luni, 25 iulie 2016

ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT, A PLECAT SPRE EDITURĂ !



                                                             Dragii mei, 

Iata că se vede si luminița de la capătul Tunelului.
CARTEA numita de Dumnezeu, ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT, primul volum al acestei Cărti a Duhului Sfant, a plecat spre Editură  deja.
Acest prim volum scris de mine sub insuflarea Duhului Sfant, cu ajutorul vostru de nepretuit, va vedea lumina tiparului  si va fi gata in luna August. 
Abia astept s-o țin în mâini!  Este prima CARTE a mea,care a fost posibila sa iese de sub tipar ,numai cu ajutorul vostru.
Sunt tare ,tare fericita, și nu am cuvinte de multumire pentru ajutorul vostru, al celor care ati donat fiecare după putere,pentru zidirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, pentru ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT.
Pentru voi toti, cei care ati donat pentru zidirea Cuvântului  Lui Dumnezeu,pentru ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT,CARTEA  o veti primi GRATIS, împreună cu multumirile din inima,precum si cu toate gândurile frumoase ,împletite cu Rugaciunile mele către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,pentru fiecare dintre voi si nu numai.
Multumiri,multumiri,multumiri din toata inima ,si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa vă binecuvinteze cu mila si cu Darul Său, pentru DARUL vostru pe care mi l-ati dăruit din toata inima voastra, pentru zidirea CUVÂNTULUI,pentru zidirea ADEVĂRULUI adevărat.
CONTUL  la Raiffeisen Bank rămâne deschis , pentru viitoarele volume ale ADEVĂRULUI  DUHULUI  SFÂNT, în care puteți depune în continuare,si pentru care vă multumesc din suflet,  dar si inima si sufletul meu rămân deschise pentru voi toti Prietenii de suflet si nu numai.
Iată:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                  Cu toata dragostea sufleteasca si cu toata pretuirea, pentru voi Prietenii de suflet, 
                                                   Maria Ghiorghiu.

139 de comentarii:

  1. Cum ajung terorişti mii de tineri crescuţi în Europa. „Jihadiştii sunt toţi tâmpiţi, proşti, drogaţi şi n-au loc de muncă“

    Cititi cap-coada ca sa vedeti ca tineri nascuti , crescuti in Europa sunt radicalizati in ciuda faptului ca primesc ajutor social lunar de 1000 euro pe luna .


    http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/cum-ajung-teroristi-mii-tineri-crescuti-europa-jihadistii-tampiti-prosti-drogati-n-au-loc-munca-1_5794ef825ab6550cb828de66/index.html?utm_source=realitatea&utm_medium=http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/cum-ajung-teroristi-mii-tineri-crescuti-europa-jihadistii-tampiti-prosti-drogati-n-au-loc-munca-1_5794ef825ab6550cb828de66/index.html&utm_campaign=CrossPromo

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta inseamna sa relochezi popoare , milioane de oameni, sa ii tii in lagare si in cartiere periferice si cu statul de asistat social.
    Nici noi , ca europeni, nu ne-am putea integra in continentul african , fara apa, igiena , conditii , cu mustele la gura .
    ei au crescu cu ura si xenofobie , cu frustrari vazand ca locuitorii tarilor de provenienta au case , job-uri , masini , o viata buna .

    RăspundețiȘtergere
  3. Profetii:

    http://secretele--sistemului.blogspot.ro/p/profetii.html

    http://lotusulalb2.ro/codul-bibliei-despre-romania-si-profetii/

    http://horpaz.blogspot.ro/

    http://www.apaceavie.ro/profetii-ale-sfintilor/


    http://ortodox.md/tag/profetii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cutremura ceea ce am citit.
      Oare TREBUIE sa trecem prin nenorocirile astea?

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa se intample. Oare n-ai citit cu atentie?

      Ștergere
  4. Ai dreptate Anonim 18:49

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine ca va aparea cartea ,ma bucur ,pina la urmă Dumnezeu v-a ajutat doamna Maria!La momentul potrivit,sa ne anuntati,cum si unde putem să-l cumpărăm,daca ne-o puteti trimite dumneavoastra personal cu ramburs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Articolul dv.

    http://spynews.ro/actualitate/mesajul-infiorator-al-clarvazatoarei-care-a-prezis-tragedia-din-colectiv-a-anuntat-cand-intra-tara-noastra-in-razboi-109075.html

    RăspundețiȘtergere
  7. TEAMA este o energie foarte puternica,o frecventa de vibratie, dar joasa, creata de om si necesara pentru hrana intunecatilor.Cand stai in aceasta energie iti pierzi identitatea si vointa care reprezinta CEEA CE ESTI.
    Daca esti speriat, VOINTA ta este practic anihilata,iar tu ceri ajutor si-ti dai acordul pentru tot ce-si doresc ei sa creeze.Ceea ce se intampla in lume este dovada controlului mental si al puterii noastre de creatie de catre acesti depravati negrii in interior, care si-au creat divinitatea lor si anume cea a Fricii.Daca omenirea ar constieniza aceasta frica indusa,astazi,pana diseara ar anihila-o iar maine planeta ar inflori.Daca se intampla aceste evenimente tragice inseamna ca noi cu energia noastra le creem, nu ei,fiindca ei nu sunt creatori ca noi.Ei nu sunt in stare sa-si creeze energia proprie existentei lor, ne consuma pe noi de energie,practic se conecteaza cu noi si ne sug energia.Ei doar ne induc starea de frica iar noi facem totul.
    Majoritatea omenirii nu stie, ca stie sa creeze,dar o face asa, in necunoastere.

    Cea mai mare FORTA cu care ne-a inzestrat CREATORUL este VOINTA. NIMENI NU POATE TRECE PESTE ACEASTA VOINTA.
    Exprima voita cu fermitate si incredere tatala,si Dumnezeu iti pune la dispozitie energiile sale!
    Cercetati tot ce vine in sfera voastra energetica si descoperiti amprenta genetica a celor care iau diferite infatisari de "lumina",caci nimic nu este ceea ce pare.Crezand in aceste infatisari care se ofera sa va ajute, va dati acordul de a deveni hrana pentru cei care se dau drept ceea ce voi aveti impresia ca ati vazut.
    Toate bolile si suferintele oamenilor sunt date de aceasta secatuire de energie pe care o permitem, fara sa fim constienti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca ai vizionat la greu, Calogero!

      Ștergere
    2. Unii nu numai ca s-au intoxicat cu Colagero, dar mai fac si sedinte de hipnoza, folosinduse de numele lui!

      Ștergere
    3. Anonim 26 iulie 2016, 23:56, tu esti unul care te-ai intoxicat la minte.

      Ștergere
  8. Doamna Mari, vestile le primiti mai mult seara si dimineata cand va linistiti si meditati/rugati...credeti ca daca ati sta mai.mult timp linistita ...ati primi mai multe vesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general asa este. Trebuie sa fiu odihnita si mnu după o zi de muncă.Dar asta e! Sunt si eu om, cu familie si serviciu. Trebuie sa fac față la toate.
      Da ,as primi mai multe INFORMATII.

      Ștergere
  9. Se va crea o brigada multinaționala pe teritoriul României. Iohannis a explicat că în martie-aprilie 2017 ar putea fi operațională această brigadă.

    http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-anun-a-cand-vor-ajunge-solda-ii-straini-in-romania_1144537.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Profetiile unui calugar misterios:

    http://profetiiortodoxe.blogspot.ro/2010/02/profetiile-unui-calugar-misterios.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Ucenicul lui Arsenie Boca ne îndeamnă să nu citim acatistul părintelui fiindcă acesta nu e canonizat:

    "Rugați-vă: 'Părinte Arsenie, roagă-te pentru mine, păcătosul!' E cea mai mare rugăciune".

    Cea mai simplă rugăciune, potrivit părintelui David, este atunci când pur și simplu iei icoana Maicii Domnului în brațe: "Dacă nu știi să te rogi, ia icoana Maicii Domnului în brațe și stai de vorbă cu ea și îți afli răspunsul pentru păcatele tale, iar dacă vrei să știi și să îți citești sufletul tău, uită-te în oglindă și întreabă:
    'Oare ce am făcut eu atâția ani de nu m-am spovedit, oare care sunt păcatele mele, oare cum arăt eu, oare pe ce am dat banii, oare cum sunt?
    Întrebați-vă și vă veți primi răspunsuri singuri. Toate sunt trecătoare, nu ne aduc nicio bucurie, numai slava lui Dumnezeu, rugăciunea și iubirea lui ne bucură.
    Să nu ne gândim la starea materială, că nu ne duce la mântuire, ci la starea sufletească".

