miercuri, 6 iulie 2016

PREMIERUL DACIAN CIOLOȘ , VA PLECA TARE SUPĂRAT DIN FRUNTEA GUVERNULUI !








                                                         Zori de 6 Iulie 2016.

                                             Dragii mei, 

Astăzi dimineață,in timp ce scriam aici la calculator, văd de parcă as fi avut un ochi la ceafa ,văd sediul Guvernului României, iar în fața Sediului Guvernului, pe trotuoar în costumul său gri -cenusiu, mergea abătut si singur chiar Premierul Dacian Cioloș.
Avea nasturii de la haină descheiați,iar el, păsea dezamagit parcă de toti si de toate, fiind foarte întristat.
 

           Image result for dacian ciolos poze.
 .
Dragii mei, eu am mai scris despre Premierul Dacian Ciolos precum că ,va fi forțat de împrejurări ca să demisioneze.
Se pare însă,că va pleca si el din fruntea Guvernului sătul de atâta nedreptate si de toate câte se întâmpla acolo. Chiar dacă a încearcat pe ultima sută de metri, să mai schimnbe din ministriii care habar nu de ce sunt acolo, si ce trebuie să facă, DACIAN  CIOLOS va părăsi Guvernul. Nu este nevoie ca să mai intru in amănunte. Timpul își va spune cuvântul, iar toate câte sunt orânduite de Sus, toate se vor împlini la timpul lor.
                                   Cu dragoste,Maria. 

32 de comentarii:

  1. In cazul asta vor fi alegeri anticipate! Oare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Continuare la "isprava" lui Juncker:

    http://www.lovendal.ro/wp52/dupa-ce-s-a-dat-de-gol-ca-s-a-intalnit-cu-extraterestrii-de-pe-alte-planete-seful-comisiei-europene-jean-claude-juncker-va-fi-schimbat-din-functie-asta-e-pretul-imprudentei-sale/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.lovendal.ro/wp52/casa-regala-britanica-a-publicat-pe-site-ul-propriu-din-greseala-un-comunicat-prin-care-recunoaste-ca-regina-elisabeta-a-ii-a-nu-este-o-fiinta-umana-apoi-totul-a-fost-sters-in-graba-care-e-adev/

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne-ajuta ! Cat mai repede ! De când a venit ,, guvernul meu " , ne-a îngropat de tot ! Nu stiu , ce sa mai spun, dar Iohannis , PNL au dezamăgit profund ! Contra la tot ! Numai jocuri , compromisi cu sistemul si f.umili cu FMI , UE si cu americanii ! Oricum eu nu i-am votat, dar nici n-o sa-i votez niciodata , mai ales PNL ! Sa dispară acesti trădători , care multi dintre ei , nici nu stiu ce inseamna liberalism ! Daca ar stii, nu s-ar comporta asa. Contra la tot si la toate ! Asa ca, sa-si dea demisiile toți ! Poporul nu-i mai vrea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo Anonim6 iulie 2016, 13:43, subscriu! Problema este ca ei nu vor sa plece. Iohannis vrea parlamentul meu acuma, iar guvernul vrea imprumut de la FMI. Nebunie curata. PNL tine cu dintii insa nu au oameni competenti. Sunt "pe spate". Vor numai posturi "caldute" platite bine, insa zero ca pregatire si competenta.

      Ștergere
  5. Dl Ciolos ar trebui sa fie mult mai autoritar. Cu blandetea nu merge. Trebuie sa le ceara expres ministrilor ce sa faca, sa le ceara sa faca ordine in legislatie. Sa-i schimbe imediat ce vede ca nu indeplinesc cerintele, chiar de-ar fi sa ruleze f multe persoane, caci pana la urma o sa gaseasca si oameni competenti si care sa lucreze pt popor. Faptul ca ii schimba des e un lucru bun, nu-i tine acolo ca fac parte din nu stiu care partid si are prieteni puternici. Sa-i schimbe pana gaseste manageri cinstiti care sa conduca bine un minister.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciolos nu era potrivit pentru a fi premier. Nu stiu de ce a acceptat asemenea lucru. Trebuia sa gandeasca mai bine inainte sa accepte jocurile de la Bruxelles. Sau l-a convins Soros, poate?

      Ștergere
    2. Anonim 6 iulie 2016, 19:55, CUI sa ceara? Ministri acestia la care faci referire sunt marionete, sau ai uitat? Tie iti scapa ceva: jocurile din spate nu au ca scop ridicarea Romaniei iar Ciolos este bagat pana peste cap in aceste jocuri impreuna cu Iohannis.

