in capul , mintea ta ! TREZESTE-TE si intoarce-te acasa !
    A confesat ..ca si chiar de ar vrea ...nu stie demare unde se intoarce ...Rudele sale ...nu stia nimic de eke de peste 6 ani .
    Deci ...ANONIM ....smerenia exista ...doar xind ai cunoscut FATA SA ! Tot restul ...e fals . Doar atunci realizezi ...ceia ce suntem . Nimic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Orice ..parere a ta de smerenie ...e FALSA ! Nu se bazeaza pe constatarea ca suntem ..Nimic !
    Tu te consideri ...smerit ? De eu iti zic ...."Faci bine ..pt ca nu valorezi cine stie ce " te simti ....ofensat cind auzi ca eu Sorin T ..iti spun tie ..,, ca nu valorezi nimic , si faci bine a t-e considera ....putin lucru ?"
    Intelege ce am vrut sa-ti spun ....ideia de ,, smerit " este falsa pina cind nu cunosti Tatal . Este o alta forma a ...mindriei tale in a zice "Eu sunt campion mondial de smerenie " Fals ...fals ..fals ...! Doar intelegind cu adevarat ...ca suntem ...carne ca oameni ...ce s-e strica in 24 de ore ...de nu ar fi acea ...minunatie ce se ascunde ...in noi ! Eu ...Sorin T ...incit carne ...sunt doar mincare pt alte ietuitòare (si sunt fericit de asta ) dar ...in ce este in mine ...NIMIC MAI MARET POATE EXISTA ! Eu sunt umil ...ca corp ..dar ca spirit ..nimic mai ....arogant si semet decit mine a existat vreodata ! Si ...voi . Numai ca sunteti ..scufundati in ..somn . Asa ca ...nu puteti sti ...si bine faci a ramine (incerca sa ) smerit . Deocamdata ....ha ha ha ....pui drag ....pui drag ...de ai sti tu ..cine este in tine ...Ai cinta si dansa de dimineata pina seara ! Dragul meu ...prostut .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn Sorin T. Probabil comentariile dvs sunt interesante dar, din pacate, sunt greu de inteles. Limbaj greoi, o tona de puncte, puncte, alte tone de greseli gramaticale. Va sugerez sa umblati putin la aceste aspecte si atunci cred ca o sa aveti parte de o intelegere mai buna. O zi buna va doresc!

      Ștergere
    2. Anomimule, Sorin e plecat de foarte multa vreme din tara, nu este atat de simplu.

      Ștergere
    3. Sa transmiti prin cuvinte e ...imposibil . Prin puncte incerc ...o musicalitate , o senzatie amtextului , ce ma poate ajuta in a exprima ...o stare de suflet . Nu este posibil prin cuvinte precise ...ar fi rece ...caut senzatia sa ajunga ..Nu e zis ca reusesc , e greu , ai nevoie de un talent pt asta iar eu numcred propriu ca -l am . Asa ca ..devine dificil in a urmarii ce spun . Dar , ma ilud citeodata , ca cine este interesat cu adevarat , v-a...traduce si a-i va ajunge o kica , mica parte din ce vroiam sa spun . Nu -i usor ...pt ca nu descriu ....o imagine fixa . Ci ceva ce .., se schimba in continu in maretie . E impisibil , nimeni nu a reusit vreodata , din cite stiu . Greselile ...sunt omenesti ... Ce pot face ? Demult timp nu mai gindesc in limba romana , din comoditate . Eu sper doar ...sa ajunga un 10 la suta , as fii multumit . O zi buna si tie iti doresc .

      Ștergere
    4. Ajunge , ajunge tot ce spui la destinatarii binevoitori . Nu iti fa probleme , esti ok asa cum esti .

      Ștergere
    5. Nu exita nicio scuza pentru greselile gramaticale :) Si eu sunt plecata de mult timp din tara,dar limba romana nu o pot uita desi, o vorbesc foarte rar.Aceste probleme,exista din scoala... Scuze, simpatic Sorin:)
      v

      Ștergere
    6. Dar spune tu draga v, conteaza asa mult? Aici avem alte subiecte de discutat... nu gramatica... iar pe Sorin il intelegem ce transmite.
      Sorine scrie cum poti! Important este mesajul!

      Ștergere
    7. Eu m-as preocupa mai mult pentru agramatii de aici cu diplome si doctorate . Astia nu au scuze , au mii de euro salarii , au masini si soferi la scara , slugi in casa , si zero raspundere in ceea ce fac . Citi-le mail-urile din institutiile publice si din ministere si veti face infarct.
      In plus el scrie de pe tableta si au spus toti cei care o folosesc , ca exista erori de redactare .
      Aceeasi problema este in cazul anumitor telefoane.
      Iar daca mai scrie si repede , este si atunci o problema .