    Rugăciunea adevărată trebuie făcută încet și în liniște: "Înaltul, Mitropolitul Ardealului, ne povestea că cineva a trimis o scrisoare la Frăsinei și s-a îndeplinit rugăciunea, dar scrisoarea nu a ajuns.
    Numai dacă ne gândim, dacă cerem, și Dumnezeu ne-a dat darul acela, numai dacă spui din suflet!
    Aud: "am citit acatist după acatist, Paraclisul Maicii Domnului și nu nu am înțeles nimic".
    Dar ia stai și roagă-te încet, cuvânt cu cuvânt, trăiește-l în inima ta!
    Ca și când ai savura o prăjitură dulce, încet, cu lingurița. Așa și rugăciunea, trebuie să o simți ca dulceața. Să o simți în suflet, să știi că e trăită. Și atunci desigur că trăim cu Dumnezeu".

    În biserică, deși eram câteva zeci de persoane, nimeni nu mișca, nu se auzea decât vocea călugărului, care stătea în fața noastră și a altarului.

    "Am auzit pe cineva spunând: 'Părinte, am văzut pe Maica Domnului, parcă îmi făcea semne și râdea'...
    Gândiți-vă, că ne batem joc de sfinți. Trebuie să căutăm numai rugăciunea, nu profețiile, să nu căutăm să se întâmple ceva, o minune.
    Nu sunt minuni. Minunea este însuși Domnul Nostru Iisus Hristos, care ne călăuzește, care ne apără, care ne vindecă.
    Dumnezeu este dragoste, o dragoste care nu se termină niciodată, este ca o apă pură, ca o apă vie.
    Pentru aceea, pentru Dumnezeu murim, pentru Dumnezeu trăim. Pentru asta, să ne putem bucura în fiecare clipă cu Dumnezeu", explică părintele David.

    Și repetă, din nou, să ne rugăm lui Dumnezeu. Să nu căutăm minuni, să nu căutăm preoți ghicitori. Pentru că minunea este Dumnezeu.



    http://www.agerpres.ro/romania-colorata/2016/03/01/reportaj-parintele-david-ucenic-al-lui-arsenie-boca-trebuie-sa-cautam-numai-rugaciunea-nu-profetiile-12-22-33

    RăspundețiȘtergere
  12. Emisiunea cu dvs de la Antena Stars..

    http://antenastars.ro/star-magazin/femeia-care-a-prezis-tragedia-din-club-colectiv-previziuni-cutremuratoare-mai-e-o-luna-id32558.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria Ghiorghiu
    http://antenastars.ro/star-magazin/femeia-care-a-prezis-tragedia-din-club-colectiv-previziuni-cutremuratoare-mai-e-o-luna-id32558.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Aproape 3.000 de militari NATO vin în România ;

    http://www.antena3.ro/actualitate/aproape-3-000-de-militari-nato-vin-in-romania-369793.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Va salut pe toti care cititi acest blog si cautati sa va lamuriti sa ajungeti la un adevar comun. O salut pe d-na Maria, care ne permite sa comentam pe aici, multe, vrute si nevrute. Eu i-am scris d-nei Maria la postarea cu atentatul de la Munchen, mesaje lungi i-am scris. Tocmai pentru ca doresc cu adevarat sa inteleg multe aspecte, in privinta dansei îndeosebi. nu pentru ca ma intereseaza in mod deosebit categoria vizionarilor,a celor care au calitati extrasenzoriale, sau daruri supranaturale. Acesti oameni exista printre noi si sunt tot mai multi in ultima vreme.
    D-na Maria a devenit un fenomen in acesta perioada, este mediatizata, e interpretata. I-am cerut direct sa-mi raspunda la ce i-am scris, a zis ca nu are nevoie de critici, si nu se oboseste sa citeasca.
    Exista multe persoane care vor sa faca un discernamant citind mesajele d-nei Maria. Eu personal sunt convinsa ca Dumnezeu poate da daruri si viziuni oricui doreste, de obicei el a ales oameni simpli. Insa nu doresc sa inteleg cum vede si de ce vede d-na Maria toate acestea. Nu ma intereseaza d-na Maria ca vizionara. Ea poate sa devina o persoana cu multi adepti in jurul ei in scurt timp, asa cum se intampla mereu in jurul persoanelor harismatice.
    Poate in catva ani aceasta lucrare pe blog va deveni o Miscare care va aduna multimi.
    Observând cazul d-nei Maria, ca si a altor vizionari care au existat in Romania, si au antrenat multimi de oameni intr-o anumita directie,cazul de la Maglavit,etc., ma intereseaza sa fac acest discernamant: de ce multimi de oameni alearga dupa lucruri extraordinare, dupa minuni, dupa ceva de care sa se agate ca sa le fie ”asigurata mântuirea”?!
    Oare trebuie sa vedem ca un mesaj al d-nei Maria s-a implinit, si apoi sa credem ca e mesagerul lui Dumnezeu, si prin asta sa credem ca Dumnezeu exista?!

    RăspundețiȘtergere
  16. E adevarat ca suntem oameni slabi in credinta si trebuie sa ”atingem ca Toma”, ca sa credem. Oare de ce Iisus i-a zis lui Toma:”fericit esti tu ca ai vazut si ai crezut, dar MAI FERICITI sunt cei ce n-au vazut si au crezut”? Pentru ca esti un risc mare in acesta goana dupa a vedea minuni(in afara de dorinta sincera de a-L SIMTI pe Dumnezeu mai aproape, exista riscul sa ramai doar cu amintirea minunii ce ai vazut-o. Sa ai o viziune e inaltator, sa vezi o minune de vindecare in ochii tai e coplesitor, si asta te poate intari in credinta, insa exista un risc major. SA ramai cu amintirea minunii si sa-L pierzi din vedere pe Cel ce a facut minunea. Nu degeaba se zice ca pana la Dumnezeu, te mananca sfintii. Asta se potriveste si aici. Pana sa apuci sa ajungi la Dumnezeu, ramai atasat de vizionar, de un sfant, de un preot,de un ghid, de un om care ti-a aratat calea. Cei ce au ramas pana la capat cu Iisus au fost prietenii Lui, ucenicii, nu multimile care au vazut minuni si L-au parasit si pe drumul rastignirii.

    RăspundețiȘtergere

  17. Pentru ca am observat ca are curaj sa marturiseasca dar in acelasi timp, uneori, este ostentativa. de exemplu când citim in blogul dansei experientele personale de ”intalnire” cu Duhul Sfant, cu Iisus cu Fecioara mare, in multe postari in care explica ”întâlnirea efectiva”, punea titlul de genul: CITITI SI VA MINUNATI! CUM MI S-A ARATAT DUMNEZEU!
    Ca si in acest mesaj din 4 august 2004 când d-na Maria L-a vazut pe Dumnezeu Tatal. Acestea sunt reflectiile dansei dupa ce a descris viziunea:



    ””Consider că ,este îndeajuns să scriu aici pe Blog, şi să aduc Dovezi de existenţă a Lui Dumnezeu şi cine voieşte ,poate să se întărească în Credinţă, pentru că va găsi aici pe Blog, numai CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, care este unul singur :
    Adevărul !
    Duşmani??? Majoritatea Preoţilor,şi mulţi dintre semenii noştri , care au auzit de mine, s-au făcut duşmanii mei , s-au răsculat împotriva mea, prin a mă trimite la nebuni.
    Eu mă rog ca să-i ierte Bunul Dumnezeu, pentru că au stat şi stau împotriva mea, în loc să cerceteze ceea ce scriu şi despre ce eu scriu, şi să mă îndrume cum să le scriu mai bine, pentru a ajunge la sufletul semenilor mei, a semenilor noştri.
    Eu nu duşmănesc pe nimeni ! Nici pe cei care-mi sunt duşmani ! Dimpotrivă ! I-am primit şi-i primesc în casa mea ca pe nişte oaspeţi, şi nu-i judec pentru felul cum m-au judecat ei.
    DUMNEZEU Îi va judeca cu Dreptatea Sa şi cu Mila Sa !
    Dumnezeu Tatăl ,fraţilor, arată exact aşa ca în Sfânta Icoană a Prea Sfintei Treimi.
    Cărţile sfinte ne spun că... "pe DUMNEZEU TATĂL, nu L-a văzut nimeni "!
    Eu vă spun fraţilor, cu dragoste şi cu smerenie, că L-am văzut pe Dumnezeu Tatăl şi acum, şi în alte dăţi, viu ,ca şi în carne şi oase !
    Fiecare dintre noi, Îl poate vedea pe DUMNEZEU TATĂL ! ”