      Ștergere
  6. Numai cu gandul la conspiratii sunteti. Cand Il veti accepta pe Dumnezeu in viata voastra sa va conduca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce te jeneaza Anonim 6 iulie 2016, 22:54? Dumnezeu ne arata adevarul. Ce sa-i faci daca e conspiratie? Sa ne prefacem ca nu-i? Pai este fratiorule... si este urata de tot. Dumnezeu le descopera mizeriile la astia! Si mai urmeaza...

      Ștergere
    2. Cat timp va preocupa conspiratiile nu mai aveti timp si pentru Dumnezeu. Asta ma preocupa!
      Daca Dumnezeu le aranjeaza pe toate, de ce m-ar interesa ce fac sau nu fac conducatorii? Daca nu-i gasesc institutiile statului ii gaseste Dumnezeu cu dreptatea Lui. Sa nu se mire ca ii loveste cancerul si alte nenorociri!

      Ștergere
    3. Anonim 7 iulie 2016, 14:45, nu ne preocupa conspiratiile, dar daca ies la iveala si Dumnezeu ni le descopera ce vrei sa facem? Normal ca luam nota de existenta lor! E voie divina asta!

      Ștergere
    4. Anonim 7 iulie 2016, 14:45, sti vorba aceea: "pica para malaiata in gura la natafleata". Ideea este ca Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista. Trebuie si omul sa-si faca partea sa. Altfel va fi vai de noi si de aceasta tara, daca mai continuam in formula actuala.

      Ștergere
  7. Nu inteleg de ce judecati canducatorii. Pe acest blog incercam sa ne regasim drumul vietii, sa ne mantuim sufletele, sa ne vindecam trupurile, dar judecam si impartim oamenii dupa criteriile noastre.Oare nu este mai important sa-L cautam mai intai pe Dumnezeu si Imparatia Lui, sa ne curatim noi mai intai si apoi sa ne rugam pentru aproapele nostru. Sa nu uitam sa scoatem mai intai barna din ochiul nostru si abia apoi sa spunem de paiul din ochiul celuilalt.
    Sa ne cercetam fiecare in parte, sa invatam din nou lectia iubirii si iertarii, si atunci cu certitudine se vor schimba multe aspecte ale vietii noastre.Doamne ajuta-ne tuturor, si Sfanta Voia Ta sa se faca in toate.
    Va doresc tuturor o zi binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat! Ai dreptate!

      Ștergere
    2. Dar mai Ana, astia care ne conduc pun frana in multe lucruri. Nu ii vom accepta si sti de ce? Pentru ca nu sunt de la Dumnezeu. Sunt de la Soros si de la Merkel. Iar astia doi nu au nimic in comun cu Dumnezeu, te asigur.

      Ștergere
    3. Daca pun frana este pentru ca sunt lasati de Dumnezeu sa ii implineasca planul Lui. Nu uitati de Iuda care a fost o unealta prin care Mantuitorul nostru Iisus Cristos a patimit, a murit, a inviat si s-a ridicat la cer. Ei nu stiu ca va veni timpul platii pentru tot ce au facut, de aceea se poarta ca si cum ar fi stapani.
      Sa nu incetam sa ne rugam ca mania lui Dumnezeu sa nu ne piarda pe cale.

      Ștergere
    4. Anonim 7 iulie 2016, 15:14,de multe ori Dumnezeu lucreaza prin oameni. La nemernicii acestia de incompetenti le vine vremea sa fie opriti tot prin oameni, pentru ca nimic nu este vesnic. Acesti incapabili trebuie sa place! Destul si-au batut joc de aceasta tara!

      Ștergere
  8. Anonim 22:54 ! Astea nu sunt conspirații !Nu au legatura! Conspirația este cu totul si cu totul altceva ! Este,atunci, când pui la cale ceva, impotriva altcuiva ! Aici, este vorba de un guvern si un presedinte care conduc ROMANIA ! Noi, oamenii facem comentarii bune sau rele ! Avem acest drept -libera exprimare - ! Si, Dumnezeu este cu noi, in tot si in toate ! El nu trebuie acceptat, sa ne conduca, cum zici tu .El exista , in sufletul fiecaruia dintre noi, nu facem nimic fara el ! Asadar, nu are nici'o legătură , si logica in ce-ai vrut sa spui !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-L lasi pe Dumnezeu sa te conduca... ai sa ajungi cu oistea in gard! Esti o papusa de lut la voia lui Dumnezeu.Cand s-a vazut papusica libera a crezut ca poate sa faca ce vrea, ca numai ea poate sa ia decizii si ca nu mai are nevoie de Dumnezeu. Mai mult, crede ca ea este Dumnezeu... Papusica asta uita ca a primit suflare de viata de la Dumnezeu si ca va da cont la sfarsitul vietii de tot ce a trait, iar sufletul va suporta consecintele mandriei.
      Esti liber, foloseste cu cap libertatea.