      Ștergere
    8. :)) Braaavo Sorin,tu chiar esti indragit de doamnele de pe acest blog!!! Vezi cum iti sar imediat in aparare? FELICITARI! :)
      v

      Ștergere
    9. Dar ce-i rau in asta v? Foarte bine! Sorin este un om bun, normal ca este indragit!

      Ștergere
    10. El chiar este un om deosebit .

      Ștergere
  13. Sorin,

    Daca cineva te contacteaza intr-o problema cu serviciul , poti sa il ajuti ? Parerea mea ca are cateva blocaje , sau vezi tu . Este o persoana deosebita si extrem de inteligenta , ai sa vezi . Nu pot sa stau cu mainile in san cand vad nedreptatea . Daca esti de acord , te va contacta el . Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. D-le Sorin,cum vreti d-voastra sa va raspunda cel ce va întrebat de smerenie,daca d-voastra la-ti facut PROSTUT?
    Credeti ca ar fi normal sa va raspunda cu aceeasi "moneda" ?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o forma parinteasca de ,,alint'' . Orice parinte isi vede puiul sau ,,prostut'' , adica cu sensul de imatur , de necopt in ale vietii .

      Ștergere
  15. Ma minunez Sorin , cata smerenie ai avut când l-ai facut prost pe anonimul care te-a intrebat de smerenie.
    Credema, am ceva timp de când citesc acest blog , dar niciunul nu sau facut prost ,prosti in comentarii.
    După ce ca scrii de nu se intelege mai nimic, vi si cu jigniri crase care nu i-ti fac cinste, ba din contra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, exprimarea a fost in nota pozitiva. Nu o lua ca o jignire caci nu aceasta a fost intentia, cu siguranta!

      Ștergere
    2. Nu ai inteles nimic, anonim 14.33. Nu a fost facut nimeni "prost". Daca nu esti tu cel in cauza, mai bine renunta. Daca esti tu, fa eforturi sa intelegi ce a vrut sa spuna Sorin. Daca nu poti, renunta, crezi mai departe ce ai crezut si pana acum si nu-i mai reprosa - ca nici el nu cred ca va mai insista.

      Ștergere
  16. A fost un alint.
    De ce luați totul personal?
    Sa fie oare pt ca va regasiti in cuvînt?

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai, Sorinel pustiu , eu sunt anonimul pe care mai jignit.
    Te gândesti tu oare,ca mai sunt si persoane care nu înghite deloc jigniri asa cum ai facut tu? .
    Te gandesti tu ca ,cu o mână de bani,un haker i-mi poate afla adresa ta , si niste insi vor veni ca sa aplice o ALINTATURA celor pe care i-i gaseste acasă?
    Stai in banca ta baiatule daca vrei sa-ti fie bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule de ce ameninti? Sorin nu ti-a vrut raul nici macar o clipa. Ti-a vorbit ca unei fiinte dragi, cuvantul "prostut" nu a avut intelesul acela ci mai degraba acela de "copilas". Intelege asta, nu te mai tot ofitca, toata lumea vede si intelege ce a vrut omul sa-ti transmita numai tu faci pe ofticatul... dar nu ai de ce caci Sorin nu ti-a vrut vreoadata ceva rau...

      Ștergere
    2. Anonim 20 iulie 2016, 20:19

      Ce faci dl . anonim ? Azi ameninti un comentator , maine pe proprietara blogului ! Pacat ca pe blogul asta apar indivizi ca tine .

      Ștergere
  18. JORJ = George in engleza
    KEREKI = ? Nume de familie?
    Poate ceva nou candidat in America, ca sa-l dea pe Trump jos. Se pare ca singurul mod de a-l elimina pe Trump din varf este bagarea fulger a unui nou candidat pe fir. Nu radeti, asa a spus Larry Nichols ca se va prea putea intampla. (Cine nu-l stie pe Larry Nichols ar fi bine sa afle).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi Kerekes? Exista americani cu acest nume: George Kerekes...

      Ștergere

  19. Donald Trump chiar l-a nominalizat pe JOHN KASICH (pronuntia Mariei: Jorj Kereki) pentru prezidentie. Vedeti http://gawker.com/donald-trump-offered-john-kasich-the-presidency-1783971713
    5 hours ago ... John Kasich of Ohio, who left the presidential race just a few weeks before. As a...

    RăspundețiȘtergere