    INCHEI CITATUL D-NEI MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  18. In ce sens este ostentativa d-na Maria aici in acest mesaj?! Faptul ca spune ca dansa L-a vazut pe Dumnezeu Tatal asa ca in icoane, cu parul alb, batran(ca in icoanele ortodoxe), si mai spune dansa ca oricine Il poate vedea pe Dumnezeu Tatal, ca ea L-a vazut. Corect pana aici, nu e ceva iesit din comun. Oricine Il poate vedea pe Dumnezeu Tatal, doar cu o singura MARE DIFERENTA. Conform Bibliei, pe Dumnezeu Tatal nimeni nu L-a vazut vreodata, doar Fiul care S-a coborat din cer ni L-a facut cunoscut. Biserica ortodoxa L-a reprezentat astfel cu chipul unui Batran, Cel vechi de zile. Stiti ca Imaginea lui Dumnezeu-Tatal a fost interzisa la marele Sinod de la Moscova din 1666-1667? Aici la sinod au declarat: ”Hotaram ca de acum inainte chipul Domnului sa nu fie pictat in reprezentarile cele absurde si nepotrivnice pentru ca nimeni nu L-a vazut niciodata in trup. Numai Hristos care a fost vazut in trup este zugravit asa, adica in trup, iar nu dupa Dumnezeire [...]. Este intru totul absurd si necuviincios a-L picta pe Domnul Savaot cu barba alba, iar pe Fiul in sanul Lui, sezand, si un porumbel intre Ei, pentru ca nimeni nu L-a vazut pe Tatal, dupa Dumnezeire; pentru ca Tatal nu a avut trup si nu in trup S-a nascut Fiul din Tatal mai inainte de toti vecii, asa cum zice si David proorocul: ”din pantece mai inainte de luceafar Te-am nascut” (Psalmul 109, 3) aratand ca acea nastere nu este trupeasca, ci negraita si nepatrunsa.”

    Sinodul a hotarat definitiv ca reprezentarea ca batran, Cel vechi de zile, nu mai trebuie raportata la Tatal, ci doar la Hristos.
    In biserica ortodoxa singura icoana reprezentativa si considerata autentica este cea a Sfintei Treimi, pictata dupa scena numita ospitalitatea lui Avraam(cu cei trei ingeri in jurul mesei lui Avraam.
    In biserica ortodoxa circula icoanele cu Dumnezeu TATAL infatisat ca Batran. Si cei ce vad icoana si-limprima in memoria sufletului ca atare.
    Dar din punct de vedere dogmatic este considerata icoana eretica, nu respecta firul biblic.

    Insa dincolo de chestiunile astea istorice, e important de inteles un lucru: DACA D-NA MARIA L-A VAZUT CU ADEVARAT CU ACEST CHIP DE BATRAN, ESTE PENTRU CA DANSA L-A AVUT IMPRIMAT IN SUFLET CU ACEST CHIP. si spun mai departe, daca cu adevarat
    ,i-a aparut Dumnezeu Tatal, i-a aparut in modul in care sufletul ei Il poate accepta.

    De asta i-am spus d-nei Maria sa nu fie ostentativa, caci nu toti Il pot vedea pe Tatal in acest fel, cum L-a vazut Dansa. Si nu il vor simti cum L-a simtit dansa. Daca d-na Maria e ortodoxa, imaginile care vin de dincolo, ii sunt accesibile in acest mod, conform reprezentarilor din biserica ortodoxa.
    De asta d-na Maria nu poate, nu vrea, nu stiu care e motivul, sa faca o diferenta. Dintre ceea ce dansa trasmite, si ceea ce percep cei ce o citesc. Toate mesajele dansei sunt ”imbracate in haina ortodoxa”. Daca cineva o va intalni intr-o zi pe d-na Maria si-i va spune: Eu L-am vazut pe Tatal sub alta forma!, nu sunt sigura ca dansa poate accepta asa ceva. Spun asta, pentru ca asa reiese din interpretarile ce le da viziunilor ce spune ca le primeste.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt si catolici, si protestanti ce intra aici pe blog, asta stiu eu. Dar intra si cei ce nu cred in Dumnezeu, citesc si cei ce considera ca Dumnezeu nu se poate manifesta asa, cu imagini din acestea. Tocmai de asta am rugat-o pe d-na Maria, ca un om simplu ce-l iubeste pe Dumnezeu, sa transmita mai mult esenta decat forma. Nu e important cum d-na Maria e umpkuta de Lumina când vine Duhul Sfant, etc, etc, toate mecanismele. E IMPORTANT CUM DANSA TRANSMITE MESAJUL DE DUPA MESAJ. DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU. Caci eu consider ca a fi vizionar e o MINUNATA INTAMPLARE, DAR A DEVENI OMUL LUI DUMNEZEU PRINTRE OAMENI, E LUCRUL CEL MAI MARE. DAR E SI O FLOARE RARA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre Cristiana a doua,ne plictisești teribil.Vorbesti mult,prost si fara rost.

      Ștergere
    2. Nu mai citi când vezi acel nume,cel care te plictisesti.

      Ștergere
    3. Anonim 29 iulie 2016, 18:37, pe noi nu ne plictiseste!Din contra scrie lucruri foarte interesante! Bravo Cristina a doua!!!

      Ștergere
  20. Un refugiat sirian a încercat să se omoare din cauza "plictiselii" din Scoția: Sunt deprimat, am băut o sticlă de whisky. E plin de bătrâni și nu se întâmplă nimic :




    http://www.b1.ro/stiri/externe/un-refugiat-sirian-a-incercat-sa-se-omoare-din-cauza-plictiselii-din-scotia-sunt-deprimat-am-baut-o-sticla-de-whisky-e-plin-de-batrani-si-nu-se-intampla-nimic-156874.html

    RăspundețiȘtergere
  21. OK, fratilor, toti de aici putem avea viziuni, putem face minuni, daca credem In Isus, dar nu asta e marea revelatie si marea bucurie, ci ceea ce facem noi pentru aceasta omenire. Noi, cei constienti. D-na Maria are 99 la suta preziceri de nenorociri. Ce fac cei care intra aici? citesc de curiozitate, altii zic-doamne-fereste, altii o mai ponegresc pe Maria, altii mai spun o rugaciune, insa mesajul Mariei ramane si culmea, se mai si implineste. Oare acesta e scopul acestor mesaje? Sa judece toti cei constienti si cu bun simt! Scopul nu e sa vedem împlinirea nenorocirilor si sa ne întoarcem la D-zeu,(asa zice Maria in interpretarile dansei) ci sa fim constienti asa cum a fost Iisus, care ne-a zis: CEL CE CREDE IN MINE, VA FACE MINUNI SI MAI MARI DECAT ACESTEA”. toate aceste nenorociri nu e nevoie sa se intample, pot fi evitate, caci nu sunt nicidecum o pedeapsa de la Dumnezeu, sunt efectul gândurilor si actiunilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti două Cristine.De ce copiezi numele ei?

      Ștergere
    2. "D" trișezi draga mea!Acum mai nou te autointitulezi "Cristina".Eu nu sunt împotriva doamnei Maria,iar tu cam ești.
      Te temi de predicțiile dânsei,nu vrei să se adeverească.Din păcate toate predicțiile doamnei Maria,ţine de Dumnezeu.Dumnezeu e bun,dar lumea e prea rea și s-o fi săturat.Trebuie să încetăm cu minciunile și cu răutățile,apoi totul se va schimba!Suntem prea păcătoși de aceea se întâmplă numai dezastre.Dumnezeu să te îndrume pe drumul cel drept!

      Ștergere
    3. Demonstreaza ceea ce spui, daca poti !

      Ștergere
    4. Mai Cristina, tu bati campii. Ai grija ca o iei razna...dai in paranoia. Ce ai tu cu cealalta Cristina. Da, se poate intampla sa mai apara cineva cu acest nume. Este o tragedie? Doar nu te crezi unica... fii serioasa...

      Ștergere
    5. ANONIM 23.01 VETI-TI TU DE TREABA SI LAS-O IN PACE PE CRISTINA , BICI TIE NU TI-AR CONVENI SA POSTEZE CINEVA CU NUMELE TAU. LAS-O IN PACE.

      Ștergere
    6. Mulțumesc Anonim 28 iulie 2016,12:20!Nu e nimic poate să fie 10 Cristine,dar dacă vorbesc de Reiki și de inițieri să știți că nu e bine.