      Ștergere
    2. Anonim 7 iulie 2016, 15:01, Dumnezeu a dat omului Liberul Arbitru, scuza-ma dar nu suntem papusici!Chiar Dumnezeu a dat aceasta libertate omului! Un pic de neatentie si preotii/pastorii va vor manipula "in numele lui Dumnezeu", dupa bunul lor plac. Treziti-va!

      Ștergere
    3. Prefer sa fiu papusica in mainile lui Dumnezeu si sa traiesc in libertatea lui decat sa traiesc in libertinajul lumii de astazi!

      Ștergere
    4. Anonim8 iulie 2016, 12:54, nu-i vorba de libertinaj, doar ca Dumnezeu te lasa pe tine sa hotarasti, sa iei decizii in actiunile tale! Aceasta inseamna Liber Arbitru pe care Dumnezeu Insusi ti-l respecta!

      Ștergere
  9. Anonim 15:01 ! Nu ai inteles nimic ! Esti pe langa subiect ! Dar, atâta poți , asta e ! Mai citeste o data toate comentariile, si poate iti dai seama ca este vorba de cu totul si cu totul altceva ! Mai citeste o data si mesajul d-nei Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand nu esti in acord cu ereziile newage , cand nu arunci cu bolovani in conducatori, buni sau rai, cand le atragi atentia oamenilor ca s-au indepartat de invatatura lui Iisus Hristos esti pe langa subiect.
      Cand nu mai ai argumente, arunci cu jigniri. Din cate vad tu n-ai comentat mesajul primit de doamna Maria, ci comentariul meu. Inseamna ca te intereseaza comentariile si nu mesajul doamnei Maria. Deocamdata, doamna Maria hotaraste ce sa publice sau nu. Eu Ii multumesc pentru ca ne accepta asa cum suntem si ca ne ingaduie sa scriem comentarii.
      Stiu foarte bine despre ce este vorba in mesaj.

      Ștergere
    2. Anonim 8 iulie 2016, 13:26, NU AI INTELES NIMIC!

      Ștergere
    3. Bine 21:47. N-are rost sa continuam. Oricum o tii pe a ta.

      Ștergere
  10. Anonim 7 iulie 15:01 ,are perfecta dreptate,si după cum se vede ,este combătut de cei care nu agreează preoti,biserica....
    An 00:48 ,numai in mintea ta ne manipulează preoții ,pe când noi creștinii mergem la biserica pt a asculta Cuvântul lui Dumnezeu prin gura preotului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 iulie 2016, 13:00, hmmm... nu tot ce zboara se mananca... nu fi naiv.

      Ștergere
  11. Ce-ar fi sa ne vedem fiecare de paiele din ochii proprii, de credinta fiecaruia si sa terminam cu polemicile.
    Divizati si dezbinati suntem usor de controlat si manipulat. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii, suntem in aceeasi barca si n-are sens sa ne impunem unii altora ce sa scriem, sa gandim, sa credem.
    Pana la urma Adevarul va triumfa si depinde de fiecare dintre noi daca vom fi sau nu de partea lui.
    Nu scriem pe acest blog ca sa ne atacam unii pe altii, ci ca sa ne impartasim idei, pareri credinte.
    Oare cand veti intelege ca toti suntem Una/Unul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand vor intelege ca Dumnezeu este UNUL. Pana atunci pauza...

      Ștergere
  12. sint ff.multi care comenteaza aici,au o parere propie,fara a discerne corect tema..sint oameni infiltrati cu interese sa bulverseze,sa amestece,sa creeze diversiune..despre ciolos se poate discuta,facind o adevarata analiza,profunda,transparent,si pe capitole..atunci veti constata adevarul,cu totul altceva decit ceea ce se doreste pe aici,discreditare-imagine incapabil-distrugere.. este o metoda clara,aceeasi din pacate,folosita si acum,
    pentru a elimina tot ce la sta in cale..concluzie,nu se serviti gogosi inainte de gindi si a analiza corect fiecare capitol si pagina di miscarea fiecaruia..politica este este un joc de sah,cine muta bine,cistiga...

    RăspundețiȘtergere