      Ștergere
    7. Anonim 28 iulie 2016, 12:00, nu are nimeni nici o treaba cu Cristina, insa trebuie sa fie si ea mai matura! Da, si ce daca sunt mai multe persoane cu acest nume? Care-i problema? Nu ar trebui sa fie nici o problema, eventual sa treaca initiala numelui defamilie fiecare si astfel se deosebesc... si oricum se deosebesc ca stil de a exprimare.

      Ștergere
  22. Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi.''


    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/familia-bodnariu-si-a-recuperat-copiii-si-a-ajuns-in-romania-multumim-pentru-ca-ne-ati-primit-si-v-ati-rugat-pentru-noi-lupta-nu-s-a-terminat-inca-video-156863.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Fiecare in parte sa se gandeasca bine ce ii inspira aceste preziceri: teama ca e pierdut, teama de viitor, teama de pacatele sale, sentimente de autoinvinovatire. Intrebati-va daca teama aceasta in orice forma ar fi va ajuta? Teama de Dumnezeu nu e o energie constructiva. Dar iubirea ESTE!

    RăspundețiȘtergere
  24. Este cineva care a comentat mai inainte, anonim D, el a explicat mai stiintific cum lucreaza teama. Eu am facut o reflectie mai spirituala. Fiecare trebuie sa ne gândim cum putem actiona sa ne apropiem de Dumnezeu si sa salvam omenirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei,cine esti?De ce copiezi numele Cristinei vechi?
      Nu e aceiasi Cristina pe care o cunoastem cu toti.

      Ștergere
    2. "D" mi-ai furat numele?De ce?

      Ștergere
    3. Tu esti inregistrata cu numele Cristina , deci iti apare cu scris ,,albastru''.
      Mai este o persoana cu acelasi nume , deci unde este problema ? Cristina este un nume comun , deci de ce sa scrie ca o cheama Matilda cand ea este tot o Cristina .?

      Ștergere
    4. Minciuna are picioare scurte.Dacă minte se va afla.Numai bine!

      Ștergere
    5. Cristina 12:28 e grele caldurili!
      Nu ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine, mai ales cu furatul numelui?

      Ștergere
    6. Cristina 12:28, a dat in paranoia...

      Ștergere
    7. Păi vorbesc de același subiect cele două,e prea mare coincidența.

      Ștergere
    8. Te inseli Cristina 28 iulie 2016, 15:39!

      Ștergere
    9. Cristina a punctat bine.
      Nu aveti un mare semn de intrebare ca multi gandesc precum D? Nu va spune nimic? E timpul sa va schimbati si sa imbracati hainele noi ale iubirii de Dumnezeu si de aproapele.

      Ștergere
    10. Te inseli Anonim 28 iulie 2016, 21:19!

      Ștergere
    11. Anonim 28 iulie 2016,21:19.
      Multumesc!Dumnezeu să te aibă în pază!

      Ștergere
  25. Cu ce ne ajuta pe noi aceasta carte?

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa Ard de Sete ;

    https://www.youtube.com/watch?v=9Q7hG62k3lg

    RăspundețiȘtergere
  27. Ma bucur din suflet ca va aparea primul volum al minunatelor Dvs.marturii/trairi,mai ales ca am contribuit cat de cat si eu la aparitia ei.Cu smerenie va intreb la Sft.Gheorghe/Jud.Covasna cum v-a ajunge cartea Dvs.pentru a o putea cumpara,ca la Bucuresti nu pot ajunge.Va multumesc cu toata stima Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  28. Americanul Michael McClellan este unul dintre futurologii care sustine ca are cele mai importante informatii despre ce ne rezerva viitorul :


    1. In luna august, Pamantul va fi lovit de fragmente ale unui meteorit.

    2. Vulcanul Vezuviu va erupe in perioada cuprinsa intre august si decembrie. Mii de oameni isi vor pierde viata.

    3. In luna octombrie, presedintele Egiptului va fi asasinat.

    4. In luna septembrie, Rusia va ataca Polonia.

    5. Un mare cutremur din Himalaya va rupe un baraj important. Forme de viata in pericol.

    6. Celulele ISIS isi vor face de cap fara sa fie investigate in Germania.

    7. Cresc revoltele de strada in Franta, Italia si Spania impotriva teroristilor si multe moschei vor fi arse.

    8. Teroristii vor fi urmariti cu ajutorul nanotehnologiei.

    9. Statele Alabama, Arkansas si Mississipi isi vor cere autonomia.

    10. Un atentat terorist incredibil se va petrece in septembrie la Madrid. Teroristii se vor deghiza in soferi de autobuz si vatmani.

    11. O bucata din Palestina va deveni de nelocuit.

    12. Cantareata Selena Gomez va suferi un grav accident de masina.

    13. Hillary Clinton va deveni urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

    14. Uniunea Europeana s-ar putea destrama, odata cu iesirea Marii Britanii din ea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Edgar Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieții sale datorită profețiilor sale cu toate că faptului că acesta scria materiale despre teologie sau medicina.




    Temperaturile vor crește constant în Antarctica și Arctica, cauză pentru care se vor trezi numeroși vulcani de pe glob.

    Vor urma erupții așa cum nu s-a mai văzut niciodată.

    Cea mai mare parte a Europei se va schimba într-o singură clipă.

    Sudul Canadei nu va fi influențat de schimbările prin care va trece Terra.

    Japonia se va scufunda, cea mai mare parte de coastă din SUA se va regăsi pe fundul oceanului.

    Lumea întreagă va avea de suferit.

    Porțiunea superioară a Europei se va rupe de restul continentului și va migra spre SUA.

    Se vor naște mulți profeți falși care vor provoca panică în lume cu profețiile lor eronate.

    Aceștia se află în slujba întunericului și prin faptele lor nu fac altceva decât să pregătească lupta finală, adică Armaghedonul.

    Soarele își va pierde din strălucire și atunci oamenii își vor pierde drumul spiritualității.

    O singură stea de pe cer va indica drumul spre lumină.

    Cele mai multe dintre modificările de pe Terra vor fi influențate de ciclurile prin care va trece Soarele.

    Un cutremur masiv va lovi California și abia apoi fiul tânărului rege va domni.
    Mesagerul din ceruri va apărea și atunci oamenii trebuie să decidă pe ce drum vor apuca.

    Drumul către Atlantida începe din Binimi.

    Atunci când va fi descoperit se vor afla numeroase dintre secretele atlanților.

    Egiptul este centrul spiritual al lumii.

    În jurul acestei forțe s-a clădit întreaga civilizație umană.

    Un preot din Arabia sau Tibet va veni pentru a-i învăța pe oameni misterul stelelor și va însămânța o nouă viziune asupra spiritualității.

    Schimbarea polilor va influența decisiv viața pe Terra.

    Cele mai multe dintre animale o să dispară, iar viața omului se va schimba dramatic.

    Doar celor inițiați li se vor deschide porțile orașului misterios, care va apărea de nicăieri.

    Ceilalți nici nu îl vor putea vedea măcar.

    Dacă omenirea vrea să evite distrugerea, trebuie să se întoarcă la modul natural de viață.

    Aceasta este singura opțiune pentru evitarea dezastrului total.

    Atunci când va începe era celui de-al cincilea Soare (după ziua de 12 decembrie 2012) va începe o nouă era marcată de cele mai multe schimbări.

    Doar cei care vor ține pasul și vor înțelege că schimbarea face parte din viață, vor ajunge să experimenteze cele mai deosebite sentimente și trăiri, adică viața în esența sa.

    Oamenii vor putea să trăiască mai mult decât în prezent.

    Această descoperire va arunca omenirea într-un alt proces al evoluției.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dvs pe vreme de război va mai lansați cartea? Cu o așa nenorocire ne mai arde și de cărți :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Cristina ar trebui sa-ti iei alt nume. Pe acest blog exista cineva cu acest nume. Esti obositoare, la fel ca Emanuel. Daca nu-ti place Maria te rog din suflet, NU MAI POSTA , NU MAI INTRA PE BLOGUL ASTA. TE ROG, NE-AM SATURAT DE EMANUEL, ACUM IL COPIEZI SI TU ? SI SCHIMBA-TI NUMELE. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa-si ia alt nume daca asa o cheama? Ca asa spui tu Anonim 26 iulie 2016, 23:19? Ficare posteaza dupa cum doreste! Ia uite cata indrazneala la tine Anonim 26 iulie 2016, 23:19... daca nu-ti place, TU sa nu mai intri pe blog nu altii!

      Ștergere
  32. CRISTINA CE VREI TU DE FAPT ? NU INTELEG. SI TU SI PRICHICI SUNTE-TI CIUDATI. MARIAH SPER SA NU IEI LEGATURA CU EMANUEL !!!! SI EMANUEL I-TI SCRIU CU I-TI PENTRU CA AI FACUT PRAF UN OM CU GRAMATICA TA. ITI LIPSESTE MODESTIA, BUNATATEA SI CREDINTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai analfabetule, cine esti tu sa dai ordine?

      Ștergere
    2. Mersi!Dar cealaltă Cristina mi-a copiat numele.Nu e nimic,dar cine știe ce va spune și se poate crea o confuzie.Eu rămân la credința mea..
      Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    3. Va dati seama ce chestie: sunt doua Cristine pe acest blog. Ce ne facem? Cum le mai deosebim? A, stiu: sa-si foloseasca si numele de familie :)))

      Ștergere
    4. Poate vrei sa spui coincidenta de nume sau acelasi nume , dar copiat de nume nu exista . Pe fata o cheama Cristina ca si pe tine .

      Ștergere
    5. Emanuel,nu a fost o concidentă data la care am început rugăciunile ptr tine,dar și ptr Mariah.A fost primul semn.
      Multumesc ești drăguț cu mine ca de obicei!

      Ștergere
    6. D-na Maria este vinovata ca tine acest blog comentarii agresive impotriva celor care nu-i suporta pentru ca sunt mult mai buni, credinciosi si inteligenti decat dumneaei.
      Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt n cristine. Se deosebesc f. usor. Una este inteligenta, cealalta fanatica.

      Ștergere
    7. Asta este modul ei de a riposta "finuț" fără sa se murdărească pe mâini. :)))

      Ștergere
  33. Lasati oamenii sa-si spuna parerea, nu mai incercati sa-i alungati de pe blog. Pana la urma nu va obliga nimeni sa le cititi mesajele. Toti il cautam pe Dumnezeu in felul nostru,nimeni nu e detinatorul adevarului absolut si nimeni nu e curat ca lacrima.Fiecare cerceteaza dupa puterea sa de intelegere a lumii in care traim. Haideti sa nu ne mai inversunam unii impotriva celorlalti. Daca Iisus este in fiecare dintre noi, haideti sa ne ingaduim mai mult unul pe celalalt, sa nu mai fim rautaciosi si aroganti si sa ne „ingrijoram” de maintuirea celui care nu ne e pe plac uitand de pacatele propriului suflet. Lucrurile astea nu cred ca sunt placute lui Dumnezeu. Mai multa blandete n-ar strica.Pana la urma cred ca Dumnezeu apreciaza stradania fiecaruia dintre noi de a-L cauta.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  34. Da, multi au disparut de pe blog tocmai pentru ca gandeau diferit , tocmai pentru ca ridicau intrebari serioase si doreau raspunsuri la care nu se primea nicio explicatie .
    Profeti si profetii au fost multi dintotdeauna , nu cred ca e relevant un anume cutremur sau inundatie ,avioanele care cad sau trenurile care se ciocnesc, oricum sunt inevitabile , ci modul in care omul obisnuit poate sa se salveze.
    Si daca tragedia de la Colectiv a fost vazuta cu mult timp inainte , tot s-a intamplat ! Deci traiti oameni buni in pace , ca ceea ce va fi , va fi cu voia Domnului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevărat că mulți au dispărut de pe blog ca gândeau diferit. Pentru că omul e obișnuit să devină sentimental să ingurgiteze imediat ce i se dă când are foame spirituală.

      Ștergere
    2. Poate ca unii doar citesc si nu mai posteaza asa ca mine de exemplu.

      Ștergere
  35. Articolul dv:

    http://www.wowbiz.ro/clarvazatoarea-maria-ghiorghiu-prezice-o-mare-tragedie-trebuie-sa-ne-rugam--uite-ce-a-vazut-ea-ca-o-sa-se-intample-in-romania_190086.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Vor fi atentate în Franţa. Oraşele cu literele B, K, T, F, X, R, A, J şi S au o vibraţie 16.
    Pe 16, pe 26, nu mai este ţinută puterea sub control şi sunt afectate de anumite atentate.
    E posibil ca în Bruxelles să fie un atentat cu bombă biologică.
    Nu ştiu sigur. Este doar un calcul de-al meu.
    B aduce boală.
    Vom vedea în Torino iar un atentat pe partea acoperişului catolic.
    Este religia afectată. În 2016 doar ne punem masa, cina o vom avea în 2017 pe partea de religie.
    Vin conflicte care or să ne sugrume. Vor fi conflicte anul acesta pe tema ciocolatei şi carne de porc.
    E posibil să fie interdicţii pe aceste produse.
    Dacă Islamul reuşeşte să domine, vă daţi seama ce urmează.
    Tendinţa economică e o problemă în România. Faptul că acest an 2000 de când predomină Eva, e posibil ca atunci, Eva fiind aruncată din Rai, e posibil ca acum să ne dorim Raiul, să fugim de pe pământ", a mărturisit numerologul Stanciu Ioana, conform calculelor sale.

    Maria Ghhiorghiu, şi ea invitată în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară, a mărturisit că urmează două atentate sinucigaşe în Norvegia şi un cutremur. România nu va mai dormi liniştită mult timp de-acum înainte.

    "Va fi război în Sri Lanka, Iran şi Iraq.
    În Norvegia vor fi atentate sinucigaşe.
    Va fi un cutremur puternic, ca un vârtej.
    Probabil un cutremur chiar în mare.
    Vom auzi de cineva, de-o galerie surpată.
    Vor fi prinşi oameni acolo.
    Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche.
    Azi dimineaţă am văzut două mâini de bărbat care ţineau ceva pe care scria "Accident în Europa".
    Acolo scria de 9 răniţi internaţi în spital.
    Nu va fi linişte, să nu ne culcăm pe o ureche", a spus Maria Ghiorghiu.


    http://antenastars.ro/agentul-vip/lumea-in-pericol-calculul-unui-numerolog-da-peste-cap-toate-banuielile-despre-atentatele-teroriste-franta-va-fi-lovita-din-nou-orasele-cu-aceste-litere-sunt-vizate-id32589.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Lumea, în pericol! Calculul unui numerolog dă peste cap toate bănuielile despre atentatele teroriste: "Franţa va fi lovită din nou. Oraşele cu aceste litere sunt vizate"

    http://antenastars.ro/agentul-vip/lumea-in-pericol-calculul-unui-numerolog-da-peste-cap-toate-banuielile-despre-atentatele-teroriste-franta-va-fi-lovita-din-nou-orasele-cu-aceste-litere-sunt-vizate-id32589.html

    RăspundețiȘtergere
  38. Maria Ghiorghiu emisiunea de aseara ...Lumea, în pericol! Calculul unui numerolog dă peste cap toate bănuielile despre atentatele teroriste: "Franţa va fi lovită din nou. Oraşele cu aceste litere sunt vizate"

    http://antenastars.ro/agentul-vip/lumea-in-pericol-calculul-unui-numerolog-da-peste-cap-toate-banuielile-despre-atentatele-teroriste-franta-va-fi-lovita-din-nou-orasele-cu-aceste-litere-sunt-vizate-id32589.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Femeia care a prezis tragedia din Club Colectiv, previziuni cutremurătoare! "Mai e o lună"

    http://antenastars.ro/star-magazin/femeia-care-a-prezis-tragedia-din-club-colectiv-previziuni-cutremuratoare-mai-e-o-luna-id32563.html

    RăspundețiȘtergere
  40. Maria Ghiorghiu, premoniţie tulburătoare. Totul o să fie devastat. E îngrozitor
    http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-premonitie-tulburatoare-totul-o-sa-fie-devastat-e-ingrozitor-109240.html

    RăspundețiȘtergere
  41. TU ESTI ALTA CRISTINA.SUNT DOUA,NU VEZI? CRSTINA VECHE NU SCIE ASA.

    RăspundețiȘtergere
  42. Bree. ANONIM,23/19 si 23/45 realizezi ca te-ai descris pe tine? Bineinteles ca nu intelegi, deoarece o constiinta joasa nu poate intelege o constiinta inalta.Oricine este pe o alta frcventa de vibratie este un ciudat.Pentru tineom normal este cel care corespunde cumva intelegerilor tale.
    Stai in patratica ta, in care te-ai incuiat de buna voie si lasa pe altii sa zboare spre culmile descoperirilor punand intrebari,caci astfel te dezvolti! Starea ta de comfort este incomoda altora. Fiecare are dreptul sa puna intrebari, iar cine poate sa raspunda sa o faca ,de aceea suntem aici.
    Stai in banca ta si ia decat ce-ti trebuie tie si lasa pe ceilalti sa aleaga singuri, fiindca TOTI SUNTEM CEEA CE SUNTEM cu vointa proprie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  43. (Cele Doua Femei din Apocalipsa)
    https://andrerox.wordpress.com/2012/02/14/hainele-si-ornamentele-in-noul-testament-cele-doua-femei-din-apocalipsa/
    Semnele sfarsitului lumii sunt prin aparitia celor doua femei din Apocalipsa unde imediat la scurt timp urgiile se vor declansa pe pamant.Ele sunt semnele finale ale sfarsitului timpului.Aceasta evidentiaza Biblia in mod clar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi anonim deștept, dacă nu știi nimic stai acasă. Curva despre care se vorbește în Apocalipsă la cap.17 începînd cu versetul 3, spune despre ROMA antica, care se află pe 7 coline și era formată din 10 țări mari cum este astăzi Franța, Spania, Germania, Italia, etc, etc. Roma era ca o curvă și împărații se desfrînau cu EA. Deci, descifrarea bibliei o poți găsi în youtube făcută de adevărații pocăiți. Întodeauna FIARA este o uniune de țări, CURVA este o împărăție, BALAURUL este SATAN, APELE sunt popoarele, ultima FIARĂ este AMERICA, PROOROCUL mincinos este PAPA. Deci, nu există cu adevărat 1,2, sau mai multe femei.

      Ștergere
    2. Probabil inca nu s-a nascut .

      Ștergere
    3. Cicerone, tata , esti foarte colorat in exprimare. Mai cu finete .

      Ștergere
    4. Anonim 27 iulie 2016, 19:00, mamicule, nu te mai lega de Cicerone.

      Ștergere
    5. Toata lumea are dreptul la exprimare! De ce te legi de Cicerone? Te rog sa fii mai respectuos!

      Ștergere
  44. Cineva se folosește de numele meu pe aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elegant , fata si-a luat un alt pseudonim . Ce usor se rezolva unele lucruri si cu multa eleganta fara a intentii jignitoare.

      Ștergere
    2. Adica in lumea asta exista doar o Cristina ?! Sper ca glumesti . Sunt n+1 Marii , n+1 Cristine , Mihaele, Liliane etc.

      Ștergere
    3. Da, este intelepata Cristina a doua, cea noua! Bravo ei!:)

      Ștergere
  45. Hello,draga mea,stai liniștită nimeni nu folosește numele tau. Eu când am apărut pe aici de 2 săptămâni, nu știam că mai există o altă Cristina. Si cei ce citesc își dau seama că e diferit din mesaj. Îmi voi schimba numele. De acum va fi shanticris. Si draga Cristina,nu mai judeca lucrurile așa simplist. Nu mă tem de predicțiile d,-nei Maria,ca numa tem de nenorociri. Dumnezeu îl iubește pe cel ce îl urmează din iubire.

    RăspundețiȘtergere
  46. Intelegerea actualei Cristina este mai inalta nu se poate confunda.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,mersi!nici nu am nevoie să întrec pe cineva.Dumnezeu să te binecuvânteze și să te ajute în cea ce-ți propui,dar ai grijă ce ceri!

      Ștergere
    2. Da, Didona, asa este!

      Ștergere
  47. Draga mea Cristina,mie nu-mi este frica de credintele mele,ca atare nu apar sub alta semnatura decat cea pe care o stii!
    Numai frica din tine te face sa crezi lucruri ireale!
    Chiar si asa, eu tot te iubesc, copil plin de temeri!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea"D",nu mă cunoști deloc.Pe mine nu mă interesează de mine.Nu știu dacă mă înțelegi.Lupt de multe ori contra vântului,dar nu ptr mine.Sunt obosită,dar și tu ești,ai obosit să lupți și totul să meargă prost.
      Nu am intrat aici să mă joc cu inițiale și minciuni.Știi la ce mă refer.Dacă vă spun în fața ceva vă supărați din nimic.Sunt mai directă.Am observat că în ziua de azi,unii au două fețe și au tupeu în față să mintă.
      Există un Dumnezeu să știi,tot ce facem greșit se va întoarce înpotriva noastră pe parcurs.
      Fii sinceră și totul se va repara!Ești un om bun,simnt asta.Vreau să te văd cum ești tu defapt!Aici ne putem ajuta,sfătui cu sinceritate.
      Vrei să călătorești mai depate în univers,dar știi unde vei ajunge cu adevărat?Totul depinde de ceea ce facem aici și acum.Mulțumesc ptr înțelegere și eu te iubesc!

      Ștergere
    2. Cristina esti obosita si... ai dat in paranoia. Revino-ti si totul se va repara, ai sa vezi! Nimeni nu are ceva cu tine. Trezeste-te din visul tau plin cu tot felul de inchipuiri aiurea... caci singura iti faci rau.

      Ștergere
    3. Te cunosc cei de pe blog foarte bine.
      Nu ne subestima inteligența!
      Continuă sa-ti aperi credința decent.

      Ștergere
    4. Anonim 28 iulie 2016,10:29
      Vb cu "D" doar ea știe la ce mă refer.Nu ai cum să înțelegi,e normal.Numai bine!

      Ștergere
    5. Daca tot te dai in public, ia zi-ne si noua la ce anume te referi Cristina 28 iulie 2016, 15:50? Iar daca tot ai pus pe blog,detaliaza caci vrem sa stim... nu asa ar fi cinstit fata de noi?

      Ștergere
    6. Cristina, nu doar D stie la ce te referi.

      Ștergere
    7. La ce te referi Cristina?

      Ștergere
  48. Si care e necazul? N-are voie sa mai existe alte persoane cu acelasi nume? Unde scrie?

    RăspundețiȘtergere
  49. Vai , D, dar cat de matura esti tu in poulifrikineli, de o faci pe Cristina copil plin de nustiu ce ....
    Eu stiu ca ai avant de la stapanul tau SARSAILA 99% , dar acel 1% care nu va apartine, va va bloca in prostia voastra ezoterica.
    Tot insisti asa a.....a......pe linia ta smintitoare, inselatoare de la draci.
    Pe blogul asta dracii din tine vor fi combatuti , combatuti, ..etc.
    Si ma iscalesc; Mare pacatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai "SARSAILA" dar linisteste-te odata... mai cresti un pic, nu vezi cat de micut esti?

      Ștergere
    2. Nu e răspunsul unui crestin care-si plânge amar păcatele.

      Ștergere
    3. Anonim 27 iulie 2016,19:59
      Mulțumesc!Dumnezeu preferă să fim precum copii.Nu ma jignit,din contră.Dumnezeu să te aibă în pază!🤗

      Ștergere
  50. Cristina cea adevarata, se cunoaste dupa cum scrie despre DUMNEZEU, IISUS HRISTOS, MANTUIRE , CREDINTA,si se deosebeste foarte mult de cealalta care balmajeste o credinta opusa cea a Cristinei.
    Mare pacatos, iar m-am iscalit.

    RăspundețiȘtergere
  51. Gabriel , n-ai mai dat niciun semn de viata . Esti bine ? De ce nu mai esti pe blog ?

    RăspundețiȘtergere
  52. Dragi cititori si cautatori, mi-am schimbat numele din Cristina in Cristshanti, sau ShantiCrist. Shanti=Pace in limba hindi. Când vedeti acest nume, sa stiti ca sunt eu Cristina, cea care am scris de vreo 3 zile mesaje lungi si obositoare pentru unii. Fapt care ma amuza si ma si bucura,e bine sa tulburi apele din ”padurea adormita”. oamenii tre sa-si puna intrebari, sa caute, sa intrebe, sa-si traisca propria experienta ca sa aiba o viata proprie autentica, si o marturisire autentica. Asta ca raspuns pentru anonimul care ma intreba:”tu ce vrei de fapt?”. Eu nu vreau nimic de la nimeni de aici pe blog, ci doar exprim si dau martuirie din ceea ce traiesc. Si imi pun Intrebari, caci sunt vie. Cel care nu-si mai pune intrebari, inseamna ca e convins ca detine adevarul. Cel care nu accepta sa asculte marturiile altora, e convins ca detine adevarul. Dar acestia o fac din Frica. Le este teama sa-si lase sufletul sa zboare in Dumnezeu. Cine crede ca L-a apucat pe Dumnezeu de picior sau de mana, nu va ajunge la Inima Lui. Cine crede ca IL poate detine pe Duhul Sfant intr-o colivie in confesiunea de care apartine(ortodoxi, catolici, protestanti), poate nu a aflat ca El trece prin orice zid! Sa stea cu ochii pe Porumbel non-stop! Noi, oamenii ne-am construit o Mentalitate Posesiva, ca doar aici,e Darul, doar aici e Harul, doar aici, in biserica mea, exista mântuirea. Iar aceasta Mentalitate e Zidul Plangerii al crestinilor, unde si Dumnezeu cu greu mai patrunde. Eu sunt ortodoxa, m-a scuturat si pe mine aripa Porumbelului când eram copil, si m-a invatat sa zbor. Si daca zbor, nu pot sa-L inchis pe Porumbel in colivie. Tre sa zbor alaturi de El!
    De ce am intrat pe blogul Mariei, daca nu imi place de ea?!
    Pai nu am zis ca nu imi place de ea, cititi si mesajele din postarea cu atentatele din Munchen.
    Am spus exact ce anume vad si cred. Cititi, si Ganditi singuri. Nu ma luati pe mine criteriu de discernamant.
    Am incurajat-o sa mearga mai departe in marturisirea ei, daca totul izvoraste din relatia ei autentica cu Dumnezeu.
    Insa pentru ca e deja o persoana publica, am dreptul ca cetatean sa pun intrebari. Pentru ca ea dincolo de predictiile ei, vorbeste de relatia ei cu Dumnezeu, am dreptul in constiinta mea de om care il iubeste pe Dumnezeu, sa pun intrebari. Sa inteleg de ce anumite lucruri sunt ostentative in marturisirea ei de credinta. Asta m-a provocat pe mine, nu predictiile, ci modul in care interpreteaza la sfarsitul fiecarei postari: in multe mesaje spune ca in biserica ortodoxa e mântuirea, sa venim la biserica ortodoxa, si in multe mesaje vorbeste de la dansa ca daca nu ne întoarcem,daca nu ne pocaim, ne asteapta iadul. Vorbeste radical, excesiv despre aceste aspecte.
    Acum va intreb pe voi, cei care inca nu L-ati intalnit pe Isus personal in viata voastra, sau cei care L-ati intalnit, întâlnirea cu El s-a produs din Teama? teama de iad, de pedeapsa si condamnare? Sau s-a produs pentru ca Isus este Iubire nemarginita.
    Stiti toti acestea, nu tre sa mai tin eu predici.
    Tot ce vreau sa spun prin mesajele mele lungi si obositoare, e indemnul la echilibru, la moderatie, si la discernamant.
    Sa luam din toate ce e esential, si prin intelepciune sa facem unitatea in inima noastra cu toate piesele de adevar ce le-am cules. Va doresc o noapte Linistita cu multe ”cutremure” la temeliile sufletului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati ani ai Cristina cea noua, Cristina a 2-a ?

      Ștergere
    2. Multumesc Cristina a-2a pt.acest coment.logic,esti o fiinta inteleapta,rationala,felicitari.Inca o data,MULTUMESC,cu siguranta ar fi o lume mai buna daca toti ar gandii ca tine,nu ar mai exista amenintari si frica,nici de la diavol nici de la DUHUL SFANT(DUHUL CEL PREA SFANT)

      Ștergere
    3. Bravo frumoasa noastra Shanti! Multa pace!:)

      Ștergere
    4. Daca tot va place Shanti va rugam respectuos sa va mutanti de pe acest blog cu ereziile voastre si sa va intalnesti pe blogului Shanti.
      Pe acest blog allele sunt credintele.
      Multumesc.

      Ștergere
    5. Dar ce ai cu acest cuvant? Te deranjeaza? Pai atunci trebuie sa te deranjeze si I LOVE YOU! Nu?

      Ștergere
    6. Anonim 28 iulie 2016, 21:31, PACEA este de la DUMNEZEU! Are legatura cu acest BLOG care este TOT de la DUMNEZEU!:)

      Ștergere
    7. Sti ceva Anonim 28 iulie 2016, 21:31, NOUA ne place PACEA, tie nu? Doar razboiul?

      Ștergere
    8. Răspund cu aceeași stare de pace în suflet tuturor. Dar mă si amuz copios. Poate de asta am scris cu foc în inima tot ce am scris până acum pe blogul acesta. Ca "apele multor minți să fie tulburate." Si am să răspund Cristinei. Draga mea,am 37 ani,dar eu gândeam la fel si la vârsta ta. Tu nu ai mai mult de 24 de ani. Dar oricând ai șansa draga mea să ajungi la vârsta maturității spirituale,adica mai ai mult timp. Poate mai vb noi 2 când o să ai tu 30 ani,si altele vor fi ideile tale atunci. De nu vei rămâne în starea de lâncezeală. Dacă vei avea curaj să ieși din mentalitatea iubirii condiționate ce crezi că o are Dumnezeu pentru oameni.

      Ștergere
    9. Căci tu spui că lumea s-a înrăit ca Dumnezeu ne dă aceste necazuri să ne facem mai buni. Preotul Galeriu spunea că Dumnezeu nu e semnatarul răului. Sa știi draga mea ca imaginea despre Dumnezeu ce o au majoritatea oamenilor este una bazată pe frica. O iubire condiționată,v ai de noi dacă nu împlinim poruncile.

      Ștergere
    10. Curaj Cristina prima, hai ca poti!:)

      https://www.youtube.com/watch?v=Zkt07H5ghB4&nohtml5=False

      Ștergere
    11. Si tot Cristinei voi raspunde. Se pare ca ai niste preconceptii, sau niste pareri gresit formate. Eu nu am facut reiki, yoga, sau ceva legat de ezoterism. Insa cu toate astea, observ ca unora de aici nu le convine nici de mine CACI RIDIC INTREBARI, si nici de ”eu sunt D”, pe care nici nu-l stiu, nu stiu de e fata sau baiat, si altii spun ca are gandire ezoterica, nici Emanuel Prichici nu e chiar agreat, ca face reiki. Nu cunosc pe nimeni de aici, dar din mesajele fiecaruia se poate simti cum e sufletul fiecaruia, daca nu ai preconceptii bineinteles.

      Ștergere
    12. Observ cum unii ma admira, imi iau apararea. Acestia sunt de fapt cei care simt in ceea ce am scris, iubirea neconditionata. Adica ei simt ca acesta e Adevarul profund din fiinta lor. Adevarul care il cauta sufletul lor. Acest Adevar e insasi Esenta lui Dumnezeu. Cei care zic ca pot sa o tulesc de aici, ca altele sunt credintele pe acest blog, sunt cei care tin cu dintii de siguranta lor fata de invelisul religiei! sorry daca am intepat prea tare pe cineva de aici. Dar vreau sa citez tot pe cineva care i se adresa Cristinei: apara-ti credinta cu decenta!
      Eu sunt de parere ca nu trebuie sa aperi credinta, credinta e izvor viu din relatia ta cu Dumnezeu. Cei ce vor sa apere credinta de fapt vor sa apere granitele confesiunii, dogmelor,etc. In istorie, au existat si exista multi care si-au aparat credinta, si au facut razboaie cu mult sange. In toate confesiunile crestine s-a intamplat asta.
      Cu Isus avem un singur ”film” splendind când Il auzim cum se roaga Tatalui: rugaciunea ca toti sa fie una”.
      Si in istorie a fost tocmai invers. Isus stia ca o sa fie diviziuni.
      Dar in aceste timpuri se duce o alta dezbinare la nivelul constiintei. Fiecare vrea sa-si apere credinta, si aici pe blog, unii vor sa plece altii, ca sa nu mai fie deranj. vedeti cum unii vor sa faca grupuri, grupulete?! Frica de a le fi luata siguranta. Asta e, traim intr-o realitate grosiera, tre sa ne tinem de ceva.

      Ștergere
    13. Mare atentie la Posesivitate! Nimeni nu il poate detine pe Dumnezeu, si nimeni nu il poate apara!
      Suntem la nivel de gradinita, toata umanitatea in ce priveste intelegerea noastra fata de CINE ESTE DUMNEZEU.

      Si mai vreau sa zic ceva, pentru cei care tin mult la credintele acestui blog, Cristina si altii, care spuneti ca sunteti ortodoxi, si credeti in ceea ce spune D-na MARIA, cum de sunteti asa aprinsi pentru acest credinte, Când INSASI BISERICA ORTODOXA CONDAMNA CREDINTA IN EXTRATERESTRI?!!!!
      D-na MARIA s-a intalnit cu extraterestrii, dar biserica ortodoxa nu accepta acest lucru.
      Adica de Emanuel Prichici nu va convine ca face Reiki, dar ce spun sfintii parinti despre extraterestrii??!!!!

      Acum sigur nu o sa mai aveti argumente! Va contraziceti singuri. Adica cum, cei care fac reiki si alte chestii ezoterice, sunt condamnati de biserica ortodoxa, in sensul ca toate aceste sunt lucrarea diavolului, dar sfintii parinti spun ca extraterestrii sunt chiar diavolii. Ha ha, ce ma amuz!!!
      Cristina, tu ai zis ca daca e vorba de reiki si din astea ezoterice, nu e bine. Dar cum ramane cu draguteii de extraterestrii?!
      Va aduc in fata proprille argumente. Eu una nu stiu ce aparati! care va place mai mult, d-na Maria cu extraterestrii, sau un om ca Emanuel care face reiki?!

      Si o sa va dau un argument al lui Hristos, cel care e in inima fiecaruia. Stiti ce spune acest Cristos?
      Uita-te la omul din fata ta, la sufletul lui, nu la credintele lui! Pe d-na Maria de ce ati aprobat-o daca crede in extraterestrii, iar pe Emanuel nu pentru ca face reiki?

      Ștergere
    14. Vedeti, asta nu place unora, ca se pun intrebari, si nu pot raspunde. Caci daca mananci hrana sentimentala, nu prea ai cum sa stii ce inseamna sa mananci DUH SFANT?
      iNTELEG, d-NA mARIA, chiar daca crede in extraterestrii, ea e practicanta ortodoxa, hmm! Deci are ceva in plus fata de Emanuel ca El nu e ortodox practicant, si aoleu, a mai vorbit si rau de preoti.
      Argumentul lui Cristos din fiecare suflet este acesta in acest caz, in care se bun ambele situatii. Priviti la Emanuel,el nu e ortodox practicant, dar crede ca exista Dumnezeu Creatorul, si este int-o continua cautare. Bravo! are o bila rosie! Este mai aproape de Dumnezeu decat multi, multi care cred ca detin adevarul credintei.
      Cineva i-a zis zilele trecute ca nu are bunatate, modestie si credinta.
      Dimpotriva, ar spune Cristos din fiinta lui, el e de o bunatate si modestie naturala. Iar credinta lui e insasi cautarea care o are de ani de zile in a-L intalni personal pe Dumnezeu. Iar Dumnezeu este mereu langa El, insa el Il simte in felul lui,in modul in care el il poate acum percepe. Si mai ales prin oamenii care vin la el sa ii ajute.
      Eu nu il cunosc personal, dar asta simt despre el. Un om de o bunatate deosebita, si un om sincer si cinstit cu el insusi.
      Acestea nu sunt complimente ce i le fac, nu judecati sentimental ce am zis.
      Am spus doar ce vad la el. Pe un om il poti simti dintr-o poza sau dupa cum se exprima in cuvinte.
      Astea le-am spus ca sa se mai darame din zidurile prejudecatilor. Iubiti-i pe oameni asa cum sunt fara preconceptii de tot felul, si veti vedea cum se desface izvorul din adancul inimii!
      LA ora 1:01, care este cifra Unitatii, va doresc o noapte linistita in Pacea Unuia celui Intreime Iubitor!

      Ștergere
    15. Nu căutați pacea oamenilor , ci pacea care vine de la Dumnezeu.
      Omul se tulbură repede când simte ca nu este apreciat si cedează usor când simte ca nu este susținut.
      Omul care caută să placă oamenilor va ajunge sa fie ca o trestie bătută in vânt, ca un ciulin uscat zburat ici si colo după cum bate vântul.
      Căutați doar sa-i placeti lui Dumnezeu, indiferent de opinia oamenilor si sa faceti mereu doar voia Lui.
      Oamenii pot amăgi usor cu cuvinte frumoase, mai ales cei inteligenți si obișnuiți cu vorba. Citiți mai degrabă cartela Proverbelor din Biblie decât sa asimilați cuvintele pline de otravă si acoperite cu miere si sa vă smintiti de la credinta sadita in voi de mamele si bunicile voastre.
      Iisus a spus ca n-a venit sa aducă pacea pt. ca a adus schimbarea asteptată de evrei. Din nefericire , nu L-au recunoscut si acceptat asa ca si in ziua de astăzi evreii Il așteaptă pe Mesia.
      Cei care au urmat calea lui Iisus au avut aceeași soartă : martiriul.
      Iisus Hristos ne iubeste si ne așteaptă pe toți în casa Tatălui, însă una este Calea. Aveți grijă să nu rătăciți după unul sau altul . Doar una este vocea Pastorului cel bun. Deslusiti-o în multitudinea vocilor ademenitoare.
      Când găsiți Calea rămâneți pe ea si vegheati să nu fiți amagiti.
      În fața lui Dumnezeu fiecare raspunde de faptele lui. Iar daca ati dus in eroare oamenii veti fi părtași la rătăcirea lor. Iar pedeapsa este cruntă. Atenție la ceea ce scoateți pe gură!

      Ștergere
    16. Cristina ceea ce ai spus tu , au spus multi sub diferite forme pe blog . Nu sunt agreate formele acestea , sunt prea complexe . Majoritatea au renuntat sa posteze , nu gasesc raspunsuri , decat apostrofari si in plus, si-au facut propriile idei despre anumite conceptii .
      Daca religia nu crede in extraterestrii , atunci cum bagi tu in ortodoxie acesti extraterestrii ?
      Daca reincarnare nu exista , atunci cum de ai constiinta aducerii aminte din alte vieti ?
      Aici nu poate sa iti raspunda nimeni la aceste intrebari intrucat cel mai usor mod , este sa ii scoti ochii lui Emanuel ca vindeca cu energia Reiki. Pe principiul - ,,unde dai si unde crapa !''

      Ștergere
  53. http://semneletimpului.ro/religie/spiritualitate/a-murit-mr-happy-adventistul-care-aducea-fericirea-in-bermuda.html

    cititi acestea! nu conteaza religia ci mesajul! un om minunat care a facut minuni pentru cei care ii intalnea! un profet al iubirii timp de 33 ani!

    RăspundețiȘtergere
  54. Mai aveti un mesaj cu Sfantul Ilie . CODUL ROŞU ŞI SFÂNTUL PROOROC ILIE TESVITEANUL ! SFÂNTUL PROOROC ILIE , ERA TARE TRIST ! APOI A TRECUT CERUL ,CU AL SĂU CAR DE FOC !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/07/codul-rosu-are-legatura-si-cu-acest.html

    RăspundețiȘtergere
  55. CRISTINA NOUA ESTE INTELEAPTA!

    RăspundețiȘtergere
  56. Astăzi a fost sf. Pantelimon si n-ati postat o predică, o evanghelie ceva.
    Nici mesaje n-ati mai scris. Va e frica de ce ati văzut si auzit.

    RăspundețiȘtergere
  57. ŞI IATĂ CĂ , REGINA ANGLIEI SE VA MUTA ÎN ROMÂNIA !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/07/si-iata-ca-regina-angliei-se-va-muta-in.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stea in UK, acolo este locul ei ... aici, in Romania, e prea sfant locul... nu corespunde ...

      Ștergere
  58. Baba Vanga, despre noua ordine mondială! Ţările care vor salva lumea de la război
    Cu Camelia Mitoseru

    https://www.youtube.com/watch?v=_yI7NMYt_20

    RăspundețiȘtergere
  59. Da mersi! Anonim 27 iulie 2016,23:02.Ce înseamnă înțeleaptă la tine?

    RăspundețiȘtergere
  60. Exact ceea ce poate insemna INTELEAPTA, nici mai mult nici mai putin...

    RăspundețiȘtergere
  61. Din punctul meu de vedere un om înțelept se manifestă cu dragoste și dezinteres față de semenii lui.
    Ori: Capacitatea de analiză profundă dobândită în urma trăirilor anterioare.
    Doamna Maria,domnul Alexandru,Creștin Ortodox,Liliana,Mariah sunt oameni înțelepți din punctul meu de vedere.Mai sunt si alții,dar nu le știu numele la toți.

    RăspundețiȘtergere
  62. Intelepciunea este unul din darurile Duhului Sfant.
    Inteleptul este cel care iubeste totul, iarta totul, crede totul si nu mai judeca semenii, nici dupa culoarea pielii, nici dupa apartenenta religioasa, nici dupa haine, nici dupa diplome, ci il accepta pe celalalt asa diferit cum e si-l iubeste neconditionat.
    Acum cati de pe blog se potrivesc acestei descrieri?

    RăspundețiȘtergere
  63. Cristina a doua, cea noua, a dat dovada de multa intelepciune in ceea ce a scris! Toata admiratia pentru ea! Este o fata foarte desteapta si inteleapta!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mda,chelul ala sunt "Eu"..

    RăspundețiȘtergere